Gott med lite mat innan det är dags för sängen!

Ledsen för kass uppdatering. Har haft massa hyss för mig idag. Kattbesök och torgbus med Felicia. Imorgon tar jag mig en tur till mandi. Kan inte lova att det blir bättre uppdaterat dör, men jag ska försöka. Ska sätta mig och äta lite mat med min prins innan det är dags för sängen. Natti!


Har världens minsta lilla katt på besök!


Godmorgon!


Spelar spel med stena...


Gott man kan ha det!


Hemma på Hällebäck!

Nu har jag varit och köpt cigaretter. Fått i mig lite mjölk och chips, andats, slängt tvätten i tumlaren och slängt in lite mer tvätt i maskinerna. Nu ska jag sitta här en stund och komma tillbaka till mig själv.


.

Rätt trött efter att ha gjort ingenting idag. Har varit en sväng på Ica men jag va så virrig så jag glömde köpa cigaretter och tvättmedel. Så jag får väll gå ner en sväng till efter att huvudet har vaknat lite. Har bara rökat en cigarett idag och jag kan tänka mig att det är därför jag är så jävla efter. Tvätten är i maskinerna och är klara 17.05. Innan dess måste jag ha varit nere och handlat tvättmedel eftersom att det jag hade räckte till exakt två tvättatar. Har inget vettigt att skriva, hörs sen. Hej!


Livet på en buss.

Jelena använder ofta den metaforen. Livet på en buss, människor stannar olika länge, ibland är det många på ibland inga alls. Bussen kommer köra på raksträckor och på små krokiga vägar. Man kan råka få bensinstopp, krocka, åka i diket. Men vad som än händer på resan, så kommer man till sin slutstation till sist. Vänner kommer och går, livet förändras men vi lär oss leva med det. Va glad för det du har och njut så länge du kan. Innan du vet ordet av har halva livet gått och det är för sent att ändra på saker. Livet är för kort för att slösa det på sånt som inte gör dig lycklig.


It's complicated.

Sitter i soffan, tittar på en film som går på 3an. It's complicated heter den. Helt okej. Ingen jag skulle betala för att se dock. Tur att jag är ensam hemma. Hade väll aldrig fått kika på en sånn lagom töntig kärleksfilm. Dricker enbart bubbelvatten ikväll. Dels för att jag är rätt trött på alkohol och dels för att det va det ända alkoholfria som min käresta inte hade druckit upp. Längtar nästan tills klockan blir 16 imorgon. Har två stora berg av kläder i garderoben nu. Tycker så mycket om när allt är tvättat, vikt och inlagt. Sånn är jag och säkert många andra också. Filmen är snart slut och då är det dags att borta tänderna och sova sen. Sov gott mina kära vänner.


ett par önskningar.

Det är synd att mammas och pappas lön inte är min lön också. Det är ännu mer synd att jag har någon form av köpstopp fram till December. Men om jag får någon annan att köpa det åt mig... Har jag brutit mitt köpstopp då?!.. hmm. Även om många säkert tycker att jag har allt i världen så behöver även jag fylla på i garderoben ibland. Saker som jag inte tänker på så mycket att jag faktiskt behöver. Det är farligt för mig att överhuvudtaget tänka på att klicka mig in på denna jävla sidan. Men, älskade mamma. Jag håller mig i skinnet. Än har jag inte köpt något.
 
 
Liten söt ballerina. 299:-

Jeansbyxa med hög midja. 299:-
 
 
Lee-jeans. 995:-
 
Grå/grön poncho. 199:-
 
Liten blommig sommarklänning. 299:-
 
 Pumps. 379:-
Väska. 749:-
 
Bucket bag. 1749:-

Det borde vara olagligt att ha såhär tråkigt...

Har precis städat hela lägenheten. Tänkte att jag skulle ta mig ner till affären och handla lite. Men det regnar, jag är ensam och har ingen lust att bära hem massa tungt. Har bara en cigarett kvar så om det ska kunna gå att prata med mig imorgon så borde jag faktiskt ta mig ut. Men ica har stängt och hasselboden stängen om en kvart. Tappen är i och för sig öppen. Men det är så jävla långt att gå. Man skulle haft bil. Bil och körkort. Får väll ställa mig och diska iställe. Fyfan va tråkigt.

Rubrik

Har rensat lite mer svamp, ätit en avokado, kikar på kriminalserier på tv. Sandra va här och hämtade Emil för en timma sen ungefär, lämnade lite mat och en kasse med lite små prylar. Bl.a ett fat och en pytteliten kastrull. Borde städa upp här lite. Diska och dammsuga. Men jag tror att jag skiter i det. Saknar Emil redan, vilket kanske inte är så konstigt eftersom att han har varit här sen i tisdags. Denna veckan lär gå åt till allt annat än att träffa honom. Men det kanske är bra. Börjar sakna varandra ordentligt är det ju roligare när man träffas. Funderar på om jag skulle slänga på shrek och poppa lite gröna popcorn. Hade kunnat vara mysigt. :)


Mmmmmm...


Rastlös?!

Emil sprang omkring i lägenheten med min bandeau bh på huvudet. Sparkade honom i röven och sa att han skulle gå bort till hasselboden och köpa glass. Då blev det fart på honom. När han får sina ryck är det som att ha att göra med en 3åring. Men han vet hur han ska få mig att skratta iallafall. Kärlek.

 


Och någon slags armbandslek med Mitsou.


Förmiddagsmys med lilltjejen.


Frukost och top model.

Sitter i soffan och äter frukost och kikar på top model 15. Undrar hur många säsonger det finns egentligen. Låg och spelade song pop tills Emil sa att han va hungrig. Jag måste bara säga att jag älskar pizzeria Kopper som kör ut. Tack för att ni finns. Hade inte klarat mig utan er. :)


En godnattsaga.

Klarade mig igenom filmen rätt bra. Ryckte till ett par gånger och vågade inte ha fötterna nedanför soffan. Men när filmen va slut och lamporna i hela lägenheten va tända vågade jag både gå på toaletten och bädda om sängen utan att få panikanfall. Har druckit både ett och två glas vin ikväll och det känns i huvudet att det är dags att sova nu. Hoppas att morgondagen har lite mer att bjuda på, har knappt varit utanför dörren på två dagar. Håller på att mögla fast här hemma. Är det lite mysigt med regn och sol imorgon tar jag mig nog en promenad i skogen. Är det varmt imorgon lär det ju explodera av kantareller. Godnatt på er mina käraste.


Iiiohh!

Sjätte sinnet på 6an nu. Första skräckfilmen jag såg. Då va jag nog 10. Nu, 10 år senare är den fortfarande lika äcklig. Kommer hoppa ifrån soffan ner i sängen och sova med alla lampor tända i en vecka. Varför utsätter jag mig själv för det här?!?!


Soff-filosofi

Tog oss ner till ica och pantade alla flaskor. 65 spänn i pant, det är fan inte dåligt drucket. Köpte lite dricka och chips. Sen gick vi tillbaka hem i regnet och lagade lite mat. I mitt lilla huvud skulle klockan kunna vara typ 16. Sitter i soffan och äter massa popcorn och vitlöksdipp. Imorgon har jag inget speciellt för mig. På måndag har jag äntligen tvättid igen och på tisdag ska jag till läkaren. Sen ska jag försöka få lite tid för mina kära vänner. Ska försöka hinna en sväng till Gabbe med grill och filmmys. Sen tänkte jag att jag skulle ta mig en tur ut till Lindome och hem till mandi också. Måste söka lite fler jobb och kika på lägenheter. Livet rullar på rätt bra nu. Är glad att jag har fått tillbaka min trygghet i livet också. Önskar bara att jag hade lite fler timmar på mitt dygn. 24 extra timmar kanske... Nu är fet dags för ett avkopplande glas vin. Pusshej!


Lördag den 28onde!

Dagen har gått åt till absolut ingenting. Får någon slags slapp sjukdom när min prins är här. Sover fler timmar än annars och har ingen lust med någonting. Har diskat och kikat lite på tv. Sen har jag sovit resten. Men det kan vara skönt med sånna dagar ibland också. Idag behöver jag inte ha dåligt samvete för att jag inte har varit utanför dörren iallafall. Det är jävla pissväder och om jag inte hörde i syne så åskade det också. Tänkte att det skulle sluta regna snart så jag kunde gå ner och panta flaskor. Köpa lite godis och hyra en mysig film.


Två flickor sov gott inatt. :)


Glass i stora lass!

Ligger omdömen och äter glass. Pussas med stena och kikar på 4an. Det är snart dags att sova. Då ska jag drömma om att dom tar in sun lolly i apelsin smak! Godnatt.


Gött att inte alltid behöva laga mat.

Pizza två gånger denna veckan. Det verkar inte som att det dör med att jag skulle sluta äta chips spelade någon roll. Men fan va det är skönt att inte alltid behöva laga mat!


Skyller på sju-sovardagen.

Vaknade för ca 10 monter sen. Är som en stor det i huvudet och har ännu mindre ork att göra något nu. Men jag måste. Ska sätta mig upp, knyta upp håret och börja med att dammsuga. Måste laga lite mat också. Har bara ätit lite chillinötter och en bit kärleksmums idag.


Sängliggande.

Det är 23 grader ute enligt min telefon. Jag ligger inne under ett duntäcke och kikar på Antikrundan. Tycker nog att det är slöseri med så fint väder men jag är så trött att jag knappt kan hålla ögona öppna. Borde kanske gå ut och lägga mig i solen en stund. Suga i mig lite sommarvärm. Måste ringa ett par samtal och städa. Men jag ligger kvar här en stund till så får vi se vad som händer sen. Hoppas på att det är lika, eller finare, väder imorgon. Då ställer jag klockan på 09.00 och cyklar ner och lägger mig på nödnäs tills solen gått ner.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216063/images/2012/pic_50127dbe9606ee0384000252.jpg" class="image">


något fel är det ju.

nu börjar jag fundera starkt på att flytta över min blogg till någon annan sida. inte nog med att jag nästan aldrig kan blogga... det spökar dessutom på blogg.se och lägger upp typ 10000 inlägg som jag endast laddade upp en gång. märkligt.
 
 

Natten!

Efter att ha ätit och nyktrat till en aning är det dags för sängen. Hörs imorgon! Puss

 


Bryggmys!

Har haft det gött med min kära Amanda nere på nösnäsbadet. Har badat lite, druckit vin och knött i oss en jävla massa snacks. Fulla som kastruller är det dags att ta oss hemåt. Hemma hos mig ligger en trött liten prins och väntar på att hans snälla fru ska laga mat. Orkar hon det nu tro?!

 


På ca 20 min har vi redan plockat en halv icakasse kantareller!


Brunch på café blå!


Nu är dagen snart slut.

Ligger i soffan hos petra. Myser med min älskade Emil och mandi. Joel sover som en stock i sin säng och allt är frid och fröjd. Han är nog världens bästa unge att passa. Inte en ända gång bråkade han och när det va dags att sova la han sig ner och tvärdäckade. Synd att inte alla barn är så. Ska kika klart på filmen, sen är det nog dags för mig att sova en stund. Lär vara trött i flera dagar efter alla dessa barnlekar. Pusshej!


Liten kille har precis ätit pizza..

Och nu tyckte han att det va dags för lite gunga och sandlekar. Efter idag kan jag nog rätt säkert säga att jag väntar med att skaffa barn. Efter tre timmar är jag redan helt slut!


Dags att passa barn!

Hade jag fått bestämma hade det inte varit 23 grader i skuggan och vindstilla den dagen jag skulle passa lilla prinsen. Men nu blev det så. Hade ju hellre legat på stranden, druckit kalla cider och grillat. Men jag ser fram emot att passa min lillkille. Tack för förtroendet petra, detta om något är väll bevis på vänskap. <3


shopping.

Eftersom att jag bara hade tre timmar på mig så blev det inte så mycket handlat. Tur va väll kanske det eftersom att jag knapt har någon plats kvar. Är fortfarande snurrig i huvudet efter alla intryck och ha galenskap. Me detta va det som fick följa med mig hem med en jävla massa kattleksaker. Bjuder även på en bild på mig och Ola-Conny.













 
 

Nu åker vi hem!


Påväg till Ullared!


Alla utom katten sover.

Japp. Sluggo är fortfarande uppe och vandrar, men stena ligger på en av huvudkuddarna, Mitsou ligger vid min mage under täcket och Emil ligger med rumpan mot min och snarkar som aldrig förr. Men jag älskar det också. Tänkte jag skulle putta lite på honom så han vänder sig om och prata mig till sömns istället. Han har ändå ingen tid att passa imorgon. Det har ju jag. Och jag är den som inte sover. Klockan halv ett ska jag möta lilla mandi på centralen. Funderar lite på vad jag ska handla imorgon. Någon som vart på Ullared nyligen och vet om det finns något fint kanske?? Godnatt mina kära vänner. Puss hej!


High Chaparall, Party och bad i Åsasjön!


























Hör söks det ännu lite fler jobb...


Lunch och intervju.

Ligger i soffan hos mamma nu. Har precis knött i mig lite lunch. Är mätt och väldigt trött. Men nu är det värsta över... Nu ska jag bara vänta på att han ringer tillbaka. Intervjuen gick jätte bra. En väldigt trevlig man va det också. Drack kaffe och pr bullar och pratade rätt mycket om rätt mycket. Tyckte att det verkade jätte intressant. Men det är helt galet. Det är alltså som tandläkarassistent/tandskötetska och allt vad det innebär. Städ och sterilisering av alla verktyg. Tandräkning, assistans under undersökningar, journal och pappersarbete. Det va inte det här jag hade tänkt mig men jag tycker att det låter jätte spännande. Hoppas på det bästa! Han verkade intresserad och sa att han skulle ringa tillbaka i veckan. Nu tänkte jag att jag skulle vila en stund innan jag åker tillbaka hem. Imorgon blir det Ullared och på onsdag ska jag vara barnvakt! :)


Idag gäller det!

Sitter i bilen med Jimmy på väg till Göteborg. Är så nervös så jag håller på att kissa ner min. Men det kommer gå bra. Eller hur?! Världens bästa kusin bestämde att han skulle sova hos min så han kunde köra mig nu på morgonen. Älskade Jimmy, vad du är bra! Ska försöka koncentrera mig på att lugna nerverna nu. Hörs sen, och då är jag förhoppningsvis inte arbetslös längre. :)


Åsasjön!

Sitter och myser i solen vid Åsasjön. Pilla och Emma badar, vi andra tittar på. Mår fortfarande jävla skit, men vi hade en trevlig kväll. Tack till alla och förlåt för att jag va så otrevlig...


Smultronmys men min lilltjej. <3


Bakismorgon...

Helvete i röven på en gris. Idag mår jag inte bra...


På g!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216063/images/2012/pic_500ae4d7e087c3308e0011ca.jpg" class="image">


Hemma i Taberg!

Nu är vi tillbaka hemma i huset. Har haft en helt fantastisk dag på High chaparall. Har gjort av med lite för mycket av mammas pengar dock. Om inte allt för lång tid så är det mat. Grillat och potatisgratäng. Efter det bär det av på fest för saarah. Kalasmys!


23 sekunder!


Chapchaparall!


På kvällen.

Ligger i Ellas säng och myser till Djungelboken på VHS. Mysigt med spraket och den skitdåliga bilden. Tänker tillbaka på när jag va liten. Fyfan vad jag längtar tillbaka. Har fått ett sånt jävla myggbett på benet. Det har svullnat upp till en jävla knöl. Det ser typ ut som att jag har fått canser. Jävla bajs. Imorgon ska vi till High chaparall om vädret tillåter. Åker här ifrån vid halv 10. Detta betyder art jag behöver gå upp 9. Människoplågeri. JAG ÄR JU FLRFAN LEDIG!!


I vänta .

Sitter och väntar på bussen. Det är varmt som självaste fan i h jag önskar så mycket att jag inte hade söpit bort mina solglasögon. Inga cigaretter har jag heller så jag får vänta med att röka tills jag kommer till stan. Måste köpa mig ett nytt spotify när jag ändå är där. Det gick ut den 15onde och sen dess har jag fått lyssna på Viggos, vilket han inte tycker är så bra. Eftersom att han inte kan lyssna då. Sen ska jag in en sväng på systemet också. På lördag är det ju party! Puss


Förmiddagsmys!

Har varit uppe och städat hela lägenheten och diskat, packat färdigt och pratar lite i telefon med Emil. Nu är jag tillbaka i sängen och passar på att mysa ned stena innan det är dags att åkabort i två dagar igen. Givetvis är det Barnkanalen på tv och en påse popcorn bredvid mig. Hej!


Kloka ord.

En man sa en gång att det är omöjligt att göra en kvinna nöjd. Man ska aldrig göra sin kvinna arg och man ska alltid vara ärlig. Fysisk kontakt, ärlighet och gåvor är det ända rätta. Att stå vid hennes sida i alla lägen och beskydda henne från allt ont. Det är så man behåller henne, lycklig.


I fel ordning.

Nu kör vi på lunch!


Antingen eller.

Myser i soffan med jakamokotoko eller vad det nu heter och mumintrollen. Har precis duschat. Varmt och jävligt länge. Superhärligt. Tänkte att jag skulle ligga kvar här en stund till innan jag satte igång med städ och pack. Ska nog ta mig en smörgås också.


Som om tiden hade stannat.

Det är inte mycket rörelse i det här huset inte. Katterna sover och jag ligger som vanligt i sängen och kilar på Barnkanalen. Klockan är snart tre och det har inte hänt någonting här än. Har ju ätit lite frukost, men det räknas väll inte. Min kropp är fortfarande inställd på att klockan är typ 10. Det kanske är därför jag inte har någon energi till att göra något. Fan va skönt det är då att jag inte behöver göra något speciellt idag!


Frukost!


Bara jag och stena är vakna.

Prinsen har gått upp och gått till bussen. Jag ligger kvar i sängen och känner mig ensam... Stena ligger ju här med mig, men det är inte samma sak som en varm människa. Tyvärr... Mitsou va så lycklig igår när hans pappa äntligen va hemma igen. Hela natten låg han hos honom och gosade och imorse tyckte han att han skulle få följa med honom ut. Myskillen. I vanliga fall brukar jag ju vakna någongång mellan 03 och 06, och ligga vaken en stund. Så det gjorde mig inte så mycket att klockan ringde kvart över 4. Jag va bara glad över att jag inte behövde gå upp och gå iväg och jobba på ett ställningsbygge. jag tror inte att det skulle vara min grej. :)


Godnatt.

Med pojkarna i fotändan, stena påven av kuddarna och Emil på andra sidan sängen somnar jag gott inatt. Har handlat, städat och vikit tvätt idag så imorgon har jag inget vettigt för mig. Borde kanske diska och packa lite. Men det tar ju inte så lång tid. Skönt. Då kan jag ligga i sängen, eller på stranden om vädret tillåter, hela dagen om jag vill. Nu går ögona snart i kors så jag får väll lägga ifrån mig telefonen och sova en stund då. Sov gott mina kära vänner. Puss


Kan inte hålla mig!

Tänkte väntat tills imorgon... Men nu kan jag inte hålla mig längre. Klockan 11.00 på måndag ska jag på arbetsintervju i påvelund!


Stockholm i mitt hjärta!

Sitter i sängen och målar naglarna med världens bästa nagelack, skriver in mig på boplats och kikar på allsång på Skansen. Om en stund får jag finbesök i form av prins Emil. Det blir middag och bums i säng. Klockan 4 ska han upp imorgon stackarn. Men jag antar att det är det som krävs för att ha ett jobb med såpas bra betalt.... På tal om jobb... Om allt går som jag har tänkt mig så ska jag berätta en hemlighet för er imorgon. Ska fortsätta med att sjunga och fynda med till ABBA en stund till. Hörs sen. Hej!


Frukost!

Anledningen till att jag har bloggat så dåligt är för att jag inte har känt mig riktigt bra i huvudet. Har gått omkring i 3 dagar nu och känt mig åksjuk. Konstigt. Funderar över om jag börjar bli sjuk eller om jag har fått i mig något konstigt. Hoppas på att det ordnar upp sig under dom sista dagarna nu. Vill inte må såhär när jag åker upp till min syster på fredag. Ligger i sängen och äter frukost nu. Kanske inte världens bäst, men det är frukost iallafall! ;)


That 90's























Mer humor till folket!


Bussresa!

Fyfan. Sitter på bussen på väg hem. Är hungrig som ett jävla djur och inte en spänn har jag på kortet. Hoppas för hela mitt liv att jag har något att äta hemma. Annars knör jag nog fan i mig kattmat. Bussen gick precis ifrån centralen så jag är inte hemma förens om en dryg timma. Jävla bajs!


Det blev en fin dag idag också!


Min lilla babushka. :)


Myspys i nya hippiebrallor!


Svampplock och måndagsfilosofi!

Sitter i bilen och väntar på att sandra ska bli klar med det hon håller på med. Sen bår det av en sväng mot Nol och Emils mormor. Har plockat lite fina blomster till na. Har dessutom hunnit med en sväng i skogen. Plockade lite kantareller som jag lovade bort till sandris kompis. Hallon plockade jag också. Hittade ett litet ställe med förvildade trädgårdshallon. Dom är stora och smakar precis dom vildhallon, roliga att plocka och som en dröm att äta. Det blir inte bättre.


Godmorgon!

Vaknade klockan 6 av att det hoppade upp en tjock hund i sängen. Fick mig ett par slemmiga pussar och ett par ben krossade innan jag märkte att någon hade bäddat ner mig med massa kuddar och täcken. Låg i mitten av sängen som en liten prinsessa. Denna någon måste varit en väldigt snäll och omtänksam någon.


Kvällsinlägg.

Min mobil bråkar så mycket med mig här uppe. Har försökt blogga sen klockan 5 men ingenting vill som jag vill. Så nu för några minutersen kom det upp ett inlägg ifrån när jag satt nere i lödde som skulle laddats upp strax efter 5. Skit samma. Har ätit massa god mat och härlig efterrätt. Har varit ute en sväng med vovvarna och kikat lite på mulan 2. Har inte riktigt bestämt mig för om jag åker hem imorgon eller inte. Jag ska försöka hinna traska ut i skogen och de om mina små kantareller har växt till sig något eller om någon annan har varit och snott dom ifrån mig. Emil ligger och snarkar gott bredvid mig i sängen. Tror minsann att det är dags för mig att blunda en stund också. Puss och kram, vi ses i ers drömmar!


Myskalas i lödöse.

Sitter i lödöse och väntar på att bli hämtad av morbror Nicke och memis. Det blåser som självaste fan men det är inte kallt som tur är. Ikväll blir det bara till att råmysa med massa chips och god mat. Absolut inget vin för mig.... Dessvärre måste jag nog åka hem imorgon igen så det blir inte så mycket med att umgås, men det får vara som det är.


Frukost!


I väntan p att pizzerian ska öppna.

Mår som jag förtjänar men det va det absolut värt. Vi hade jätte trevligt och det va roligt att träffa nästan hela släkten igen. Sov hos mamma efter lite missförstånd med Emil. Det är löst nu och vid 3 tiden åker jag till Prässebo igen. Lovar att försöka blogga lite bättre i början av veckan. Har haft så mycket att göra nu i två dagar sen har jag inte så mycket vettigt att skriva heller. Ligger i min säng och väntar på att pizzerian ska öppna så jag kan äta lite frukost. Cola är jag sugen på också!


Hemma hos mamma och pappa!

Full som ett litet krusbärs ligger jag i min säng hemma hos mamma och pappa. Vill tacka hela fina släkten som va för ikväll, hade kanonroligt. Dessvärre är jag väldigt besviken på en liten man som ibland säger lite för mycket än han oftast borde. Antagligen blir jag kvar här tills jag mår lite bättre igen. I övermorgon kanske. Det är ingen som vet ikväll. Men vi hörs inonmorgon iallafall. Puss hej, leverpastej!


På väg någonstans.

Sitter på bussen upp till Alafors ifrån nödige. Har fikat med fina tjejerna Felicia och Malin. Lite yogurt för min bakismage och kusmi te för att öppna mina sinnen. Ikväll blir det ju som sagt 30års fest för en av mina alla kusiner och sen drar jag vidare till Kungälv till Emils morbror för lite mer party. Undrar hur mitt huvud ska orka en kväll till men det löser väll sig på ett eller annat sätt. :)


Dags att gå och lägga sig kanske.

Full som ett litet bär är det dags för mig att krypa i säng. Ikväll tackar jag autocorrect. Är inte så bra på att stava när jag skriver med bara ena ögat öppet. Har haft en helmysig kväll med Amanda på balkongen. Många skratt, långa diskussioner och ett par cider för mycket. Hoppas på att jag vaknar upp icke bakis så jag orkar med hela dagen. Men, nu är det dags för fröken att sova. Vi hörs om ett par timmar. Puss och hej, leverpastej!


Ikväll blir det kalasmys!


Kissbajspruttsnopp!

Fyfaa-an vad jag är trött. Har ont som fan i benen efter igår och hela huvet kö ns som en stor jävla deg. Har ingen som helst koll på något idag, känner mig som ett jäva retard. Har iallafall slängt in första tvätten i maskinerna men i te fan har jag städat något mer. Det borde jag göra men istället ligger jag och slöar i sängen och kikar på mumintrollen. Ska ner till torget när denna tvätten är klar. Måste köpa mig en almanacka... Måste skriva upp allt och skaffa mig lite rutiner igen. Jag tror att det är ledigheten som gör det här med mitt huvud...


Ont!

Oj, har städat garderoben och sorterat tvätten. Det tog ca en timma och nu när jag la mig i sängen fick jag så ont i svanken att jag knappt kunde andas. Det kändes som att svanken försökte räta ut sig. Som att kotorna hade tryckta ihop. Men det börjar gå över nu. Ska ner till tvätten om 35 minuter, sen ska det städas och diskas. När det är klart ska jag bara slänga in lite mer tvätt i maskinerna och sen bär det av ner mot torget med Amanda en snabbis. :)


En godnattsaga.

Det är så ljust ute. Blir nostalgisk. Tänker på kvällarna på briljantgatan då jag sprang barfota hela kvällarna och det sista jag ville va att gå in när mamma ropade på mig ifrån balkongen. Vad härligt det va att vara barn. Ligger i sängen. Stena har ockuperat min sida sängen så jag får ligga på den andra. I vanliga fall får jag ligga i mitten... Men inte ikväll. Jävla surkatt. Ligger och vänder på täckena och kuddarna för att det är så jävla varmt. Är orolig i kroppen. Jag vet att jag måste städa. Kattlådorna är inte tömda sen i tisdags. Det är disk i hela köket och jag måste byta lakan i sängen. Dessutom har jag glömt av vilken tid imorgon jag har tvättid men jag orkar verkligen inte gå ner till tvättstugan och kolla efter. Får väll göra det imonmorgon och bara hoppas på att det är mellan 16 och 21 och inte 12 och 16. Har så svårt att tagga ner när det är skitigt i lägenheten. Sen känner jag skuldkänslor för Mitsou och Sluggo också. Stena tar så mycket energi och själ all uppmärksamhet. Stackars pojkar. Men det får väll vara så nu. Stena är ju faktiskt i ett läge där hon behöver mycket kärlek och sen är det inte så att jag på något sätt ger stena mer än dom andra. Hon tar bara för sig så mycket mer. Nog om det. Städas ska göras det första imorgon iallafall. Sen är det tvätt och lite sånt. Inget intressant för er kanske. Men jag gillar att städa och tvätta. Tycker att det är så härligt när allt är rent! :) Men kära vänner, det är dags för mig att stänga ner hjärnkontotet och försöka sova lite. Vi hörs mer imorgon. Godnatt!


På promenad med fina tjejor!

Har varit ute och traskat i skogen med Amanda och stena sen klockan 4. Kan ju säga att jag är rätt trött i bena nu. Stena har hängt på min arm största delen av vägen så armarna känns som deg dom också. Men det är härligt. Hittade ett par små kantareller och pratade om det mesta. Tack för att jag får ha dig som vän mandi. <3 Nu ska det bli gott med lite mat och en balja vatten.


Irritationer och jobbansökningar.

Va så hungrig och irriterad när jag kom hem ifrån torget. Ville bara sparka någon i ansiktet och beställa hem en familjepizza. Valde att äta en smörgås och slänga på Barnkanalen istället. Det skulle kunna vara lösningen p allt faktiskt!

 

Dagen började tidigt då jag va nere på arbetsförmedlingen redan klockan 10. Konstigt nog öppnade dom inte förens 5 över. Mötet kördes igång såfort vi kom in. Det mesta han berättade om visste jag redan om. Han berättade lite om platsbanken, Ams skyldigheter och vad vi som arbetssökande är ansvariga för. Det va skit tråkigt och stämningen va jätte stel. Satt och irriterade mig på regler kring akassan och hur lite empati Ams har för "friska" människor. Mötet höll på i 50 minuter och när det äntligen va klart gick jag där ifrån inte ett dugg klokare. Gick omkring i lite affärer, fördrev tid och brände pengar. Har iallafall bestämt mig för att jag har köpt kläder då det räcker för hela sommaren. Det ända jag behöver nu är en axelbandslös bh eftersom att jag har slarvat bort den ända jag hade och ett par lediga ballerinaskor.

 

Har sökt två jobb idag också. Ett som hembiträde och ett som barnflicka. Väntar ivrigt på svar och det ska bli så spännande. Tycker att vi hörs lite senare! Puss

 

 


Jävla bajs gen...

Nu har min shopping-gen varit i farten igen. Att det ska vara så jävla svårt att hålla i pengar. Denna gången blev det inte så dyrt, 200 kr eller något sånt. Blir så jävla besviken på mig själv. Finns det någonstans man kan gå för att bli av med ett shoppongberoende tro??

 

 

 

 


Vaken.

Har legat i sängen precis hela dagen. Har inte sovit mer än ett par timmar vilket är jätte bra. Men jag är inte trött för fem öre... Vilket är mindre bra. Ska vara på Ams redan klockan 10.00 imorgon. Det betyder att jag måste vara uppe vid 09.00. Somnar jag nu då så får jag 10 timmars sömn. Det räcker inte om jag ska sitta på möte hela morgonen. Får bulla upp mig med redbull och dexteosol så kanske jag iallafall kan hålla ögona öppna. Ska ta en dusch och dricka lite kvällste och se om det hjälper. Man kan ju alltid hoppas. Händer det inget oväntat så hörs vi imorgon. Godnatt kära vänner.


Får det lov att vara lite glass?

Jag äter nästan aldrig glass. Men det är något som alltid finns hemma. Oftast rätt mycket. Ikväll tänker jag iallafall knö i mig en burk b&j till kvällsmat! :)


Inget nytt.

Som vanligt ligger jag i sängen och gosar med Stena. Pojkarna ligger inne på Jelenas soffa och slöar. Finns säkert mycket saker som är vettigare att göra än att ligga här, men inte ett skit lär bli gjort idag. Inget nytt har hänt hör hemma heller. Ingen har kommit på besök, ingen har ringt, ingen post har kommit. Allt omkring mig verkar vara nere på lågvarv idag. Funderar på om jag skulle ställa mig och laga vegetarisk korvstroganoff kanske.


ändrade planer.

Nu är jag inte arg längre. Pratade med mamma och fick henne att förstå vad det va jag ville. Sen skrev jag mig ett personligt brev och skickade det och mitt cv till henne. Nu ska de bara skrivas ut och skickas. Min andra jobbansökan gick till ett allt-i-allo jobb i västra Göteborg. Dom sökte tjejer mellan 20-25, om jag fattade det rätt så va det inom vården. Men det vet man ju aldrig. Det känns bra nu och jag är tillbaka i fas med mig själv. Har dessutom mailat med snubben på way out west och det verkar som att jag har fått jobb alla 3 dagar. Det hade varit så jävla kul!
 
Imorgon ska jag på infomöte på ams. Ska se till att jag inte vaknar 20 minuter innan det börjar denna gången. Det hade inte varit så roligt. Måste skriva till min handläggare också. Hon ville att jag skulle skicka mitt cv så hon kunde bedömma det. Skulle gå in få ams hemsida och göra något intressetest också. Sen måste jag komma ihåg att rota fram mina betyg också. Måste lämna in dom imorgon. Har dessutom bokat tvättid på fredag och på lördag har min kusin 30års fest och på lördag kväll eller söndag åker jag till Prässebo igen. Det är ett heltidsjobb att vara ledig. Alla man ska hinna träffa, allt man ska hinna göra, alla ställen man ska hinna vara på samtidigt. Undrar hur fan jag hade tid med att gå i skolan, undrar hur jag ska ha tid med att ha ett jobb. Men det löser väll sig. Kommer bara inte ha något som helst socialt liv. Behöver definitivt köpa mig en liten almanacka jag kan ha i väskan. Tycker bättre om att ha saker uppskrivna på papper än på mobilen, konstigt nog.
 
Klockan är lite över ett och det kanske är dags för lunch snart. Har lite rester kvar ifrån igår. Abbas thaigryta med lax. Behöver bara koka lite ris och sen är det klart att äta. Men vi får väll se. Så mycket chips och popcorn jag knödde i mig igår behöver jag inte äta på flera dagar egentligen.
 
 
Hittade en ätte gullig bild på mig, Emil och Prinsen ifrån i vintras på datan. Myspys. Nu är lillkillen störr eän sonya. Det trodde man inte att han kunde bli när han va sphär liten. :)
 
 
 
Önskar att vi kunde flytta in i huset igen. Det va så mysigt. Massa tända ljus i hela huset för att alla lampor va bortplockade. Massa kläder på för att det va så kallt och spänning inför att allt va så nytt. Önskar ni någon gång att man kunde spola tillbaka tiden ett tag?
 
 
En av dom sista dagarna i Grunne. Åh vad jag va kär, precis som nu. Saknar så många gånger lilla huset i Grunne. Trivdes så mycket där, trivs i det nya huset också. Men jag kände mig mer hemma där på något sätt.
 
 
 
 
 

Aaargh!!!

Fyfan vad arg jag blir ibland. För sånna jävla småsaker. För att ingen vill hjälpa mig. Det är så jävla roligt att man ska behöva göra ALLT själv! Nu tänker jag strejka! Inte ett jävla jobb tänker jag söka.......


Lagom go morgon!

Ligger i sängen och spelar massa spel på mobilen. Katterna ligger bredvid och på TVn är det Barnkanalen som står på. Dricker cola i nappis och smsar med en kär vän. Onsdagsmornar blir inte bättre än såhär. :)


Ojojoj...

Uppe med tuppen och frukost på det. Har hon blivit sjuk tro?


Göttar mig med brudarna på balkongen!!


Ingen lust.

Jag hade behövt handla idag. Mjölk, ost, bröd, kattmat och lite sånt. Men nu regnar det. Har ingen som helst lust att ta mig ut. Men jag kanske måste. Behöver dessutom städa. Det ligger kattsand över hela golvet i hallen och disken behöver tas. Hade det inte varit för att jag får besök idag så hade jag legat kvar i min säng och druckit te hela dagen.


Morgonmys med lilltjejen.

Morgon kanske det inte är längre men jag vaknade för inte så längesen så min kropp tror fortfarande att det är morgon. Stena har sina perioder med uppmärksamhetsbesvär. Hon blir svartsjuk om jag pussas med Mitsou och sluggo och hon ska vara så nära mig som hon bara kan hela tiden. Ibland blir det lite jobbigt men oftast är det bara mysigt. Som nu. :)


Klart på två minuter!

Åh, så många gången lite grönsaker och dipp har räddat mig sent på kvällen. Supergott och ett dugg onyttigt. Själv har jag nästan aldrig dippmixar hemma men gräddfil är en av mina basprodukter i kylen. Jag blandar bara ihop ett par vitlöksklyftor, två matskedar tacosås, salt, peppar, chilli och lite pressad citron. Det blir nästan lika gott som dipp på påse. Sen tycker jag att det det är gott med morötter och gurka, men även paprika, tomater, blomkål, broccoli och sparris! Om man köper små morötter behöver man inte ens skära dom, det räcker med att skala och skölja dom lite. Lätt som en plätt! :)


Trött som en liten sten.

Har väldigt mycket svårare att sova på kvällen om jag inte sover en stund på dagen, konstigt nog. Det borde väll vara tvärt om. Klockan börjar bli rätt mycket och jag rätt trött. Sitter i sängen och kilar på scrubs. Har haft väldigt många roligare kvällar än denna. Emil frågade mig varför jag går och lägger mig så tidigt när jag ändå är ledig. Det kanske är något att tänka på. Men helt ärligt... Hur jävla roligt är det att sitta uppe halva natten och göra ingenting?! Då kan jag ju lika gärna sova. Imorgon har jag nog inget speciellt för mig, om jag inte har tur och råkat boka tvättid. Annars kanske det blir en sväng till stranden om det är fint väder. På kvällen kommer nog Gabbe iallafall. Mysigt! Men vi hörs väll imorgon kära vänner. Sov gott. :)


Lycka!

När jag kom hem sprang katterna som galningar runt benen på mig. Stena går omkring och spinner hela tiden. Hon är påväg att börja löpa ordentligt nu. Längtar inte efter det. Får städa bort alla mattor och vara supernoga med att inte slänga något på golvet. När stena löper blir hon nämligen pedant. Allt som ligger på golvet och skräpar ska man då kissa på. Sen får jag väll bara vara glad åt att jag inte märker av att hon jamar så mycket. Det går förbi mig nästan helt.

 

Kom iallafall hem med lite godsaker. Hoppas på att min shopping-gen kan hålla sig lugn ett tag nu för jag gjorde av med rätt mycket pengar. Köpte mig två stycken likadana t shirts ifrån bikbok som jag köpte sist jag va i stan, fast i andra färger, och ett litet spettslinne. Sen gick jag in på hennes och hittade mig en jätte gullig rosa klänning, den går mig lite över knäna men jag kunde inte hålla mig. Fick även med mig en mönstrad tunika och en mintgrön liten klänning med skärp i midjan. Är jätte nöjd men trött som fan i fötterna. Nu är det dags för lite tv och soffmys innan jag hoppar i säng. Puss

 

 

 


Jodå!

Lite shopping blev det allt. Slänger upp bilder bär jag kommer hem. :)


Det är varmt här idag!

Jävlar asså! Sitter i en busskur i lödöse, kan tänka mig att det är närmare 30 grader här inne och solen står och gassar mig i ryggen. Håller på att dö av värmeslag, men Fyfan va skönt det är!

 

Blev så jävla arg på mig själv när jag kom ner hit och såg att det va väntetid på en timma tills mim nästa buss skulle gå. Det är så sjukt jävla dåligt med bussarna i den här kommunen. I prässebo går det typ fyra bussar på hela dagen. En på morhonen, den som jag tog och två senare på eftermiddagen. På helgerna går det inga alls. Sen är det väntetid på 600an allt emellan en kvart och två timmar. Har suttit här nere i snart 40 minuter och på tavlan står det att 600 kommer om 25 minuter, sen ska vi räkna med 10 minuters försening också. Kommer ju förfan aldrig komma hem. Men men, sånt är livet. Tur att det är fint väder iallafall. Det känns som att tiden går lite fortare då. Hade det regnat och varit kallt hade det nog känts som att jag hade fått sitta här hela dagen.

 

Efter min insats med tålamodet så blir det definitivt en liten runda i stan sen!

 

 


I väntan...

Står och väntar på bussen utanför huset. Har varit borta ifrån katterna i tre nätter nu så det är väll dags att åka hem igen. Har som vanligt haft en jätte trevlig visit här. Vill egentligen inte åka hem, men nu råkar det ju vara så att jag inte bara kan tänka på mig själv. Vad lätt det hade varit om det va tre hundar jag hade istället. Då hade jag kunnat ta med mig dom överallt och inte behövt oroa mig på samma sätt. Men visst är det skönt att vara hemma också. Tänkte att jag skulle kika i lite affärer i stan innan bag hoppade på röd när jag kommer till Göteborg. Behöver inget nytt egentligen men min shopping-gen retar mig lite nu när jag har fått pengar igen. Jag vet att mamma inte hade tyckt att det va en jätte bra idé. men ett par nya skor kanske, eller en liten partyväska... Kanske en liten söt sommarklänning och några gulliga små ljus. Vi får se när jag kommer in till stan. Lovar att hålla er uppdaterade! Hej så länge! :)


Båtmys.


beauty lies in the eye of the beholder

Fina bilder man kan ta med vanlig iPhone kamera.

 

 

 


Fiskar!

Jo, står vid ett ställe som kallas för Sälen och fiskar med mitt nya metspö. Det funkar prima och jag har redan fått två fiskar. Fast den ena trilla av kroken innan jag han fota den. Emil har dessutom fått tre gäddor och en abborre redan. Gött med bra fiskeväder!


Godmorgon kära vänner!

Sitter nere vid kiosken och väntar på mitt potatismos. Standard såhär på morgonen i prässebo. Idag är det 20 grader varmt i sjön. Kanske blir ett dopp, vi får väll se. Planen är iallafall att jag ska få inviga mitt fina fiskespö idag. :)

 


Bloggappen funkar igen!

Fan va härligt! Äntligen funkar appen som den ska! Hela dagen har varit helt fantastisk och det här med appen gjorde bara det ännu bättre. Har hunnit med det mesta idag. Har varit på reningsborg och handlat lite. Kom hem med en as ball golvlampa med virkad skärm, en jätte söt spargris i mintgrönt, ett jätte gulligt tempel till mina aromaoljor, en stockad kofta i krämvitt och en tunika i grönt och lila. Sen bar det av mot kalas i nödige, firade med tårta och småkakor i mängder. Knökmätta åkte jag Emma och coffe vidare till thaiköket och åt. Efter det körde vi mot prässebo. Visade dom huset och sjön. När dom hade åkt fixade jag och sandra på övervåningen. Konkade in två jättefina fotöljer som hade stått i garaget och ställde upp min byrå. Känner mig så hemma här. Synd att det inte finns plats för tre katter till bara. Senare på dagen cyklade jag iväg en bit och plockade årets första kantareller. Trodde aldrig att jag skulle hitta svamp här i prässebo. Men jodå! När jag kom hem stod det en älg och två kalvar ute åkern. Vad fascinerande djur kan vara. Nu sitter jag i soffan och sippar på ett glas rosé. Känner mig så jävla cool och njuter till tusen! Tackar för mig för ikväll, imorgon blir det ett jävla bloggrace! Puss


kvälls hälsning!

Har så mycket jag vill blogga om, som jag borde gjort för längesen. Jävla skit app som inte funkar. Det va jobbigare att blogga på safari än jag trodde. Fick sätta mig vid datorn och ändra massa grejer och det gick inte att ladda upp några bilder. Ska iallafall börja blogga mer nu. Kanske inte blir så roliga inlägg, men ni kommer kunna läsa om vad jag gör på dagarna åtminstone. Nu är det dags för sängen innan jag trillar ihop i en hög på golvet och somnar. Gonatt kära vänner, äntligen är hon tillbaka!

Strandmys!

 
 
 
 
 

Tillbaka!

Har kommit på att jag kan blogga ifrån internet på mobilen. Det är något krångligare, men det funkar iallafall. Ska försöka komma igång med bloggandet igen nu. Känns skit jobbigt att jag inte har bloggat regelbundet på nästan en hel månad. Men i vilket fall... Min systerdotter Ella har varit hos mig i två dagar. Solade och badade och var ute med katterna. Åt massa god mat och kikade på massa film. Mysigt. Idag åkte vi ner till Göteborg och fikade med Matilda, Ellas faster. Sen sprang vi i några affärer. Och självklart kunde jag inte hålla fingrarna i styr. Kom hem med en lite klänning ifrån hm och en jätte härlig oversize tisha. Nöjd, men pank! 
 
 
 
Kass bild men så här ser dom ut.
 
Imorgon blir det prinsesskalas i nödige och sen ska jag vidare till prässebo och inviga mitt rosa metspö som sandra köpte till mig på Ullared igår. :) 
 
 
 

RSS 2.0