Elin tipsar.

Nu vet inte jag hur många av er som läser min blogg som bor i tynnered-området. Men det här erbjudandet finns säkert på andra ställen också.
Det jag skulle komma fram till var att på Ica kvantum hos mig har dom nu ett kanon erbjudande där man får en burk pink bubbly vaselin på köpet när man köper valfri handkräm från vaselin.
Vet ingenting om handkrämerna då jag inte behövde köpa den men har provat deras hudkrämer innan och dom är skit bra. Dessutom är läppbalsamet underbart. Det luktar ros och smälter fort in i läpparna och återfraktar. Dessutom får man en mysig liten känsla av att det "bubblar" när man lägger på det. Det är en jättelyxig burk och den passar perfekt i väskan eller i jackfickan nu till vintern.

Spring och köp den, nu!


Only the soul knows what love is.

I vanliga fall tycker jag att det är ganska skönt att blogga. Skriva av sig och sådär. Just nu känns det bara påtvingat. Snart är min blogg-PRO slut och då återfår bloggen sitt gamla tråkiga utseende igen. Det motiverar mig definitivt inte att blogga mer. Men jag tycker att det är skit tråkigt att inte få dela med mig av min vardag. Inte för att jag tror att speciellt många egentligen intresserar sig för varken mig eller min vardag. Men, min blogg är till för mig och resten av er är bara besökare. I vilket fall så va det inte det här jag skulle skriva om.
Jag skulle faktiskt bara tycka lite synd om mig själv. Oja mig lite till över mitt eländiga liv. Jag ligger nämligen vaken men en extrem huvudvärk. Det är snart fullmåne och det märkt tydligt i huvudet på mig. Det är som att stora dundrande åskmoln drar in över huvudet på mig. Dånar och har sig. Det är som ett tryck över hela huvudet och det är inte en ända fullmåne jag slipper detta. Dessutom är det helt meningslöst för mig att försöka somna. Vill jag ha somnat innan mamma och pappa går upp vid 5-6 tiden så får jag ha tryckt i mig ett antal sömntabletter vilket jag helst inte gör. Jag är ju i vanliga fall väldigt trött av mig men tar jag lugnande eller andra sömnmedel är jag som en zombie dagen efter. Dessutom domnat knäveckarna bort om jag stoppar i mig sånt. Jätte obehagligt.

Jag lär ligga vaken en stund till så är det någon som läser detta och har lite tråkigt så kan väll denna höra av sig och hålla mig lite sällskap. Hej!


Dagens.

Ledsna och goda langos, julklapps shopping, myspyssel och hemmagjorda lapptäcken.


Slutar blogga!

Fyfan. Där höll ni på att skita på er va?
Jag ska inte sluta blogga, jag ska bara ta en paus. Jag har ingen inspiration till att blogga just nu. Mitt självförtroende är i botten och jag är trött på allt som har med mitt liv att göra. Har ingen större lust av att dela med mig av mina och Emils bråk, min desperata shopping för att komma på bättre tankar och om jobbcoachen. Jag lovar att komma tillbaka med nya tag när allt känns lite bättre.

Hej så länge!


Fick en liten present av min fina mamma idag.

En dörrhängare med ugglor. Så fin. Tack mammi.


Min.

Vi båda hade nog tyckt att det va roligare att ligga kvar här och mysa. Men en av oss måste tyvärr ta sig i kragen, klä på sig och kila iväg till jobbcoachen. Kan ni gissa vem?


En flicka som kallas Alice

I nästan en hel timme har jag gråtit hysteriskt. Aldrig i mitt liv har jag blivit så berörd av en bok innan. Inte ens en film. Mamma fick läsa dom fyra sista kapitlena. Klarade inte av att göra det själv. Jag är fortfarande tagen och kan inte tänka helt klart. Jag har aldrig varit med om en sånn här bra bok innan. Jag kan inte förklara i ord hur bra den faktiskt är. Jag kommer att rekommendera den till alla jag känner. Men aldrig kommer jag att låna ut den här boken. Min skatt. Jag är rädd att den inte kommer tillbaka, vilket ingen av dom andra böckerna jag lånat ut har gjort. Det är den för värdefull för. Tack Kristin Hannah för den här helt fantastiska boken.


Lunch med min dina vän.

Har precis varit och lämnat Gabbe på spårvagnen. Har hunnit med rätt mycket idag. Lämnat papper på försäkringskassan, hämtat ut ett paket, handlat, lagat mat och ätit. Fantastiskt.
Tycker att det va jättemysigt att jag fick bjuda hem min vän på lunch. Det va längesedan jag bjöd någon på hemmalagad Elin mat. Synd bara att vi hade så lite tid.

Låg vaken större delen av natten och läste. Detsamma tänker jag göra resten av eftermiddagen. Kan inte slita mig!!


Myskalas hos min storebror.


Solar.


bien dormir, dormir bien.

Dagen har gått fort. Vaknade runt 10 men gick inte upp förens närmare 12. Åt en jättestor portion potatisgratäng. Jag vet inte om jag har berättat det men jag blir alltid extra trött när jag har ätit. Som vanligt då blev jag tvungen att vila en stund efter det då. Gosade med hundarna som Sandra så snällt hade lämnat hemma för att jag skulle slippa vara helt ensam. Tycker faktiskt att det är lite obehagligt att vara själv i det stor huset. Sen tog jag iallafall en dusch och fräschade till mig. Klädde på mig och gick en sväng med hundarna. Klockan blev två och Sandra kon hem. Strax efter det skulle hon till stallet så då åkte jag med ner till Lösöse.
När jag kom in till stan mötte jag upp Emil och åkte hem. Åt lite. Potatismos och panerad lax. Gick till katterna och grattade min bror på födelsedagen. Gick hem. Bakade bullar och sen va det dags att gå och lägga sig.

Imorgon har jag ingenting planerat så mestadels av dagen lär väll gå åt till jobbsökande och lite sånt tråkigt. Ska försöka hinna en sväng att sola också. Det va längesedan jag flydde det nu. Ska jag orka så får jag lägga ifrån mig telefonen nu. Ska försöka blogga lite bättre imorgon också. Har varit så jäkla kass på det den senaste veckan.

Sov gott mina fina vänner, mamma och kusiner. Puss


Done.


19 november

Bakar bullar och tittar på andra sidan med memi. Efter två dagar har vi äntligen slutit fred.


Morgonmys med Sonya och Ester.


good night, sleep tight


Trött, irriterad och jävligt mätt.

Fan vad jag bara gnäller hela tiden, men denna helgen har varit piss rent ut sagt. Blev väckt av att Emil och Torbjörn kom hem och skulle berätta om sina fiskehistorier, som om jag överhuvudtaget brydde mig... Gick ner och la mig på soffan istället och väntade på att någon annan skulle komma hem. Bakade en chokladkaka som blev totalt jävla misslyckad. Sen va det mat. Taccos. Samma som jag åt i fredags. Det va inte gott.

Nu ligger jag i sängen och väntar på att klockan ska gå så jag kan gå och lägga mig. Är inte så trött men har ingen lust att vara vaken. Är skit förbannad på Emil. Han är inte en lätt människa att leva med. Han är egoistisk, jävligt högfärdig och tråkig. Allt han gör irriterar mig för tillfället. Jävla pucko!!!

Förbannad är jag också för att jag har så jävla kass teckning här så jag kan inte få tag i någon. Kan varken ringa, ta emot samtal eller smsa någon. Det går inte fram. Tycker egentligen att det är jättekonstigt för jag har inte haft speciellt dålig teckning här innan. Men men. Det kanske är karma som spökar...


longing for Christmas

Längtar så jag håller på att spricka. Om 13 dagar är det första december. Första avsnittet av årets julkalender sänds och jag for öppna första luckan i min adventskalender. Jag ska pynta hela lägenheten och 23 dagar senare, då är det julaftons. Herregud vad man ska hinna med mycket. Baka lussekatter, knäck och annat julgodis. Köpa klart alla julklappar, gå på jul på Liseberg, dricka glögg och äta pepparkakor.
Nog för att jag älskar sommar, sol, värme och bikinisar, men det finns ju inget mysigare än jul och allt det bär med sig.


Pippi Långstrump.

Ligger i soffan och kilar på tecknade Pippi Långstrump. Känner mig jätte skiten fast jag inte druckit en droppe alkohol denna veckan/helgen. Har dessutom fått massa äckliga finnar i ansiktet.

Emil är ute och fiskar med Torbjörn. Har varit irriterad på honom sen igår kväll så det är bara skönt att han inte är hemma.
Nu ska jag fortsätta titta på filmen och äta lite uppfriskande godis. Hej.


g'night

Jag skiter i att det är lördag, jag tänker gå och lägga mig nu. Är förbannad på Emil för att han är en jävla egoist, Sandra och Popper har gått och lagt sig och jag har absolut ingenting att göra. Så, nu lägger jag ner och checkar ut. Godnatt.


Hemma.

Ligger i Viggos säng i prässebo och kikar på zorro. Emil spelar cod och har en kompis här. Sandra sover och Popper tittar på tv. Jag har skit tråkigt!!

Har precis ätit jätte god mat. Grönsaksbiffar, hemmagjord potatisgratäng och bearnaisesås. Innan det satta jag och Sandra i oss typ ett kilo pepparkakor och hemmabryggd glögg. Hur gott som helst.
Som vanligt ändras planerna alltid när jag har kommit hit. Antingen är det någon som vill att jag ska stanna längre än planerat eller så orkar jag inte åka hem. Så, nu verkar det som att jag stannar här till senast måndag. Det är väll helt ok. Har inget planerat förens på onsdag iallafall.

Ska gå ner och se om jag kan dra igång något. Hej!


Saknar min lilla.....


Grrrr!

Nu har jag vässat klorna. Kan knappt klia mig utan att få märken, men dom är as balla.


Dags för John blund att ta över.

Bäddade rent i sängen förut. Det luktar så gott och känns så fräscht. Sover dessutom ensam inatt så jag kan bre ut mig hur mycket jag vill. Jag är jättetrött och det ska blir riktigt härligt att sova. Behöver inte ens ställa klockan. Godnatt!


Tack tack tack!

Det har börjat komma lite fler kommentarer vilket jag verkligen tackar för. Något som är lite tråkigt är att inte alla skriver vilka dom är. Skulle gärna vilja veta vilka som läser och faktiskt kommenterar på min lilla blogg.

I vilket fall tycker jag att ni är bäst!




Aaarrrghh!!

Förbannade jävla skit!! 5 klänningar skulle jag vilja köpa. En till julbordet jag ska på den 2 dec, en till julafton, en till nyårsafton och dom två andra till sommaren. Det här förhållandevis lilla kalaset skulle gå på 593 kronor med frakt och grejer. Tror ni att jag for beställa dom eller??! Inte! Nä, okej,
Är så jävla trött på att vara fattig. Alla borde få det dom vill ha!!!


16 november

Idag öppnar jul på Liseberg. Personligen tycker jag att det är ett måste att besöka Liseberg under juletiden, om man bor i Göteborg. Det är något av det mysigaste som händer under julen. Man får sån julstämning i hela kroppen när man kommer in där. Alla vackra ljus, alla dofter, dom brända mandlarna och knäckäpplena. Jag skulle inte klara mig utan det. För mig är jul på Liseberg ett absolut måste.

Vad tycker ni? Mysigt eller överskattat?
🌲


Myskväll.

Kom precis hem efter att ha följt min fina vän Amanda till spårvagnen.
Hon har varit här och ätit middag och myst en stund. Skönt att jag har kvar någon av mina vänner ifrån Stenungsund. Det bjöds på taccos och alkoholfri cider. Precis sådär som det ska vara.
Börjat nästan känna mig som en nykterist. På sätt och vis är det väll bra. Att dricka varje helt är nog inte helt nyttigt. Sen kan jag väll ändå tycka att det är tråkigt att vara så pank att jag inte kan gå ut och dricka ett par drinkar en fredakväll. Men sånt är väll livet.
Emil va här en stund förut också. Orkar nästan inte utan att träffa honom varje dag. Det ska bli så skönt när jag har fått ett jobb så vi kan flytta ihop igen. Det känns fel att bo såhär när man är van vid något annat.

Imorgon åker jag nog till Emil men kommer hem igen på söndag förmiddag då min käraste bror fyller 37. Många födelsedar denna månaden. Först fyllde pappa och Sandra, sen Jens och den 29onde fyller Ella. 🍨


sweet dreams

When you see my face i hope it gives you hell,
When you walk my way i hope it gives you hell!
👹

Med dom orden säger jag godnatt!


Elin's Önskelista Julen 2012

 
* Laptop
* Yankee Candles
* Foundationborste
* Rougeborste
* Ögonskuggor
* Mys från The Body Shop
* Sjösalacykel
* Parfym
* Inredningsprylar
* Kattsaker
* Böcker
* Disney dvd box
* Rosa glas till iphone4
* Kläder

Bullbak.

Dåligt bloggat här idag. Vid halv 11 mötte jag upp Gabbe på torget, visade henne vart hon skulle. Gick in på akademibokhandeln och kikade lite. Hittade inget speciellt och det gjorde jag inte i någon annan butik heller. Åkte hem och vilade en stund. Skickade in en ansökan till akademisk omtanke, kikade lite på tv och sen fick jag för mig att baka vaniljbullar.
Jag är grym på att laga mat men jag har aldrig varit bra på att baka. Trotts detta är dom här bullarna några av dom godast jag ätit. Heja mig!!


Home again.

Ligger i sängen och halvsover med världens finaste pojkvän. Tänk att han låg vaken och väntade på mig när jag kom hem. Egentligen va det kanske så att han inte kunde sova, men det gör inte så mycket. Han va vaken när jag kom hem och jag fick snackat av mig. Det var huvudsaken. Är trött och har ont i huvudet som om jag har festat sen i förrgår. Inte får jag sovmorgon heller då jag har lovat Gabbe att möta henne på torget imorgon vid halv 11. Men sån är jag. Tackar gudarna för att jag överhuvudtaget har några vänner kvar. Förstår inte hur ni står ut med mig. Älskar er för det!

Nu ska här sovas. Somnar jag nu får jag iallafall sova i 9 timmar och en kvart. Godnatt.


Jävla.skit.film!!!

Fyfan. Är så förbannad att jag knappt kan skriva. Hade så höga förväntningar på denna hära filmen. Ingenting av det jag hade hoppats på hände. Aaaarrrggghhh!!!

Måste köpa ett par nya biljetter i veckan. Den här filmen kan man inte bara se en gång. Sjukaste!


Breaking Dawn part 2


På subway.

Sitter på subway och äter chips. Dricker skitäcklig dricka och pratar med Emmas kompisar. Filmen börjar om en timma och en kvart. Spännande!


I forgot!

Jag har ju glömt visa er mina nya naglar. Här är dom. Tjusiga va? :)


peace and quiet

Goingen sover lugnt och stilla sedan ett par timmar tillbaka. Jag har precis städat upp i rummet. Det är ganska svårt att göra det snabbs och smidigt när man hat någon sovandes i samma rum som man absolut inte vill väcka. Som tur är har jag mina städskills så det gick rätt bra ändå. Tömde en av lådorna så Emil kunde få en egen. Är så trött på att ha hans kläder i Ikeakassar men kunde inte heller lägga dom i mina lådor då det inte fanns någon plats. Men nu är allting löst. Så jävla härligt att jag blev klar med det jag skulle göra idag också. Ångesten bara sprutade ur öronen och jag fick nästan lite panik över det hela. Onödigt. När jag väl kom igång va det ju rätt lätt. Jag har aldrig haft speciellt svårt för att få ner mina tankar i text men när man ska beskriva sig själv på ett proffsigt sätt tycker jag att det blir lite jobbigare. Nog om det. Jag har en lång dag framför mig imorgon. Kl 13 ska jag vara på hermods, sitter väll där i några timmar sen måste jag hem, fixa lite till och sen är det twilight premiären med min kusin Emma och hennes kompisar. Längtaar!

Godnatt.


Snicksnack

Ledsen att jag bloggat så dåligt nu på kvällen.
Precis som jag befarade, körde jag fast i arbetet helt och hållet. Så jävla typsik. Men vid 7 kom mamma hem, då åt vi och efter det gick det väldigt mycket bättre. Har gjort färdigt min inventring och skrivit två olika sorters personligt brev. Jag är nöjd och kan strax gå och lägga mig med lugn i kroppen.
Börjar 13.00 imorgon. Innan jag åker in till stan ska jag försöka få bukt med exelldokumentet och lämna in mitt cv på bolaget på frölunda torg. Just nu känns allting väldigt bra. vi får se hur det känns imorgon.
 
Nu ska jag äta lite kvällsmat och sen är det sängen.
Hej!
 

Imorgon så.


Snabbvisit.

I hela 23 minuter blev jag kvar. Skönt att vara på väg hem igen. Klockan är snart 11 men jag är trött som om den vore 23. Ska nog vila en stund när jag kommet hem, innan jag sätter igång med allt.
🐞


On the go.

Det gick jättebra hos tandläkaren. Va lite rädd att jag skulle ha ett hål i en av tänderna på höger sida men det hade jag inte. Allt såg fint ut och visdomstanden på höger uppe i minnen har kikar ut. Har inte ens känt något. Konstigt. Dom andra är på väg upp också men har inte spruckit igenom än. Alla är hela och förhoppningsvis har jag även lite plats för dom.
Just nu sitter jag på vagnen på väg in till stan. Äter på min fina sallad jag köpte på Adams café på Frölunda torg. Som på café blå har dom en jättefin salladsbar. Valde massa roliga grejer, tomatbulgur, granatäpple, röker, tonfisk och en hel del annat. Lyxigt!
🌵

Glömde föresten visa er det. Fick en liten present av mamma imorse.


Spårvagnsfrukost!


Tandläkartid.

Nu är jag på väg till tandläkaren. Ska vara där kvart i 8. Tur att jag bor så nära så jag slapp gå upp så tidigt. När jag är klar hos tandläkaren ska jag en sväng in på sockontoret. Det ligger typ vägg i vägg och det lär inte t hela dagen heller. Sen, så ska jag till ett ställe jag inte varit på sen i början av september, nämligen Stenungsund. Längtar inte direkt men eftersom att Nelly gjorde fel i mil beställning är jag så illa tvungen. I paketet som jag ska hämta ligger det en julklapp till min fina kusin Emma och en till lilla Mandi. Eventuellt en till Ella också men jag har inte riktigt bestämt nig för om jag vill behålla den eller inte. Det återstår att se.
När jag är färdig med det ska jag hem och fixa lite med projektmallen och det jag inte hann färdigt med igår. Egentligen känner jag inte att jag har tid att åka till Stenungsund idag, fast det har jag inga andra dagar heller. Får bara hoppas på att jag inte kör fast när jag kommer hem så jag kan lämna in allting imorgon.
Ni får skicka peppande kommentarer så går det säkert jätte bra!

Hörs sen. 🍏


Någon hade saknat sin mamma.


Jävla skit restaurang!

I 16 minuter fick vi vänta på två fiskburgare, en cheesburgare och en liten cola. Ska det verkligen vara så??


On my way home.

Sitter på vagnen hem. Dagen har varit helt ok. Vaknade i prässebo, vid 9 körde Sandra ner mig till lödöse. Åkte till mammas jobb, passade lite barn, hämtade min pärm och åt. Sen åkte jag vidare till jobbcoachen. Fick ut mycket av mötet idag. Allt jag inte fattade förra gången fick jag förklarat för mig idag. Känns bra! Ska tillbaka på onsdag och tills dess ska jag ha hittat en intressant annons, gjort en inventering av mig själv och annonsen. Ganska enkelt.
Idag har jag inget speciellt bestämt. Ska väll sätta mig och söka ett par jobb, laga lite mat och vänta på att mamma och papps kommer hem vilket inte är förens vid 8. Måste gå en sväng till Mitsou och Sluggo också. Saknar mina pojkar.



Lunch på mammas dagis.


Arg, ledsen och på väg att ge upp.

Blev så jävla ledsen när jag fick mailet av Helena. Nu känns det som att jag aldrig kommer få ett jävla jobb. Vill inte heller gå kvar hos hermods efter att vi blev indelade i dom här "kompisgrupperna". Ligger här och vältrar mig i min egen ångest. Det ända jag vill är att få ett jobb. Kan ingen bara ge mig det? Hur många ska jag behöva söka? 20st varannan timma eller? Orkar inte. Vill inte.

Ingenting är värt någonting längre. Ingenting kommer bli som jag tänkte mig. Ingenting. Vad är meningen att ens försöka då. Jag ger upp och skiter i det här. Imorgon ringer jag AMS och säger att dom får antingen ge mig ett jobb eller en ny aktivitet. Jag vill inte det här längre!


Förbannat också!!!


american jelly beans

Mmm... Godast är dom röda och och dom orange.

🍑 🍒


Spelar alfapet med Emil!

Vem tror ni vinner? 😤


Förlåt!

Jag har inte glömt av er, jag har bara haft jävligt dåligt med tid. Igår hade Sandra 40års fest ifrån 5 till typ halv 3. Det va iallafall då jag kom i säng. Vi hade jätte trevligt, åt gott, drack gott och firade våran fina Sandra. Får väll erkänna att det blev ett par för många glas vin. Men roligt hade jag och det får jag sota för idag, och imorgon.
Orkar inte ta mig någonstans idag så jag ligger kvar här tills jag orkar röra mig igen. Det är förhoppningsvis tidigt i morgon eftersom att jag ska vara på jobbcoachen kl 12.


Fredagsmys.

Film, popcorn och choklad men världens bästa pojkvän.


På väg hem.

Nu sitter jag på spårvagnen på väg hem. Börjar närma mig Linné och det känna så jävla gött. Emil sitter hemma och väntar på mig och resterna av min chili står i kylen och väntar den med. Har hunnit med mycket idag. Har varit på försäkringskassan, Apoteket och en snabb sväng in på hm. Köpte mig en jätte mysig rosa tröja för 50 spänn. Helt OK! Efter det mötte jag upp Mandi på hållplatsen, tog bussen till 421 och letade reda på Katja. Åkte hemåt och började fixa med naglarna runt halv 3. Nu, äntligen, är jag snart hemma.
Idag blev det stilettnaglar i gult och rosa. Dom ser lite ut som candy corn. Ni vet, det amerikanska godiset?! Visar iallafall bilder imorgon, eller eventuellt senare ikväll. Men nu ska jag bara slappna av och åka spårvagn. Hej!


Ny dag, nya möjligheter.

Sådär. Då va man vaken också. Mamma och pappa sitter på en båt på väg till Danmark, jag ska snart hoppa upp ur sängen och börja dagen. Lite ledsen är jag för att jag inte kunde följa med till Danmark. Har ju faktiskt inte varit där på två år. Saknar min faster och farbror och är nyfiken på mitt nya kusinbarn. Men men. Idag ska jag fixa naglarna hos Katja, Amanda ska med också. Roligt!
Måste ner till försäkringskassan och få lite hjälp med att fylla i lite papper. Men det lär inte ta så lång tid. Nu ska jag gå upp iallafall. Hej så länge!


Grattis #2

Det är faktiskt inte bara min fina svärmor födelsedag idag, det är min pappis också!
Grattis på födelsedagen älskade pappan min. <3


Dinnertime


Barnlekar!

Idag har jag varit och lekt med barnen på mammas dagis. Vi åkte båt och busade. Mysigt!


Love!


Grattis!

Idag fyller världens finaste svärmor 40. Grattis på födelsedagen prudi! <3


that old beauty sleep

Goodnight my darlings!
Hörs imorgon.


Mysis.


Chili ala Elin.

Mmm.... Idag blir det riktig stark chili. Utan recept och helt på mitt eget sätt. Fyfan va gott.




found something that made me happy


uggs australia

Min Emil är ganska dum ibland. Han hittar på saker och tror att jag inte ska få reda på sanningen, vilket jag ändå 9 gånger av 10 får. När jag konfronterar honom med fakta och ifrågasätter varför han ljuger så skäms han och vill gottgöra allting. Det får han så gärna, med tre par Uggs i januari.

I love your way of apologizing, baby! <3


time for 25 minutes in the solarium


Jobbcoach!

Står i hissen på väg upp till jobbcoachen. Idag ska jag träffa min handläggare Jonna igen och ha ett provat möte med henne. Är inte på något sätt taggad då jag hellre hade legat kvar i min varma säng hemma. Men nu är jag här, så det är väll bara att göra det bästa av situationen.


Mysigt.

Dag 3, trött som en sten. Imorgon borde baksmällan vara helt borta. Idag känner jag ingenting i huvudet men jag är så ofantligt trött. Dag ett mår jag skit illa och vill bara dö, dag två har jag huvudvärk, är ledsen och bråkar med hela världen och idag då, dag tre sover jag bara. Nu får det dröja fram tills nästa gång jag super mig så full. Nästa gång får bli typ nyårsafton.

Ligger i mammas och pappas säng, myser med stena och väntar på att mamma ska komma hem. Har lovat mamma att storstäda idag, hon ska nämligen ha gäster. Det blir nog roligt, jag och pappa får inte vara hemma så vi får sitta hos Jens hela kvällen. Men det gör ju inget, är ju där nästan varje kväll och hälsar på mina pojkar ändå. Får ta med mig lite korsord och en filt så går det nog bra. Hörs sen. Hej!!




En bra morgon!

Har sökt 20 jobb, svarat på massa frågor och skrivit så händerna blöder! Gött med en produktiv dag för ovanlighetens skull!


Godnatt!


fuck it, i'll never drink again.

Ligger utslagen i soffan och kollar på Bäck. Har sovit större delen av dagen men jag har ändå hunnit med att äta langos, laddat upp bilder ifrån igår och mamma har läst lite för mig. Hatar att vara bakfull. Mår som en potta skit, blir känslig och lättstötts, har ingen aptit o och orkar ingenting. Dessvärre är ju min kropp som en 50 årings så det här pågår ju i typ tre dagar. Det är inte värt det!
Jag hade skit roligt igårkväll men jag fick i mig alldeles för mycket. Bål, vin och absintshottar. Fyfan. Men det är sånt som händer. Hoppas att jag inte har skämt ut mig alldeles för mycket. Brukar ju vara rätt duktig på det annars.


Last night!

 
Snygg-Amy!

Bobbiskeleton.

Mandis mamma, dockan Chatrin.

Mad Hatter, hattmakaren.

Hemmagjorda spök-maränger!

The fortune teller, Ellen.



Världens finaste Amanda.

Väldigt rolig bild på värden och balde!


Janne-blade och dockan.









Döden och dalai lama.

Mandi med ett ex.



 
 

Sneak peak.


still not sleeping

Vi är fortfarande lite vakna jag och stena. Pratade med Emil senast 19.54 och nu är hans telefon avstängt. Jag vet vart han är och vilka han är med. Ändå är jag skit nervös för att han ska hitta på hyss som jag kommer på om ett par dagar. Är så trött på det. Varför kan han inte bara ladda telefonen så jag kan få tag i honom? Eller iallafall låna någon annans telefon och smsa mig. Det räcker med ett "hej gumman, jag är på fest, ringer imorgon." Men han är så jävla dum så han fattar ingenting. Han fattar inte att jag ligger vaken och oroar mig fram tills att jag fått tag i honom, om jag så ska behöva ringa varenda människa som är på festen. Jag kan inte sova när han inte har lugnat mig och försäkrat mig om att han inte gör något dumt. Lär väll inte kunna sova i vilket fall nu. Börjat bli så jävla förbannad så huvudet snart kokar över..

Stena lugnar mig med att spinna och pusta lite. Hon tycker nog att det är onödigt att jag stressar upp mig så mycket. Det är inte nyttigt. Fortsätter det såhär så lär jag ha fått en hjärtinfarkt inom ett par månader. Jävla skit stövel!! Hoppas du läser det här och skäms Emil. Imorgon är det jag som är på fest och stänger av mobilen. Bara så du vet!


when my boyfriend doesn't answer the phone....


Tänkte bara säga godnatt!

Det är jävligt tråkigt väder. Regnar och blåser som fan. Tur att man är inne. Dags att gå och lägga mig strax. Vila inför morgondagens bravader. Har en del att fixa innan jag kan åka. Måste bl.a. Städa och hämta en grej i förrådet.

Men skulle jag bara säga godnatt så nu gör jag det. Godnatt!


it's gonna be a hell of a party

Jag va ju så ledsen när vårn halloweenfest sket sig rätt åt helvete. Men det löser sig nog ändå. Imorgon kväll ska jag nämligen med Amanda och hennes mamma till Mölmdal och hem till Jonas. Där blir det drinkar och klackarna i taket hela natten. Dessutom får jag klä ut mig!
 
 

Yeah.


Blogg-Pro

Mamma har varit så gullig idag. När hon kom hem ifrån jobbet hade hon inte bara köpt med sig mc donalds mat utan också köpt en tröja och ett par pick-me-up Panties till mig också. Jag har världens bästa mamma.
Jag har varit lite nere denna veckan och det smittar ju lätt av sig på bloggen. Som tur är så har ju jag inte så många läsare som jag behöver ta ansvar för så det har nog inte gjort så mycket att jag bloggat så dåligt.
Iallafall... Rubriken. Mamma köpte faktiskt blogg-pro i 3 månader idag också. Tycker att min blogg va så jävla tråkig innan så nu köpte jag det för att få tillgång till alla pro-teman. Jag är nöjd så när som på en sak, bilden... Den värgrar byta till den nya jag har laddat upp, jag har försökt att greja i kodmallarna också men ingenting händer. Någon som vet hur jag ska bära mig åt för att lösa mitt problem? Hör gärna av dig isåfall!
 
 
 

Musik!

 
 
 
 

Pysslar.

Köpte mig en pyssel paket på panduro för ett tag sedan. Först nu fick jag tummen ur och fixa ihop allt. Fint va? :)


I'm sorry!

Tänkte ge er ett jätte inlägg där jag berättade om vad jag gjort hela veckan och varför jag inte bloggat. Då fuckar blogg.se upp allt och inlägget försvann. Därför fortsätter jag skita i att blogga och förklara tills jag orkar börja blogga igen!

Hej.


RSS 2.0