Chips, dipp och filmklassiker!

Ligger i Gabbes säng och pussar på cooper medans hon är ute och röker. Har precis kikat på en officer och en gentleman. Fantastisk film med världens snyggaste i huvudrollen.
Äter lite chip, varma mackor, dom är så nya att dom inte ens har en egen påse än.
Ibland är det rätt gött att ha en kompis, vars mamma jobbar på estrella. Inte sant?!


Myser!

På väg ner till affären i Lövgren centrum i Gabbes one peace, jeans jacka och solglasögon när det snöar. Fan va gött!


Bloggtorka utav desslike!

Har absolut inget vettigt att skriva om för tillfället... Tycker att det är bättre att inte skriva något alls då, men det är inte alla som håller med mig om detta..

Grillade och drack Malibu med Amanda, Rasmus och coffe igår. Hade trevligt. Spelade spel och skrattade.

Just nu står jag och väntar på bussen till Göteborg, Angered. Ska till Gabbe och ha någon filmkväll med massa chips och gött. Rätt bra såhär dagen efter!
Hör av mig sen om jag orkar. Hejhopp!


Är det sommaren som knackar på min dörr tro?

Sitter och väntar på bussen hem igen. Åkte ner till torget och handlade gött inför en kväll men pina coladas och grillspett. Idag har jag tid att älska mitt liv!


Gött med räksallad såhär på kvällskvisten.

Dags att krypa ner i sängen, alldeles försent. Är inte alls taggad inför morgondagen då jag känner mig lite krasslig. Men jag antar att set bara är att ta sig i kragen och göra det iallafall.
Sov gott kära vänner!


Klartänkt..

 

Ibland får jag sånna här super impulsiva kickar. När dom slår in får jag rå panik om jag inte får göra det jag har tänkt mig... Ingen kan stoppa mig när jag får mina snilleblixtar. Så är det bra. En av kom övernaturliga superduper snilleblixtarna kom till mig idag.. När jag såg klänningarna som jag nu ska välja mellan. Så blev jag bara ledsen. Den som jag tycker bäst om tycker min mamma är ful och den som jag tycker näst bäst om kommer ser ut som fan tillsammans med studentmössan.. Så jag klickade in mig på nelly och bestälde hem 3 kläningar till.. Ibland hatar jag att det är så enkelt att shoppa.. Verkligen! Men nu är dom hemklickade och om jag kommer iväg till mamma på söndag, så skickar tillbaka 3 av dom och väntar med en, som en nödfallsklänning. Hoppas för mitt liv att någon av dom här är bättre, annars skickar jag tillbaka allihoppa och skiter i att ta studenten!


Händelserik dag!

Minsann. Benen och fötterna värker efter att ha sprungit omkring på stengolv hela dagen. Har sett mycket fantastiskt och pratat med många spännande människor. Häftigast på hela dagen va ändå Marilyn Monroe tavlan..


Roadtrip!

Sitter i bilen på väg ner till Göteborg och konstmuseet. Ska på utställning med klassen. Det ska verkligen bli skit roligt. Det är Francis bacon och Andy Warhols fantastiska verk vi ska kika på. Overkligt! Frågade min lärare om det va originalen vi skulle titta på, dum fråga egentligen, men så absurt känns det för mig att deras fantastiska tavlor hänger i mitt Göteborg.

Sitter hela tiden och funderar på vad jag ska göra idag. Det känns som om jag har bestämt mig för att göra något. Men jag kan inte för mitt liv komma på vad.. Funderar på om jag har bestämt att träffa någon eller om det är något jag måste göra. Om det nu är så att jag har bestämt något med någon så skiter jag i det. Idag ska jag städa garderoben och göra en resenssion på en film.


Får jag lov att välkomna mina käraste vänner, vitsipporna!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216063/images/2012/pic_195762562.jpg" class="image">


Fin dag att promenera hem i.


Sista lektionen..

Sitter i skolan och har matte. Ingen pratar med mig och jag blir utfryst av 3 duktiga flickor.. Känner mig väldigt lycklig!
Ingen hör vad jag säger, eller så låtsas dom som om jag inte är här. Jävligt roligt. Speciellt när jag alltid försöker datans tjejer att känna sig uppskattade och inte " forever alone" när det är dom som inte har någon att hänga med...



Tisdag morgon!

Yrs. Sitter i skolan och kom för en gångs skull i tid idag. Är helt ok pigg och det känns riktigt bra att jag inte ligger kvar i min säng med ångest för att jag gör mamma så besviken!

Idag har jag tvättid och sen kommer Emmis en stund. Idag skippar vi vinet men kör fortfarande på middag.
Det verkar bli en fantastisk dag, ska dricka så mycket soljuice. :)


Mer bloggning imorgon...

Ja, eftersom att bloggappen har bråkat med mig hela dagen blev det ju inte specielt mycket bloggning idag. Ska försöka blogga mer imorgon och funkar inte appen då så ska jag ta mig fan ringa upp blogg.se och tala om ett och annat för dom. Inte fan tänker jag blogga på ett ställe där jag varken kan logga in eller blogga på över mobilen vissa dagar. Som idag, full teckning, inget annat som krånglar, staratade om telefonen mins två gånger, och ändå gick inte mina inlägg att laddas upp. IRRITATION!!

Måste sova nu om jag ska orkar upp imorgon, så jag säger godnatt nu!
sov gott kära vänner.


3 ska bort..

Så kära vänner, här ska ni få bilderna på alla kläningar. Anledningen till att jag gör detta är att jag behöver smakråd. Eller egentligen inte. Men jag är nyfiken på vad andra tycker och tänker. Så, vilken tycker ni är finast nu? klicka här så kommer ni till inlägget med den första klänningen.



I valet och kvalet...

Har försökt ladda upp flera inlägg hela dagen men bloggappen tvär vägrar.

Kon hem vid 7 efter en skön dag i prässebo. Missade 08.12 bussen imorse och efter den går det ingen buss förrens 13.46. sjukanmälde mig och chillade på livet istället.
Strax innan jag skulle gå bort till bussen kom Sandra hem. Hon tyckte att det va onödigt att jag skulle ta bussen så hon körde ner mig till lödöse vid 4. På 600 fick jag ett sms om att jag skulle hämta ut ett paket ifrån Nelly. Gjorde det och tog 3an hem sen. Fixade och donade lite och sen kom Felicia upp.

Katterna har varit helt galna och jag har bestämt mig för att börja ta mer ansvar... Som mamma kan jag inte vara hemma 3 dagar och borta 4 dagar i veckan. Det går inte. Mina barn behöver mig mycket mer än så.

I vilket fall är alla klänningar hemkomma. En är för stor, en kommer tuttarna hoppa ur och dom två andra är jag osäker på. Men jag är stenkär! Önskar att jag kunde göra en mix av alla. Har fotat mig i dom och lägger upp bilder på det sen. Annars gör jag det imorgon. :)


Fyfaaan va gött!

Åh! Lyckan på jorden. Äntligen fick äcklet gå.


Har det gött!

Sitter nydischad i soffan med Emil och kilar på case 39. Den verkar skit läskig, precis det jag gillar.
Chips och godis, nötter och go dricka. Härlig kväll!

Det har gått 40 min på bb live sändningen. Väntar med spänning! Idag åker hon...



Omnom!


Sängliggande!

Ligger i sängen. Spelar på mobilen och har det jävligt tråkigt... Emil sitter i soffan och spelar cod och jag håller på att få ett jävla psykbryt på alla jävla pistoler och bomber som smattrar.

Har lite huvudvärk och är hungrig. Väntar fortfarande på att min mat ska värmas. Men folk i det här huset är jävligt långsammas.. Fan va irriterad jag blev när jag tänkte lite närmare på det.
Ikväll blir det film mys och godis för hela slanten. :)

Vä tar ivrigt på att Hanna r ska åka ut från bb också! Jag hoppas verkligen att hon går gå idag. Mår så dåligt när hon heltiden är så elak mot Joe. Jävla subba...



Godmorgon..

Jo, klockan halv 4 gick jag upp i morrse. Nu har jag varit uppe och ätit lite. Hade kunnat gå och lägga mig igen nu. Men icke. Fiskgrytan ifrån igår och Pavlova väntar mig om ca en timma.

Jag har förövrigt blivit torsk på cheddar och kex..


Hardcore Sonya!

Japp! Jag tror minsann att jag har världens goaste mastiffo!



Fick finbesök av farmor en stund!

Har inte träffat henne på nästan ett år. Ändå är hon så gullig och köper julklappar till mig. Fick en fantastisk fin ljusstake av henne.
Sandra tyckte att den va så fin så att den gärna fick stå kvar. Men icke! Den ska hem och pryda min tv bänk.

Tack käraste farmorn min. <3


16 km på cykel.

Det är väll inte alla dagar man behöver cykla 8 km för att komma till en Ica. Men idag när det ändå är så fint väder tyckte jag att jag kunde ge det en chans. Men det va inte så besvärligt. Inte på hitvägen iallafall.

Sitter i upphärad och njuter i solen. Dricker Cola och njuter av livet. Ibland har man det fan gött.
Kom på att jag har varit på den här Ican en gång innan. När min kompis Petra Johansson bodde här. Spännande att vara tillbaka. ;)


Americandy!

Hittade en tvär ball sida på internett där man kan beställa hem amerikanskt godis.. Men lite konstiga är dom....


Jag har nog världens bästa ex svärmor!

När Sandri kom hem ifrån Ullared igår fick jag två par trosor, scrapbooking papper, en jätte söt påskburk och en omlott tröja med Pippi mönster.
Jag har nog världens bästa ex svärmor faktiskt! :)


Myspys!

Ligger nyvaken med en varm Emil runt mig. På något konstigt sätt slingrar han armarna runt mig som spindelväv. Kan inte röra mig en centimeter. Men det gör inte så mycket. Känner mig älskad och har det rätt bra.

Hade en jätte härlig kväll igår. Tacos och gott vin. Spelade yatzy och skrattade endel. Marängerna blev uppskattade och jag kände lycka i hjärtat för att jag får vara med dom jag älskar.

Sandra ville ha med mig till stallet idag. Det hade jag ingen lust med. Tänkte att jag skulle ta mig en promenad längs sjön med hundarna och titta om det är några fler tussilago som har slagit ut. :)



Jodå!

Här bakas det princess maränger!


Nummer två är på väg hem till mig... Och jag är typ 10 mil hemifrån...


Mardrömscdnario!

Fy faan! Va precis med om det äckligaste i hela mitt liv...

Släppte it en av katterna och tänkte fota lite vårtecken. Gick omkring i trädgården i min egen lilla värld och filosoferade. Såg katten på andra sidan diket och funderade lite på vad han lekte med.. Gick dit och pratade lite med honom. Först såg det ut som att det va en mask han lekte med och redan då tyckte jag att det va riktigt äckligt.
Ni har säkert ingen aning om att jag har världens jävla fobi för allt som slingrar sig fram. Ormar, ålar, blodiglar och silverfiskar. Det är verkligen något av det värsta jag vet...

Efter en stund tyckte jag att det såg ut som att det va en snigel han lekte med, fast den rörde sig lite snabbare... Katten fick för sig att han skulle hoppa över fiket och vida mig vad det va han hade fångat. När jag såg va set va skrek jag som en liten baby och hoppade iväg som om någon hade bitit mig i röven...
Kattfan hade tuggat av en kopparädla och gett den till mig. Äckelormen fortsatte röra sig och tydligen fick sen för sig att slingra sig RAKT IMOT MIG!!!

Jag önskar för mitt liv att jag aldrig behöver uppleva det här igen. Jag ska flytta in till stan och aldrig mer komma tillbaka! Fyfaan säger jag bara. Fyfan!


Solsken och vårkänslor!

Sitter på vagnen på väg in till stan. Solglasögona är på och Rihanna vrölar i örons på mig... Eller ena örat. För igår fick mina hörlurar för sig att gå i paj...

Det är helt sjukt vad folk har mycket olika kläder på SIF dom här dagarna då våren verkligen blommar ut. Tjejer som springer omkring i pyttesmå shorts, killar som går med bar överkropp och gamla människor som fortfarande går i varma jackor.
Uteserveringarna har redan börjat byggas och det är fullknökat med folk i stan idag. På varenda bänk sitter folk och äter glass och solar. Åh, jag älskar det här!


Kokar ägg!

Står och kokar ägg till frukost. Jag som inte ens gillar ägg och aldrig äter frukost... Men jag blev väldigt sugen på ägg när jag kände lukten av påskliljor... Galet!


Första studentkläningen har kommit!

Åh, på den bästa dagen detta året också. Tycker den är super fin. Något lång kanske. Men en studentklänning kanske inte ska vara jätte kort heller. Vad tycker ni ?







Saknad!


Vårväder!

Ligger på skolans balkong, solar och väntar på att svenskan ska börja. Tror att det va bra för mig att jag sov så länge igår/inatt. Har kommit tid till skolan två dagar i rad nu och det känns jävligt gött faktiskt. Gjorde ett engelska prov imorse och det gick utan problem också. Synd bara att jag slarvade bort mitt glospapper, hade jag inte gjort det hade det nog gått bättre.

Slutar halv 3 idag, åker ner och lämnar lite böcker åt Jeja på bibban. Sen måste jag hem och städa och ta kattlådorna innan jag åker hem till mamma. Sen ska jag bara njuta av att vara hemma och göra det sista på projektarbetet. Måste göra en filmtessension till Maggan tills på måndag också. Skulle lämnat in den idag egentligen, men så blev det inte.


Night Time!

Det är inte alla dagar man somnar vid 4 och vaknar igen kl 8... När jag vaknade trodde jag att jag hade försovit mig till skolan. Lite läskigt.

Har precis ätit lite mat och ska strax försöka gå och lägga mig. Är faktiskt rätt trött, konstigt nog.
Åker hem till mamma och gör om det sista på projektarbetet. Det va ju lite saker som min lärare ville att jag skulle ändra på. Sen åker jag till Emil på fredag. Där blir det finmiddag och sen åker jag hem på söndag igen.
Orkar inte sova där tills måndag eftersom att jag måste ta bussen 07.19 där ifrån när jag kan ta den 09.53 här ifrån istället.

Tänkte jag skulle kika på det okända på TV4play innan jag sommar, spännande!
Hörs imorgon. Natti natti.


Leker kurragömma i skolan!


Studentklänningen är återfunnen!

Japp. Klickade in mig på Nelly.com när jag kom hem. Fick mig en rijäl uppenbarelse när klänningen jag tappade bort igår, helt plötsligt fanns bland alla andra vita underbara klänningar. Fick mig en snilleblixt och bestälde hem 4 klänningar när jag ändå höll på. Folk kommer ju tro att jag är galen när dom läser detta. Men det är rätt smart, enlit mig själv iallafall. Lyssna nu..
Det här med studentklänningar är ju rätt speciellt. Dom ska sitta fint, man ska kunna röra sig i dom, helst ska man kunna använda dom fler än en gång och dom ska inte kosta för mycket. Därför, köpter jag hem 4 stycken, olika såklart. Kan tänka mig att när folk kommer på att studenten börjar närma sig och alla ska köpa en klänning går allting på en gång. Då tyckte jag att det va bättre att jag beställde hem dom 4 som jag tyckte va finast och som inte kostade mycket mer än 500 kr. När dom kommer hem, så provar jag alla. Väljer den som jag tycker är finast och som sitter bäst, och skickar tillbaka dom andra 3. Helt utan att betala något på dom. Jag tycker ialalfall att det låter som en bra idé. Klänningar utan axelband har en tendens att sitta åt som fan över brösten på mig, om dom inte ska vara för långa. Och då känns det tryggt att ha några att välja på i lugn och ro och inte behöva tänka på att dom kanske försvinner om jag inte är tillräckligt snabb. Hoppas bara på att mamma förstår mig och att hon tycker att det är en lika bra idé som jag tycker. Tycker hon inte det är det ju tyvärr försent att ändra på det nu.

Såhär ser iallafall dom 4 jag beställde ut. Vilken tycker ni va finast?




Lång dag i skolan..

Ligger hemma i sängen och gosar med katterna. Det har varit en riktigt lång dag i skolan idag även om jag kom sent. Fick sitta och äta själv för att alla andra redan hade ätit klart när jag kom. Sen fick jag en utskällning av Krister. Han berättade för mig hur jävla värdelös jag va och att jag aldrig kommer få något jobb. Tråkigt att höra sånt. Men det kanske ligger något i set han säger. Kanske inte ens borde söka något jobb om jag ändå inte kommer få något, eller kunna behålla det...

Målade lite och sen hade jag matte. Laddade ner ett nytt spel till iPhone. Rumble heter det och det går ut på att man ska hitta så många ord som möjligt i en fyrkant med 16 bokstäver. Har spelat det i en halvtimma kanske, och jag är helt fast. Precis som jag blev med wordfude och draw something. Dessa jävla spel...


Off to school looking like a superhero!

Försov mig idag som vanligt.. Måste bli skärpning på detta. Solen skiner och det är 8 grader. Hoppas på att den inte blåser allt för mycket idag, har bara min skinnjacka på mig idag.

Nu när projektarbetet är inlämnat och klart kan jag äntligen börja ägna mig åt att göra det jag egentligen ska göra på lektionerna. Efter 2 blir det matte och sen kommer Emma. :)


Studentsnack och dagen som gått..

Ligger i min säng med alla katterna och myser. Har haft en fantastisk dag idag. Vaknade upp bredvid Emil med Sonya i sängen. Tog bussen med lillebror Viggo och vidare till skolan. Handlade och köpte presenter till lilla Petra som fyllde 19 idag. Åkte hem och njöt av att se katterna komma så bra överens. Dom åt till och med från samma tallrik. Lycka.
Sen kom Petra hit, förberedde lite mat och gick ut och grillade. Drack lite vin och hade det gött ute i kylan. Folk tittade på oss som att vi va galna och barnen på gården kom till och med fram och frågade vad vi gjorde..


Ligger och klickar omkring på Nelly och letar studentklänning. Hittade en helt fantastisk som jag blev stenkär i... Men tydligen är den borta nu. Hittar den ingenstans på sidan.. Har letat överallt. Tog kort på den med mobilen och dum som jag är fick jag varken med priset eller märket. Det känns som att jag kanske får gå vidare och hitta något annat. Men fan. Den hade varit perfekt ju!


Skålar i jordgubbschampange!


På väg till Angered!

Sitter på vagnen till Angered nu. Är där runt 10 över 11. Ser fram emot en fantastisk dag idag. Lilla prinsessan fyller ju 20. Det kan inte bli annat än bra!

Lite oturligt att fylla år på en sånt här dag. Det är jävla pissväder och duggar. Skit äckligt! hoppas på att det inte börjar snöa som det gjorde på min födelsedag iallafall...

Peace!


Roplems...

Totalt fylld av ångest fast jag absolut inte borde vara det. Projektarbetet är ju klart nu. Nu borde det inte finnas några som helst problem kvar i hela världen för mig. Men bara för att en jobbig grej försvinner gör tydligen inte dom andra det. Tråkigt nog. 
Känns som att jag borde lägga en viss person bakom mig rätt snart. En person som bara gör mig illa vad den än gör. Hur mycket den än försöker. Det verkar vara menat att skita sig. Är arg och ledsen över det hela tiden och jag VET att jag måst. Men jag vill inte... Inte alls!


Imorgon fyller kära gabbe år. Åker tillAngered och möter upp henne och hennes pappa runt 11 halv 12 någongång. Sen vet jag inte var dagen tar mig. Vet att jag ska en sväng in på systemet bara. *Stolt*
Antar att kvällen bjuder på god mat och god dricka, härligt sällskap och ett sju helvetes firande för tösen. Det är hon värd den där lilla prinsessan. :)



 

Klar!


Och tack mamma!

För att du köper så fina skor till mig!


Tack pappa!

För att du lagar så jävla god mat.
Rödspätteburgare med tomater och remoulad!


Glömde kanske berätta..

Jag va och hämtade min studentmössa igår. Den sitter som en smäck och 800 kr va den helt klart värd. Eller hur mamma? ;)


Shopping på Frölunda torg!

Äntligen är jag klart. Och jag är nöjd. Jätte nöjd faktiskt! Har varit på jakt efter födelsedags present till Gabbe sen kl 10 i morrse. Det är en pärs att gå omkring i alla dessa tusen affärer och veta att man inte kan handla något till sig själv. Slog mig själv på fingrarna mentalt ett antal gånger och varje by affär jag gick in i fick jag påminna mig om att det va till henne jag skulle köpa något.
Men nu är jag färdig och är strax hemma. Tänkte att jag skulle äta lite och börja så smått med den skriftliga delen på projektarbetet.

Hörs sen. Hej!


Bubbelbad!

Ligger i badkaret med svin varmt vatten. Plaskar omkring bland skummet och det är imma på alla fönster. Fantastiskt hur skönt det kan vara att flyta omkring i vatten egentligen. Det känns så gött i alla muskler efter bodybalance passet också.
Tog inte ut mig lika ordentligt som jag gjorde sist, men det va rätt jobbigt ändå. Fast om jag ska vara ärlig tycker jag att balansövningarna är svårast. Får jobba lite hårdare på det. Jag och mamma pratade igenom det lite och hon tycker att det verkar bara att jag börjar träna så smått. Tråkigt är det i och för sig att jag måste åka så långt. Men en gång i veckan kan jag väll offra dom två timmarna dit. Skulle jag köpa mig ett gymkort så finns det ju sportlife i både Stenungsund och här i Frölunda. Vet ju dock inte vart jag hamnar efter studenten. Men i värsta fall finns det väll sportlife någonstans i Ale också. Tror att det ligger ett i nol..

I vilket fall ska jag ta mig upp ut badet och placera mig i vardagsrummet. Mamma har lagat lax laxbiffar och potatisgratäng till mig. Sen blir det ett projektarbetes rejs. Hoppas på att hinna klart med det ikväll.
Hejhopp!


På vagnen!

Sitter på vagnen på väg till Angered. Det blir till att träna med Gabbe idag igen. En av mina lärare föreslog till och med att vi skulle lägga om mitt schema så jag skulle kunna träna varje torsdag... Funderar på om han tycker att jag behöver göra det eller bara för att vara snäll.

Va och tätade min studentmössa idag också. Den är helt fantastisk och jag längtar så mycket tills jag kan använda den! Det är bara typ 2 månader kvar. Känns jävligt konstigt om jag ska vara ärlig.. Tiden har gått så sjukt jävla fort.


Njuter för fulla muggar!

Tig ledigt ifrån skolan idag för att jag skulle hinna klart med projektarbeter och det är faktiskt snart klart. Har 4 bilder klart att måla och sen ska jag skriva vad jag har gjort och hur jag gjort det och sen är det klart.
Sitter på balkongen och har det jävligt gött. Dricker Ramlösa och lyssnar på musik, målar och har det bara bra!
Har städar hela lägenheten + jejas rum och balkongen. Tyckte att det va dags att städa i ordning här ute nu när våren är på väg.

Hade Emma och coffe på besök igår. Drack lite vin och åt god mat. Precis som vilken annan tisdag. Behöver en sånt dag i veckan. Vinet är inte så viktigt, men jag behöver en dag i veckan sär Emma kommer upp gör det hon gör. Fan vad jag älskar dig gumman. Jag hoppas du vet det. Tack också för att du tog mitt diskberg!


Katy Perry


Det går bättre hela tiden.

Nu börjar han anpassa sig ordentligt. Stena är fortfarande grinig men det verkar som att Mitsou berättar för honom att hon snart lugnar ner sig, dom pratar lite ibland och han verkar bli lugnare hela tiden. Mitsou verkar tycka bra om honom och Sluggo vill ha så mycket uppmärksamhet av både mig och katterna. Man märker att han har varit ensam ett tag på sättet han beter sig, han vill helst inte vara mer än en meter ifrån mig och han håller hela tiden koll på vart jag är. 
För tillfället går han omkring och stryker sig mot soffan och växlar mellan att hoppa upp och ner ifrån sängen, skrika lite och kikar nyfiket omkring sig. Han går inte i närheten av buren och jag kan tänka mig att han inte längtar hem ens lite. Det verkar som att han är väldigt nöjd med i att inte behöva vara själv. Han verkar känna sig trygg med mig och han är fantasktisk gosig. Det här kan bli riktigt bra!




Mitt projektarbete va intressant också!


Ge aldrig upp!

Det är en sak att bli hatad för att man gör dumma saker, men en helt annan att bli hatad för att man försöker bli en bättre männsika. Man borde hålla käften när man kan, svälja och låta saker och ting gå än helt oberörd förbi. Och kan man inte det så får man i vilket fall låtsass. Det är inte värt att frösöka stå upp för sig själv. Bäst är att bara stänga sin glappkäft och gilla läget. I vilket fall verkar det som att det är så folk vill att jag ska bete mig. På sätt och vis vill jag inte vara snälla lilla Elin som inte har problem med något och kan vara någon slagt jävla bästa vänn i alla lägen. Jag ska inte ha några kännslor jag och ska inte kunna må dåligt över att ens någon ljuger för mig. Menmen, antingen väljer man att göra något åt det eller så gör man det inte. Livet formar sig efter ens val, om jag inte börjar stå upp för mig själv kanske folk alltid kommer trampa på mig. Vet inte om jag vill det..

Sitter och försöker att måla lite. Är skit sur och har druckit lite för mycket vin för att det ska gå som jag vill. Men jag gör så gott jag kan. Det märks iallafall inte på bilderna att jag inte är fullt vid medvetande. Denna kväll hade jag faktiskt jätte gärna tagit mig en cigarett och något starkare att dricka. Det är en kass utväg, men sen jag slutade röka har faksikt mitt liv gått käpprätt åt helvete. Tro nu inte att jag sitter här och tycker synd om mig själv. Jag har bara mig själv att skylla, ingen annan väljer att säga dom sakerna jag säger, ingen annan väljer vad jag ska göra eller vem jag ska lita på. Men nu ska fröken ta sig ett sista glas vin och ägna en stund att tänka på vem som egentligen är värd att ha i mitt liv!



En sista födelsedagsmiddag!

Åh vilken kväll vi har haft. Ett par glas bambos, god mad och många skratt.
Kunde inte ha begärt så mycket mer. Tack för att ni finns brudar!












Inviger grillen med brudarna!


Har det jävligt gött!


Lyx väntade mig när jag kom hem!

Fick massa fina presenter av både Jeja och Frida när jag kom hem igår eftermiddag.
Tack ska ni ha älskade tjejerna mina. <3



image description

image description





image description

image description


Dåligt med bloggande..

Åh! känner mig så tvingad att blogga. Jag orkade inte göra det igår och orkar inte egntligen göra det idag heller. Folk vill säkert veta om hur min födelsedag va, möjligtvis också om hur festen va. Men jag orkar inte ta det idag. Har inga bilder och ingeting att skriva.

Igår hämtade jag hem mormors katt och det funkar okej än så länge. Mitsou är framme och sniffar på honom ibland men stena bara fräser. Han har inte varit på lådan än och han har varken druckit eller ätit något. Oroar mig lite. Hoppas på att dom vänjer sig snart.

Vi har hittat varandra iallafall!




Time of your life!

 


Party!

Sitter nere i lokalen, förbereder lite för festen. Pyntar och gäller in alkoholen i kylen. Städar lite och sånt! Festen börjar kl 5 men det verkar inte komma mer än 40 stycken. Folk börjar höra av sig och säga att dom har fått förhinder. Tråkigt, men det är väll så. Sitter och väntar på sms ifrån min käraste vän, oroar mig lite för att hon inte kommer. Men det löser väll sig ändå!


I väntan på morgondagen.

Ligger i mammas och pappas säng, tvingar mig själv att hålla ögons öppna. Sömnen är bara ett par sekunder ifrån mig hela tiden, men jag kan inte somna här.
Har fått massa fina presenter av min syster, Nicke och deras älskade barn. Tänkte jag skulle visa det imorgon, om jag får tummen ur.
Tänkte att jag skulle kika lite på bb och gå och lägga mig sen, får väll se om jag hinner blogga mer eller om jag somnar.


Sitter hos min moster!

Dricker kaffe hos en av mina mostrar, tjötar. Har inte varit här på jätte länge och det känns skönt att vara här. Har pratat med en av mina kusiner om min trasiga hårddisk också. Han ska försöka lösa det och det ska bli roligt att se om han kan rädda det som är på den. Hoppas verkligen att han kan göra det.

Ska hem om en stund igen. Ska baka ett par pajer till och sen ska jag ta och gå och lägga mig. Min kropp behöver mycket mycket sömn inatt för att orka med morgondagen!


Disney junior!

Sitter i soffan, äter lite färdigmat och jordgubbar, dricker lite cola och kikar på Disney junior. Har så ont i kroppen att jag knappt kan röra mig. Hoppas för Guds skull att jag inte har lika fruktansvärd träningsverk imorgon. Har jag det så tänker jag hyra en rullstol.. Vart man nu gör det. :)


Härligt med Vårtecken!


Shopping!

Med mjöl på skon inhandlar jag mitt favoritvin och ett par cider. Om ett par timmar kommer min käraste syster ner. Som jag har saknar henne och testen av familjen.


Och ännu en gång är det i kondition som en prinsessas hår!


Hos frisören!

Jajemän. Sitter hos sobhi och gör denna fantastiska antifriss behandlingen. Njuter av redbull och gött snack.


Godmorgon!

Snart är det dags för mig att hoppa ur sängen och i kläderna. Måste ta vagnen kvart över 8 för att jag ska hinna. Vet inte riktigt vad sobhi har tänkt sig, men håret ska rakpermanentas och klippas. Sen får vi väll se.
Åker nog iväg och tränar med Gabbe senare, har inte riktigt bestämt mig än. Känner att jag har träningsverk i hela kroppen, men jag har inte ställt mig upp än.
Får väll ta och göra det nu då så jag kommer iväg. Hörs sen!

Fick sällskap av en liten katt imorse. Mysigt!


Helvetes kväll!

Fyfaan! Jag har bara mig själv att skylla för att jag mår såhär, bara mig själv. Slarvar jag inte med medicinen så mår jag kanon. Det är jag 100% medveten om.... Ändå, ändå skiter jag i det. Varje kväll kommer jag på mig själv med att ha glömt den, då är det lätt tänkt att man tar den imorgon istället, för det märks inte så mycket, det är en långverkande medicin...... Men tänker man så varje kväll i nästan två veckor så går det utför... Hetsar upp mig över saker jag inte borde oroa mig över, känner mig ledsen och ensam för att folk inte bombar mig med sms mitt i natten.... Fan! Skärpning.
Blir så jävla arg på vårdcentralen också, när jag ringer och säger att jag tror att jag har något fel i kroppen, att mina ben och armar domnar bort och att jag inte kan ligga på sidan på nätterna för det känns som att jag bryter armarna, när jag säger att jag är nojig över att det ska vara ms, då ger dom mig en tid den 18 april dom fittansiktena.....

Jag orkar inte...


Borde ju sova..

Mm.. Ligger vaken i min säng hos mamma och pappa. Kan inte slita mig ifrån big brother, men jag har bara ett avsnitt kvar sen har jag tagit mig igenom dom jag har missat.

Livet är då fan underbart med min älskade iPhone handen... Det känns inte dom att den är ny, eller att jag någonsin va utan den. Allt känns som vanligt och för en gångs skull behöver jag inte sätta mig vid en dator för att blogga. Nu kan jag blogga impulsivt och spontant, när som under dygnet det faller mig in. Imorgon ska jag blogga om min 20 års dag och förtella om vad jag fick. Ska ta och försöka blogga ikapp imorgon. Har rätt mycket tid, ska vara hos frissan kl 9, sen ska jag åka och träna med Gabbe, om mina ben tillåter. Mer om det imorgon. Matti natti!



Jojomän!

Back on track på bloggen igen!
Sitter med min splitternya iPhone och njuter av att kunna leva ordentligt igen. :)


Back in Stenungsund.

Sitter hemma i min säng och pussas med katterna. Stena verkar ha saknat sin mamma ordentligt denna helgen. Hon vet inte riktigt vart hon ska ta vägen.. Lägger sig på rygg och spinner som en galningn. Hon är så mysig min tjej.

Ska iväg till skolam om ca en halvtimma. Orkar inte egentligen och som förra måndagen känndes det som att det inte va meningen att jag skulle gå upp ur sängen. Emil va så varm och go på andra sidan sängen och Sonya tyckte att hon skulle dela kudde med mig.. Goa tjej. Man skulle haft sig en varm hund hemma varje morgon. Fast då hade jag nog aldrig gått till skolan.
Idag har jag Småföretagande, Engelska b och c.. Slutar vid 3 och sen ska jag hem och tvätta. Jävligt rolig dag.. Behöver handla lite också. Får trösta mig med att det bara är 2 dagar kvar tills jag fyller 20. Längtar jätte mycket. Men när jag tänker efter så kan jag inte komma på vad det är jag längtar efter. Jag fyller år, detta kommer jag endast göra en dag, kommer få massa gratulationer och ett par presenter, sen är det slut.. Då är det ett helt år kvar tills det är min dag igen. Ända bra med att fylla 20 är ju egentligen att man får gå på sstemet, men alkohol kan jag ju få tag på i vilket fall.. Fyfan. Börjar jag känna mig lite gammal nu kanske?! Blir fortfarande lite förbannad på mig själv när jag tänker på att jag är 20 om 2 dagar och fortfarande inte har egen inkomst eller körkort.. Borde man ha tagit lite mer ansvar innan man fyllde 20 och börjat leva ett liv som inte går ut på att ringa mamma så fort man hamnar i en liten knipa?
Jag vet inte.. Idag ska jag iallalfall ringa tärnan om jobb, sen ska jag ringa vårdcentralen och se om jag kan komma ner och ta några prover imorgon. Jag vet inte om jag har berättat det men jag kan inte sitta still för länge för så domnar mina ben bort, när jag vaknar på natten känns det som att jag har brutit vänser överarm och mina händer somnar väldigt lätt nu för tiden.. Funderar över om jag kanske har någon brist på någon vitamin eller något. Hoppas bara inte som säger att jag har fått MS eller canser eller något sånt. FÅR INTE TÄNKA SÅ!!! fan.. får sånn ångest. Ibalnd kan man tro att det bor en liten hypokondriker i mig..

Ska springa ner till bussen nu, missar jag den får Mikel spatt på mig. Hörs sen kära vännerna mina. :)





Hörde denna låten på radion i morrse.. Känner min nästan lite dum för att jag har sånna förutfattade meningar när det kommer till Melodifestivalen. Tycker den va riktigt bra faktiskt. Mer sånt sverige!


Dag 11. Vad jag tränar.

Tycket att det här är lite roligt faktiskt. Den här frågan.
Jag har aldrig tränat något i hela mitt liv, det är knappt så att jag har varit med på idrotten i skolan för att jag tycker att det är så jävla tråkigt. Ser inget syfte med det hela och sport kommer aldrig bli min grej.
Jag kan tänka mig att springa till bussen ibland om jag vet att jag är sen, men jag skulle aldrig komma på tanken att gå ut och springa en morgon bara för att jag kännde för det. Jag är helt enkelt inte den typen.
Jag har många gånger funderat på om jag skulle börja simma. Det tycker jag är rätt roligt. Simmade mycket när jag gick i 3-5an. Jag minns när jag fick ett simmkort av min storebror i födelsedagspresent. Vad lycklig jag va då.
När jag gick i 8an dansade jag balett ett par gånger. Vi betalade för 12 men jag kanske gick 7 gånger. Tyckte att det va jätte roligt, men när det blev lite mer komplicerat och läraren inte ville engagera sig i att lära mig det jag hade svårt för, gav jag fan i det och slutade. Synd, för jag tyckte ju att det va roligt!



bomber och granater!

Sitter i Viggans rum och kan knapt andas för att han har sånt jävla högt ljud på tvn. Emil och victor sitter och spelar cod på varsitt xbox fast med varnadra. Fattar inte riktigt hur man kan göra det, men det gör dom iallafall. Allt jag hör är hur dom skjuter med sina pistolet och kastar sina bomber överallt, hör inte ens min egna röst när jag pratar.
Fattar inte grejen med det hela, får bara panikångest och öronsprång.
Har haft en bra dag idag, har inte funderat så mycket över bloggandet och jag har börjat välja bort tillfällena att blogga. Va uppe redan kl halv 8, va i stallet 8. Mockade, fodrade och tog ut hästarna. Sen åkte vi hem, jag åt tomatsoppa till frukost och sen gick jag upp och la mig igen. Vaknade vid 3 och åt en smörgås sen tog jag hundarna i koppel och gick en timmer promenad ungefär. Lekte lite vid sjön, kastade lite pinnar och trixade lite med dom. Fyfan vad jag älskar hundarna. Mina älskade barn!
När vi kom tillbaka satte jag mig och kikade på en film med Sandri, minns inte vad den hette men det va någon tjej komedi om en tjej som började på en internatskola. Den va rätt tråkig. Sen va det mat. Jag fick stekt lax och potatisgratäng. Helt OK!
Imorgon är det 2 dagar kvar tills jag fyller år. Åker hem till mamma på tisdag och sover där så att jag ska kunna få presenter på sängen. Tror bara att jag har varit någon annan stans på min födelsedagsmorgon två gånger, en gång sov jag hos min syster och förra året sov jag hemma. Då fick jag presenter och tårta på sängen av Emil. Jag vill ha det som vanligt. Hos mamma och pappa. Tänkte att jag skulle ha någon slags middag på onsdagen, men jag tror att jag skiter i det. Ingen är hemma eller så, så jag tar mig nog ett glas vin med katterna och njuter av att vara 20. Ska i vilket fall köpa hem något ifrån systemet. Måste faktiskt fira att jag äntligen är 20. Ska bli så spännande!!
Imorgon ska jag upp halv 7. Åker med Sandra till Älvängen och tar 600 där ifrån. Orkar inte ta bussen här utifrån. Den tog så lång tid och så fick jag vänta så länge i lödöse. Kommer vara i skolan typ en timma innan jag börjar. Men det får väll vara så. Kan kanske ta och sova den timman. :)

Myspys i Prässebo.

Mmm.. Sitter i Viggos rum och tjöter med honom och morbror Nicke. Har det fantastiskt här. Har ätit god mat och duckit gott vin med hela super familjen. Har det så bra här och det blir bara finare och finare för varje gång jag kommer hit.
Kikar lite på big brother medans jag kikar runt på facebook och bloggar lite. Tycker det börjar bli jävligt tråkigt att blogga nu och kan tänkta mig att det beror på att jag bara kan blogga ett par gånger om dagen. Kan inte hålla igång bloggandet och då tycker jag egentligen inte att det är någon ide att blogg alls.. Men jag vill ju. Jag vill ha tillbaka min jävla telefon. Håller på att mögla bort utan den.. På riktigt. Kan fan inte göra någonting utan den. Kan inte ens kolla banken för helvete!! Tänka sig att jag ska hålla ut i en och en halv vecka till.. Kommer ju förfan dö!
Får hoppas på att "den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge" funkar i det här läget.
Imorgon ska jag upp tidigt och iväg till stallet med Sandra. Ska ut alla hästar och ge dom mat, mocka och sånt där som man gör i ett stall.. Kl 8 på morgonen. Får väll se hur det går. Imorgon är det söndag och funderar på om jag ska åka tidigt på mångad som förra veckan eller om jag ska åka hem imogon kväll. Men det behöver jag inte bestämma nu. Har inget mer att skriva. Bloggar mer imorgon. Hejhopp!
Försöker försten övertala Sandra och Popper om att jag ska få en häst. Ska ju få en islänning till sommaren, men nu har jag bestämt mig för att jag vill ha sandras gammla häst Ato. Får se hur fan jag ska lyckas med det här. Men dom är rätt så svaga för mina långa ögonfransar och vackra ögon. Så det kanske, kanske går. Om jag har tur!

All in på Gekås!

Köpte så mycket fint idag. Är verkligen skit nöjd.
Kom ner redan vid 9 och när vi traskade in på Gekås va det typ ingen där.. Men på bara några minuter va det proppfullt överallt! Fick väldigt mycket för pengarna och jag är kanon nöjd med dagen!
Tack lilla Emmis och Felicia, ni är bäst. Älskar er så mycket!



En jätte mysig tjocktröja, en långärmad bli t-shirt, en rosa spets topp,
några par strumpor, ett skärp, trosor och ett par fantastiska byxor.



Jätte fina scrapbooking papper i två olika storlekar, en ugnsvante och grytlappar, Hello Kitty yatzy,
Spelet kampen mellan kvinna och man och en sånn här maskin som tar bort noppror ifrån kläder.




Massa fina blockljus, två fat, glasburkar, och två jätte
fina korgar som jag ska ha i mitt fina fina badrum.



Kattleksaker och katt godis, hittade även kattmynta.



Ett cover stick, en mascara, Clear-up stripes, en pincett,
två stycken flytande kajal, 5 olika sminkborstar och plåster.



Sen sprang jag in på panduro outletten och köpte mig 3 stämplar,
ett fint rosa/vitt band och en svart textningspenna.

Köpte massa andra saker förutom det på bilderna också, tandkräm, duschkräm och sånt. Köpte också ett par presenter och en massa grejer till mamma. Idag är det 5 dagar kvar till min födelsedag!


Dags att gå och lägga sig kanske..

Sitter och kikar på Bigbrother Med Emma och Felicia, tycker att det är så roligt. Det händer så mycket i huset nu och jag längtar hela tiden efter nästa avsintt. Fan i jävla helvetet att jag inethar 24/7. Menmen, sånt är väll livet.
Ögonen går i kors och jag behöver gå och lägga mig för att jag ska orka gå upp så tidigt imorgon. Ska bli så roligt imon. Längtar så mycket. Hoppas på att kunna fynda mycket roliga saker imorgon. Kläder, lite väskor, kanske någon parfym och en jävla massa inredningsprylar.
Tackar gud för Ullared, vilken smart människa som öppnade Gekås.
Nuväntar sängen. Hoppas på att kunna blogga lite imorgon också. Nattinatti.

Dag 10. Drömmjobb

När jag va liten ville jag alltid bli florist. Det sa jag iallafal varje gång någon frågade mig. Började på floristlinjen på gymnasiet men tröttnsde rätt fort. Vill att det jag skapar ska komma till användning. Det gör det inte där..

Har funderat ett tag på att utbilda mig till sexualkunskapslärare på högstadienivå. Tycker att det behövs mer sånna lärare i sverige och jag hade önskat att jag hade fått lära mig mer om sex och samliv när jag gick i 6-9. Fick ju inte lära mig mycket mer än om varför man fick mens och sånt där. Tycker så synd om människor i min närhet som är helt blinda för vad sex ens innebär. Jag pratade med en som va 16 och inte visste hur en kvinna blir befruktad. Det tycker jag är synd. Slöseri med kunskap. Sen kommer inte jag kunna förändra sveriges syn på sex, men det är en bit på väg om fler lär sig vad sex faktiskt är. Man behöver det. Sex är något som snurrar omkring oss hela tiden. Hur man är har det i sitt liv och även om man inte är sexuelltaktiv borde man ändå ha rätten att lära sig om det. Jag önskar att det inte behövde vara något man ska skämmas för att prata om. Vi lever förfan på 2000-talet.


Men, det jag helst skulle vilja bli är faktikst glamourmodell. Skulle vilja flytta ner till Los angeles och bli uppmärksammad för mitt fantasktiskt utseende. Tycker att det verkar vara ett sånt roligt yrke. Hela grejen med att vara modell verkar så glammigt, och jag tycker att det är en konst att få visa upp sin kropp. Jag har alltid tyckt att det är fint med långt lockigt hår, stora bröst och plutläppar. Mmmm... Jag tycker att det är så vackert. Sen kanske inte jag skulle vilja visa hela min grej, eller vara med i porrtidningar, men Playboy hade ju inte varit helt fel att få vara omslagstjej för.



Hemma hos Emma!

Sitter hemma i Emmis kök med henne och Felicia, dricker te och målar naglarna. Har det jätte härligt och jag trivs verkligen här! Har ätit jätte god mat och fikat med Lenas berömda banankaka. Kan inte önska mig så mycket mer. Har skrattat endel och njutit av att få vara mig själv. Mår riktigt jävla bra i det här huset.
Ska upp vid halv 7 imon för att komma iväg och hinna köpa allt jag vill köpa. Hade tänkt att jag skulle handla lite nagelack och strumpor. Sen behöver jag lite nya kläder och lite nya grejer till hemmet. Lite ljus och sånt där. Ska bli så härligt att komma ifrån och bara shoppa gärnet!
Kom aldrig iväg till Angered idag och jag är så glad att jag har en så förlåtande vän. Kom hem kl 3 och skulle ta mig en powernap i en halvtimma.. Vaknade när mamma ringde halv. Men tydligen kom någon och slog mig med en stekpanna i huvet för nästa gång jag vaknade va kl redan halv 5. Blir så förbanand på mig själv ibland. Men nästa torsdag ska jag dit iallafall. Ska verkligen se till att komma iväg. Slarvar bort tiden alldeles för mycket just nu och det kommer antagligen sluta med att ingen frågar mig om något längre för att jag ställer in allting. Men bara så ni vet, kära vänner, så gör jag det inte med flit!

Skolan!

Har haft en helt okej dag i skolan, slutar om drygt 20 minuter. Kom inte förrens kl 10 men det gjorde inte så mycket. Hoppade på textningen och sen gick vi ner till lunch. Åt ett par pankakor och nu har jag Svenska. Jävligt tråkigt men det är inte så långt kvar.
Ska hem och packa lite kläder, ta en power nap och sen drar jag iväg till Angered och träna Bodybalance pass på 60 minuter och sen ska jag tillbaka in till stan och möta Felicia, sen åker vi hem till Emmis.

Åkte in och lämnade Jeja vid tåger runt 7. Ringde koffe och skulle egentligen bara kolla läget, men han fick för sig att jag skulle komma tillbaka in till stan och ta en öl med honom och några till på Kellys. Ångrar mig idag att jag gjorde det. Hade inte speciellt roligt och det gick åt lite för mycket pengar. Träffade visserligen två jävligt trevliga brudar, men det va typ det ända bra. Har nog aldrig träffat så mycket skummisar på ett och samma ställe. Träffade bla en snubbe som klädde sig som bockstensmannen och trodde att han va från 1300-talet. Tydligen hade bussar hem till stenungsund och hem till koffe slutat gå. Det hade vagnarna också, så vi fick ta 11an till Vagnhallen majorna och gå där ifrån och henm till mamma. Hade tänkt att vi skulle gå hela vägen, men när vi kom till kungssten ångrade jag mig och ringde en taxi.

Längtar så mycket efter att det ska bli kväll så jag kan få gå och lägga mig. Är så fruktansvärt trött och jag får inte ens ligga ner i soffan för Mikel längre.. Bara för att jag har somnat i skolan två gånger nu. Ser inte riktigt problemet i det.. Jag tycker att det är bättre att han låter mig sova i en halvtimma så jag kan pristera bra resten av dagen, än att jag jobbar hårt i en halvtimma och bara sitter och gör ingenting sen. Men vi tycker tydligen inte lika där.

Jag vet inte hur mycket mer jag kommer kunna blogga idag, kommer ju inte vara hemma och jag har ju ingen mobil att blogga på. Kanske borde ta mig en bloggpaus nu när jag ändå inte har någon telefon. Frågan är bara om ni hade klarat er utan mig helt i 2veckor.

RSS 2.0