Jag låter bilden tala för kvällen. Bloggar mer imon..


Köper burkar i min favvoaffär!


Vi har fått ett nytt klassrum.


Im off to school, looking like a supermodel!


Photoshop med sand i ögonen...

Fyfan va trött jag är nu. Måste verkligen sova.. Känns som att någon har hällt sand och tvål i ögonen på mig.. Orkar inte hålla ögona öppna.
Jejo har suttit och hjälpt mig med photoshop, har lärt mig hur man kopierar och klistrar in nya bilder och grejer lite.. Skit svårt.. Vet inte om det är jag som är trög eller om det faktiskt är så svårt som jag tyckte att det va.. Men när man väl hade lärt sig gick det ju som smooort!

Verkligen dags att lägga sig nu. Imon kommer kusin Emma, det blir vin och pasta. Spännande.
Godnatt!


Roligt man kan ha en måndagkväll..


Kvällstid gör mig själv.,

Ligger i sängen och göttar i mig en Wasa sandwich.. Säkert skit onyttig, men vem fan bryr sig? Har bäddat min prinsess säng och städat i garderoben. Nu vill jag bara sova. Om en stund iallafall.. Har glömt av att äta idag.. Åt i bamba och några ostbågar.. Är trött på att äta. Tycker att det är så jävla pisa tråkigt... Men Inland får man äta endå.. Ska dricka mig en balja te till så blir det säkert bra..


Att göra tråkiga saker för att slippa göra ännu tråkigare saker..

Ligger nyduschad i min soffa... Jag veet att jag måste byta lakan i sängen... Jag veet att jag måste städa garderoben... Men jag vill inte.

Om jag måste göra någon som jag verkligen inte vill göra, ex diska, då kan jag få för mig att jag måste rensa ur ett par skåp, eller tvätta golvet en extra gång, vika mina jeans eller något sånt. Jag känner mig duktigt, men skjuter upp det tråkigaste till sist. Gör ni också sånna konstiga saker? Tror faktiskt att det är rätt vanligt.

Måste IALLAFALL ta och städa garderoben.. Måste gå ner till tvättstugan och kolla efter vilken dag vi har tvättid.. Vill inte!!!


Like!


Firar!

Tyckte att jag hade varit duktig så länge så jag köpte mig en blomma och en påse ostbågar. Idag har jag varit rökfri i 27 dagar. Heja mig!


Gött att sluta 15.40 en måndag som redan är pissröv...

Mmm.. Let's do some english... sitter i blåa sofforna med coffe och pratar om schemat och turas om att läsa högt för varandra i vårat skit tråkiga eng häfte.... Bara för att öva upp den engelska uttalet. Inte så riktigt så gött som glass...



Vad i hela mörkaste?!


skitrövshumör..

Sitter i skolan och ska snart gå in på Engelskan.. Har tydligen två olika engelska lektioner idag.. Onödigt.. Är på sånt jävla pissfitt humör hela tiden. Jag så jävla arg och grinig och nu börjar det gå ut över andra också. Kan inte längre spela glad som jag så lätt har gjort innan.. Funderar på om det har med cigaretterna att göra.. Men nikotinberoendet är ute ur kroppen fär längesen eftersom att jag inte har använt plåsterna på nästan två veckor. Det värsta är att jag inte ens är arg egentligen.. Jag är inte arg alls.. Men jag tänder till så fort någon yttrar sig emor mig.. Tror nästan att det är värre för mig än för folk i min oginving.. Jag är på så jävla dåligt humör från att jag vaknar till att jag går och lägger mig.. Är sur och tjurig, irretarad... Måste göra någonting åt det.. Det här håller inte längre.. Det kommer ju sluta med att jag inte har några kompisar kvar.. Att jag helt plötsligt står ensam för att folk har tröttnat på mitt humör..

Lite eftermiddags musik.. 



Döda min måndag...

Sitter i skolan denna soliga måndags förmiddag och grejar med småföretagande. Tror faktiskt att det är det tråkigaste ämnet jag har. Tycker till och med att svenska c är roligare...

Var hemma vid 9 imorse. Hann städa upp rejält innan jag skulle åka.. Dammsög och tvättade golven, städade köket och bytte lakan. Känns jätte bra att jag kan komma hem till en ren lägenhet idag. Ska ner till Willys efter skolan och handla lite gött. Imorgon kommer min älskade kusin Emma upp igen. Vi har börjat umgås riktigt mycket nu på senaste tiden, vilket känns as bra!

Måste plugga vidare med den här skoten nu, alla dessa varukostnader och grejer man ska räkna ut...


Godmorgon iskalla jävla sverige!

Sitter i bilen och väntar på att Sandra ska bli klar i stallet så vi kan åka hem. Ska hinna slänga mig i duschen och gosa lite med katterna innan jag åker iväg till skolan.
La till engelska c i torsdags och det ska jag börja med idag... Inte så roligt kanske men det är bra att kunna. Ska försöka hinna handla idag också. Jävla roligt liv man har...


Nyvaken.....

Men vad gött att kag somnar kl 8 och vaknar igen klockan 10. Helt jävla fantastiskt ju. Ligger helt klarvaken i sängen och tittar på Horton. Helt okej film.

Får väll gå mer och ta mig en varm dusch och en kopp te och se om det hjälper mig att slappna av. Godnatt igen.


På dåligt humör...

Hela tiden händer det saker i mitt liv som gör att jag måste vara arg.. jag tycker inte om att vara arg, inte alls... Ändå är jag förbannad hela tiden! Åh, jag ska verka så jävla snäll och go, men innerst inne är jag så jävla arg att jag vill hugga ner varje jävla människa jag mötet... Det är inte nyttigt.... Verkligen inte nyttigt.

Lär ligga vaken i ett par timmar till och grubbla på det här. Åh! Vad grinig jag blir.....
Godnatt.


Den otroligt långa resan & jordnötter!

Sitter i sängen med Emil och kikar på den otroligt långa rean. Nostalgisk film. Tittade mycket på den när jag va liten.

Emil är sjuk och det va väldigt synd om honom idag. Han tyckte att han behövde kärlek och snäll som jag är åkte jag hit. Men jag blir körd till skolan ich börjar ju 10.40 på måndagar. Så det är okej.
Tänkte jag skulle fortsätta kika på filmen nu, hörs sen. :)


Sen Lunch med mamma.


Myser!

Ligger i soffan och gosar med katten.. Inte för att han tycker att det är jätte spännande.. Men han ligger så bra och jag tror inte att han orkar bry sig om att flytta på sig..

Funderar över hur små 13 åriga tjejer kan ha så stora bloggar. Har dom intressantare saker att skriva om än jag? Hur kan dom vara så duktiga på att fota och redigera bilder? Visst tycker jag att det är gött kämpat för dom. Skit dyktigt verkligen. Men jag tycker inte att det är speciellt underhållande att läsa om vem som har frågat chans på vem.... Tycker ni det?



Djupa tankar en söndagsförmiddag.

Sitter och pratar med mamma om hur viktigt det är att kunna skilja på sak och person, hur viktigt det är att lära sig att gå vidare och tänka om. Vi pratar om att hela världen måste sluta hata. Hat trycker ner oss och dåligast mår bara än själv om man ska gå omkring och hata hela tiden. Det pratas så fruktansvärt mycket om hälsa nu för tiden.. Men vad är hälsa om man inte har lärt sig att älska? Är inte det minst lika viktigt som att äta och träna rätt? Om inte psyket mår bra, hur ska då resten av kroppen kunna göra det?

Jag måste också lära mig att gå vidare, att släppa det som har hänt och gilla läget helt enkelt. Jag ältar saker för mig själv väldigt länge.. Går och funderar på saker som hänt för flera årsen och sådär. Men jag måste lära mig att lägga saker och ting bakom mig. Saker som hänt för längesen ska inte få stoppa mig längre. Dags att acceptera livets händelser och leva helt och håller i nuet. Jag tror att mycket kommer kännas lättare om man släpper dåliga tankar om människor och börjar om. För vi är alla människor, alla gör fel och ingen är mer god eller ond än den andra.


Senare än helg...

Ligger vaken och funderar över livet. Är verkligen skit trött på att ligga vaken på nätterna. Är så fruktansvärt trött på dagarna och sover minst två timmar om dagen, sen går jag och lägger mig och somnar relativt fort, sen vaknar jag någon gång mellan 03 och 05... Jag tror inte att det har något med att jag sover på dagen att göra.. För det är vissa dagar som jag inte har tid att sova, och dom dagarna vaknar jag också på natten. Har sovit en hel natt en gång sen i september. Dagen innan jag började skolan igen efter lovet. Kändes jätte konstigt att inte ha legat vaken och funderat.. Men det va sååå skönt! Åh vad jag önskar att jag kunde sova hela nätterna...


Hemma efter en fantastisk kväll!

Är hemma igen efter en jätte härlig kväll. Har både skrattat och gråtit en del. En kväll jag verkligen behövde. Älskar er!

Nu är det dags att skrubba av mig sminket och krypa ner i sängen. Natti natti.


Fast på plankan..

Oj.. Är inne på min 9inde cider.. Känner att jag inte borde ställa mig upp just nu men det är okej. Brukar få inte i mig så mycket.. Har haft en fantastisk kväll med både skratt och gråt. Men vi är öppna och vi älskar varandra. Jag har i vilket fall kommit fram till att man måste sluta hata, man kan inte hata hela tiden....

 





Middag och skratt!

Sitter på plankan och har det riktigt gött med Syrran och Emmis. njuter av en iskall cider som smakar granatäpple. Super god! Har det så trevligt så jag håller på och jag känner att jag samlar riktigt mycket vuxenpoäng. Kan tänka mig att ha det såhär oftare. :)


Har det gött!


Restaurang och bar plankan.

På väg in till Majorna i en taxi med min syster. Bokade bord till kl 7 så vi blir nog lite tidiga. Möter upp kusin Emma kvart i på kaptensgatan och sen går vi där ifrån. Valde att inte ha på mig mina klockadojor idag. Det är så jävla halt här i Göteborg, halkar nästan i mina vinterskor. Hoppas på en kanonkväll. Önskar er en god fortsättning på helgen också!


Dyr hamstring..


Som sagt.. Hamstrar på ÖB..


Hamstrar på ÖB..


Reningsborg

Sitter i bilen på väg till sisjön. Ska en sväng in på ÖB och rusta. Åker ifrån Reningsborg nu. Köpte mig 3 ljusstakar, en jättefin pajform som Emils mamma ska få och en väska. Gillar verkligen second hand. Allt man köper har en historia, alla prylar har varit hemma hos någon annan och sett en massa saker, som dom inte kan berätta för mig.... Spännande!


Frukost på soffan...

Sitter i soffan och äter vofflor, zappar mellan alla tusen kanaler som fanns på tvn här.. Det är inte alla dagar i veckan jag får lyxfrukost serverat. Men min mamma gillar att skämma bort mig. Och när jag är här tycker jag faktiskt att jag kan få bli lite upp passad.


Läskig Tjyvkikate...

Vaknade av att katten står och glor på mig. Blev så rädd att jag höll på att bajsa ner mig. Jävla skit katt...



Night time

Ligger i soffan och pratar med mamma och pilla. Uno smyger omkring på golvet och verkar leka spion... Han gillar inte mig den katten. Även om han egentligen är min. Det va jag som fick honom, men han har aldrig tyckt om mig... Han gillar bara pappa. Är så trött och det känns som att jag har en hel sandlåda i ögonen... Ska bli skönt att sova här, känns som att det va skit längesen jag va här, fast jag sov här senast i måndags...

Imorgon ska vi gå och äta på plankan. En jätte bra restaurang. Det är relativt billigt och jätte god mat. Tycker dessutom om att den ligger i Majorna. Trivs bra där. :)

Men nu ska jag bädda ner mig bland kuddar och och duntäcken. Godnatt kära vänner.


Dubliner

Hamnade på Dubliner efter att ha vandrat ifrån valand.. Vi kunde inte bestämma oss för vart vi ville sätta oss. Fick fjäska mig in för det är egentligen 23. Men min syster lovade att hålla koll på mig så det va okej! Dricker vin och tjötar om livet! Har det riktigt bra.


Mat!

Mmmm.. Ska tjocka i mig lite pizza, sen ska kag bege mig bort mot vagnen och möta min syster på valand. :)


Utekväll eller innekväll?!

Ska iväg och dricka vin med min syster på andra lång. Kan bli spännande. Ska bli skönt att sätta mig ner och prata med henne över ett glas vitt. Vi har så mycket att prata om och så mycket tid att ta igen med varandra. Ska bli skönt att prata av sig och dela ett par skratt. Älskar min syster så jävla mycket! Bästa vännen man kan ha i hela världen tror jag.


You heard that I was starting over with someone new..


Älskade Pappa!

Skrattar så jag håller på att kissa ner mig. Kan knapt skriva. Jag älskar min pappa, han är så jävla rolig. Bad honom fota mig i min nya poncho, som jag förövrigt inte kan bestämma mig för om den är grön eller brun. Att sätta en ihopne i min pappas han är som att sätta den i en 3årings hand.. Han fattar ingeting. När jag sa vart han skulle klicka någonstans vände han på den och frågade mig hur han skulle kunne se knappe nu.. Ja.. Så är det. Sen trodde han att min sminkväska med paljetter va lampan på min plattång.. Funderar på om han är lite full.. ;)

Såhär blev bilden iallafall.. Syns det att jag har skrattat lite eller. Tack pappi!


Sen lunch på vagnen..

Sitter på vagnen Hem och äter pommesfrittes... Shopping gudarna tyckte att kag behövde ett par leggings och en poncho. :)


Mmm.. Enmannadisco på bussen.


One big motherfucking love!

Fyfan va dåligt jag har bloggat idag. Gick och la mig strax efter mitt morgoninlägg.. Det skulle jag ju inte ha gjort. Vaknade 14.55 av att Emil kommer upp och hoppar i sängen. Blev jätte förvånad och trodde kl va typ 7. Men jan hade bara slutat tidigt, och det va väll bra. Så jag inte hade sovit bort hela dagen. Har drömt så mycket konstigt både inatt och nu på dagen... Drömde bla att jag räddade ut ett skåp i köket och att jag hittade hur mycket choklad och julklappar som helst...

Det blir ingenting med restaurang idag.. Min kusin blev tvungen att jobba, så vi tar det imorgon istället. får väll se om jag och pilla går ut ensamma och tar en öl eller något. Imorgon ska jag iallafall inviga mina nya bruna skor. Dom gråa va så jobbiga att gå i, platån sluttade så mycket vid tårna så man tippar nästan framlänges. Men jag ska hem och träna på att gå i dom på måndag, för på torsdag ska vi ut och fira coffe!


Mysigt man kan ha det...


Kylig morgon

Sitter i köket och äter paj, kikar i vackra hem och njuter av att vara ensam en stund. Kikar på Unga mödrar och funderar på hur fan dom klarar av allt. Alla unga mammor borde ha en stor aplod. Det är ju ett heltidsjobb för alla mammor/pappor.. Men tänk då dom som kämpar med att vara tånnåringar, ska hinna med skolan och försörja sitt barn. Jag skulle aldrig ha orken att göra det.
Sandra kommer hem vid 12, då ska vi äta lite och sen kör hon ner mig till Älvängen och sen åker jag hem. Tror inte att någon är hemma när jag kommer hem men jag får väll roa mig själv med något.. Överska mamma och pappa med lite mat eller något.

Godnatt himmel, godnatt stjärnor...

Ska sova riktigt länga imon morgon. Det är så skönt att jag är ledig på fredagar. Har inte bestämt mig för när jag tänker åka här ifrån.. Men jag åker nog inte innan 12 iallafall.
Imotgon ska jag hem till min mamma och pappa. På kvällen ska jag och min syster ut och äta med våran kusin Emma och på lördag ska vi förmodligen ut och dricka öl i stan med en av min systers kompisar. Det kommer bli en jätte härlig helg. Men nu är det hög tid att gå och lägga sig. Godnatt.



Mina älskade hundar har redan gått och lagt sig, sötare barn får man nog leta efter..

Tapet inspiration!

Sitter uppe i sängen och kikar på Prison break. Sitter och funderar lite över vilken tapet jag tycker är finast. Är så fashinerad över hur designers kan komma fram till så underbart vackra mönster och färg kombinationer. Det är verkligen helt fantastiskt. Eftersom att Emils mamma och plast pappa har köpt nytt hus och det ska börja renoveras i nästa vecka.. Så får jag vara med och bestämma lite, iallafall i Emil och Viggos rum... Helst skulle jag vilja ha någon av tapeterna i "Pip 2011" eller "Un bisou De MME Pitou". Underbart vackra Lite halvgalna men mordärna romantiska tapeter. Men eftersom att jag måste kompromissa med två killa.. Så lär det ju inte bli någon av dom alls...


Middag och goda vänner!

Mmmm.. Dags för mat och lite gött tjöt. Har suttit och kikat på tapeter en stund, tänkte jag skulle visa er sen. Men nu är det middag som gäller.

Hemma igen!

Kom precis innanför dörren.
, tog mig en rask promenad med hundarna ner på vägen en bit. Jätte skönt att känna den här kalla friska luften i ansiktet. Ska hjälpa till med maten lite och sånt för om en stund. idag blir det lax och spenatpaj för min del, dom snara får bacon och lökpaj. Det är säkert jätte gott det med.

Ska bli spännande att se hur det går med att ladda upp bilder genom bloggappen denna gången jag är här. Sist gick det ju inte alls. Hörs sen vännerna mina!


Ändrade planer

Skiter i att fila med min syster. Hon satt med en kompis på avenyn och jag orkar inte åka dit för att ta en kaffe med henne. Åker till älvängen direkt och så hämtar Emils mamma upp mig där, så ska vi hem och greja lite. Behöver ut och röra på mig känner jag... Det rör sig så mycket tankar i huvet på mig hela tiden. Tänkte jag skulle gå med hundarna en sväng i skogen en stund. Kan bli riktigt gött, om din inte ligger en meter snö där ingen har gått...


Bussresa i ishelvetet...

Sitter på röd och fryser. Fattar inte varför dom inte har på elementena när det är kallt.... Men när det är varmt är det okej. Verkar inte som att bussarna vill att man ska ha det bra. Åker ner till Göteborg och tar en fika med min syster innan jag åker vidare till Emil iallafall. Längtar så mycket efter henne. Känns så bra att hon är mindre än 5 mil ifrån mig. Har så mycket att prata med henne om.


Mmm.. Smart tänkt!

Gött att jag glömmer min laddare när jag inte åker hem förens på söndag... smidigt bruden!


Tacosoppa och solrosbröd

Mmm.. God mat i bamba idag.

 


Svenska

Sitter på en slapp svenska lektion och funderar över saker och ting. Svenska provet gick bra det också. Sitter i blåa sofforna med coffe och Felicia, Amanda och Angelica, lyssnar på min svensklärare när hon läser om första världskriget. Ingen av os tycker att det är speciellt intressant. Men jag antar att man bör veta att första världskriget bröt ut den 28 juli 1914..


boys, if you don't look like Calvin Klein models, don't expect girls to look like Victoria's Secret Angels

Tack för att du alltid backar mig och ser det som är rätt och fel i mina handlingar. Tack för att du alltid lyfter mig när jag är ledsen. Älskar dig Felicia Johansson. <3



 


Sometimes i make lists...

Har en 10 minuters rast.. Sitter i soffan och filosoferar lite över livet. Har precis gjort ett engelska prov, det gick kanon bra. Känner mig jätte säker på allt när jag satt där. Halv 11 börjar svenskan och då har jag ett prov till. Jag har aldrig varit den som har behövt plugga till prov, jag brukar komma igång rätt bra ifrån lektionerna och jag lägger inte så mycket vikt på prov.. Det är mycket annat som spelar roll för att få ett bra betyg.

Efter lunch har jag textning och matte, på samma lektion. Torsdagseftermiddagarna är alltid lugna, min mattelärare vet att jag inte satsar på mer än godkännt i matte så han pressar mig inte speciellt mycket och textning går av bara farten.. Brukar texta det jag skrivet i matten och sådär.

Behöver gå in på min lektion igen nu. Hörs sen!

 

 

 


På väg mot drömmarnas land..

Ligger nerbäddad i sängen med katterna och myser. Är så trött och det ska bli jätte skönt att sova. Kikar på My name is earl med ena ögat. Rätt lätt serie att soma till, det är inte så djup och det händer inte så mycket hela tiden så jag vill vända mig om och titta. Kan inte somna till det okända eller CSI.. Det går bara inte. Blir så nyfiken när jag hör spännande musik och sånt.

Nu ska jag iallafall vända mig om och blunda. Hörs imon. Godnatt!

 


I walk on in my high heel shoes..






Vitt vin och kärlek.

Sitter i min säng med Felicia och göttar mig med ett glas vitt. Tycker om att dricka vin.. Det hjälper mig att lugna ner mig och det får mig att tänka. Dricker mig aldrig full eller så, men ett glas vin eller två tycker jag är helt okej även på en vardag.

Blev så lycklig över att mina skor kom idag.. Var och hämtade ut som och handlade lite. Lagade Fajitas fast på er Quorn. Ät ju inte kött, har faktiskt varit vegetarian i 7 år nu. Är jätte nöjd med det och är aldrig någonsin sugen på kött.. Det blev jätte gott och åt så jag höll på att svimma.. Har hunnit med att tvätta och en promenad ner till ica med Felica också. Tycker att det kan vara så skönt att bara ta en promenad.. Bara röra på fläsket.

Imorgon åker jag till Emil igen, tycker om att vara där.. Som jag har sagt innan. Även om vi inte är tillsammans längre så är dom fortfarande som en extra familj för mig.. Åker hem till mamma och pappa på Fredag förmiddag igen, då kommer min älskade syster hem! Ska bli så härligt att träffa henne. Sen på fredag kväll ska vi och en av våra kusiner ut och äta. Kommer bli så mysigt!

Nu är det dags för mig att plugga på Svenska provet jag har imon! Önska mig lycka till...



Älskade skor!


Väntar på att hämta ut mitt paket..


Happy girl!


Syr shorts..

Sitter i skolan och syr.. Har sytt upp ett par shorts och någon slags kort jacka. Har jätte roligt för mig själv och är på toppen humör.. Har tvättid idag och imon kommer min syster till Göteborg!!


Ånger..

Tog bort det arga inlägget jag la upp förut.. Kännde att det faktsikt va som jag skrev.. Har man problem med någt tar man det öga mot öga.. Inte i något töntigt blogginlägg.. Hur gammal är jag egentligen.. Man ska ju faktiskt behandla andra som man själv vill bli behandlad, och jag hade inte velat bli uthängd i någons blogg.. Ska se om jag fortfarande tycker att det är ett problem imon, så ska jag prata med dom..

I vilket fall känner jag att jag ska sluta lita så blint på folk.. Alla tänker inte som jag..
Godnatt kära vänner!

Mysigt!


Vinare en måndagkväll.

Det var harit en jätte jobbig kväll för mitt städpsyke, hann inte städa innan den nya tjejen flyttade in så jag fick städa dubbelt. Men det är okej, behöver pusha mig själv till det yttersta ibland..
Har suttit och disskuterat med mina undrabara vänner i köket och druckit lite vin. Har dessutom bakat nya cupcakes. Jag känner för en gångs skull att det är skönt att alla som bor här är hemma. Går igenom det mesta som måste gås igenen, städschema och sådär.. Det verkar som att Frida har alla kameler i stallet och att detta kommer gå kanon bra!

Ska bara ta mig en dusch nu sen tänker jag gå och lägga mig.. Så nu får inte se bilder på mitt hår förens imon. Men jag har lovat er, skjuter bara upp det en dag..

Ny hårfärg!



Japp... Detta är min somna-på-bussen-i-en-stor-halsduk-frisyr.. Man ser inte slingorna i den här kassa kameran, men här ser ni att det är skillnad iallafall. Lovar att fixa fram bilder där man ser hur färgen ser ut ordentligt. Nu ska jag ner och röja på ica. Hörs sen. Puss


Karma....

Känner mig skit kass.. Somnade till och med på bussen.. Det gör jag aldrig annars. Tror att jag har druckit för mycket kaffe och ätit för lite idag. Det kanske är karma, bara för att jag ringde och sjukanmälde mig idag, och sa att jag va dålig.. Så kanske jag blir det. Mm.. Det kommer tillbaka till än!

Ska ta lite bilder på håret och lägga upp när jag kommer hem också. Det är så vackert! Är jätte nöjd.


Lunch!

Står och väntar på min mat inne på biscotti. Älskar maten här, men jag tycker inte om att sitta här. Lokalen är så liten och det är alltid skit mycket folk här nu under lunchen. Tar med mig maten och äter på mammas jobb, dagiset ligger bara 100 meter här ifrån. Skit bra läge att ha frissan, favorit restaurangen och mammas jobb på samma gata!


Lyxblond.

Sitter med mars-april färgerna i håret.. Dom har inte ens kommit till Sverige än, men min frisör fick dom i present av en vän i London. Jag är så lycklig och jag känner mig så speciell. Åh vad han lyxar till det för mig. Njuter av världens godaste kaffe och snart är det dags att tvätta ur färgen och klippa topparna. Det här kommer bli så jävla vackert!!


Morgon hos frissan!

Sitter hos frisören, bleker utväxten och diskuterar homosexualitet. Bra morgon.


Vardags problem..

Ligger vaken och väntar på att sömnen ska komma tillbaka till mig. Inatt, precis som alla andra nätter i 4 månader, vaknade jag kl halv 5.. Brukar vakna mellan 03 och 05. Aldrig efter 05, och aldrig innan 03. Tycker att det är så jävla jobbigt.. Förstår inte varför jag vaknar och inte kan somna om.. Tycker att det verkar vara mer logiskt om man inte kan sova alls då.. Men jag ska ringa min läkare i nästa vecka och kräva någon form av lugnande.. Nu ska jag gå upp och dricka lite mjölk, läsa igenom någon tidning och försöka sova efter det. Sov gott.


Kvälls funderingar.

Ligger nerbäddad i sängen, har suttit och löst korsord hela kvällen. Är helt akut i huvet. Fan va man tränar hjärnan när man pysslar med ord och bokstäver i ett par timmar.

Känner att jag behöver sova, men jag tycker alltid att det är lika jobbigt att somna ensam.. Är så van att ha katterna eller Emil brevid mig. Iofs va det 4 månader sen jag sov brevid Emil regelbundet. Men jag har fortfarande inte vant mig av vid det riktigt än. Men det kommer. Någon gång måste man lära sig att det inte är farligt att sova ensam.

Mmmm.. Längtar efter att blunda nu. Godnatt mina kära vänner.


Att bo i Frölunda/Tynnered...

Sjuka saker som händer... När jag och mamma gick hem ifrån vagnen förut idag, gick vi förbi en tunnel som ligger precis vid huset, den va avspärrad och det luktade bränt plast.. Tänkte inte så mycket mer på det. Trodde bara att någon hade haft roligt och eldat lite... Sen läste jag på Aftonbladet att det som hade brunnit va en väska ifrån en värdetransport som hade blivit rånad strax innan vi åkte ifrån mammas jobb.. Ser tunneln ifrån mitt fönster. Känns lite konstigt... Hade vi åkt ifrån dagiset bara en halvtimma innan vi gjorde hade vi kunnat blivit vittnen till branden. Tur att vi åkte när vi åkte...


Couscous sallad och stekt halloumi.

Lyxigt!


Buffé tidning och varmt bad!

Ligger i badkaret hos mamma och pappa, bläddrar lite i min buffé tidning. Blir alltid lika glad när jag kommer hit och den ligger på sängen. Roligast värde checkarna och rabatt kupongerna. Denna gången fick jag rabatt på saft, grädde, fisk och popcorn!

Nu ska jag bada vidare en stund. Skrubba mina torra knäskålar och armbågar.. Hörs sen!


På tal om...

.. Glass och dagis. Minns ni den här?


Dagis besök..

Ligger i soffan på mammas jobb.. Barnen är ute och det är för en gångs skull lugnt inne på dagis. Eller förskola som det numera heter. Tycker om att vara här.. Trivs i dagislukten. Kommer ihåg när man va liten.. När man aldrig fick gå in i förådet med alla leksaker.. Man fick aldrig äta glass när man ville. Men nu, nu kan jag gå in i förådet och rota igenom alla nya och gamla leksaker hur mycket jag vill. Mina gamla Barbie dockor och starcastle slott som jag har gett bort finns också här. Allt känns så långt bort, känns som att det va en hel evighet sen jag va gammal nog att leka med allt det där. Men jag är glad att allt finns kvar. Glass kan jag också äta hur mycket jag vill här.. Minns ni vanilj/jordgubbs strutglassarna? Som egentligen har legat i frysen lite för länge.. Åh vad jag älskade dom när jag va liten!


Cupcakes!

Ni sitter säkert hemma och väntar spänt på att bilderna på mina Prinsess-cupcakes ska komma upp! Det gör dom nu..




skratta eller gråta?!

Orkar inte idag.. Det känns inte som att jag ska blogga längre.. Ingenting går som jag vill.. Känner mig bara nere, konstigt att den här bloggen blev som en last.. Känner hela tiden att jag måste blogga.. Men för vem? har typ 10 läsare om dagen.. Deppig som fan idag.

Kanske blir lite gladare imon när jag sa till frisören. Hade tänkt att jag skulle färga utväxten och lägga i lite slingor.. Kanske lite ljusare eftersom att det snart är vår.. Kanske låter dumt att säga, men även om det ligger 20 cm snö på backen, så känns det ändå som att våren är på väg till mig.


Blir så jävla förbannad!!!

Åh va jag blir sur! Satt och skrev ett jätte fint inlägg... Långt som fan. Och vad händer?! Jo datorn stänger av sig......


Mysig söndagskväll

Ligger i sängen och tittar på "tre trappor upp", Emil fick boxen i födelsedags present. Skrattar så jag gråter. Tycker att Robert Gustavsson är så jävla rolig.

Min cupcakes blev en riktigt succé. Åh dom va så goda. Varje liten muffin smakade som en bit av sommaren. Och söta va dom också. Synd bara att jag inte kan visa er dom förens imon.

Måste gå upp kvart i 6 imon morgon.. Har inte gått upp så tidigt skit länge. Tycker inte om att göra det heller. Men eftersom att jag blir körd hem och slipper ta bussen så är det okej. Börjar 10.40 imon så jag har god tid på mig att göra saker jag aldrig hinner på morgonen annars. Ska försöka hinna städa lite och sortera tvätten och lite så.
Kanske borde vända mig om och försöka sova nu. Sov gott kära vänner.


Bakar cupcakes!

Internet har bråkat med mig hela dagen. Kan inte ens komma in på fb ibland.. Jävla skit täckning dom har här i grunne.
Kalaset börjar om en stund och jag har bakat jätte fina prinsess-rödavinbärs muffins. Jätte söta. Ligger i soffan och gasar med katterna. Är så trött att jag inte orkar hålla ögonen öppna, och kl är halv 5... Kasst av mig. Bloggar mer sen, om jag kan, och slänger upp bilderna på dom färdiggjorda muffinsarna. Puss


Hat!

Jag är en väldigt kärleksfull människa. Jag vill hela tiden hjälpa andra och i många fall går mina vänners välmående före mitt eget. Det är sånn jag är och jag trivs med det. Jag älskar alla och mår bra av att se andra lyckliga. Det finns inte många människor i världen jag tycker illa om, försöker alltid se det goda i människan. Men det finns ett undantag. Det finns en tjej, som jag ärligt kan säga att jag önskar inte fanns. Jag tycker att hata är ett väldigt starkt ord och jag tycker inte om att använda det. Men jag hatar den här tjejen. Jag har hatat henne sen första gången jag fick reda på vem hon va. Jag får ont i magen när jag hör hennes namn och dom få gångerna jag ser henne, vill jag spotta henne i ansiktet och dra av henne håret. Jag blir förbannad bara jag tänker på henne och hennes fula ansikte. Jag har inget som helst till övers för henne och kunde jag hade jag raderat henne ur denna värld. Jag tror aldrig att någon har gjort en annan människa så mycket omedveten skada som hon har gjort mig. Jag åker inte gärna igenom nödinge för att jag är rädd att jag ska behöva träffa på den här tjejen. Jag beblandar mig inte ens med brudar med samma namn som henne. Jag har svårt att förstå hur så mycket hat kan få plats i min lilla kropp, men det gör det.

Jag är glad att det bara är den här människan jag tycker så jävla illa om, det hade varit jobbigt om det va fler. Tror att jag hade blivit sjuk i huvet och börjat mörda om jag hatade mer.


Bussresa i snökaos!

Sitter på bussen på väg ner till Göteborg. Är så jävla arg och irriterad att jag inte riktigt vet vad jag ska göra. Jag skiter i plåstrens nu. Orkar inte ha dom längre, det kändes ju som att jag skulle klara mig utan dom. Men jag fattar ju vad dom gjorde med mitt huvud. Dom höll mig lugn och avslappnad. Nu vill jag bara slå ihjäl alla som bara tittar lite konstigt på mig.... Kanske ska börja med plåstrena igen... Eller så skiter jag i allt och börjar röka igen!


Min lilla sten imorse.


Inramad och klar!

Nu är tavlan klar. Har ramat in den också. Är jätte nöjd! Dags att nana. Bloggar mer imon. Sov gott!


Lovely color

Har suttit i köket en stund, målat naglarna med mitt härliga OPI nagelack, som jag fick av min systerson i julklapp. Ska ta och köpa mig ett base coat när jag får pengar. Tycker att 150 kronor är rätt mycket pengar för ett underlack.. Men köper jag ljus för flera hundra i månaden kan jag väll lägga 150 kr på ett nagelack också.

Ska sätta mig med bilden till Emil en stund också, den måste vara klar senast imon förmiddag. Tar bussen hemifrån runt 5. Men den är snart klar. Bara lite små pill som ska göras.





Helt plötsligt hade jag beställt två par nya skor...




Tredje vita helgen

Sitter hemma och knör i mig sockerkakssmet.. Är så jävla sugen på chips men jag okrar inte gå utanför dörren.. Trivs bra med att ligga nerväddad i min säng och titta på "Vem vet mest".. Som förövrigt är mitt favoritprogram. Många går ut idag, men jag känner inte för att festa för fem öre. Drack lite vin och tjötade här hemma igår.. Det räcker för mig. Brukade vara ute varje helg innan, men ´jag har tappat suget. Tror att jag har kommit på att det inte är värt det. Man gör bort sig, slösar massa pengar, och om man är som jag så ligger man hemma hela dagen efter och kräks.. Nej, då ligger jag hellre här och myser.

Sprang runt i en kvar, helt hysterisk och letat efter min Mitsou.. Visste att han inte hade rymt, men kunde inte hitta honom någonstans... Men efter att ha rotat igensom hela Jejos rum, hittade jag honom liggandes i överdraget till hennes bäddsoffa.. Min älskade älskade lilla prins kille.


Total bloggtorka..

Bloggade inte en ända gång igår.. Känner inte gör det. Sjukanmälde mig i skolan, mådde jätte dåligt för att jag har sovit så lite den senaste veckan. Tog mig en promenad ner till stenungsunds torg och handlade lite. Köpte en ram, en present till min bästa vän coffe, som fyller 20 idag, och handlade lite mat.

På kvällen kom min kusin Emma hit, vi drack lite vin, åt god mat och tjöta hela natten. Vaknade av att hon puttade lite på mig och sa att Jon va tvungen att åka. Vi hade så roligt och jag är så glad att jag har dig emmis. Bara så du vet.



Har legat i min säng hela förmiddagen. Orkar inte göra något speciellt idag, ska ta mig en dusch och städa lite bara.
Fick föresten världens bästa nyhet igår, bruden jag och Jejo har bott med ett tag flyttade ut i onsdags. Det va ingen som informerade oss så vi fick inte reda på det förens sent igår kväll när hon kom upp och plockade med sig lite saker.. Men huvudsaken är att hon är borta ur min lägenhet.


Sitter och göttar mig med en paket mjölk och en fallaffeltallrik och ska fortsätta med det en stund. Hörs kanske sen.,


sommaren 2011

Hittade sladden till min kamera.. Som jag trodde att jag hade slängt. Fanns massa härliga bilder ifrån sommaren på minneskortet som jag helt hade glömt bort. Saknar det som va.. Väldigt mycket!



Jag och min systerdotter Ella hos min morbror i Alvhem.





Party på Tjörn efter skolavslutningen.



Mina älskade systerbarn Ella och Elon.



Midsommardopp i Värmland.



Fiskade med Viggo och Emil.



Badade i havet.



Folkrace i Lidköping.





På flyget påväg till Spanien


Öppethus

Sitter i bamba med lite folk, dricker kaffe och äter kakor. Ska få lite info om skolan jag redan går på, förstår inte vad jag gör här...

Har suttit och spelar the sims 3 hela dagen. Helt fantastiskt. Bussarna har redan slutat gå här ifrån. Så jag får gå hem i ösregnet! Hoppas eran onsdagskväll blir roligare..


Projektarbete

Sitter i skolan och spelar the sims 3 och målar lite på mitt projektarbete, målar alla sveriges landskapsblommor. Hsr kommit igång ordentligt och jag är supernöjd.

Ska sittahär i skola till kl 8 ikväll.. Vet inte egentligen vad vi ska göra här, men om jag har fattat allting rätt så ska det komma massa 9or och kolla. Stackats barn säger jag bara, jag tycker verkligen inte om den här skolan, speciellt inte människorna på kontoret.. Jävla männsikor.. Men jag trivs med lärarna och det är väll huvudsaken.

Idag har det gått två veckor sen jag slutade röka, det känns as bra men jag börjar tycka att det är tråkigt att inte röka. Men jag är glad att det är kallt ute, det gör att jag inte har någon lust att gå ut. Imorgon börjar jag med mina 7mg plåster. Är jätte närvös. Men med alla stöttde vänner omkring mig kommer det att gå kanon bra!
Ska gå och hämta mig en ny kopp kaffe och fortsätta måla lite. Försöker blogga mer sen. Hejhej!


Sex and the city och nyborstade tänder!

Dags att gosa ner mig i min säng med mina älskade katter. Det kommer bli en lång dag imorgon och jag behöver verkligen sova nu om jag ska orka.. Det har varit en fantastisk kväll och jag är så lycklig över att äntligen få skratta lite. Känns som om jag inte har gjort det på evigheter.

Sov gott älskade vänner.


Dagen börjar gå mot sitt slut...

Sitter och töntar mig med felicia i köket, Jejo och coffe ligger och sover.. Katterna leker sina racing-lekar över hela lägenheten och allt är som det brukar vara.
Har haft så fullt upp idag. Har hunnit med en tripp till göteborg, har tvättat, lagat mat och handlat. Äntligen är sista tvätten vikt och tallrikarna står toma.
Lagade jätte goda piroger med quornfärs, lök och morött. Imorgon har vi öppet hus i skolan, om någon nu skulle få för sig vilja komma dit... Börjar kl 9 som vanligt, men måste vara kvar i skolan till kl 20. För det tycker jag att vi skulle få en ledig dag, istället får vi en biobiljett. Ska lägga in tvätten och ta mig en dusch, sen är det sängen som gäller!


På väg hem ifrån stan

På väg in till stan ifrån Majorna nu. Mon frisör va fortfarande nöjd och kan kommer att ta in det!! Lycklig tjej. Så antagligen gör jag om det nästa månad, vid löningen. Bokade en tid kl halv 10 på tisdag morgon. Tidigaste jag har varit hos frisören någonsin. Då ska jag färga utvägen och experimentera lite med slingor, måste klippa topparna också. Brukar ta mellan en och en halv och två timmar att göra det och eftersom att jag slutar 2 på tisdagar, så tar jag ledigt den dagen. Känns inte so om det är någon ide att jag är i skolan i en timma.

Ska åka hem och tvätta nu. Ska försöka hinna med att tvätta mina gardiner också. Jätte roligt!


Helvetes buss...,

Yes! Sitter i jörlanda och väntar på en ny buss. Tydligen pajade vindrutetorkarna på den andra bussen jag satt på, så vi fick gå av.. Vad är problemet?! Det regnar ju förfan inte ens!!! Åh vad trött jag blir.

Förhoppningsvis kommer bussen snart. Ska plugga lite på eng glosorna, har inte bättre för mig..


Glitter och kaffe

Sitter i datasalen och dricker lite kaffe. Har precis varit nere i bamba och ätit. Helt okej mat, potatis falaffel och löksås. har suttit och grejat lite med projektarbetet och det börjar så smått rulla igång nu. Känns helt fantastiskt. Har ju haft sån fruktansvärd ångest över det hela. Men det börjar släppa nu. Åker ifrån skolan kl 2.
Mobilbloggar väll sen, utan bilder. Men ni får nöja er. Hejhopp!
<3

13 morgonen!

Godmorgon kära vänner. Har varit riktigt duktig denna morgon, har redan duschat och sitter och äter frukost nu. Äta aldrig frukost annars. Är aldrig någonsin hungrig innan lunch. Gillar inte frukostmat, men om någon lagar mat till mug, då kan jag äta. Jag ligger hellre och drar mig en halvtimme extra istället för att gå upp och fixa med sånt. Töntigt nog sitter jag och äter filmjölk och banan.

Ska strax sätta på mig ett nytt plåster, sen borde jag klä på mig och gå iväg till bussen. Får hoppas på att jag inte uppdaterar lika kasst idag, som igår! Hörs sen. :)


Glömmer saker hela tiden...

Glömde ju av att jag skulle säga godnatt! Imorgon blir det stress, slutar kl 2, ska in till Göteborg till frisören, sen ska jag hinna hem innan 4, då börjar min tvätt tid. Men jag kan ärligt säga att det är när jag har tusen saker att göra om dagarna som jag mår som bäst!
Godnatt kära vänner.





Kännde mig så glad och söt ikväll, åh verkligen! Dessa ojämna ögonbryn.


Sweet dreams!

Är så trött i hela kroppen. Känns som att jag har varit ute och sprungit världens maraton. Imorgon ska jag iväg till frisören och visa upp mitt hår. Rakpermanentade håret för 9 veckorsen. Så min frisör vill att jag kommer in och visar hur det ser ut efter så lång tid innan han beställer in det. Eftersom att jag och min frisör har en rätt nära relation fick jag vara hans försökskanin så jag behövde inte betala något. Jag är jätte nöjd och hoppas verkligen han tar in det. Men det är dyrt. Det kostar 2500 varje gång man gör det. Iofs ingår antifriss schampo och balsam, som kostar 150 kr styck. Skit bra produkter allihoppa.
Märket på permanentningen är från Zerran, min absoluta favorit inpackning kommer ifrån det märket också, men den kostar 700.. Svin dyrt! Men jag älskar den, och snålar man lite med den så håller den i mins 3 månader.
Skulle vilja tipsa om denna rakpermanentning. Det är dyrt som fan, men värt varenda krona!
Mitt hår blev faktiskt kännt i sverige och italien efter det här. ...
Men det jag ville komma fram till är att jag ska till frisören imon. Ska bli jätte härligt. Ska passa på att boka en ny tid för att färga utväxten och lägga i lite nya slingor. Dom jag la i sist är sen länge uttvättade.

http://zerran.se/


Hey, I heard you were a wild one!

Åh herregud vad dålig jag har varit på att blogga idag. Två inlägg har jag hunnit med, ändå har jag inte gjort något speciellt..
Har bara slappat med felica och Jelena hela eftermiddagen och kvällen. Har skrivit arga lappar i köket eftersom att den andra bruden jag bor med har svårt att förstå vad som är mitt och hennes.. Det mesta i lägenhetenm är mitt. Brödrosten, vattenkokaren, micron, dammsugaren.. Till och med knopparna på våran garderob i hallen är mina.. Det började med att hon inte fick använda mina tallrikar, bestick och glas, för att jag inte anser att hon kan diska ordentligt.. Men efter ett bråk för två veckor sen har hon inte pratat med mig alls, och kan hon inte ens heja på mig när hon kommer hem. Då får hon inte använda resten av mina saker heller. Så enkelt är det!

Har suttit och målat på ett nytt projekt. En tribal som förställer en örn. Min älskade vän Emil ska få den i 19 års present om 7 dagar. Jag är jätte nöjd men den är inte klar än på långa vägar.
Den ser rätt plottrig ut men åh vad fin den kommer bli när den är klar!





Det har gått väldrigt bra att inte röka idag också. Har varit så arg idag att jag har velat springa ner till tappen och köpa mig en paket John silver, men tror att jag hade dött om jag hade gjort det. Hade nog satt i halsen och kvävts typ. Tror till och med att ljusblåa blend hade varit starka för mig nu. Tänka sig att det redan har gått 12 dagar.. Och jag har bara två 14mg plåster kvar. Sen är det en vecka med 7mg plåster och sen ska jag stå helt på egna ben. Läääskigt!!

 


Ber om ursäkt..

Ber om ursäkt för den dåliga stavningen. Förstår inte riktigt själv vad jag har skrivit, min mobil vill inte alltid som jag vill. :)


Ont i ryggen!

Ligger i min säng och vilar lite, det är stöddas idag och jag har precis städar badrummet och tönt kattlådoena. Städade upp lite på mitt tum också. Hade glitter över heeela golvet efter mina vansinnes tavlor jag håller på med. Har så fruktansvärt ont i ryggen, antagligen för att jag satt med ryggen böjd när jag målade igår. Ska lägga mig på golvet med min massageboll mellan skulderbladen en stund och hoppas på att det blir bättre.

Bitar laga lite mat, men jag är inte sugen på något. Önskar att donken hade hemkörning ibland. Tror att många hade uppskattat det.


Måndag morgon

Sitter i skolan med jävla småföretagande. Det är så jääävla tråkigt!

Vaknade kl 5 i morse och kunde inte somna om.. Låg och vred mig till kl 7 innan jag slumrade till, försov ju mig såklart istället då. Men bara 10 min. Missade halv bussen, så jag fick ta nästa bara.

Nu ska jag fortsätta med den här jävla skiten! Hörs sen. <3


Dag 12?

Ligger i min säng med katterna, njuter av alla tända ljus i mitt, på något sätt, heliga rum. Myser till how i met your mother och tjurar lite över att min data har gått i paj. Vet inte vad som har hänt men det bara står och blinkar massa siffror och bokstäver. Men det kanske är dags att slänga skiten, har endå haft den sen jag flyttade hemifrån för 4 årsen.. Tur att min älskade Jelena har en data jag kan låna när jag vill.

Eftersom att klockan är över 12, Är jag redan inne på min 12 dag rökfri. Är så jävla stolt över mig själv... Men även om jag inte tycker att det är speciellt jobbigt nu, längtar jag ändå inte tills jag ska sluta med plåstrena. Är lite rädd att jag faller tillbaka om jag inte har något som håller mig ifrån det. Är inte säker på att viljan är lika stark om ett par veckor som nu. Men för tillfället känner jag bara att varje dag som går är bra! Det här är ju första gå gen jag slutar röka på riktigt.. Men som sagt, varje rökfri dag är bra!

Tänkte jag skulle vända mig om och sova nu, mitsou ståt bakom mig och jamar efter uppmärksamhet. Godnatt kära vänner!


Hippeie Cake

Jag tror faktiskt att jag har bakat världens bästa Hippie kaka..







En lugn halvtimma..

Sitter ner i 10 min. Hippie kajan är i ugnen, Felicia och jejo är mätta och belåtna. Är så glad att jag fick Jelena att äta min indiska mat, kryddade den inte så mycket och med lite ris till tyckte hon att det va riktigt gott. Har haft fullt upp med att städa ur kylen i och skafferiet denna härliga söndagskväll. Hade behövt frosta av frysen också, men det får vi en annan dag.

Fick ett par jätte fina jeans av Jelena, som var för små för henne. Jätte fina. Sitter som en smäck. ;)
Ska sätta mig och greja lite med datan när kakan är klar, har ni tur då så slänger jag upp en bild på resultatet. Hejhopp!


Kass bloggdag...

Har inte haft tid alls till att blogga idag. Har varit och handlat med min älskade granne och bästa vän Felicia, älskar dig gumman, och jejo. Står och städar ur mitt skafferi, har 3 paket pulvermos att skänka bort. ;) ska laga kerala curry sen, efter det blir det hippiekaka. Hörs sen!


Naken morgon

Godmorgon mina kära vänner. Det är en brs morgon för mig, Jelena och Isabella ligger och sover, Katterna lugnare än vanligt, det är ljust ute och statestiken går hela tiden uppåt. Ska koka mig lite kaffe, sätta på lite bra musik och da mig en dusch. Har inte hunnit sätta på mig något plåster än, men det funkar rätt bra endå. Får bara hålla tummarna på att det går lika bra med 7mg plåstrena som det har gjort med dessa. Om 3 dagar har det redan gått 2 veckor. Det är helt otroligt.

Igår hade jag lite ångest över att jag inte gick ut. Sitter på min 2,5 vita vecka och det börjar bli lite tråkigt nu. Om jag inte får roa mig med att ta en cigarett då och då så får jag åtminstonne ta mig en krogrunda ibland. Men nu är det ju så att jag inte har några pengar, är tvär pank. Tycker inte heller om att gå ut och hoppas på att någon ska bjuda mig hela kvällen, jag vill gärna ha mina egna pengar. Så jag får helt enkelt vänta tills pengarna rullar in igen. Nog om dessa tråkiga roblems!



Hemma hos mig äter vi tydligen kattgräs till frukost, iallafall Mitsou och Wasabi..


Godnatt!

Är så jävla trött nu att jag inte ens tänker går och borta tänderna.. Känns som att jag har sand i ögonen..
Har suttit och försökt fixa med designen.. Det gick åt helvete så jag återställde allt till det jag alltid har haft.

Nu ska jag sova! Godnatt..


Rihanna!





På tal om..

På tal om en här efterblivna blogg.se appen.. Är det någon annan som har haft problem med den? Såhär ser det ut för mig..




ÄLSKADE HUNDARNA MINA.




Fartfylld Lördagkväll..

Sitter i mitt kök med jejo, dricker lite mjölk och lyssnar på underbar musik. Har precis slängt in en taj i ugnen. Ruccola, tomater, lök och presilja, det kan bli riktigt bra.

Har varit en jätte skön dag idag, fint väder och sälla människor överallt. Njuter av att vara rökfri.. Har alltid bilivit så förbannad på folk som har bett mig att gå utanför busskuren och röka, nu är jag en av dom som gnäller... Konstigt. Jätte konstigt.. Men det är bra.




Mina nya små barn. Älskade älskade ljus.



Jag och min lilla kruta.


Olycka!

Åkte precis förbi ett brinnande hur i gammlestan. Hoppas för allt i världen att ingen bodde dör. Två brandbilar och en polis och ambulans va där. En annan gång när jag åkte med lila, åkte vi förbi en olycka i Bohus. Då såg jag en man bli hjärtpumpad, han hade krockat med sin motorcykel, fick reda på att han inte hade överlevt senare på kvällen. Så tragiskt.. Gillar inte att åka lila!


En kärleks förklaring till livet!

Sitter och knör i min massa chips och tittar på något program dör dom gör tårtor. Har varit ute och gått med hundarna en sväng, lät dom springa av sig på gräsmattan. Älskar att se dom fria och lyckliga. Idag är det 10 dagar sen jag rökte sist, måste räkna efter ordentligt för att ens komma ihåg hur lång tid det har gått. Ett väldigt bra tecken skulle jag vilka säga.

Ska åka hem om en stund, kan tänka mig att jag måste städa när jag kommer hem. Brukar se ut som fan när jag har borta ett par dagar. Men eftersom att Jejo är hemma nu kanske jag inte måste storstäda iallafall. Längtar efter Mona älskade barn. Tycker att det är så jobbigt att vara ifrån dom. Ibland önskar jag att dom va hundar så jag kunde ta med mig dom överallt. Men sånt är livet.


Kvällsro

Filmen är slut, hoppade till som fan i slutet, men jag tycker inte att den va speciellt bra. Ingen jag vill rekommendera, möjligtvis en 2a av 5.

Har druckit så mycket cola att jag inte kommer kunna somna, och gör jag det kommer jag antagligen pinka ner min i sömnen. Jätte jobbigt läge. ;)
Ska tända lite ljus och fortsätta titta på bladet 2 nu, såg 1an igår. Hörs imon.
Sov gott änglabarn!


Klagomål

Har fått klagomål på bloggen... Att jag bloggar för lite, bloggar för tråkigt osv osv! Men nu är det så att jag inte har något att blogga om, tycker inte heller att det är så roligt att blogga utan bilder...

Ligger i min säng och kilar på the ward. Den har precis börjat men den verkar helt ok! Det ska vara någon form av skräckfilm. Det handlar typ om ett mentalsjukhus när tjejerna blir våldtagna..
Det har gått riktigt bra utan plåster idag, bryr mig verkligen inte längre. Tänker inte på det längre. Men jag är nyfiken på om jag tycker att det smakar lika gott som innan, tycker iallafall inte att det luktar gott längre, tvärt om, vill nästan kräkas när jag känner röklukt. :)

Bäst att jag koncentrerar mig på filmen nu så jag hänger med i handlingen. Godnatt bloggar innan jag lägger mig. Hejhopp!


Fredagkväll!

Sitter och försöker få min telefon att få kontakt med dotorn, går inte så bra. Kamerna på datorn funkar inte heller.. det är väll meningen att jag inte ska lägga upp några bilder då. Men jag åker hem imorgon förmiddag, och hemma vet jag att allting funkar som det ska.
Det har varit en riktigt slö dag idag, har inte ens kommit ihåg att sätta på mig något plåster. Tog mig en power nap mellan två och 6. Vaknade av att det luktade mat i hela huset, riktigt gött med potatisgratäng, stekt lax och rödvinssås. Ska sätta mig med engelskan om en stund. Ska ha lärt mig 60 glosor utantill tills på tisdag.. Tur att jag redan vet vad typ hälften av alla orden betyder iallafall.. Hade blivit riktigt jobbigt annars.

Jag och min grishund sonya, imorrse. Tacka gudarna för fb!

Godmorgon!

Ligger i soffan och myser med hundarna. Orkar inte göra så mycket idag, ska plugga lite eng och svenska och Gå en långpromenad. Det är så skönt att vara här, behöver inte göra något jag inte vill. Behöver varken städa eller diska, behöver inte bråka med någon som inte sköter sig, behöver inte hålla koll på något. Här är jag bara, njuter av skogen och alla åkrar.


Kan fortfarande inte ladda upp bilder.. Jävla skit app!


Jävla blogg app!

Blir så förbannad på den här blogg appen. Får hålla på med att ladda upp ett inlägg i typ en halvtimma och bilderna godkänns bara ibland. Vet inte om det är min efterblivna mobil som bråkar eller om det är något fel på appen. Men det får jag väll reda på fört eller senare iallafall.

Har haft en mysig kväll här iallafall. Tycker så mycket om den här familjen. Har bara legat i soffan och glott på film hela kvällen. Det är Dag 8 utan cigaretter idag och nu tänker jag knapp på det. Känns som att jag aldrig har varit rökare. Mår så mycket bättre, hostar inte längre och huvudet är mer med än innan. It feels so gooood!!

Imorgon ska jag ta mig en långpromenad med hundarna i skogen. Hoppas att alla älgar sover. Är så jävla rädd för dom. Brukar alltid känna mig trygg med hundarna, vet att ingen skulle våga göra mig något. Men om det kommer en älg springandes emot mig kan ju inte hundarna göra så mycket.

Nu måste jag i vilket fall sova. Godnatt fina människor! <3


Ljus, vin och god mat!

Kom precis hem till mitt grunne, ligger utslagen i soffan efter god mat och många skratt. Myser med mina älskade hundar och umgås med lillebror Viggo och mamma Sandra.

Mamma hade varit på Ica och hämtat ut mina paket. Men jag känner mig lite smått lurad.. Det beställde två 12 pack med värmeljus, men dom skickar två värmeljus. Blir så arg! Men jag är nöjd med det andra.


Matte och kaffe

Sitter och pluggar lite matte, dricker kaffe, flätar lite och spelar " jag har aldrig" med coffis och Jossan. :)


Cloudburst

Sitter i skolan och skriver upp 60 engelska glosor med Coffe och Rasmus. Tittar ut över ett väldigt tråkig och regnigt industri område.. Men det blir en bra dag idag. Ska in till stan och kolla i lite affärer, möta upp min mamma och sen åker jag hem till mitt ex mamma. Ska mysa med mina älskade hundar och njuta av att jag är ledig. Har ett fantastiskt schema, börjar 11.40 på måndagar, slutar 2 på tisdagar och torsdagar och är ledig på fredagar. Lyx lyx lyx!


Andra rökfria veckan har precis börjat!

Ilskan tog över rädslan och nu har jag både duschat och gått och lagt mig, ensam... Är så trött att jag inte ens orkar titta klart på tvåan.. Men 3 goingar ligger kvar i min säng. Älskar er mina barn, bara så ni vet.

Idag börjar min andra vecka som ickerökare. Kan dessutom stolt berätta att jag har klarat mig igenom mitt första riktiga psykbryt utan cigaretter. Fyfan va duktig jag är. Imorgon ska jag kika på skor och hämta mina yankee candles paket hos mamma och pappa.

Godnatt.


Nu har hon fan gått över min gräns......

Är så jävla arg att jag håller på att explodera!! Det är inte långt ifrån att jag bränner alla hennes kläder och slår henne gul och blå!! Det är väldigt lite som säger att jag inte kommer ta en cigarett.... Sitter och skakar som ett jävöa löv!!! Åååååhhh varför finns duuuuu?!?!?!?!


The grudge

Sitter med Jejo, coffe och frida.. Har the grudge maraton, och jag kan ju bara berätta för er att jag varken tänker ducha eller sova ensam inatt.. Tur att ínte bor ensam..

Måste erkänna att jag hatar barn i skräckfilmer, något mer när dom är döda....


Städar spisen!

Roligt man kan ha en onsdagskväll....


En hel vecka har gått..

Kom precis hem. Sitter i sängen och kikar på simpsons med katterna. Spelar the sims 3 och bläddrar i lite saker och försöker att fånga insperation. Är helt slut i huvudet och skulle väll egentligen behöva ta mig en power nap. Men gör jag det så sover jag resten av dagen, och då kan jag ju inte sova inatt. Får väll koka mig en kanna kaffe istället. Det har gått jätte bra utan att röka idag, satt och disskuterade med en av mina lärare, hon tycker att jag verkar lugnare och mer avslappnad nu... Jag känner ingen skillnad, har aldrig märkt av att jag har varit stressad och nervös innan. Man kanske inte märker sånt själv. Men det är väll jätte bra om fler tycker att jag har lugnat mig.

Jag känner iallafall att jag kan koncenterara mig bättre nu.. Behöver inte tänka att jag måste göra ett avbrott en gång i timman för att gå ut och röka. Jag är så jävla nöjd med att jag har slutat röka, undrar varför jag inte tog det beslutet innan. Trodde verkligen att det skulle vara svårare än det är.
Idag har det gått en vecka sen jag rökte min sista cigarett, och av dom 7 dagarna är det bara 2 som jag har varit röksugen. Men om jag nu har klarat mig ifrån det i en vecka, så klarar jag en till, och innan jag ens hinner reagera så har det redan gått ett år, och jag sitter på 9000 som jag bara har gjort nytta för mig själv för att få. Blir det mycket bättre?!



Jag och min älskade Mitsou. <3


Konsthistoria

Slutar skolan om en stund. Har jobbat lika effektivt som igår.. Börjar verkligen komma igång nu.. Det är dessutom två  som vill att gör gör en målning till dom. Jag tycker att dom jag redan gjort är fina.. Men kanske inte så fina att jag skulle vilja ha dom hemma. :)


Kreativiteten flödar ännu mer idag!

Började på ännu ett projekt på canvas idag.


Kvällsro!

Nu ska jag sova, heeeela natten. Har längtat hela dagen. Godnatt. <3


Tisdagsmys

Har suttit i köket hela kvällen med underbara människor. Bara snackat massa skit om allt och ingenting. Har inte varit röksugen idag, inte alls.. Förens nu senare på kvällen. Grät nästan så röksugen va jag, hade så fruktansvärt ont i huvet och kännde mig typ full så vimmsig va jag. Men nu har det lagt sig igen.. Jag är glad att jag har sånna fantastiska vänner som stöttar mig. Ni är älskade! <3
Känner ingen skillnad mellan 25 och 14mg plåsterna. Tycker att det är lite konstigt, det är ju ändå rätt mycket mindre nikotin i dom jag har nu.

Ligger i min säng och myser med katterna, dricker dunkmjulk och spelar the sims 3 pets! Njutbart.
Godnatt. <3


Ansiktet




Ska vi göra något äckligt?

Hemma ifrån en relativt lugn dag i skolan. Kom inte dit förens klockan va 12. Försov ju mig. Åt lite mat, vegetarisk burrito med salsa och taco chips. Får ni också så fin mat i eran skola?

Började lektionen med att göra provet, hade ju inte pluggat någonting, men fick vg på det ändå. Det gäller att kunna sin grej! Eftersom att jag kom så sen ville min lärare att jag satte igång med något lite större. Målade en "Egyptisk kvinna i det psykadeliska 70-talet" tydligen.. Det va så dom i min klass tolkade det iallafall. Men så kanske det är, för det ligger ju i betraktarens ögon. Målade på en härlig vitmålad canvas, blandade lite olika tekniker. Målade med olja, akryl och akvarell. Min lärare blev mer än nöjd och satte därför ingen frånvaro på mig. Jag målar ofta mindre dettaljerade bilder med mycket färg och liv. Bryr mig inte så mycket om att det ska vara realistiskt heller, men man ska bli glad av att titta på det.



Njutbart..


Låter kreativiteten flöda!


Försovit mig i 3 timmar...

Roligt... Men jag får ta igen det efter lunch. Idag ska jag börja med nya plåster, 14 mg, ska bli spännande och se om man märker någon skillnad. För övrigt har vi snö i Stenungsund. Ska klä på mig riktigt tjocka vinterkläder och så ska jag pallra mig i iväg till skolan. Hörs sen!


Nu väntar John blund på mig...

Katterna har någon slags racingbana över min mage..
Är så trött att ögonen går i kors. Måste verkligen sova nu. Ska upp vid 8 imorgon. Önskar att jag  hade lov i ett par dagar till.. Iallafall tills jag hade vänt dygnet rätt igen. Men icke! Imorgon blir det en lung dag i skolan, har bild&form hela dagen. Men... Lektionen börjar med prov. Helt otroligt bra planerat av min lärare... Sätter era lärare också prov på er dagen efter att ni har börjat skolan igen efter 3 veckors lov?!

Avslutar kvällen med en låt. Blir så lung av det här.. Godnatt!



Ny kategori

Åh! känner att jag börjar komma igång med bloggandet ordentligt. Önskar bara att jag hade lite mer tid. Orkade inte diska.. Så jag dealade med jejo, hon tog disken, och jag bakade kladdkaka till henne.. Så har vi det hemma!

Ska slänga mig i duschen en stund, skrubba av mig dagens damm.. Har föresten en ny kategori, "Elan Tipsar!". Alla måste väll ha en sånn.. Så här kommer mitt första, eller egentligen andra, tips!


Yääs, vi kör på socker och olja! Världens bästa skrubb, och billig är den också. Olja och socker har jag alltid hemma iallafall. Fantastiskt för kroppen, sockret peelar bort all död hud, och olja återfuktar kanon bra! Vill man lyxa till det kan man blanda i lite kakao, eller använda sig utav råsocker isället. Och självfallet är det strösocker man ska använda, och inte bitsocker som jag har på bilden. Jag brukar även använda skrubben på läpparna. Då blir dom sammetslena och otroligt pussvänliga. ;)

 


5te dagen rökfri!

Ligger i min säng och spelar spel på mobilen.. Är så trött att jag håller på att dö. Men jag ska snart ner och hämta min tvätt i tvättstugan. Har varit super duktig idag, har städat hela lägenheten och laga mat. Orkar inte baka idag heller. Vill bara ligga och ta hand om mig själv.

Idag är det 5te dagen jag är rökfri och nu känns det inte ens kämpigt längre.. Jag är fortfarande röksugen, men orkar inte riktigt bry mig.. Känns inte som att det har gått så lång tid som det faktiskt har. Köpte mig två paket nikotin plåster idag, en med 14 mg och en med 7 mg Det är bara 7 st plåster i varje, så om 2 veckor borde jag vara helt oberoende av nikotinet också.

Men jag måste säga att det är inte det billigaste sluta-röka-alternativet. Dom här två paketen kostr lika mycket som 7 paket cigaretter..


Dag 5

Har haft en helt fantastisk dag idag. Var helt okej att börja skolan. God mat i bamba, shopping och älskade vänner. Jag bara njuter..
Om jag ska säga något som har varit dåligt med dagen är väll att jag inte har haft en sekund över till att blogga. Men jag ska bättra mig. Annars får ni leva med 4 inlägg om dagen. :)


Världens lyckligaste tjej!

Min favorit affär hade utförsäljning idag. Köpte mig en stor burk yankee candles, fresk cut roses! Min absoluta favorit doft. Köpte mig också två aroma oljor. Mango och anti-tobak. Helt fantastiskt!



Som sagt.. Lycklig tjej!


Mardröm...

Sitter och dricker kaffe men min bästa vän coffe. Pratar mardrömmar...

Top 3 listan:

1. Att bli jagad av levande potatissoffor..
2. Mig i heltäckande nätkläder..
3. Kissnödighets drömmar..


Första skoldagen!

Sitter i skolan, har småföretagande. Har pissrövs tråkigt. Men jag slutar efter två och det är ju inte så långt kvar. Ska ner till Apoteket och köpa nya plåster, 15 mg och 10 mg.. Ska se till att det går på 3 veckor istället för 12. Senare ska jag laga min berömda fisksoppa.. Sen ska jag baka en fantastisk hippie kaka! Har tvättid idag också. Blir en spääännande dag vill jag säga!


Jag och min lilla stena i gårkväll. <3


Bergochdalbana!

Japp, ganska bra för 4 dagars bloggande!


Med detta säger jag, Godnatt! Tack för idag. <3


Härlig kvällsmusik






Lyssnar ofta på Melissa Horn. Hon har en helt fantastisk röst, får gåshud varje gång jag hör henne sjunga. Har en väldigt speciell relation till den sista låten. Påminner mycket om mitt ex, hur tankarna rullade efter vi hade gjort slut och sådär. Underbar fin musik iallafall.


Fartfylld söndagkväll..

Fyfaan va tråkig jag känner mig.. Ett enda jävla inlägg på hela dagen. Helt otroligt..
Tänkte ju mig att jag skulle komenserat för igår och blogga hur mycket som hellst idag.. Men så blev det inte.
Började laga mat, men kom på efter en stund att jag hade glömt köpa grädde.. Så där sket det sig.  Sockerkakan blev inte heller bakad. Men imon kan jag köra mig ett Duktig-Tjej-Rejs! Först ska jag iväg till skolan, börhat tvätta kl 4. Sen kan jag baka och laga mat. Blir säkert kanon!


Nu ska jag iallafall bara ligga här i min säng, spela the sims 3 pets och sen blir det duschen. Borde kanske gå och lägga mig redan nu, ska upp kl 8 imon. Längtar inte!


Last night..



Mmm.. ser rätt full ut.. Även om detta var i början på kvällen. Glömde av att fota någonting alls och detta är faktiskt den ända bilden som blev. Menmen.. Såhär söt va jag igår iallafall. ;)


Godeftermiddag!

Gårdagen blev inte som väntad.. Hade tänkt att jag skulle åka dit, dricka ett par cider, äta lite och åka hem och sova hos min mamma och pappa. Men så blev inte fallet. Söp mig redigt full och ville inte åka med hem när dom andra åkta.. Spelade dart och ölspel hela kvällen och sen bestämde jag mig för att sova där. Hade en felt fantastisk kväll igår. Tackar verkligen för det.

Min älskade kusin Emma, som vi firade igår, körde mig till stenungsund, handlade lite på coop. Köpte bla jätte söta bindor med hello kitty på. Lite onödigt kanske men jag tyckte att jag behövde dom. Handlade mig även en jätte söt sockerkaksform, i form av en ros. Tänkte jag skulle baka lite sen så kan ni få se hur den ser ut.

Nu blir det mat. Ska laga mig finsk fisksoppa!



Om något skulle få än att känna sig söt under mens veckan måste det väll ändå vara dom här..


God natt!

Dagen är till ända och det är redan 4de dagen utan cigaretter. Riktigt duktig av mig!

Har inte hunnit blogga så mycket idag, men eftersom att jag lär ligga bakis imorgon får jag väll kompensera för det då! Nu ska jag i vilket fall sova. Godnatt. <3


The creep

Sitter och spelar ett jätte roligt kortspel med hälften av morbröderna och kusinerna! Har skit roligt!! <3


Hållplats filosofi!

Efter nästan exakt en halvtimma är jag nere på stationen. Hade ju missat att äta idag så jag gick in på Ica och köpte mig två bananer och en redbull. Det var fräsande att köpa cigaretter.. Men jag lät bli! Känns jätte bra. Men jag måste faktiskt säga att det är inte lätt att sitta och vänta på bussen utan cigg. Det är riktigt jobbigt. Bussen går inte förrens 17.03 heller... Så jag får sitta här en stund.

Kan inte ladda upp bilder när jag bloggar ifrån blogg appen. Konstigt. Men jag ska försöka få tag i en dator sen så ni kan få se hur jag ser ut idag. Hejhopp!


Happy life!

Missade precis bussen... Jag lyckas alltså alltid komma sent om det är något jag inte får missa. Men jag får gå ner till stationen istället. Det är ju heller inte hela världen.


Naken morgon.

Godmorgon kära vänner. Sitter i min säng, nyvaken! vaknade av att Jelena stog brevid sängen och kastar kuddar på mig.. Hörde henne säga för sig själv, "Vaknar hon inte nu kastar jag hårdare." Hon är för rolig..
Har valt att inte sätta på mig något plåster idag. Vill försöka utan. Känner mig lite naken, lite mer vimsig i huvet än dom andra dagarma. Men jag måste ju som sagt bli va med nicotinberoendet också. Men nu är det faktiskt dag 3 som ickerökare. Jätte stolt över mig själv att jag har kommit såhär långt!

Ska sätta mig och spela The sims 3 pets en stund nu.. Till kl 2, sen måste jag börja göra mig i ordning. Ska vara på festen kl 5. Hörs sen!



i'm off to my hippie dreamland...


¨
Godnatt kära vänner..


Ångande varm dusch.

 

Åh! Tog mig en riktigt härlig dusch, skönt såhär på kvällen. Duschade riktigt varm, så varmt att hela badrummet fylldes av väldoftande ånga. Stod och funderade över livet i skenet av stearinljus. Väldigt rogivande för själen. Disken är diskad,  der är tyst i hela lägengetn, ljus är tända lite här och var i rummet. Allt är lungt och stilla. Förstör egentligen stämningen med att ha på datorn. Men måste man blogga så måste man.





När jag ändå håller på vill jag tipsa om min fantastiska inpackning. Den kommer ifrån märket Crusch. Doftar helt underbart av annanas. Den är verkligen helt fantastisk, håret blir som silke efter bara ett par gånger. Rekomenderar den starkt! Köper den hos min frisör men vet inte riktigt vad den kostar. Men kan inte tänka mig att den ligger på mycket mer än 100 kr. Jag är väldigt snål när det kommer till att köpa saker till mig själv, men den här är helt klart värt pengarna!





Jag är ledsen att det är så tråkiga bilder.. Men eftersom att jag för ett tagsen råkade slänga laddaren till min kamera så vi nöja oss med iphone bilder ett tag till...


i've got your back baby!


Fredag kväll..

Nu sitter jag här i min ensamhet, har inte haft några som hellst tankar på att dricka idag. Känns inte ens som fredag. Det slog mig faktiskt inte förens nu..
Det har varit full rulle hela dagen, har haft besök av petra mesta dels av dagen. Senare nu ikväll kom min vän felicia och hennes lillasyster upp. Hon bor bara två svalar ifrån mig. Kanon bra att ha en kompis så nära. Hade det mysigt.. Satt bara i soffan och pratade om nya kärlekar och fina människor. Jag är nöjd med dagen. Nöjd med att ha klarat mig igenom ännu en dag utan cigaretter.

Imorgon bär det av på släkt fest. En av mina 100 kusiner har fyllt 20, och det ska firas må jag säga!
Ska faktiskt bli jätte roligt att träffa hela släkten, det är inte så ofta vi är samlade allihopa.


i'm moving to Candyfornia!


Kladdkaka

Har suttit i köket precis hela dagen. Började met att laga mat och sen kom Petra. Efter vi hade ärit fastnade vi här.. Bakade oss en kladdkaka som vi nu har tjockat i oss. Mår skit illa.

Ringde min ex pojkvänn förut... frågade om han ville sponsra mig med ett par yankee candles..
Efter en studs övertalning fick jag beställa hem för 500 kr. Lycklig tjej!

Beställde två stora burkar, Garden sweet pea och Soft blanket. Inte mina favorit dofter men dom va billiga..
Köpte och två vaxkakor och två paket värmeljus. Dom skickas väll förhoppnigsvis imorgon, och kommer antagligen att få åka till mamma och pappa i frölunda och hämta paketet, eftersom att jag är skriven där och jag fick inte skiva in någon annan adress. Men det är okej. Då har jag ju en anledning att träffa mina föräldrar, om man nu måste ha en anledning att träffa dom..



Kökshäng

Sitter i köket och dricker te med petra, tjötar lite och bloggar på varsin dator.
Njuter av bra musik och fantastiska samtal. Det har gått 50 timmar, alltså två dygn och 2 timmar sen jag rökte sist, och jag tycker att det funkar helt okej. Är inte speciellt grinig och jag känner inte att jag vill röka. Men det kanske är för att jag har plåstrena. Men jag röker iallafall inte.



Lunch och bloggfixande.

Min kompis Petra kommer hit om en stund. Tänkte att jag skulle överaska henne lite med lunch. Sen har hon lovat mig att fixa lite med bloggen!


Det blir räfflad potatis och quornbitar med curry. Precis som petra vill ha det.


Ny dag, nytt plåster.

Godmorgon mina vänner. Vaknade för en liten stundsen. Tänka sig att det redan är min andra rökfria dag, och idag är jag inte ens röksugen. Trodde det skulle vara svårare än det faktiskt är. Har alltid undrat hur det känns att inte vara rökare, hur det känns att inte ha den där dyra lasten.

Dagen verkar inte ha så mycket att bjuda på, men det är ju fint väder. Kanske borde ta mig en promenad. Ska iallafall ligga kvar i min säng en stund till. Tycker att jag förtjänar det efter all städning igår.



Ny dag, nytt plåster..


Borde jag göra som alla andra...

.. Och titta Sverige - Ryssland?
Märkte nu att jag har bytt kanal på tvn sen igår kväll.. Ligger och tittar på samma tråkiga vampyr serie som igår. Kanske skulle byta till ettan ändå?! Sport är ju inte min grej. NEJ, sova va det... Godnatt. Igen.


never fall asleep in anger



Dags att gå och lägga sig. Min första frivillit rökfria dag. Imorgon fortsätter kämpandet. Godnatt.


Borde blogga av mig...

Är så arg, ledsen och besviken på att personer i min närhet inte förstår mig.. Jag vet att det inte bara är för att jag behöver nikotin som jag är förbannad.. Det här har legat inlåst längre.. Men att det ska bubbla över nu och bli värre än det hade behövt bli, det är nog nikotinets förtjänst. Men nån gång måste det komma ut. Vare sig det blir bra eller inte. Jag måste säga att jag saknar min storasyster. Hon och min mamma är nog dom ända i hela världen som verkligen förstår mig. Kanske för att dom sitter inne med samma sätt att tänka som jag. Jag har kompisar jag kan prata med om allting också, men det är en helt annan sak med någon i familjen.

När jag gick i 5an flyttade min syster ifrån frölunda, till Jönköping. Sen flyttade hon ut till en liten byhåla som heter Taberg. Det ligger ungefär 20 min utanför Jönköping. Träffar henne max en gång i månaden om inte jag åker till henne. Det är svårt att inte ha henne nära mig. Men efter alla dessa år har jag lärt mig att acceptera det. Jag vet att hon aldrig är mer än ett telefonsamtal bort. Men jag minns när jag va liten, när det var 10 minuters gångväg i mellan oss. Jag hade velat ha henne här. Hade velat kunna träffa henne varje dag. Jag tror att jag hade mått bra av det. Men hon har också ett liv, ett riktigt svenssonliv, med sambo, två barn, hus, hund och volvo. Och jag vet att hon inte kan prioritera mig före. Men sakna henne har jag ju all rätt att göra.


hippie chic


Rökfri i 34 timmar...

Det börjar bli riktigt jobbigt nu. Mår illa och känner mig ensam. Allt känns så meningslöst på något sätt. Cigaretterna har alltid varit som någon slags belöning som jag har gett mig själv när jag har varit duktig. Om jag har pluggat, städat, lagat god mat osv.. Nu har jag inte ens lust att äta. Vill bara ligga i min säng och tycka synd om mig själv. Jag som tyckte det verkade så lätt. Är så röksugen att jag håller på att bryta ihop, och det värsta är att jag vet att om jag tar en cigarett så mår jag bra igen. Men dom första dagarna är värst, och det måste bli värre innan det kan bli bättre. Snart, snart är allting bra igen, men på en rökfri nivå!





Kusmi tea eller Four o clock?

Jag hade länge ett favorit te. Jobbade i ett café på en båt när jag gick i 9an. Där hade vi Four o clock, fantastiskt te. Kunde dricka hur mycket som hellst, fanns i så många olika smaker... Men när jag slutade jobba där kom jag ifrån det. Hittade det på ica kvantum här i stenungsund för ca ett halvårsen, men dom har det bara i två olika smaker. Ingen av dom är någon av mina favoriter.
Men nu har det ju kommit ett nytt jätte exklusivt te. Kusmi Tea. Har smakar på ett ett par gånger på olika caféer och har funderingar på att beställa hem ett par burkar. Men det är så jävla dyrt. En liten burk på 125 g kostar 159 och en stor på 250 g kostar 219 kr. Rena rånet.

Min favorit är Kusmi Vert Fraise - Grön Jordgubb. Super god!
Här har ni en länk till en av online butikerna som säljer dessa söta te burkar.
http://www.tehusetjava.se/


Från Stockholm till Göteborg.

Sitter i telefon med en av mina inneboende, Jelena. Hon är ifrån huddinge i stockholm och har varit hemma sen den 10onde december. Åkte också med då, firade hennes storaysters 18års dag. Skit roligt. Eftersom att dom är serber va det en jävla fest, massa mat, live musik, serbisk folkdans. Jätte pampigt! Men det va längesen nu, nästan en månadsen... Saknar henne något så fruktansvärt. Men som tur är kommer min Jejo hem på lördag morgon.

 



Älskar dig gumman. <3


Kökshäng!

Sitter i köket och dricker lite te med en kompis. Det har gått ca 31 timmar sen jag tog mina sista bloss, och först nu börjar det bli riktigt jävla jobbigt! Men jag ska klara det här...


äntligen klar..

Har hunnit med mycket idag. Började med att städa ur min klädkammare, slängde lite och la undan en del som ska till välgörenhet. En stor ikea kasse. Det blev inte så mycket mer plats i garderoben, men jag behöver inte knö ner mina kläder i lådor och sådär längre. Städade även resten av lägenheten, bara för att jag måste hitta på något. Städade badrummet och köket, dammsugade och tvättade golven. Inte för att det egentligen behövdes, men... Jag är ett jävla städ freak och det kommer nog till nytta nu när jag måste ha något att göra hela tiden.




Hade inte varit helt fel att ha en sånnhär walk in closet..


Garderobsstök och lunch

Oj, har varit så uppe i att städa ur garderoben att jag helt har glömt av att äta. Men kommer jag inte ens ihåg att äta, då kommer jag inte heller ihåg att röka. Inget ont som inte har något gott med sig.
Har varken tid eller lust att laga mat så det blir halvfabrikat.. inte så roligt. Men den här soppan är ganska god. Tar bara 7 minuter att göra också.  



ser dessutom att jag behöver slänga duken i tvätten.. dessa kaffefläckar..


Bubbleroom.se

Ligger och kikar lite på bubbleroom. Jag har en förkärlek för märket vila, och dom har rätt mycket kläder där ifrån på bubbleroom. Klickade hem lite kläder för ett par dagarsen. Var och hämtad ut paketet igår. Hade köpt en jätte härlig poncho i mörkbrunt och vitt, den fanns i Beiget/ljusbrunt och vitt också, och jag ångrar lite att jag inte beställde den.. Lite ångest har jag och kan inte bestämma mig för om jag ska köpa den eller inte.. Men riktigt härlig är den!


är rubriken verkligen så viktig?

Godmorgon kära vänner. Att gå upp utan att ta en morgon cigg blev inte så svårt som jag trodde att det skulle bli. Istället gick jag upp och satte på mig ett nytt plåster, satte på datan och kokade mig en en kopp te. Säger jag att jag inte är röksugen så ljuger jag, men jag känner inte att jag måste gå ut och röka. Känns bara lite tomt.. Är så van att gå ut och röka det första jag gör på morgonen.

Nu ska jag slänga mig i dushen, klä på mig och försöka få något gjort. Hörs sen!



Ser ni märket under det nya plåstret, det är ifrån det jag hade på igår.
Undrar hur nyttiga dom här plåstrena är egentligen, kliar som fan och det blir röda märken.. hm..


Påväg mot drömmarnas land.

Dags att gå och lägga sig snart. Har legat i min säng och fifflat med designen hela kvällen. Jag är inte helt nöjd men jag har en kompis som är bättre på sånt där än vad jag är, hon kommer hit imon och hjälper mig. Som tack bjuder jag henne på middag. Kan bli mysigt.

Eftersom att jag har försökt sluta röka en gång innan (och misslyckades) hade jag ett par nikotinplåster hemma. Satte på mig ett kl 2 och jag är faktsikt fortfarande inte röksugen. Tar av mig det under natten och sätter på ett nytt imonmorgon. Jag vet inte om det är att fuska om man använder sig av påster eller liknande, man det där det som verkar bäst för tillfället.

Är väldigt trött och jag lär inte gå upp innan 11 imorgon.
Men man får passa på så länge man kan. På måndag börjar jag skolan igen.



Barnen har redan somnat, dags för mig att sova också. Godnatt.


Att röka eller inte röka? Det är frågan..

Japp, nu har ska jag börja blogga igen.. Efter en väldigt lång tid. Men nu är det för att jag ska ha något att göra istället för att röka. Om jag lägger upp ett inlägg för varje gång jag i vanliga fall går ut och röker, så blir det mellan 10 och 40 inlägg om dagen. Det tycker jag låter helt fantastiskt. Så nu börjar min blogg/sluta röka resa!
Välkommen ombord!

Efter 7 år om rökare har jag äntligen bestämt mig för att det får räcka. Inte nog med att det är dyrt, jag har haft en skit jobbig rökhosta läng. Känner mig alltid lite små sjuk, kan knappt springa till bussen och så mycket annan skit som man dras med som rökare. På 12slaget tog jag och min älskade mamma i hand på att jag skulle sluta röka. För det får jag 25 kr i en burk varje dag jag är rökfri. På 12 månader är det ca 9000. Rätt goa pengar.




I den här helt lysande bloggen kommer ni att få läsa om min kamp för att bli rökfri. Men skulle jag bara skriva om det skulle det nog bli väldigt långtråkigt. Jag kommer antagligen att blogga om min vardag, mitt liv, vad jag gör och vad jag inte gör. för det är väll det man brukar blogga om? Ni kommer få höra om mina starka åsikter om världen osv! Spännande må jag säga.

Tack för mig, Puss

RSS 2.0