Brudarna!


Happy valborgsmässoafton!


Shopping!

Två par jeans för 400 kr. Helt ok!


Kramig...

Ligger i soffan hos mamma och pappa. Kikar på något jävligt tråkigt program om flygplans robotar i väntan på att sömnen ska komma till mig.
Har inte sovit någonting idag och jag tycker att jag borde vara skit trött, men icke! Kommer antagligen ligga vaken här tills sent inatt.

Har haft en helt ok dag idag, bortsett ifrån att jag har varit jätte bakis.
Sov till 12, sen åkte vi på kalas. Åt på donken och hälsade på mormor. Sen la jag mig i badet och göttade i nästan två timmar.

Tänker nog försöka sova en stund iallafall nu. Imorgon blir det shopping, cortege och Valborgsfirande!
Godnatt.



Känner mig inte så jävla ball längre...

Sitter i en jävligt varm bil och väntar på mamma och min moster. Svettas som en liten gris och mår jävligt dåligt.
Donken är nästa stopp innan vi tar en sväng till mormor.

Hade varit skönt att sova.


Tror att jag är världens roligaste människa!

Hade en helt fantastiskt oplanerad kväll med min älskade syster och Emma. Gött snack, drinkar och en jävla massa goa människor. Efter den här veckan av piss va det här precis vad jag behövde.

Yes. Ligger iallafall i soffan och lyssnar på skön musik, dricker cola och skrattar lite åt mamma när hon diskuterar med sig själv. Känner mig som världens bästa människa. Mår som en potta bajs, men självförtroendet är på topp idag! Ligger och tänker på alla mina bra sidor. Jag är så jävla snäll, trevlig och helt jävla fantastiskt rolig. Jag älskar hur grymt spontan och impulsiv jag är. Jag är glad att jag är jag, hade aldrig velat byta med någon. Det händer så mycket roligt i mitt liv så ni anar inte.
Men jag måste tacka alla forskare som har tagit fram antidepressiva, utan er hade jag legat hemma och gråtit hela mitt liv!


På väg in till stan för att träffa Emmis och systern min!


Äter pommes på Apoteket!


Mysmorgon med min lilla plutta!


Sömnproblem...

Har legat vaken och vridit mig långt in på nätterna dom senaste två veckorna. Har heller inte slutat vakna mitt i natten, så mycket sömn blir det inte för min del.
Idag kanske jag inte kan klaga, har ändå legat i min säng sen jag vaknade imorse.
Va uppe en stund och lagade lite mat, städade och strax innan 21 gick jag upp igen och tog en dusch också.

Har inte mått speciellt bra idag och det ska bli väldigt skönt att kunna hämta ut min medicin imorgon igen. Apotekena i Stenungsund måste ha väldigt små lager eftersom att ingen av dom hade den inne. Hur många i lilla std kan äta Citalopram egentligen?!

Hoppas på att vädret är lite roligare imorgon. När det regnar och är grått ute så är det precis som att all energi bara går ur mig. Ska kila lite i stan imorgon också. Har inte riktigt bestämt mig för vad jag behöver mest... Ett par nya jeans eller ett par låga, vita Converse... Har jag lite tur så hinner jag träffa min syster också. Hon hade tydligen rätt fullbokat imorgon, så vi får väll se.

Dags att försöka sova igen nu iallafall!
Godnatt mina vänner.


Humor på extrem nivå!


Jag hatar hela världen!

Just gör tillfället vill jag bara sparka alla jag känner i ansiktet!
Dra åt helvete alla med bil som inte kommer och hämtar mig!!!!


Musik!

Ska bara njuta en stund till..
Har det faktiskt jävligt gott här i min säng. Har ingen som helst lust att röra mig här ifrån..







Det är tur att jag snart tar studenten...

Så jag kan lösa mig ur den här knipan jag precis satte mig i.
Tröstshoppning i all ära, men när fröken inte tar sin medicin kan det bli farligt...


skitsnack!

Låg hemma och va ledsen hela dagen igår. Var förbannad för att jag inte får röka, bråkade med Emil, skällde på mamma och ville ha ihjäl mina katter.
Har inte tagit min medicin på 3 dagar då den är slut, både här hemma och på apotekerna i Stenungsund.
Men det är som det är. Någongång måste jag lära mig att leva utan dom också. Det har gått snart 4 år sen jag började med dom, minns inte ens hur det är att inte äta medicin. Men en vacker dag är jag stark nog att klara mig lika bra utan dom, den dagen är dessvärre inte idag.

Ska städa lite, diska och packa. Sen åker jag in till stan. Ska kika på jeans idag hade jag tänkt mig, mina favoritjeans sprack ju i grenen i fredags. Har ju hur många par jeans som hellst egentligen. Men det spelar inte så stor roll. Behöver ett par nya iallafall.
Sen ska jag en sväng till Sobhi och boka en klipptid. Väntar ett tag till med att färga utväxten och blekade det, tror att jag tycker att det är roligare att vara nyblekt på studenten. Men vi får väll se.
Min käraste syster är hemma i Göteborg nu också. Förhopningsvis har hon tid att gå ut och ta en öl med mig i stan ikväll, har vi tur hakar Emma på också.
Tänka sig att jag inte har träffat dig på hela veckan tjejen...
Tycker inte att det är så roligt!

Får väll gå upp och klä på mig snart om jag ska få någonting gjort idag. Hörs sen!
Hejhopp.


Här har det handlats minsann!

Imorgon blir det fruktsallad till provet, har dessutom fått köpt mig mitt favorit rengöringsmedel! Lyckan är på topp!


Jodå!

Har viktiga samtal med klassen, 4 av 11 pratar. Det är så man skäms, kan folk på fullaste jävla allvar bara öppna käften?!?!

Koffe skjuter med sin hemmameckade pilbåge och jag tvättar golvet. Fantastisk dag. Imorgon har vi nationellt prov i svenska!


Shopping med Felicia!


Småföretagande!

Sitter i skolan och har jävligt tråkigt... Småföretagande är nog faktiskt det tråkigaste ämnet jag har.

Sen är det engelska b och c, helt ok.
Pyttipanna i bamba, vilket betyder rödbetor! Skulle kunna leva på rödbetor och saltgurka om jag fick, men det finns folk som sätter stop för det. Tyvärr.



Har en liten tjej som inte är så lycklig.

Stena är inne i en uppmärksamhets period. Hon är sur och grinig hela tiden, hon ska ligga så nära mig hon bara kan och får hon inte det går hon iväg och tjurar. Dessutom är Jon fruktansvärt tjötig och så fort jag reser mig upp ur sängen springer hon efter mig och skriker. Det är inte lätt alltså!

Har bara legat i sängen hela dagen. Hann visserligen med en storstädning och en dusch också, men resten av dagen låg jag i sängen. Åt förresten nudlar förut också, det va runt 5... Mår fortfarande illa och har kommit på att nudlar nog inte är min grej... Synd bara att jag inte mindes det sen sist jag åt det, för typ ett år sen.

Börjar kl 10.40 imorgon. Gött med lite sovmorgon. Godnatt!



Alla katter i min säng!

Åh, det är så härligt att vakna upp med alla barnen i sängen. Mamma lycka!


On my way back home...

På väg hem efter en helt fantastisk helg med mycket äventyr. Precis så jag vill ha det! Såhär levande har jag inte känt mig på länge!


Spelar twister och har det jävligt gött!


Förkrök!


Jodå...


På väg till Harrys..


Äter räkor och dricker vin med Gabbe!


Hemma igen!

Kom precis hem efter en jävligt lång cykeltur i regnet. Ska då fan aldrig mer cykla ner till torget när det regnar igen iallafall. Har kommit på att jag behöver en till cykelkorg också... Får inte plats med någonting i den jag har nu.. Inte mycket iallafall.

Nu ligger jag i min säng, äter popcorn och dricker mjölk ur paketet, detta tänker jag roa mig med tills Gabbe kommer. Sen ska jag förflytta mig till soffan och äta räker och dricka vin istället. Fyfan va gött jag har det!
Hörs sen. :)


Liten prinsessa på stora äventyr!

Har precis städat klart hela lägenheten, diskat, bytt sängkläder och lagat massa god mat.
Är helt slutkörd, men Fyfan vilken känsla jag får varje gång jag har storstädat här hemma.
Om en liten stund ska jag ta mig ner till affären och systemet, för imorgon ska jag på hemmafest med mina kusiner. Det ska bli så roligt! :)


Godmorgon kära vänner!

Åh vad det va skönt att mamma inte ringde imorse. Vaknade när kl va halv 10 och visste att jag bara kunde vända mig om och somna igen. Tror ni att det gick eller? Det klart det inte gjorde... Att det alltid är dom dagarna man är ledig på som man ska vakna tidigast och inte kunna somna om.. Typiskt!

Idag är det internationella cannabis dagen och Adolf Hitlers födelsedag. Inte för att jag röker cannabis eller ens är nazist... Men iallafall, grattis till er som är/gör det. :

Får väll ta mig upp ur sängen och äta lite frukost. Ska ta mig ner och handla sen och ikväll kommer Gabbe, härligt!


However...

Ligger i min säng, har precis kollat färdigt på 3 avsnitt av bb. Nu är jag med i svängarna och jag börjar så smått tröttna på Annika konstigt nog. Märker knappt att Joe är borta och jag tycker synd om Tenny som fick opereras.. Annars är det lugnt. Tänkte att jag skulle ta och laga lite mat, vet inte vad jag är sugen på dock. Pasta kanske, eller bakad potatis... Hade varit gött att beställa pizza också. :)


Koden till nya nelly rean har släppts!



Fan också... Borde spärra alla sånna sidor på intrenet och ta bort mina konton.
Jag har så svårt att hålla fingrarana i styr när jag får rabatter osv. Jag ska bara kika lite... bara lite.
Skulle iofs behöva ett par skor till studenten... Och kanske någon lite tunika, en väska och kanske något smycke.. En bikini och lite smink. MEN FAN!!! skärpning...






Vad mycket fint man kan hitta på gården. :)


9-16.

Ligger i skolan och ska snart börja med matten. Har ingen lust alls, hade kunnat tänka mig att vila en stund och åka hem sen, men icke!

Det blir ingen träning idag heller tråkigt nog. Har inte en jävla spänn, men det kanske är lika bra. Behöver nämligen vara kvar i skolan och plugga svenska. Det verkar som om det blir en lång dag idag....


Godnatt!

Ibland har man tur och bli bjuden på middag hos en morbror som precis har varit i Kina. Tack Bosse!
Godnatt.


God mat på beckhams bar & kök!


Härligt armveck!


Cv och arbetsansökan.

Har precis kikat färdigt på filmen Wall-e. Fantastiskt fin film, ville dö hela tiden. Rekommenderar den verkligen.

Ligger i Emmas säng medans hon skriver ett cv åt mig. Känns skönt att äntligen tummen ur, ska dessutom göra ett par jobbansökningar och lite så.
Härligt.
Emma har också fått hem två av skalens jag köpte på tradera. Tror att dom är något av det finaste jag sett. Tycker inte ni det också?


Kikar på bilar!


Lunchar med Emma!


Läkarbesök!

Sitter på vårdcentralen här i Tynnered och väntar på att få komma in till labbet. Har precis varit inne hos läkaren och han trodde att jag hade haft en inflammation i sköldkörteln eller att jag hade järnbrist. Nu ska jag bara göra lite tester och sen får jag åka hem igen. Är det något som inte är helt rätt så får jag komma tillbaka. Hoppas för mitt liv att dom hittar något så jag inte behöver gå omkring med huvudvärk och vara trött hela tiden.

Efter att jag är klar här åker jag hem och sover en stund, sen ska jag till backa och sola, sen blir det middag. Härligt härligt!


På väg hem på min fina cykel!

Fysatan vad mycket uppförsbackar det finns här i Stenungsund. Det är nästan så att jag vill sluta cykla för att jag får leda cykeln nästan halva vägen hem. Dessitom har jag stark motvind. Det känns som att hasselbacken ligger på en kulle. Kan detta stämma?!

Idag har jag gjort en jätte fin ram till en spegel, med mosaik. Var iväg på returvarohuset igår och köpte massa gammalt fint porslin som jag bankade sönder idag. Jag är kanon nöjd och hoppas på att få göra det fler gånger. :)

Om 5 min börjar min tvättid, jag som inte ens är halv vägs hemma. Dags att sätta fart kanske. Hörs sen!


Rebell!


Kan våren vara här för att stanna denna gången tro?


Lyxmiddag!


I rävlanda...

Är hemma om inte allt för länge. Sen väntas mig en bussresa på 50 min också. Fan va gött..


Bygger lego med prins nenn!


Långt som fan kvar...

Är inte jätte positivt inställd till resan tillbaka då jag har mini lite batteri kvart och vi är skit långt ifrån framme än. Fan... Jag ska lära mig att teleportera mig!


Åker bli...

Yes! Sitter bak i bilen, dricker Capri-sonne och är åksjuk. Är framme om ca en timma.


I väntan på John blund...

Ligger i min säng, klarvaken! Har kikat på två avsnitt av bb och det känns som att jag börjar komma ikapp igen. Hoppas mer och mer för varje dag som går att jävla röv Rodney ska dra åt helvete. Börjar tröttna lite smått på Hulda också. Tycker att hon är efterbliven.

Imorgon förmiddag bär det av mot Jönköping och Taberg. Det ska bli så fruktansvärt skönt att träffa min syster igen. Fyfan vad jag går och saknar henne hela tiden. Det är inte roligt alltså...

Ska ta och dricka lite te och spela lite rumble, sen ska jag försöka somna. Vi hörs imon, puss!


Sen påskpresent!

Kom hem till mamma och pappa för en liten stund sen. Handlade massa goa grönsaker på vägen hem så vi kunde göra soppa. Perfekt mat när man har varit ute i pissväder.

Har inte varit här sen innan påsk, så på min säng låg det ett ägg och väntade på mig. Tack mamma, du är bäst!


Funny!

Jo men visst. Folk som inte känner mig hade undrar lite... Men det är såhär jag rullar!




Godis!

Har precis bakat choklad och mint whoopisar. Inte så snygga, men helt galet goda!


Hemma i prässebo!

Sitter och äter lunch för mig själv i prässebo. Lyssnar på radio och njuter av solen som skiner in genom fönstret. Åker här ifrån igen vid 7. Då bär det av hem till mamma och pappa och imorgon förmiddag åker vi till Taberg och firar min systerson och hans pappa. härligt härligt!


Alonak

Träningen och fickan blev inställd, så jag åker och äter på persisk mat med mamma och hennes jobbarkompisar istället..


Godmorgon kära vänner!

Står och steker hemmalagad pyttipanna med potatis, lök, morötter och quornbitar. Riktigt gott.
Har precis storstäder hela lägenheten och tagit mig en lång dusch. Helt fantastiskt.
Åker till Angered vid 2, sen blir set träna av och efter det ska jag träffa min älskade kusin. Önskar mig lov i ett par veckor till...


Kvällsmat

Mmmm... Varm bulgur sallad med tomater, lök och persilja.


Nostalgitripp




Tråkig dag..

Ligger i sängen och läser boken jag fick av min moster i födelsedags present. Det är en självbiografi om den här tjejen Natascha Kampusch som blev kidnappad och va instängd jättelänge.
Hittills verkar den jätte bra, har dock inte kommit så långt i den.

Har legat i sängen hela dagen och planerar inte att röra mig här ifrån än på ett tag. Behöver laga lite mat, äta och städa innan jag går och lägger mig ikväll. Imorgon ska jag träna med min käraste Gabbe och sen blir det en fila i stan med Emmis. Härligt härligt!



Sista klänningen har anlänt!


Godkväll!

Ligger i sängen med stena och kikar på gårdagens bb live. Har precis ätit två jätte goda knäckebröd med keso och krasse. Helt fantastiskt.
Amanda kom hem till mig vid 4 tiden och gick för en timma sedan ungefär. Gött tjöt, lite te och sådär. Härligt.

Nu har det blivit dags att vända sig om och sova. Godnatt kära vänner!


Storstädning!

Hela morgonen har gått åt till att städa. Har rensat ut i massa skåp och slängt en jävla massa skit. Mitt uppe i allt kom jag på att jag snart måste flytta här ifrån. Funderar på hur jag ska få med mig allt. Har ju så fruktansvärt mycke saker. Sen va det köket som fick sig en omgång med mina städkrafter. Ställde mig på alla fyra och skrubbade lister och såntdär. Inte så roligt. Men fyfan va skönt det är när det är klart. Hade egentligen behövt forsta av frysen också, men det får bli en annan dag.

För tillfället sitter jag och dricker saft i köket. Kokar potatis och har en fransk fiskgratäng i ugnen. Mumma!
Amanda kommer upp till mig vid 4, hon lovade mig att jag skulle få låna hennes laddare. Snällt av henne tycker jag! Men jag måste ändå säga att det är rätt skönt att vara utan telefon ibland.


Gosar med lilltjejen!


Hemma igen.

Åh Fyfan va skönt det är att komma hem igen efter 3 dagar. Känns som om jag inte har varit hemma på en evighet. Allt luktar så gott och så tryggt. Katterna blir så glada och jag vill aldrig lämna dom igen.
Eftersom att jag tog halv bussen ifrån Göteborg så fick jag gå hem. På söndagar går det bara bussar upp till mig hel varje timma. Men det va skönt att promenera lite. Har ju suttit på en buss och i en biostol större delen av dagen så det va härligt att sträcka på benen lite. Det tar ca en kvart att gå ifrån solgården, som är 2 hållplatser innan stationen, hem till mig. Jag har varit hemma en stund nu och det roliga är bussen upp har inte ens gått ifrån stationen än. :)

Sluggo verkar vara glad att se mig igen iallafall!


Titanic 3D

Står och väntar på röd hem. För ca en timma sedan kom jag på varför jag inte tittar på titanic på ofta. Jag tror på fullaste allvar att det va jag som grät mest i hela salongen. Tårarna bara sprutade, visste inte vart jag skulle ta vägen. Men den är helt klart något jag rekommenderar att se. Det är så sjukt jävla ballt med alla 3D effekter, kändes nästan som att jag va med på båten.
Det är någonting jag inte skulle vilja ha ogjort.


I väntan på att bion ska börja...

Sitter ute i solen och njuter av våren, tittar på folk och tänker lite. Längtar hem till mina barn men det ska bli så skönt att få lite kvalitetstid med mig själv. Att gå på bio kanske inte är så lyxigt men det är något jag gör alls för sällan.
Egentligen kanske det är lite slöseri att stänga in sig när det är så fint väder. Men hade det regnat och varit pissväder hade jag aldrig orkat åka in till stan ändå.. Så, vad gör ni en sån här vacker dag?


Bio, alone!


Jag vet ingen som är så vacker som du, älskling!

It's all your fault, you called me beautiful
You turned me out and now I can't turn back
I hold my breath 'cause you were perfect
But I'm running out of air and it's not fair.


Jodå. Fick mig iallafall en liten gädda!


Fiskar!

Yeah. Sitter i båten och fiskar med Tobbe och memi. Måste bara säga att det känns så jävla bra att jag har lov nästa vecka.


Eftermiddags filosofi!

Sitter uppe hos Viggo, spelar dead rising, äter sarabullar och dricker rosévin. Har det helt fantastiskt.
När Sandra och Popper kommer tillbaka ifrån påskpromenaden så ska vi ta ner båten i sjön och därefter blir det fiske för hela slanten. :)


Mat!


Det vankas påskamat..

Sitter i solen och njuter av det fina vädret. Väntar på att påsklunchen ska dukas fram så vi kan sätta oss och äta. Som tur är har jag redan ätit eftersom att jag inte äter påskmat. Men jag ska iallafall äta ett ägg och sen har vi gjort lite gratinerade paprikor och sådär.


Glad påsk!

Sitter i ett insnöat Prässebo och myser med hundarna. Ska strax ta mig en promenad med damerna. Det är kanonfint väder även om set ligger 10 cm snö på backen.

Hade en helt fantastisk kväll och förmiddag hos min älskade kusin igår. Åt jätte god mat, drack ett par cider, tjötade och kikade på bigbrother.
Vann även ett av iPhone skalen som jag budade på tradera. Ett rosaprickigt Cath Kidston skal. Superfint!
Men det är tur att jag budar ifrån Emmas konto och pratar med henne innan jag gör något, annars hade det kunnat hända att min mamma inte hade haft några pengar kvar alls.

Igår fick jag ett lite för tidigt påskägg. Men inget vanligt med godis i..
Jag fick ett biokort, en trisslott som jag vann 75 sånn på, en jätte söt sommarklänning och två tablettaskar. Tycker att det va jätte fint.
Åker hem igen på söndag, åker hem till mina älskade ungar och sen åker jag till mamma på tisdag. Saknar henne så mycket att jag önskar att jag fortfarande bodde hemma..


Forever alone!

Sitter på 40 bussen. Helt ensam, på väg hem till Emmis. Det blev ingen fika i stan för att det fina vädret och och dog.
Det blir god mat, bigbrother och skratt istället. Nöjer mig verkligen med det också.

Det va ett fruktansvärt pass idag. Ny koreografi som va sjukt jävla mycket jobbigare än den första. Emil bara skrattade åt mig när jag berättade att jag ville dö hela passet, men jag kan garantera att han inte ens skulle orka med halva passet. Han ska inte vara så jävla kaxig bara för att han är ställningsbyggare inte..


I skolan...

Japp. Sitter i Maggans rum och pluggar på gamla nationellaprov. Hade önskat att det va det riktiga nationella för det är skit enkelt. Men tyvärr.

Har engelska nu, sen blir det svenska och textning/matte efter bamba. Slutar två, och sen åker jag till Angered och tränar.
Efter det ska jag möta upp Emma i stan, om det fortfarande är fint väder. Annars åker jag hem till henne direkt. Härligt härligt!


Time to go to sleep!

Ligger nerbäddad i min säng och väntar på att John blund ska komma och natta mig. Väntat mig en natt fylld med drömmar.
Kommer ha skit ont i benen imorgon efter allt cyklande, men jag antar att det är värt det. I övermogen lär jag ha ännu mer träningsverk eftersom att jag ska iväg till Angered och träna imorgon. Efter det åker jag till min käraste kusin Emma och sover där. Antar att det blir god mat, film mys och massa godis.
Men det återstår att se imorgon. Nattinatti.


Vilo!

Ligger i sängen, vilar med morsor och kikar på gårdagens program av bb.
Har det gött och tänker inte röra mig en cm.

Hihi. Mitsou verkar vara förbannad över något. xD


Cyckelturer och studentklänningar!

Yes. Nu är jag hemkommen. Det har varit riktigt skönt att cykla idag måste jag säga. Cyklade till skolan, från skolan till torget och hem igen. Det är fantastiskt väder om man bortser ifrån att det blåser storm. Det hade dessutom underlättat mina cyckelturer om det inte hade varit motvind hela tiden.

Har städat garderoben och öppnat paketet ifrån Nelly. Blev väldigt förvånad över att det bara låg två klänningar i det. Sen läste jag på lappen att den 3dje kommer i slutat av mars. Fattar ingenting. Får väll ringa dom imorgon innan 12 och fråga vad fan det är frågan om.
Provade iallafall klänningarna jag fick och jag tänker inte ens lägga upp en bild på mig i den ena. Den såg bara ut som ett spetts nattlinne ifrån ÖoB typ. Ingenting för mig. Så den skickar jag tillbaka ikväll. Den andra där emot tyckte jag va jätte fin. Vad tycker ni? :)


Inviger min cyckel och har hämtat paketet ifrån Nelly!


Otroligt..

Vaknade halv 10 av att katterna hoppade omkring på mig. Fattar inte att jag kan bara så trött. Kom hem vid 5 och skulle sova en timma. Ställde till och med klockan. Men inte fan vaknade jag av det..

Har iallafall varit uppe och ätit en bit hönemacka och tagit mig en dusch. Duschade i varmaste vattnet för att jag inte skulle frysa när jag va klar. Det funkar prima och nu ligger jag i min säng och känner mig som ett par nytummlade mjukisbyxor.
Dags att Nana. Natti!


Kunde inte motstå!

Åkte med Jossan ber till torget, behövde få fixat det hör med däcket till cykeln och Jossan ville ha någon att gå med i affärerna. Så vi slog två flugor i en smäll, jag gick med henne i affärer och hon gick med mig till cykelaffären.

Att sätta på en slang och ett däck, ink montering gick på 260 spänn. Tyckte inte att det va så dyrt faktiskt.

Men sen kom den jobbiga delen... Att gå i affärer utan att handla något. Som ca luft kunde jag inte hålla fingrarna i styr. Förutom ett helt cykelhjul, kom jag också hem med ett par byxor och 3 ringar. 49 för byxan och 30 för ringarna...




Kan detta verkligen stämma?!


Tråkig kväll..

Ligger i sängen och ska strax göra mig i ordning inför natten. Är jätte trött, känner mig ensam. Är irriterad och ledsen. Behöver närhet och varma kramar en kväll som denna. Men ingen i närheten som ställer upp tråkigt nog.
Är frustrerad över saker och ting i mitt liv och jag vill hoppa och spotta på vissa människor.

Fick ett sms om att paketet med dom nya klänningarna va på väg hem. Antar att paketet är för stort gör att dom ska kunna lämna det i brevlådan. Så jag får väll hämta ut det på Ica imorgon eller på söndag. Hoppas på att kunna köpa ett däck till min cykel i veckan också. Hade varit skönt om jag kunde börja cykla till skolan snart. Det hade varit väldigt bekvämt att inte behöva tänka på att man ska hinna med bussen och stressa som en dåre varje morgon.

Stena är ute och promenerar på mig och hon är väldigt gosig av sig för tillfället. Ska ge henne hennes p-piller innan jag går och lägger mig också. Det är bara typ 10 veckor kvar tills dom är slut och sen måste jag kastrera henne. jag vill inte.. Men jag måste.


Om det är något jag är bra på..

.. Så är det fan att handla!
3 kassar knökfulla med mat bar jag hem ifrån Willys. 499 spänn betalade jag och detta kommer jag kunna leva på, i två veckor iallafall. Det är vad jag kallar att handla smart.

För tillfället ligger jag i sängen och äter hjärtan chips. Göttar mig i solen som skiner in igenom fönstret och funderar på om jag skulle gå och hämta min data hos Felicia. Skulle vilja kika på någon bra film idag.
Men det får bli sen. Är för trött för att röra mig just nu. :)


On the train to Bangkok rush!

Sitter på tåget på väg till skolan. Det är kallt som i en isbjörns rövhål ute idag. Tråkigt för det är härligt väder.

Sitter och känner mig tvär ball i mina nya rasta hörlurar. Solen skiner och i mina solglasögon känns det dom sommar.



Hemkommen!

Japp! Ligger i badet hos mamma och pappa, äter jordnötter och funderar över dagen.
Det har varit en bra, men rätt lång dag idag.
Vaknade vid 10 tiden, åt lite frukost och låg i sängen och diskuterade livet med Gabbe. Sen bestämde vi oss för att åka till stan en sväng.
Fick med mig ett linne, en stickad kofta och hörlurar med mig hem. Dessutom hämtade jag ut ett paket fram la redoute med en långärmad, brun tröja i.
Fick två sällskaps spel, basiron och nya plåster av mamma!



Äventyrar i stan med Gabbe!


RSS 2.0