middag med familjen Ramstedt!

Sitter på altanen på framsidan hemma hos familjen Ramstedt. Grillar och dricker vin. Mycket bättre blir det inte. Har doppat mig för första gången i sommar också. Helt fantastastiskt! 
 
Dagen började med en tripp ner till nösnäs. Mötte upp Petra och sen kom även Amanda förbi. Tog cyklen ner idag och känner mig väldigt nyttig. Sen tog jag den tillbaka hem, hämtade lite grejer. Sen mötte jag upp brudarna på harrys och tog mig en cider. Åkte efter det upp till Petras och nu sitter jag här. Myser och njuter av mitt fantastiska liv. 
 

två saker jag måste upplevt innan döden snor mig.

slank in på någon ball sida om fina platser i världen tidigt imorrse... Hittade många som jag defenitivt skulle kunna tänka mig att se, fan va vackert det är lite överallt. varför har vi inga sånna fräcka ställen i sverige?!   
 

Redwood national park i Carlifornien


 
Hanging coffins of Saga på philippinerna

min lilla trollunge.

som en liten bebis ska jag vagga dig tills allt är bra igen gumman. Oroa dig inte för någonting. Jag ska bära din värld på mina axlar tills du orkar ställa dig upp och andas igen.


Tack för att jag får älska dig!

En hel vecka har gått och jag kommer fortfarande inte in på bloggappen. Har lagt ner med att försöka, blir bara så jävla förbannad när jag tänker på det.. Tyvärr lär det inte bli mycket till bloggande nästa vecka heller. Har inga planer på att konka omkring på en dator och jag tror inte heller att blogg.se har bråttom med att lösa problem som verkar röra ensast mig och gabbe.
 
Har i vilket fall haft en helt fantatisk vecka med en helt otroligt härligt böandning av fest och mys! Vädret har varit kanon, god mat, lite shopping, bröllop och massa härliga skratt i ett knottfyllt värmland. Längtar redan tillbaka och kan knappt hålla mig tills nästa gång. Kära vänner som jag håller så nära mitt hjärta och sånt som jag bara älskar. Tack, tack för att jag får älska er!
 
 
Midsommar och bröllop!
 








Musik!



 
 
 

Förbannelse över din mamma!

ååååh!! är så arg på blogg.se att jag fuderar på att sluta blogga. För det första så kan jag inte logga in på mobilen, och sen fattar jag inte den nya sidan heller. Har hela förmiddagen suttit och svurit över all skit som bloggandet drar med sig. Fan!
 
Sitter iallafall ute på balkongen och njuter av det fina vädret. äntligen fick vi lite sol i stenungsund. Om en stund kommer petra hit. Då blir det bärs och gött häng. Trevligt!
 

Studentbilder!

detta är några av dom få bilder jag faktiskt tyckte om på min kamera. Garanterar er fler senare när jag och min dator kommer lite bättre överens. :)















Myser stenhårt med världens bästa!


Konstiga saker man kan hitta på en vanlig Ica...


Kattmys och midsommar funderingar.

Maten blev inte jätte god. Tror att jag hade det i ugnen lite för länge. Det va inte äcklig men något annat hade varit godare. Som tur är står allas favoritmat på menyn idag!

Ligger och myser med katterna och kollar på något program om akon på MTV. Trött som en jävla sten tänker jag nog sova en stund. Ibland undrar jag över hur mycket jag egentligen missar när jag sover så mycket...

Har funderat lite över det här med med midsommar lite. Tänkte ju överraska Amanda som precis har fyllt 18 och kommer hem ifrån Turkiet på fredag, med grill och bärs på stranden. Men eftersom att det ska vara jävla pissväder och vi är så få funderar jag på att åka med sandra och popper till Värmland och fira midsommar där istället. Tror att det kam bli lite roligare. Så firar jag Amanda med något annat när jag kommer tillbaka hem igen. Ända kruxet med det är att jag måste skaffa mig barnvakt. Får fundera en stund till...


Garderobsstök..

Blev inspirerad till att rensa lite i garderoben. Har hållit på sen klockan halv 10. Eftersom att jag har personliga relationer till alla mina plagg. Vet exakt vart och när jag har köpt dom och sådär så är det skit jobbigt för mig att slänga eller ge bort dom. Det blev iallafall en halv kasse med kläder som ska ges bort och en liten med kläder som ska säljas. Får så ont i hjärtat, men vad är det för mening att ha massa saker som jag ändå aldrig använder?!

Maten står på spisen. Det bli quornbitar i currysås och ris. Får se vad det smakar. Sen är det dags för jobbsök och lite städ innan jag ska ner och möts Emma på torget och handla. :)


Det är väll klart.

Ligger vaken och vrider mig. Spelar lite spel och tittar på kristna program på 1an. Stena ligger på sin prinsessa kudde och myser, pojkarna härjar i köket och resten av Hällebäck verkar sova stenhårt...

Idag kommer min Emmis hit. Det blir vegetarisklasagne och lite vin. Fast jag är så jävla trött på vin. Ska se om jag inte kan införa något roligare på våra dagar. Pina coladas kanske?
Det ska iallafall bli jätte härligt att träffa henne igen. Kan inte förstå att det va tre veckor sen sist hon va här. Galet!



Om jag fick bestämma...

Oj vad jag hade svårt att bestämma mig för vilken underbar doft som skulle få spridas i mitt hem denna regniga kväll. Tillslut bestämde jag mig iallafall för att jag skulle ge "Loves me, Loves me not". Det luktar helt fantastisk av nyplockade prästkragar! Åh, det saknas bara en kopp varmt te och en stilig man i min soffa. Ibland är det allt härligt att leva.



Lördag kväll.

Har haft en helt fantastisk dag hör idag också. Vill aldrig åka här ifrån. Och som vanligt, stannar jag en natt mer än planerat. Jag trivs här, det är här jag vill bo. Kunna kalla mitt hem. Dessvärre kan man inte alltid få som man vill. En annan dag, i ett annat liv kanske jag kan få älska den jag vill älska och bestämma över mitt liv själv.

Vaknade inte förens klockan 12 imorse, gick ner och åt en halv paket rostbröd. Sen tog vi en sväng med hundarna och sen va det dags för vila i två timmar. Resten av kvällen har gått åt till grillade hamburgare, mys på altanen och sommarblomster buketter. Mycket nöjd med dagen! Åker här ifrån rätt tidigt imorgon. Hem till barna och sen ska jag försöka sätta mig och söka lite jobb och slänga upp bilderna ifrån studenten.


Djävulska påhitt...

Tio miljarders jävla knott har cirkulerar runt oss hela kvällen. Med hjälp av cigaretter, brasa och björkris har jag så har jag hållit dom borta. Nästan. Tyvärr va det några jävlar som slank förbi. Ett par bett på händer och ett tiotal i ansiktet och på bröstet. Klarade mig ändå rätt bra, till skillnad ifrån Emil som har mer röda prickar i ansiktet än ansikte. Viggos ben är svullna av alla utslag och jag tycker så synd o pojkarna. :/

Nu är denna fantastiska dag till ända och det är dags att gå och lägga sig. Godnatt kära vänner!


Kvällsfiske och vin!

Bortsett ifrån alla knott och att jag har tappat en nagel så har jag det rätt mysigt med mina favoritpojkar!



Mysig förmiddag i Ljungskile med Sandri och memi.

Åkte hem till Prässebo igår igen. Viggo och morbror Adam slutade 9an och det firades med grill och massa rosé. Känns så bra att jag kan åka hit igen utan konstigheter. Ända stora skillnaden nu är att jag inte pussar på Emil och att jag sover på soffan. Mår bra över att ha fått tillbaka min familj.

Tidigt imorse åkte jag, Sandra och Emil iväg till Ljungskile och gick på kärrstegens gård. Myste bland alla underbara prylar i flera timmar innan vi lunchade. Köpte mig två stycken vax kakor ifrån yankee candle. Så när jag kommer hem imorgon kommer hela lägenheten lukta underbart av passionsblomma och prästkragar!


Knas på kalas...

Hoppas på en bättre dag imorgon. Hoppas på att kunna vara nere vid AMS runt 11, sen ska jag hinna hem igen och städa innan jag måste stressa iväg igen. Tråkigt nog blir det ingen Björn rosenström imorgon, men det tar vi igen den 29onde, om vi inte råkar vara ute och resa då! :)

Håller på att spela mig till sömns för tredje gången idag... Är det bara jag som blir beroende av alla jävla iphonespel?


Säng filosofi...

Vaknade för en liten stund sen och kom på att jag har sovit precis hela dagen. Har fortfarande ingen ork att göra något. Har inte tagit min medicin på flera dagar och det kan vara en av orsakerna till att det är som det är... Har barken ätit eller druckit något idag heller. Känner mig som en jävla deg.

Det känns ju jävligt slappt att alla jag känner redan har varit och fixat med allt som ska fixas, när jag fortfarande ligger och väntar på att jag ska få allt serverat på något jävla silverfat.... Åh! Häng mig....


Orkeslös!

Ligger hemma i min säng. Har så mycket jag borde göra idag, men har inte ens energi nog att vända mig om. Borde städa, borde duscha, borde ringa viktiga samtal, borde åka ner till torget, borde gå till arbetsförmedlingen, borde handla.... Skjuter upp allt set där tills senare idag och imorgon.

Imorgon ska jag också hinna in till stan och se Björn på Liseberg, samt hinna hem till prässebo och vara med på grillfest innan klockan hinner bli för mycket. Fan.... Undrar hur jag hann med att gå i skolan.


Kvällsmys!

Efter utställning på köksbordet har jag försätt både mamma och pilla med ny konst. Stolt liten lillasyster och dotter går strax och lägger sig. Imorgon blir det kalas i Prässebo sen när jag kommer hem på måndag ska jag pumpa bloggen full med bilder på studenten.


Grillning i regn med la familia!


Sitter hos mormor.

Sitter på sjukhuset hos min älskade mormor. Ikväll blir det grill och mys på kollonilotten. Ska försöka lägga upp lite bilder ifrån studenten sen också. :)


Färdigt!

Efter fyra timmar är det klart. Tack Alexandra. :)


Te, nötter och fix med naglarna så det står härliga till!


Underbar kväll!

Sitter vid surtesjön och kör hänga gubben på berget med gammal kol ifrån grillen. Har grillat majs och druckit mojito hela kvällen. Precis vad jag behövde såhär nära inpå stress och studentfirande. Efter lunch och födelsedagspresent shopping åkte vi ut till Tynnered och hämtade min avi ifrån Nelly. Hämtade ut mitt tråkiga paket med en hatt, en klänning och ett par jätte förstora solglasögon. Det hela slutade iallafall med att vi bestämde att jag skulle sova hos Gabbe.

Imorgon kommer någon Alexandra hem till Gabbe och ska fixa med våra naglar. Har stora förväntningar på tjejen och hoppas på ett exemplariskt resultat. Sen ska vi greja lita inför Gabbes studentmottagning. Sen är det dags att åka hem mot Stenungsund igen och tagga inför fredag och student! Livet blir inte mycket bättre än såhär!


Godnatt!

Efter en härligt lång power nap blev jag glatt överraskad av att Amanda kom förbi med cola till mig. Tror inte att det egentligen va meningen men det slutade med att hon gick hem för 20 minuter sen. Har suttit på balkongen och druckit bubbel, delar djupa tankar om världen och haft det riktigt riktigt trevligt. Denna kväll har jag även hunnit städa och diska. Avslutade det hela med tända ljus i hela lägenheten och en varm dusch.

Imorgon ska jag möta upp Gabbe i stan klockan ett, sen ska vi hämta upp Emelie och hennes lilla tjej på centralen. Hela vägen ifrån Hudiksvall åker dom för att fira studenten. Efter det ska vi in och äta på något ställe, sen rantar jag att jag tyvärr måste hem igen. Garderoben är inte städad än och det är något som verkligen måste göras. På torsdag har jag tagit ledigt och då blir det fix med naglar och sånt med Gabbe innan vi åker hem till mig igen och njuter av sista kvällen som gymnasieelever. Helt fantastiskt!

Nu ska jag och katterna 9gaga oss till sömns. Hörs imorgon. Godnatt!


Fyfaan vad arg jag blir!!!

Sen jag va 16 har jag beställt en hel jävla klädkammare med prylar av er.. Och när det krånglar, ja då blir jag behandlar som vilken jävla kund som helst. Jag tycker att Nelly persolnigen borde ringa upp mig och be om ursäkt, skicka mig ett par grejer som tröst och ge mig fri frakt i ett år.. Aldrig igen att jag beställer ifrån er. Jävlar skit affär..........


Bräckbodskalas!


Bohus fästning.

Hoppar och skuttar, har dragkamp med en sten och håller på att frysa röva av oss. Idag är hela klassen under 16. :)


I skolan.....

Sitter i skolan, två timmar innan jag egentligen behövde vara här. Idag ska vi till bohus fästning. Eftersom att jag va ledig i torsdags hade jag inte fått höra något om att dom hade ändrat tid och grejer. Så när jag vaknar kvar över 8 får jag nästan panik och stressar iväg i tron om att vi ska vara iväg klockan 9... Typiskt.
Nu har jag ingenting att göra fram till 10.40 då jag och Mikael bestämde att jag skulle börja med engelska, vilket är helt onödigt eftersom att betygen är satta.

Hade iallafall en helt fantastisk långhelg med student och utgång, fint besök och riktigt god mat. Kan inte klaga på något. Dessvärre är jag tvär pank men förhoppningsvis ordnar det sig när jag tar studenten på fredag. Lördag ligger jag antagligen hemma och är bakis men på söndag bär det av till Prässebo och kalasfirande för min älskade lillebror Viggolocko. :) Ska bli så härligt att träffa alla igen. Saknar Sandri och Popper, hundarna och resten av Hult släkten så jag håller på att gå sönder.

Ikväll ska jag roa mig med att städa garderoben. Heja heja! :)


RSS 2.0