Senaste nytt!

Så, då va jag hemma igen och nu är det fritt fram att smsa och ringa. Chillar med min nokia och funderar på om det finns någon annan stans jag kan spela Draw something... Tror inte det går. Menmen.. Kan iallafall ringa och få tag i människor och det är väll huvudsaken.
Har haft en otroligt produktiv dag i skolan idag. Gjorde ett prov på 10 minuter som jag fick g på, sen sov jag till kl 11. Efter det målade jag lite med tusch och efter det skrubbade jag rent ett par paletter..  Det va vad jag gjorde i skolan idag.

Ska städa färdigt lite här hemma och sen ska jag ner och lämna Jejo i Göteborg. Fyfan för den jävla ungen.. imorgon sitter hon på ett flyg till dubai. Skitunge..

Börjar må lite bättre igen. Har tagit min medecin, det går mot ljusare tider och jag fixar det här med skolan på bara några veckor. Det löser sig. Om om ca 2 månader tar jag studenten och då kan jag välja att aldrig mer i mitt liv gå i skolan.
Om någon har missat att jag inte har någon telefon och undrar varför jag bloggar så lite så är det därför. Jag bloggar vanligtvis bara på datorn när jag är hemma. Vilket jag är nu. Hörs när jag kommer hem ikväll! HEJ.

Trött kväll.

Har precis knött i mig massa mat. Mår illa och ska strax gå och lägga mig. Tog mig ett varmt, väldigt långt bad. Önskar att jag hade badkar hemma. Fyfan va dum jag va om valde dusch.. Jävla skit gubbar som bara luras!
Peelade ansiktet med honung och socker och hoppas på att min hy ska friska till sig. Vill inte se ut så här längre..  Dricker lite mjölk och pratar med mamma och pappa. Vill aldrig åka här ifrån!

På torsdag ska dom ha möte om mormor och då får vi reda på när hon får komma hem. Blir hon kvar en längre tid flyttar hennes katt hem till mig så länga. Sen mormor hamnade på sjukhus har han bott ensam hemma hos henne. Tycker det är synd att han behöver vara ensam 23 timmar om dygnet och även om han kanske kommer tycka att det skit jobbigt första tiden så är det i vilket fall mer humant att han får bo hos mig. Där har han både katterna och folk omkring sig hela tiden. Varken Jeja eller Frida verkar tycka att det är något problem men jag ska prata med dom när jag kommer hem imorgon. Förhoppningsvis är det bara ett tillfälligt boende för honom, för sen flyttar jag ju till Emil och jag tror inte dom tycker att det är en bra idé att jag har med mig tre katter dit. Men vi får väll se. Det är synd om han ska behöva avlivas.

Nu ska jag faktiskt ta och gå och lägga mig. Hoppas att jag inte vaknar och tror att jag har brutit armen inatt också. Brukar sova rätt bra här. Sov gott kära vänner. Vi hörs imon. :)

Hemma hos mamma!

Bestämde mig för att stanna här inatt. Känns bra att få lite kvalitetstid med mamma och pappa, känner inte heller för att åka hem till min skitiga lägenhet. Vill bara att någon ska städa åt mig, men sen känner jag lite för katter.. Sa ändå till dom att jag skulle komma hem idag. Inte för att dom egentligen förstår.. Men men, dom märker väll att jag inte kommer.

Känns förjävligt att jag inte har min telefon nu. Känner mig totalt jävla handikappad.. Kan inte göra någonting. Kan inte kolla fb, kan inte kolla baken, kan inte höra av mig till någon och känner nätan att jag tappar kontakten med hela världen. Har pappas gammla nokia som han aldrig använder, just nu. Men när jag kommer hem har jag en annan. Men det här med iphone alltså. Det funkar inte, men blir helt beroende. Man har ju allt där i.
Kan inte ens fota eller blogga när jag inte har den. Min kamera är ju efeterbliven och funkar inte om den inte om den inte sitter i kontakten och jag kan inte blogga på en vanlig telefon. Ska dessutom behöva gå i 2 veckor och vara handikappad.. Hur lång tid kan det ta att byta en display egentligen?!

Men lite glad är jag iallafall idag. Fick hämtat mitt paket ifrån Eleven.se idag. Läpsylet funkade väll sådär.. Kan inte dirrekt säga att resultatet belv som dom sagt. Det stack lite i läpparna och sen va det slut.. Märkte inte att dom växte eller så, men man kanske måste använda det flera gånger för att man ska se något. Provade locktången nu när jag kom hem och den funkar kanon bra. Verkligen. Jag har ju dessvärre inte så långt hår, men jag tycker att det blev fint ändå. Längtar tills mitt hår växer sig ner till skulderbladen så jag kan ha sånna där fina hollywood lockar.
Fick med en slags goodiebag också. Fick med mig ett par prov och det tyckte jag va riktigt roligt faktiskt. Oväntat! fick med mig en nattkräm ifrån Mario Badescu, ett prov på Mexx fresh härr parfym, ett prov på Escada - Rockin rio, och body milk ifrån Body farm. Tyckte det va jätte roligt. Blev så lycklig när jag såg att det låg mer i paketet än jag hade beställt. Dessvärre kan jag inte visa er, för jag har ingen kamera... Men det ska väll lösa sig på något sätt. :)

Sista inlägget!

Nu har jag hämtat mitt paket och ska strax gå och lämna in min telefon.. Kommer inte kunna blogga mer förens jag kommer hem ikväll, så vi hörs då! Hejhopp!


Roliga amerikaner!

Sitter och tittar på två brudar som precis kom på vagnen. Den ena har på sig ett par hudfärgade leggings och ett par trosliknande hotpants i limegrönt över.. Den andra ser ut som en förvuxen 3åring på dagis med sin flerfärgade mössa och bäverskor. Har aldrig ens sett någon i sånna kläder på tv. Roligast av allt är att när set snubblade på en kille på vagnen hållplatsen efter höll dom på att vika sig av skratt. Förstår inte riktigt.. Tyckte dom att det va roligt har dom ju aldrig sett sig själva i spegeln. Där har vi ju något att skratta åt!


Godmorgon!

Vaknade nyss, tycker inte att det är så konstigt. Vaknade 3 gånger inatt och kunde inte somna om, vanligtvis är det1 gång om natten jag vaknar. Men det va något som spökade med mig ordentligt inatt. Andra gången jag vaknade hade jag sånn kramp i vänster överarmen så jag trodde att jag hade brutit den..
Tänkte jag skulle ta en snabbdusch och tvätta av mig sömnen. Går till skolan så jag är där 11, vi hörs sen. Hejhopp!


Godnatt!

Sväljer kvällens tårar med ett glas vin och en ask läkerol. Kilar på ett par avsnitt av svampbob och sen är det natten för mig! Godnatt.


Min blogg, mina kännslor!




Lyssnar bara på sånn här musik när jag är ledsen, konstigt nog. Kanske är för att jag på något sätt bli ledsen av den.. jag vet inte. Vet inte så mycket just nu. Hitils tycker jag att jag har varit rätt neutral med vad jag känner om olika saker här i bloggen. Ni vet att jag inte gillar att hata, att jag älskar mycket. Ni har fått höra ett fåtal gånger om när jag har varit på dåligt humör men berättar ofta när jag är lycklig.
Men jag ska betätta en hemsk sak för er, jag är väldigt olycklig. Fruktansvärt olycklig. Mina vänner, min familj och min släkt, som betyder helt otroligt mycket för mig, som jag vet bara vill mig väl, får mig att välja något som gör mig väldigt ont. Något som jag egentligen tvingas välja, något som gör mig olycklig.
Den 10 September 2011, exakt två veckor innan min och Emils 2års dag, hände en fruktansvärd grej som jag inte vill berättaom för utsomstående. Tycker inte att själva händelsen är något som angår någon förutom mig och Emil egentligen. Dum nog som jag va fick jag för mig att jag skulle berätta detta för min släkt på en fylla. Hade visserligen berättat för min mamma, pappa och min syster ett par dagar innan, samma kväll som händelsen inträffade. Kan ärligt säga att det nog va det dummaste jag gjort i hela mitt liv, att berätta för min släkt alltså..
Jag får hela tiden höra vilket svin killen jag vill dela resten av mitt liv med är, får höra att det inte spelar dom någon roll om han dog, att dom aldrig mer vill se honom osvosv. Det dom inte förstår är att jag älskar honom. Det sårar inte honom att dom inte tycker om honom, inte på något sätt. Han tar det med en klackspark när jag berättar det för honom, pussar mig på pannan och säger att vi ska ta oss igenom det här. Han har dessutom en egen släkt och familj som älskar honom, även om han har gjort dumma saker. Det är faktiskt bara mig det sårar. Tycker att det är fruktansvärt egoistiskt att resonera på det sättet dom gör. Alla har rätt till en andra chans enligt mig. Tror att det är många som tänker så, men konstigt nog får Emil inte en andra chans.
Önskar för allt i mitt liv att någon ville förstår hur jag känner. Hur mycket jag än försöker, försöker få mina älskade att förstå att jag bli sårad över att deras vilja går före min. Jag får inte välja att leva med killen jag älskar för att dom ogillar honom. Livet är så jävla orättvist och jag önskar att jag kunde göra allting ogjort eller ändra människors sätt att se på andra.

Det jag vill komma fram till är att jag borde få välja själv vem jag ska älska. Jag är den ända som borde ha talan i det här. Ju mer ni ororar er över mig, ju mer ni försöker skydda mig ifårn allt ont, ju mer sårar ni mig.
Att höra ifrån min älskade älskade syster, att killen jag vill dela mitt liv med lika gärna kunde varit död, det va nog det värsta jag hört i hela mitt liv. När ni berättar för mig att ni inte vill ha med honom att göra, för att ni är arga, gör mig varje gång en liten liten bit kortare. Varje gång jag behöver höra det tappar jag en liten gnutta livslust. Det ni kallar att älska och vara rädd om, förstör mig innifrån och ut. Jag vill kunna välja själv vem jag ska leva med.
Ibland får man svälja och bara gilla läget, det gäller även mig. Men det finns igen jag känner som blir stoppad ifrån att älska på det sättet som jag blir.



Vad som än händer och hur folk än väljer att gå vidare,
kommer det alltid ha varit du och jag och det kommer ingen någonsin kunna ta ifrån mig.





Dag 9. Något jag skulle vilja ha just nu.

Finns mycket. En nybäddad säng, en städad lägenhet, tända yankee candles, bb 24/7, ett färdigt projektarbete, en tom mage så jag kunde knö i mig allt gott jag har hemma, en liten hundvalp, fred på jorden... Mest önskar jag nog mig emils varma arm att sova på och hans axel att gråta ut på... Låter så jävla tragisk, men inte ens jag mår alltid bra. Tråkigt nog..

Önskade att alla va lila förlåtande som jag. Älskar dig!


Lovely life!

Njuter av bambos, big brother, draw something och att faktiskt bara vara hemma. Orkar inte blogga just för tillfället. Lever i nuet och försöker få ut allt ur varje liten sekund. Har rast ifrån livet en stund då internett bråkar och tjejerna sitter och äter i köket.
Känner mig rätt ur fort för tillfället, har det fruktansvärt jobbigt i skolan, det är typ 20 dagar kvar tills projektarbetet ska vara inlämnat, börjar tröttna på Stenungsund och alla som bor här, är arg på Emil hela tiden, stressar över min födelsedag, vikten bråkar med mig, ser ut som ett roadkill i ansiktet.. Mm.. Dessa problem lever jag med.



Bloggar dåligt nu för tiden..

Ändå skjuter statistiken i höjden hela tiden. Konstigt. Har inget att blogga om egentligen.
Ligger i skolan och har eng. Åker till mamma när jag har slutat skolan och sen lämnar jag in telefonen. Kan tänka mig att det blir ännu mindre blogg då eftersom att jag inte får någon lånetelefon och det inte är så ofta jag sitter vid en dator. Men men.. Det löser väll sig.
Mibilen dör snart men kag laddar den när Jaf kommer hem, innan jag åker till Göteborg. Hörs sen. Hej!


Har tagit arabtrenden ett steg längre!


Dag 8. Någon jag ser fram emot.

Åker till Ullared på fredag och det längtar jag väldigt mycket efter. Ska äntligen på gå loss och BARA köpa saker till mig själv. Åker alltid dit vid jul och då blir det inte så mycket shopping till mig. Men på fredag, då jävlar!

Ser fram emot när jag Emma och Coffe ska ner till Danmark en vecka i sommar. Vi ska gå på backen, festa, åka förbi criss, köpa sprit, spatsera över hoegatan och ha the time of our lives...
Men det jag ser allra allra mest fram emot, det är att detta året ska vara slut. Jag längtar något fruktansvärt efter mina pengar och allt jag kan göra med dom. Tänkte att jag skulle tågluffa ner till Spanien och lära mig surfa. Har aldrig sett sånna djävulska vågor som dom i la mata. Sjukaste jag varit med om. Spanien är ett njutbart land och det är inte speciellt dyrt heller. Det är ju inte 100 säkert, men jag funderar på det.. Sen längtar jag efter friheten att kunna ta en cigarett när jag vill utan att behöva tänka på alla som tror på mig. Om 11 månader har jag varit duktig så det räcker och blir över...


Dag 7. Någon som står mig nära.

Det blir svårt att välja bara en. Har rätt många som står mig väldigt nära. Mamma, pilla, belli, Emil och hela hans familj, alla mina fantastiska vänner och väldigt många fler. Men om jag bara får välja en, så väljer jag en person som jag har kommit väldigt nära på sista tiden. Vi har alltid varit nära, men aldrig såhär. Idag är vi både kusiner och bästa vänner. Jag kan inte begära att någon ska orka stå ut med mig i alla lägen, men det gör du Emma. Jag vet att du står där och backar mig på vilket besvärligt humör jag än är på, du finns där när jag behöver någon att prata med, skratta med och skrika på. Jag är helt säker på att du skulle ställa upp för mig vad det än gällde. Jag kan inte vara nöjdare med att ha en vän som dig. Jag fullständigt älskar dig och det här med att du har en hamfeldtares blod gör saken bara bättre. Vi behöver inte säga så mycket, vi bara vet. Vi tänjer lika och är lika jävla envisa båda två. Jag skulle aldrig vilja hamna i en fight med dig Emma, för ingen av oss skulle ge sig.
Jag hoppas att du är medveten om vilken fantastisk människa du är och hur jävla underbar du är. Det är inte direkt svårt att älska en sånn som dig. Du har hela världen i dina händer, öppna ögonen och se. Du är en vacker människa och jag kan bara hoppas på att livet blir som du tänkt dig. Jag älskar ta mig fan allt med dig. Tack för att du finns, älskade Emma Margareta Hamfeldt!





Ber om ursäkt för sånn dålig uppdatering!

Har inte haft en liten sekund över för att blogga idag. Har varit igång precis hela dagen.
Vaknade runt 11 på förmiddagen ich gick ner och åt frukost med min älskade morbror, hans fru, Emmis och min kusin Kalle. Efter att vi hade bäddat i ordning och städat upp efter frukosten gick kag och Emmis ut i tvättstugan och fortsatte stryka. När kl va runt 2 kom Sandra och hemtame mig, då åkte vi hem till huset och redan när jag kom innanför dörren satte arbetet igång. Tycker att det är jävligt skönt att få saker och ting gjorda. Har dammsugat och moppar golven på hela undervåningen och i hallen på botten. Diskade och städade undan en massa, hjälpte Sandra med att bära och passade hundarna.
Nu ligger jag i Emils splitter nya säng och spelar "drawsomething." Tror att det kommer bli ungefär lika stort som wordfude.. Många på min fb pratar redan om det och jag har läst om det på endel bloggar också. Jag tycker själv att jag är grym på både pictionary och charader, så det här blir ju ingen match för mig. ;)


Dags att gå och lägga sig..

Ligger i sängen hos min morbror och tänkte jag skulle försöka sova. Skippar dagens idag och kör en dubbel imorgon, är lite för trött för det nu faktiskt. Har harven fantastisk dag här och jag är så nöjd över att ha min släkt så nära mig vid hjärtat. Det är ju inte alla som har det så. Ska försöka blogga bättre imon, fast att jag är i prässebo. Kommer hem på måndag och då MÅSTE jag sätta igång med projektarbetet igen, hur lite jag än vill. Men det är måndag det.. Det är bara söndag idag. Natti kära vänner. Puss


Har det jävligt gött..


Tvättstuge disco!

Har aldrig tyckt att det har varit såhär tråkigt att stryka innan.. Men vi får betalt. På fredag åker vi till Ullared jag och Emmis. :)


Lunch!

Sitter på thai käket och väntar på mat.. Tappade min jävla mobil i marken så den sprack. Smart lilla Elin... Sitter och tippar med Pelle, kusin Kalle och Emmis. har det rätt gött!


Alvhem.

Sitter i min morbrors kök i alvhem. Myser med en kopp te, Emmis och May. Har inte börjat städa än men min morbror kommer hem om en stund och då blir det nog fart på oss. Hinner nog inte blogga så mycket idag, men vi hörs senare iallafall. Hej!


Utflyttad!

Fyfaan.. Hela övervåningen är tömd på möbler och saker. Har städat som en dåre hela morgonen och blivit beådrad att göra massa saker... DET ÄR HAG SOM ÄR KOMMANDORAN!!! Tycker inte om att bli körd med. Kan visserligen förstå varför stämningen är som den är. Inte ens hälften av allt gick i första lasset och det finns ju tyvärr inte all tid i världen heller. Kan tänka mig att det blir en lång dag för alla som är med och hjälper till idag. Om man jämför känns det ungefär som att jag ska iväg på spa över helgen.


Night time!

Ligger och spelar mitt nya favoritspel, the Simpsons tapped out. Det går ut på att bygga upp springfield från grunden efter att det blivit bortsprängt i en kärnkrafts explosion. Händer inte så mycket i spelet, men jag älskar det!
Tänkte att jag skulle vända mig om och sova nu, kan tänka mig att det blir en rätt lång dag imorgon. Godnatt älskade vänner.


Dag 6. Vad jag har i min väska.

Jag har alltid massa skit i väskan. Får ofta höra att jag har en Mary Poppins väska. Ett tag gick jag omkring med en stor skiftnyckel i väskan, har ofta saxar och underkläder i väskan också. Men idag har jag bara detta..

Vantar
Deo och parfym
pennor
Min bettskena
Nikotinplåster
Tuggummi
Hörlurar
Nycklar
Plånbok
Medecin
En liten hårborste och hårband
Busskort
Handkräm.
Hair balm ifrån zerran ( klarar mig inte utan den produkten.)
Läppsyl och läppstift.
En tändare
Bankdosan
Och ett hjärta som Ella gjorde till mig i träslöjden för typ.. 5 årsen.


Förutom det har jag självklart mobilen och laddaren också. :)


Hemgång.

Nu är vi hemma igen. Hade skrivit ett jätte långt och fint inlägg förut. Precis när jag skulle klicka på publicera... Dig mobilen och inlägget försvann. Onödigt.
Sängar och soffor är upp möblerade. Bokhyllor och golvlampor är ihopskruvade. Trodde aldrig att så mycket skulle hinna bli klart när jag kom dit i förmiddags.. Men det är som ett helt annat hus nu, det börjar bli beboligt.
Imorgon är absolut sista dagen här i huset i Gunne. Känslan om att kanske, kanske blir till och med bättre börjar komma till mig. Lugnet börjar infinna sig och det känns bra. Väldigt bra!
Om allt går som vi tänkt oss flyttar jag och katterna in i början av sommaren. Känns jobbigt att behöva flytta ifrån min lägenhet. Men det behöver jag inte tänka på riktigt än.
Emmis kommer och hämtar mig här kvart i 11. Få tänker sig Popper och Sandra att jag redan ska ha varit uppe i ett par timmar och packat. Vi får väll se hur det går med den planen. Behöver iallafall inte va med och konka kartonger som en dåre till huset imorgon. Istället ska jag stryka städa. Kanske inte så roligt det heller men jag slipper ju träningvärken på söndag iallafall. :)


Vackert!

Har både dålig teckning och dåligt batteri. Städar och bygger ihop bokhyllor så det står härligt till. Känner mig riktigt produktiv idag. Tråkigt nog kan jag inte ladda upp bilder ifrån mobilen när jag är här. Längtar riktigt mycket tills vi får in fiberbredband här. Kommer bli så jävla bra!
Allt ser ut som att det är taget ur en inredningstidning och jag bara älskar det. Allt är så vitt och fräscht.
Sover sista natten i Grunne inatt och det börjar kännas riktigt riktigt bra nu. Äntligen infinner sig lugnet om att det här kanske, kanske till och med blir bättre än innan.
Till sommaren, om allt går som vi tänkt oss, flyttar jag katterna in här också. Då kommer vi antingen bo i en av lägenheterna på botten, eller i mitt/gästrummet. Längtar på sätt och vis, men jag kommer sakna min älskade lägenheten och friheten med att bo själv. Men det blir som det blir, det blir det ju i vilket fall.
Bloggar mer när jag kommer hem. Då ska jag göraren fantastisk efterrätt också!


På väg till huset av drömmar!

Sitter i bilen på väg till prässebo nu igen. Har sovit hela förmiddagen, förstår inte hur man kan sova så mycket. Men det behövs. Har varit ledsen i hjärtat dom senaste dagarna, över olika saker men inget som egentligen är något att bry sig om. Är nervös över att jag snart tar studenten och ska bli vuxen på riktigt. Känner min inte 100 redo men jag kan inte stoppa det så det är väll bara att gilla läget.
Idag ska vi bära massa grejer och börja skruva ihop möbler och sånt där. Köket är nästan klart och Emil och viggos rum är helt färdiga. Ska bli väldigt spännande att se och idag lovar jag att jag ska visa bilder också!


Estelle Silvia Ewa Mary Bernadotte.

Hertiginna över Östergötland. Ja, varför inte. Tycker att det va rätt fint. Hade tyckt att det va mer praktiskt om hon hette Elin, man man kan inte alltid få som man vill.
Sitter och kikar på den här tacksägelse gudstjänsten, Emil och Viggo är ute och äldar. Sandra och Popper är på Ikea. Har rätt tråkigt. Går omkring i huset och njuter en sista gång. Ska visserligen sova här inatt också, men jag vill njuta så mycket jag kan. Det börjar kännas rikstigt jobbigt nu. Men det blir nog bra. Jag hoppas det iallafall.

Ska äta lite och sen ska jag ut och hjälpa till att älda upp det som ska äldas och sen är det dags att åka iväg till huset. Idag ska vi bära möbler och packa upp kartonger. Spännande spännande!





Fristad!

Sitter i sängen hemma i Grunne. Satte precis på filmen trick or treat. Den verkar vara sjukt jävla äcklig och vi får se hur länge den får vara på.
Ska iväg till huset tidigt imon morgon. ska greja riktigt ordentligt. Lördag är sista dagen här. Känns jävligt konstigt. Men jag är här nu och den känns bra.
Bloggar mer imorgon. Får hoppas på att jag är på bättre humör då! Godnatt kära vänner. <3


Dag 5. En dålig vana jag vill bli av med.

Ja, den dåligaste vanan har jag ju redan blivit av med. Rökningen. Men jag har inte så mycket dåliga vanor. Jag biter inte på naglarna och jag smaskar inte. Där emot sover jag med tvn och lampan släkt.. Det är ju inte så bra. Men, jag har en tvångstanke som är som en vana som jag jätte gärna skulle bli av med! Varje gång jag spolar efter att jag har varit på toaletten måste jag spotta i wcn samtidigt som det spolar. Har gjort set i flera år och när jag piercade mig i tingen och inte kunde spotta trodde jag att världen skulle gå under eller något. Annars har jag inga dåliga vanor, svär enkel också föresten. Det är ju en riktigt dålig vana...


I väntan..

Sitter på centralen och väntar på bussen nu. Fryser röven av mig, men det är inte alls lika kallt som det brukar vara. Har förlängt mitt fritidskort också, det gick it imorgon annars. Sista gången jag fick köpa det. Sen är jag för gammal. Undrar vilket busskort jag går köpa då... Allt blir inte bättre för att blir äldre. :)


Konflikter både hit och dit..

Ligger i sängen och kikar på big brother med Felicia. Det har gått typ 3 dagar och det är redan värsta jävla bråken. Tycker att det är synd. Men det är det som är meningen att hända..

Vi har det iallafall rätt gött med isglass och katterna. :)


Weird facts!

Klockan är några minuter över 3 och jag ligger fortfarande kvar i min säng. Är fortfarande lite ledsen och jag vill bara ligga kvar här hela dagen. Orkar inte svara i telefon eller på sms, bara så nu vet. Så ingen tror att jag har gått och dött.
Ligger och laddar ner massa appar till mobilen. Laddade bla ner en app med konstig fakta. Riktigt rolig faktisk!



En kväll som vilken annan.

Ligger i min säng, helt slut i huvudet. Spelar Harpan och lyssnar på Melissa horn.
Gråter ett par tårar och funderar lite. Ibland kan jag tro att låtskrivare har tagit sig in i mitt huvud och skrivit ner mina kännslor på papper.. Känner ni så ibland också? Mår riktigt kasst denna onsdagskväll och det beror på mycket. Har mycket tankar och funderingar över mig själv, hur jag ska vilja att forma mitt liv. Vädret är tråkigt och jag saknar närhet.
Åker till Emil imon, sen kommer Emmis antagligen och hämtar mig i Älvängen på Lördag förmiddag/morgon. Men jag behöver komma iväg till Grunne. Visserligen flyttar dom i övermorgon och det kommer nog kännas konstigt att inte åka dit fler gånger. Kommer sakna den lilla stugan. Det har hänt mycket bra där. Har lite ångest över det också. Jag gillar inte för stora förändringar. Tycker att det ska bli jätte spännande. Men jag hade velat ha kvar huset i Grunne också.
Funderar på om det ligger glass i frysen. Ska nog gå och kolla det innan jag går och lägger mig. Men jag ska kika lite på Svampbob innan jag somnar och sen tycker jag att vi hörs av imorgon istället. Godnatt kära vänner!



Melissa Horn - Kvar i nåt jag lämnat


Dag3. Något jag hatar + Dag4. Mitt bästa minne

Missade att skriva detta igår och det va min kära mamma som påminde mig. Tur jag har henne.

Första då. Något jag hatar.. Hatar bara en sak, en tjej. Och jag tror att man blir sjuk i huvet om man bara går omkring och hatar. Tror bara att det är onytta för själen och att man själv blir hatad av att hata. Men någon jag tycker riktigt illa om är när folk lämnar ludd i torkrummlaren. Låter som en kärring när jag säger det men det är sånot jag stör mig på riktigt ordentligt.. Förstår inte hur folk tänker när dom lämnar en veckas damm, hudceller, hår och annan jävla skit till nästa som ska tvätta. Hur i helvete tänker människorna?! Jag skulle aldrig lämna sånt efter mig, det är ungefär som att lämna bajs i toalatten efter sig.. Det gör man ju inte heller. I våran tvättstuga hemma så är det någon/några som verkar tvätta sandlådan ett par gånger i veckan, för varje gång jag ska torktumla någonting får jag borsta bort sand ur hela maskinen. Tycker att det är jätte konstigt och funderar alltid lika länge på hur fan så myckt sand kan hamna där. Lär väll aldrig få reda på det. Men i vilket fall. Något jag verkligen ogillar är när man lämnar ludd i torktumlaren! VIDRIGT!



Mitt bästa minne.
Hmm.. Har jätte svårt att komma på något sånt på rak arm. Har väldrigt många bra minnen eftersom att jag har ett fantastiskt liv. HAHA!  Nej, men första gången jag och Emil flyttade ihop är ett väldigt fint minne, dom få gångerna jag har varit utamlands har varit bra. När jag skaffade Mitsou och Stena va väldigt fint. Senaste julafton va fantastiskt. Kan inte bestämma mig för vilket av alla minnen som är finast. Men för att göra det lätt för oss, så laddar jag upp lite mysiga bilder. Så kan vi njuta av flera fina minnen!



Lindvallen, när jag åkte skidor för första gången i mitt liv.




När jag och Emil hade varit och hämtat Myran och var en familj på fyra..





Skolavslutningen i 2an.




Första gången jag gick ut efter att jag hade fyllt 18.


Skulle kunna fortsätta hur länge som hellst. Men jag nöjer mig med det här.
Imorgon är det en ny hemlighet. Spännande spännande!


Panik!

Paniken spred sig i hela kroppen och tårarna bara rann som en kran när jag kom på att jag tar studenten om mindre än 5 månader. Jag har pratat hur mycket som helst med alla om det, men det slog mig inte förens nu. Känner mig skit stressad nu, måste skaffa mig ett jobb, skriva upp mig på boplats, hitta klänningen och pörja planera för festen. Herregud vad alla olika tankar krigar i mitt huvud nu. Snart måste jag bestämma mig för vad jag ska göra med mitt liv också, vad jag vill bli och i vilken land jag vill bo. Nej, nu börjar jag gråta igen. Vilken jävla lipsill jag är.
Ska skriva upp mig på Vikareien, aprbetsförmedlingen och grannar redan nu ikväll. Sen får jag väll skriva upp mig på boplats och ställa mig i kö också. Får man verkligen en lägenhet när man är 20?


Statistiken sjönk i botten..

Ja-aa. Igår sjönk statisiken till botten. Hade 22 läsare på hela dagen. Så lite läsare har jag inte haft sen första veckan. Men okej, bloggade typ ingenting igår alls så jag kan förstå detta. Känns ändå tråkigt. Känns ungefär som att vi är tillbaka på 0 igen. Egentligen borde jag inte märka någon speciell skilnad. Det är aldrig någon som kommenterar och jag får ingen speciell respons för det jag gör. Funderar på om jag skulle börja lägga upp bilder på mina bröst eller göra ett par videoinlägg där jag berättar att jag är dum i huvet.
Nej.. Herregud, det skulle jag aldrig göra, jag vet att hela familj och släkt läser min blogg. Skulle aldrig få får mig att göra någon sånt. Nej lilla Elan kämpar vidare med bloggandet och hoppas på att blu uppmärksammad för den unika människan hon är.

Har suttit och kikat på Big brother en stund. Tycker att det är så jävla roligt. Tycker helt klart att Tenny är den bästa. Skrattade så jag höll på att kissa ner mig när han duschade i iskallt vatten. Sen är jag lite småkär i Marcel också. Vilken snygg jävla människa. Förväntade mig däremot väldigt mycket mer av Hanna W. Tycker att hon är riktigt tråkigt och jag har tröttnat på det här mer att provocera. Förstår inte grejen med det. Jag tror ju i och för sig bara att hon spelar.. Det här med att hon har fobi för fattiga människor och att hon tycker att det är fel att handla kläder ifrån "budgetkedjor" varkar vara ren skitsnack. Antingen är vill hon framstår som jävligt rik för att hon skäms för att vara fattig, eller så är det för att tjäna pengar på det. Det finns ju ingen annan rimlig förklaring. Det roligaste är att när hon sitter och säger det har hon på sig en stickad tröja ifrån gina.. 

Kikar på bb med Mitsou!

Ligger och tittar på repriserna på big brother med älsklings killen. Äter super mörk choklad direkt från Italien. Har det ordentligt gött och det blir ingen städning för mig idag...


På väg hem..

Ojoj, har inte bloggat på hela dagen. Har faktiskt inte haft en tanke på det. Har varit rätt trött idag, men jag har fått mycjet gjort. Men fysatan va trött jag är. Det har varit en fruktansvärt lång dag idag. Har målat, pärlat, målat lite mer och städat hela diskstället i bildsalen. Är fortfarande kvar i skolan men Maggan kör mig hem om en liten stund.
Ska sätta fötterna i fotbad när jag kommer hem sen ska jag se till att städa. Måste laga mat idag också. Alla dessa måsten....

Mm, men vi hörs sen kära vänner.

4 söta flickar är klara.


På väg till skolan. Sen ännu en dag..


Shopping i vårvädret och kvällsro med världens bästa kusin!

Var nere på torget efter skolan och handlade det jag behövde.. Trodde jag. Men tydligen behövde jag köpa morötter, vilket jag inte gjorde. Så bär Emmis kom fick vi ner till Ica.. Jävla handlande idag. Köpte inflyttning presenter till Sandra och Popper också. Köpte en florsocker stelare ifrån Jala till Sandra, och ett jätte sött salt och peppar sett till Popper. Amerikansk stil med en liten metallkorg som dom står i och allt. Är jätte nöjd och jag har verkligen hittat saker som passar dom.

Sitter i min säng och pyser av all mat jag har ätit. Det är fantastiskt vad mat kan vara gott. Har ätit semlor också, vaniljsemlor. Har väldigt svårt för mandelmassa.
Dricker lite vin och har det rätt gött. Glömmer av att blogga när Emma är här, är det inte alltid så? Det är dom dagarna hon är här som jag bloggar minst. Men det är väll för att jag inte får någon tid över. Ska ställa mig och diska upp det sista. Sen ska jag äta chips! Hejhopp!


Är inte på speciellt bra blogg-humör idag..

Är rätt trött, har ont i ryggen och jag vill bara komma hem. Har bara fått i mig en kopp kaffe idag och jag längtar efter min Emmis. ska ner till torget efter skolan och köpa mig nya nikotinplåster. Måste handla lite extra också. Men det tar vi sen. Håller på att måla på min tavla, som jag inte alls är nöjd med.. Tycker bara att det är jävligt tråkiga färger och jag ser inte hur den kan bli när den är klar.. Men jag får väll kämpa vidare. Slutar om 35 minuter. Hör sen.. Hejhej!

Pretty like a princess!


Musik!




Försovning och mardrömmar.

Herreguuud. När jag hade vaknat till liv och hoppades på att mamma inte hade ringt sista gången än, kikade jag på telefonen.. 32 missade jävla samtal.. Förstår inte hur jag kan sova bort det, har ändå en fruktansvärt störande ringsignal. Och Mikel som sa till mig att jag måste börja skärpa mig mer mornarna.. FAN OCKSÅ!!!

Har sovit jätte oroligt inatt, har drömt så mycket mardrömmar. Det va längesen jag gjorde det och jag brukar aldrig göra det här hemma. Vaknade svettig två gånger inatt och jag minns mardrömmarna jätte klart. En av dom är som en serie med drömmar, nästan som en film i olika delar, som typ harrypotter. Det är en familj, som jag är med i ibland, som bor i ett lägenhetshus som är förbannt. Det spökar som fan och det är alltid någon som försöker få tag i någon i familjen, hoppas på att jag är klar med dom drmmarna nu. Det slutade med att alla tog sig ut och flyttade vidare till ett annat hus. Hoppas verkligen inte att jag behöver drömma om det här mer. Det har varit en pärs att vakna livrädd flera nätter i rad..
Den andra drömmen va jätte skumm. Min systerodtter hittade en tjej som va efterlyst, typ styckad och sånt.. Skit läskigt. Där vaknade jag och va glad att jag inte va ensam hemma.

Nu ska jag ringa min mamma och be om ursäkt. Sen ska jag ge katterna frukost och sen är det nog dags att gå ut tíll bussen. Hörs sen mina kära vänner!



Fick en jättesöt tisha av Frida igår. Gillar verkligen färgen!
Ser ni försten Stena som står och skriker på mig.. Tror hon är hungrig.


Kvällsmys och päronsaft!

Åh, nu är jag hemma igen. Min säng har nog aldrig varit såhär skön innan. Har hängt lite tvätt och pratat med tjejerna. Känns skönt att vi är samlade igen. Trivs som fan hemma när jag vet att både är hemma. Känner mig lite mammig och beskyddande, men det kanske hör till när man är äldst av 3 i ett boende.
Va så jävla tröstig när jag kom hem och känndes som att jag hade torr bark i hela käften, hällde i mig en kanna päronsaft ifrån kivik. Är det bara jag som fullständigt älskar den saften? Läste i tidningen att det va en pojk någonstans i sverige som hade hittat en tand i en av dom färdigblandade saft paken. Blev något äcklad.. Vem fan vill ha en tand i sin saft?! Sen kom jag på att det nog inte är så vanligt att man hittar sånt. Minns när det stod i tidningarna om att någon hade hittat en snopp i en flaska ketchup.. Men hur stora är oddsen? Sånt händer ju bara en gång.. I bästa fall. Jag får väll bara hoppas på att ingen har tappat sina tänder i min saft tills nästa gång.
Nu är det dags för mig att logga ut och stänga ner systemet.  Ska bli skönt att sova faktiskt. Natti natti.



Det väntar en taxi på oss i Stenungsund..

Nu sitter vi på bussen och är snart i stora höga. Eftersom att bussarna har slutat gå ifrån stationen hem så fick vi ringa en taxi.. Funderar lite på vilken hållplats det blir billigast att åka taxi ifrån. Vilket som egentligen är närmast hem. Ska leta upp en karta och kola lite mer noggrant på det imorgon. Kanske kan åka för en 50 lapp istället för 100.. Fyfan va snål jag låter, det är ju inte ens jag som betalar..

Ska bli riktigt jävla skönt att komma hem och lägga sig. Mår lite illa faktiskt. Vet inte varför. Har inte ätit något konstigt och jag är inte åksjuk. Hoppas inte jag börjar bli dålig bara. Har inte tid med det den här veckan.. Har så mycket jag behöver hinna göra.
Imorgon ska jag försöka måla färdigt min bild så Krister kan betygsätta den.. Sen ska jag prata med Maggan och lämna in lite textningsuppgifter som jag gjorde klart strax innan jag åkte. På kvällen kommer min älskade kusin Emma hem till mig igen. Fyfan vad jag har längtat efter henne. Det gör nästan ont. Hon har varit i fjällen hela lov veckan och har säkert haft det skit bra. Jag har haft det mindre bra, med Emma abstinens. Men det ordnar sig imorgon. Nu ska vi hoppa av bussen och leta oss till taxin. Skönt att det har slutar snöa.


Nils Ericsson-filosofi..

Mmm... Nu sitter jag här igen, väntandes på Jelena, utan att ha den blekaste om vart fan hon är. Hennes telefon är död och jag har ingen aning om när fan flygbussarna går ifrån Landvetter. Är så förbannad att det börjar koka ut genom öronen snart. Jag sitter och vaktar ryggen för alla turkar och uteliggare som går omkring och ser jävligt skumma ut. Jag är inte rädd för dom, men dom utstrålar jävligt obehaglig energi..

Har iallafall batteri på telefonen, det är väll alltid något. Sitter och kikar lite på gamla kompisar på fb, känns konstigt hur mycket man förändras på bara ett par år, jag vet att jag också har förändrats. Väldigt mycket till och med. Jag har vuxit något fruktansvärt dom senaste två åren och jag är rätt nöjd med vem jag är idag. Jag hoppas att mina föredetta vänner känner likadant, hoppas på att dom har det bättre än dom hade det på den tiden, då vi sprang på stan som små fjortisar och trodde att vi ägde världen.


Någon jävla vår, blev det då fan inte..

Trött på det här oregelbundna pissvädret. Fyfan för att bo i Sverige den hör tiden på året. Det både blåser och snöar här i Stenunhsund, och hade det inte varit för att Jelena har ställt upp för mig så många gånger hade jag aldrig tagit mig ut i det här vädret. Klokt nog valde jag att sätta på mig min vinterjacka och galonstövlar. Hade jag inte gjort det hade jag både varit blöt och kall.
Sitter iallafall på bussen nu, är på väg ner till stationen. Lär inte vara hemma innan halv 12 och det känns sådär när jag börjar 9 imorgon. Men men, thats life..


Jävla skit...

Har sovit bort en hel timma av min jävla tvättid.. Dessutom funkar bara ena tvättmaskinen i tvättstugan, så det tar dubelt så lång tid att tvätta för mig idag. Har en mörk tvätt och en 30 tvätt kvar. Får bara hoppas att jag hinner innan 9. Ska åka in och möta Jejo också, ska vara i stan kl 10. Så egentligen behöver jag ju åka här ifrån kl 9.... Otur jag har denna blåsiga måndagseftermiddag.
Fick gjort lite textning innan Mitsou bestämde sig för att jag skulle pussas och kramas med honom istället. Nu ligger han och Stena som Yin och Yan. Tror inte det finns finare små katter än mina.
Borde se till att få i mig någon mat, har inte ätit sen i bamba.. Känner inte att jag är hungrig, men jag börjar bli lite små grinig. Får väll hitta på något som inte tar allt för lång tid att laga.
Hörs sen flickor och pojkar!

Kattskrälle!

Hmm... Någon tycker inte att hans mamma ska plugga, verkar det som.


Dear monday, go fuck yourself...

Sitter i skolan med Johanna och grejar lite med engelska. Har sånn huvudvärk och ska snart ta mig hemåt. Orkar inte tvätta. Men jag måste.. Skulle behöva komma ner till Apoteket, behöver köpa nya nikotinplåster. Har haft en orolig vecka och det börjar bli svårt att kämpa imot röksugen.. Jag är inne på 8onde veckan som rökfri. Längtar så in i bomben på att det här året ska vara slut, så jag kan börja röka igen. Det har inte varit så svårt innan, som det är nu. Viljan finns inte kvar att inte röka längre. Det är tråkigt. Men jag har alla som tror på mig i ryggen, börjar jag röka igen sviker jag hur många som helst. Men vi får väll se.. Det som händer, det händer.


Dag2. Bild på mig + 10 fakta

Skolfoto sommaren 2008
1. Jag har varit vegetarian i snart 8 år. Trivs väldigt bra med det och har inga planer på att ändra på det.
2. Jag har en fruktansvädr fobi för allting utan ryggrad, speciellt silverfiskar och daggmaskar.
3. Jag flyttade hemifrån när jag va 16 men flyttade hem igen efter 3 månader.
4. Jag har en storasyster och en storebror. Jens och Pernilla.
5. Jag äslakr skor och har ca 30 par i min garderob.
6. Jag har aldrig körv varken moped eller bil i hela mitt liv.
7. Det absolut tråkigste jag vet är att diska och gå ut med sopor, storstädar hellre hela lägenheten.
8. Jag äter antidepressiva och har gjort det i snart 4 år.
9. Jag är riktigt duktig på att laga mat, men suger på att baka.
10. Jag har 6 namn. Elin Barbie Otillia Marianne Thomsen Hamfeld.

Hmm..

Dagen börjar med att min lärare skäller på mig, jag är varken sen eller otrevlig. Jag försöker bara komma i samtalet och förstå vad han pratar om.. Men tydligen, så stör jag och han får inte en syl i vädret för att jag försöker intressera mig för det här skit tråkiga ämnet som kag tvingas ha med honom.. Tycker att det är riktigt jävla konstigt att dom som sitter och håller käften blir väldigt mycket mer omtyckta än dom som bryr sig. Men det är så jag ser det. Efterblivna människa...


På väg till skolan!

Åh. Satte på mig mina älskade converse idag. Har inte kunnat använda dom sen snön kom. Men idag är det inte så blött ute, så dom fick följa med mig till skolan. Känns fantastiskt. Slängde även på mig en turban i all hast. Tvättade håret i förrgår kväll. Förstår inte hur det redan kan vara smutsigt. Folk får tycka vad dom vill, inte för att jag någonsin bryr mig annars, men jag känner mig coolare än någonsin idag!


Morgonmys!

Ligger i min säng och funderar på om jag kanske skulle gå upp snart.. Klockan ringer om 10 minuter, men det känns rätt meningslöst att ligga kvar när jag ändå är vaken.
Idag har jag småföretagande... Jävla pissämne. Tråkigt som fan. Lär mig inte ett piss och sitter som ett jävla fån på varje lektion. Nej, småföretagande är inte min grej. Fyfan.. Nu vill jag inte gå till skolan, bara för att jag kom på att det va den lektionen.. Jaja, det är bara att bita ihop!


Kvällsfilosofi!

Oj, har inte blogga på flera timmar. Efter att soppan blev klar kom Felicia upp och ojade sig lite över att hon va så sjuk. Sen tog jag och duschade av Mitsou hälften av hans päls, och det hjälpte faktiskt. Nu kan man klappa honom Iran att få händerna fulla med hår.
Felicia gick hem och jag tog mig lite vin, stod och pratade med Frida i flera timmar, sen hamnade vi i köket där vi kalasade på grönsaker, ost och dipp. Fantastiskt hur nära man kan komma varandra på bara några timmar. Borde ha lagt mig för längesen, men ni blev det inte så. Skönt att jag inte börjar före 10.40 imorgon.

Nu verkar det som att mina ögon tycker att dom ska blunda. Jag bet inte hur no känner, men när jag är riktigt riktigt trött blir jag helt torr i ögonen. Känns som att någon har hällt riktigt fint sand i ögona på mig...

Vi hörs imorgon. Godnatt kära vänner. <3


Dag1. Bild på mig och min bästa vän

Emil, du är och kommer alltid att vara min bästa vän. Vart livet än tar oss, vart vägen än leder, så kommer jag alltid att älska dig!




Kvällsro och middag!

Har suttit i telefon men min kompis Gabbe i lite mer än en timma. Fantastiskt hur skönt det kan vara att bara prata, och lyssna ibland. Jag gillar det här med telefonkontakt! Jag vill bara att du ska veta är du är en undrabar människa och en fantastisk vän gumman lilla. Är så glad att du finns!

Har satt soppa på spisen. Kålsoppa med mortter och lök. Felicia kommer hem om en stund och dag kan inte bli så mycket bättre. Köpte katt-shampo förut när jag va i affären och tänkte att jag skulle duscha Mitsou sen, han fäller något så fruktansvärt och det hjälper inte hur mycket jag än borsta honom. Tänkte att jag skulle se om mer hår kom med när jag tvättar honom sen. Har inte duschat katterna på jätte länge och egentligen behövs det inte. Men ibland kan jag tycka att det är bra att även dom får sig en dusch.
Är så jävla hungrig nu att jag hade kunnat sätta i mig en hel skog. Känns som att jag inte har ätit på hela dagen, men det har jag ju.. Mycket till och med. Men jag tog mig en promenad på en timma runt på hasselbacken och ner till ica, sen bar jag hem två kassar som vägde 100kilo. Gjorde väll av med det jag åt då.
Måste springa och kolla till soppan. Hoppas på att den snart är klar. Hejhopp!

Jag vill kalla det insperation!

Ja, jag hoppas att det inte är någon som kommer här och säger att jag härmas nu. Tycker det är så tråkigt med människor som inte blir glada att någon tycker om det dom gör, utan blir förbannade för att man härmas. Jag vill kalla det insperation! Har lånat denna av en okänd blogg på Nattstad.se. Hoppas denne är okej med det! Har även gjort en ny kattegori för denna lilla rolighet. "15 dagar, 15 hemligheter". Tack för mig.


1. Bild på mig och min bästa vän
2. Bild på mig + 10 fakta 
3. Något jag hatar
4. Mitt bästa minne
5. En dålig vana som jag skulle vilja bli av med
6. Vad jag har i min väska
7. Någon som står mig nära
8. Något jag ser fram emot
9. Något jag skulle vilja ha just nu
10. Drömjobb
11. Vad jag tränar 
12. Något jag älskar att göra
13. Vad jag använder för smink
14. En speciell sak med mig själv
15. Något jag gjort och ångrat

Lycklig tjej!

Mmm.. Dom där samtalen löste mitt problem och imorgon är en locktång ifrån märket Revlon Curling på väg hem till mig. Valde den som va i guld. Tyckte att den såg bättre ut än den andra jag funderade på. Dessutom har den här 3 års garanti och den andra hade bara 2. Åh vad jag är glad. Äntligen fick jag nätshoppat. Som jag har länktat efter det!
Bestälde också ett läppbalsam ifrån Proclé. Den ska tydligen göra läpparna större. Vet inte om jag tror på det, men jag blev lite nyfiken. Och för 35kr tycker jag att det va värt att testa. I värsta fall kanske man kan ha det som vanligt läppsyl. Hade ett läppglans för 100 årsen som det va plummer i, den funkade på det sättat som dom säger att detta läppbalsamet ska göra. Är väldigt nyfiken nu faktiskt.

 

 

 

 


locktångs-filosofi

Ligger i min säng, har lite huvudvärk. Har inte druckit något idag och jag kan tänka mig att det beror på det. Kikar på den här serien där barn ska blu modeller.. Förstår inte hysterin som va omkring det innan det började. Barnen är ju helt och hållet med på allt som händer, och föräldrarna verkar inte kunna få någon nytta av det hela heller. Jag tycker att man ska få bli vad man än nu vill bli.. hur gammal man än är.

Klickar omkring inne på Eleven.se. Funderar på att beställa hem en ny locktång, men då har väll min mamma ihjäl mig. Men jag tycker att jag behöver en ny.. Tycker att jag behöver en som har leopard mönster, som bara kostar 400. Tycker inte att det är så faligt faktiskt.. Annars behöver jag nog en i guld.. Som kostar lika mycket.
Önskar mig en impuls.. Men jag behöver nog ringa ett par samtal innan jag kan göra det. Men herreguud.. 400kr......







Ute och promenerar i det fantastiska vårvädret.

Hoppas det håller i sig ett tag nu. Om 18 dagar fyller jag 20. Då hoppas jag på att jag kan trippa omkring i fina klackskor utan att riskera att halka och bryta benen. :)


Finns det något bättre än nylagad mat?


Morgongymnastik och lunch!

Godmorgon kära vännerna mina. Sitter i köket och väntar på att potatisen ska börja koka.. Tänkte att jag skulle göra potatismos och fiskpinnar denna söndagmorgon. Har inte ätit fiskpinnar sen jag flyttade till den här lägenheten. Tycker det är lite läskigt egentligen. Man har ingen aning om vad det innehåller.. Precis som korv. Men i dessa är det 86% fikkött i. Får väll bara hoppas på att dom inte ljuger.

Planerna för idag ser lite luddiga ut.. Beroende på vädret väljer jag hur jag ska göra. Men just nu är det uppehåll och det är typ 2 plus grader. Så jag tror nog att jag går ner och handlar när jag har ärit lunch. Kan dessutom vara rätt gött med en promenad. Sen kommer lilla sjuka Felicia hem. Stackan har fått öroninflamation. Tycker så synd om henne. Ska hinna med att städa garderoben och förhoppningsvis pilla med projektarbetet. Skjuter upp det varje dag och jag längtar så jävla mycket tills det är klart. Tar med mig det till skolan imorgon och lämnar det där.. Då har jag iallfall en ursäkt för att jag inte gör något med det hemma. Men jag tycker att det är lättare att göra det i skolan, där har jag någon som säger till mig att jag ska göra det och ser till att det blir gjort. Läxor och hemarbeten har aldrig varit min grej.
Nu kokar potatisen och Stena vill ha mat. Hörs sen!


Vi möts i drömmarnas land!

Nyduschad och väldigt trött klickar jag runt på alla tusen appar jag har i mobilen, kikar på filmen med ena ögat och funderar över dagen. Har absolut ingenting att klaga över. Dagen har varit precis som den ska vara, mormor va piggare, fick shoppat lite, myst med katterna och fått egentid. Helt fantastiskt. Morgondagen blir minst lika bra, Felicia kommer hem, om vädret är bättre ska jag handla lite och om viljan infinner sig så grejar jag lite med projektarbetet.
Men för att jag ska orka detta behöver jag sova nu. Godnatt kära vänner!


lägger ner min bageri-dröm!

Okej.. Dom sprack inte.. Men dom är hårda som knäckebröd dessa jävla gift-skölpaddor..
Nu lägger jag ner med det här baktramset..


Sitter och kikar på Bodyguard. Har sett den en gång innan, för typ 6årsen.. Hon är helt fantastisk och det är jätte tragiskt att hon har dött. Beklara verkligen. Men på riktigt.. Varför blir det sånn jävla stor grej när en kändis dör? Hon blir ju inte direkt bättre för att hon inte lever längre. Samma som sist, när Michel Jackson dog.. Minns baa hur min systerdotter blev.. Helt plötsligt älskade alla honom och skulle ha alla skivor och såg filmen som kom flera hundra gånger.. Fattar inte grejen bara.


Turban - Hot or not?

Tycker det här med turban är jävligt ballt. Dessutom är det fantastiskt bekvämt och man slipper håret överallt.. Tycker till och med att det kan lindra huvudvärk ibland. Brukar slänga upp en när jag går hemma och städar, eller på kvällarna när jag har ont i hårbotten efter en hel dag med uppsatt håy. Jag har inte gått med det utanför dörren.. Det kanske är lite mycket. Men jag vet inte.. Vad tycker ni ?







Jag tycker att det har en förmåga att få en att se ut som ett litet barn, eller som att man har canser..


Tröttare än någonsin..

Fyfaan.. Ligger i min säng, klappar Stena, klickar omkring på den där konstiga Hannas blogg, kikar lite på vilka som ska vara med i bb i år och väntar på att Bodyguard ska börja. Är så fruktansvärt trött att jag funderar på att stänga va telefonen och lägga mig och sova redan nu.. Men då vaknar jag antagligen mitt i natten, vilket jag änndå gör, och inte kan somna om.. Får försöka hitta på något.. Vad fan gör man hemma en lördagkväll?
dom lördagkvällarna jag sitter hemma, brukar jag inte vara helt medveten om att det är lördag. Är ju ledig på fredagar, så det känns typ som söndagar för mig.. Men idag vet jag att det är lördag, och nu är det nog lite sent att bjuda hem någon på vin.
Vill inte greja med projektarbetet, jag vill inte!! Verkligen inte.. Vill slänga det åt helvete och aldrig mer behöva tänka på det.. Ska ta mig fan bränna upp det när dom har satt betyg på det.. Det har inte gjot mig något annat än illa..
Hade kunat tänka mig att baka, men jag har inget att baka med hemma.. Eller det tror jag inte iallafall. Och jag ger mig inte ut i det här jävla vädret för att baka några jävla småkakor.. Nej! jag får ta och hitta på något innan jag sitter och somnar.. Det är sånt här som får mig att köpa massa jävla kläder online!!

någon verkar ha saknat sin mamma.



Älskade lillkillen min , <3


Ut med det gamla – in med det nya!

Här är mitt nya diskställ. Åh vad jag tycker att det är fint!
Köpte mig två nya sjarlar idag också, en blå och en svart ifrån Indiska. fick betala 42 kr för båda. Vilket fynd.
Åt lunch på Lydia's med min prinsessa tjej idag också, är typ fortfarande mätt.. Fördrev tiden i olika affärer och fikade på centralen. Sen gick Ellas och min buss hem.. Och nu sitter jag här.. Men en kelig mitslou i min nyastädade lägenhet. Det flyter på rätt bra just nu och jag ska fakta duktigtiskt var duktig och sätta mig med projektarbetet en stund..




Blir inte mycket bloggande idag tyvärr..

Nej.. Som jag sa igår har min mobil dörr och jag är inte hemma förens vid 4, kanske 5..
Lovar inte att jag bloggar så mcyket efter det heller.. Men något lär det väll bli..
Ska bli så skönt att komma hem nu. Har ju inte varit hemma sen i onsdags. Tackar gudarna för att jag har Jelena. Hade ladrig klarat mig utan kattpassning av henne. Men nu är hon i sthlm och kommer inte hem förens på måndag. Har inte träffat henne sen i onsdags heller i och för sig. Hoppas hon har det bra hemma.

Ska in på panduro en sväng när vi kommer in till stan, får hoppas på att dom har lite rologare saker där än dom hade på panduro på torget.. Idag har jag lite pengar också. Fick 300 kr att fika för av min morbror igår. Ganska otippat, men jag erbjöd mig att komma hem och städa hos honom som tack för hjälpen. Älskar att vi är så nära i släkten. Det är helt fantastiskt. Tycker lite synd om folk som bara har typ 1 morbror eller moster, och två kusiner.. Dom kommer aldrig kunna känna sånn gemenskap som vi gör.

Nu är det dags att klä på sig och gå ner till vagenen. Ella ska lämnas vid bussen kl 3, så om vi ska få något gjort innan hon ska åka är det nog dags att gå strax. Men vi hörs sen hjärtana mina. Hejhopp!

Soffsovande!

Ligger och kikar på animal planet. Känns skönt att jag bestämde mig för att stanna här en natt till, synd bara att mamma och pappa jobbar hela dagarna. Men jag har snart lov igen.. I mars eller april.. Mins inte riktigt. Men i vilket fall är det inte så långt kvar.

Det börjar närma sig mars, om ett par veckor ska projektarbetet vara färdigt. Kan inte riktigt fatta att jag snart tar studenten. Börjar känna sån jävla press.. Känns som att jag har tusen saker att göra, som jag inte ens vet något om. Men på måndag ska jag försöka ta tag i det ordentligt, be mina lärare att skriva upp bad jag behöver göra för att höja mina, i och för sig, redan bra betyg. Svenskan har jag halkat efter i ordentligt på sista tiden.. Ligger bara på g nivå och det är inte okej! Det Ju ett av mina bästa vänner.. Men allt detta tar vi på måndag!

Nu tänkte jag att jag skulle bädda ner mig ordentligt och försöka sova.
Kommer inte kunna blogga speciellt mycket imorgon på förmiddagen. Mon mobil har 6% batteri och jag och Bell åker hemifrån vid 12, så vi får höras när jag kommer hem efter 4. Hoppas ni klarar det. Men som sagt.. Sova! Godnatt.


Spelar geni med min prinsessa!


perfectly made macarons!

Åh herreguuuud! Vi borde öppna bageri du och jag belli. Dom blev himelska! Verkligen.. Har bara ätit danska makroner innan.. Beskvier.. Men det är alltså! Satan i gatan..

Vi gjorde smeten utan smak, och så mixade vi innehållet i 3 passionsfrukter så köttet släppte runt kärnorna.. sen silade vi ner det i smörkrämen. Har redan fått i moig tre stycken, men nu får det fan räcka..
Makroner finns det ju en miljon recept på, på internet, men att ha i passionsfruktjuice kan jag verkligen rekomendera!


Hemma efter en lång dag..

Nu sitter jag hemma, äter på min falaffeltalrik och funderar över dagen.
Jag och bell fåbörjade ett makron bak.. Gick år helvete kan vi väll säga. Gjorde fel med marängen och den bara gled ut över hela plåten.. Men vi testar igen e´fter att vi har ätit.
Va uppe hos mormor en stund idag också. Hon mådde bättre än igår och jag är inte jätte orolig just nu. Men man vet aldrig.. Det kan vända på någon timma.. Träffade mina fantastiska morbröder Gunnar och Pelle också.

Imorgon ska jag och bell in till stan, sen ska jag lämna henne på bussen och sen åker jag hem.. Väntar fortfarande på att Jelena ska ringa och säga att hon har kommit hem.

Dags att äta upp den här maten nu, har bara ärit 4 muffins idag.
Hörs sen! hejhopp..

Slitsam dag på Frölunda torg.

Nu ska jag och bell hem och baka makroner. Spännande spännande!
Har sprungit omkring som galningar, men nu är det dags att ta sig hemåt..


Om our way to torget!


Coconut Cupcakes med Apelsinfrosting

12 stycken supergoda muffins!
Du behöver
1dl riven cocos
100g rumsvarmt smör
2 1/2 dl socker
2 ägg
rivet skal av 1 citron
1dl gräddfil
3dl vetemjöl
1tsk bakpulvet
1tsk vaniljsocker
1krm salt

Apelsinfrosting
50g mjukt smör
4dl florsocker
rivet skal av en apelsin
rivet skal av en halv citron
150g Philadelphiaost


Gör såhär:
Sätt ugnen på 175 grader.
Rosta kokosen lätt gyllene i en torr och varm stekpanna. Låt svalna och mixa sedan till ett fint pulver.
Vispa smör och socker i ca 5 minuter med elvisp. Tillsätt äggen under fortsatt vispning, tillsätt citronskal och gräddfil, vispa till en jämn smet.
Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker och salt i en separat bunke. Tillsätt mjölblandningen och kokosen Vispa snabbt ihop. Fyll smeten i muffinsformar. Lår grädda i 12-20 minuter och låt sedan svalna helt.

Apelsinfrosting
Vispa ihop smör och florsocker med elvisp. Tillsätt philadelphiaost och fruktskalet. vispa smeten slät.
Toppa varje muffins med en frosting.
Man kan även garnera snyggt med limequat/kumquat eller apelsin fléer.

Godmorgon Tynnereeeeeeeeeed!

Godmorgon kära vänner.. Fyfan va kasst jag har sovit inatt, hundr amiljoner tankar söpkade i mitt huvud och hur trött jag än va, så kom inte sömnen till mig.. Hatar att ligga vaken mitt i natten och bara vrida sig.. Gick upp vid 9 när Ella tyckte att jag hade sovit tillräckligt länge, sen löste jag lite korsord i soffan och somnade till.. Vaknade vid 12, sendess har vi suttit i soffan, tjötat, ätit cupcakes och kikar på bomerang. Min favorit barnkanal! Det går så mycket roliga barnprogram på den, Johhny bravo, Sylvester & Tweety, Dexters labratorim, familjen flinta och en jävla massa mer.. Sånna program som gick på cartoon Network när jag va liten.

Om en stund sk ajag och bell ta oss ner till frölunda torg, tänkte vi skulle fika lite, men det har vi gjort hela morgonen, så vi får väll se vad vi gör. Borde klä på mig nu så vi får något gjort. Hörs sen!

time to go to sleep

Japp! dags att gå och lägga sig.. Har suttit uppe med belli och kikat på debatt.. Inga speciellt intressanta frågor dom tog upp, men min gamla bildlärare va med.. Satt och väntade på att han skulle börja prata, men inte fan gjorde han det.. Skulle vilja ha tillbaka den senaste timmen av mitt liv, tack!

Nu är det hög tid att gå och lägga sig. Godnatt kära barn!

Mmmm.. Cupcakes!

Åh guud vad goda dom blev, rekomenderar!
Tror till och med att jag slänger upp receptet imorgon. ;)

Bakar muffins...

Klickar runt lite på olika bloggar, inspereras och driker cola. Ella sitter brevid mig och stickar små björnar..
Behövde inte åka till mormor, innan jag hade ätit färdigt ringde mamma och sa att hon va på väg hem. Men jag åker dit imon efter 5. Jag och Ella får en hel dag tillsammans imorgon också. Undra vad vi ska hitta på.. Kanske tar oss en sväng på förlunda torg och kikar lite.. Det va skit längesen jag va där.. Har aldrig någon tid att göra något när jag är här.. Är bara här när det är något speciellt. Men kanske tar mig en sväng runt i frölunda och bara njueter av att vara hemma..
Håller på att baka cocos cupcakes med apelsen frosting. Åh vad gott det kommer bli. Hittade receptet i buffé tidiningen som jag får hem varje vecka. Det finns alltid bra recept där i.. Visar bilder när dom är klara.. Kanske borde kolla till hur dom har det i ugnen. Pusshej!

Hemma i Tynnered..

Sitter hemma och väntar på att maten ska bli klar.. Det blir kålsoppa med morötter, min absoluta favoritmat.. Kan äta huuuur myckt som helst.
Blev lämnad på Hjalmar barntingsplatsen, sandra och krostoffer skulle iväg och kolla på bänkskivr idag också, jag tyckte inte det lär så spännande, ville inte ta vagnen hem eller, så min älskade bror hämtade mig. Tur att jag har honom.
När jag har ätit klart åker jag upp till Sahlgerna sjukhus, där min mormor ligger.. Har inte träffat henne sen i julas och jag tror att det är bra om jag åker upp nu. Älskade mormor. Vad mycket roligt vi har haft. Hon hämtade mig alltid i skolan, fick alltid köpa godis i en godisaffär som hette gottan. Hon skjutsade mig bak på sin cykel, samlade kastanjer med mig och lagade alltid spenatsoppa till mig när jag va där. Så många gånger jag har sovit brevid henne i sängen när mamma och pappa har varit i Danmark. En riktig kompis.. Fram tills för 7 årsen, då hon fick sin första stroke.. Nu sitter hon i rullstol, har afasi och bjuder på salta kex. Jag kommer alltid älska henne, vad som än händer. Har väldgt svårt att acceptera att det är som det är, får ånget när jag är hemma hoss henne för att det känns så fel att min mormor, som alltid har varit en glad person, bara sitter där nu. När hon va 70 åkte hon förfan höjdskräcken, bara för att någon hade sagt att hon inte vågade.. Sånn va hon. Älskade mormor!

Det sitter två ledsna hundar framför mig..

..Som väntar på att få smaka min smörgås.. Det ser lite roligt ut faktiskt.. Dom sitter framför mig på andra sidan bordet och glor som om min smörgås va det sista ätbara i världen. Får väll ta och bre dom varsin egen då. Bortskämda skithundar..
Sitter och väntar på att Sandra och popper ska komma hem, kikar ut genom fönstret och det känns bra att det regnar. Hoppas att snön försvinner, men att det inte fryser på.. Då kommer man inte kunna gå ut imorgon.. Funderar på om det är lika mycket snö kvar hemma.. När jag åkte i onsdags va det väldrigt mycket mer snö hemma än det va här. Får väll se på lördag hur det ser ut. Ska iväg till ikea igen när dom har kommit hem, sen kommer pappi och hämtar mig där. Funderar på om jag ska köpa ett bestick ställ när jag endå är på ikea, gjorde inte det igår och jag ångrar mig lite faktiskt. Men vi får se.. Har ett som funkar prima, men det är nog inte så snyggt till det nya diskstället. Hmm.. Får fundera en stund till..

Bloggstart på dagen..

Ber om ursäkt för att jag bloggade så dåligt igår.. Kännde inte för det, inte alls.. Internet bråkade och appen ville inte samarbeta med mig. Så det fick bli som det blev..
Hade en rätt bra dag igår endå, grejade i stallet, packade och var på Ikea. Köpte mig ett diskställ, behövde ett nytt.. När jag flyttade hemifrån för 4 årsen köpte vi ett i trä.. Det har funkat tills för ett litet tagsen när nedre delen gick av och dom här små träbitarna som man ställer talrikar mellan.. Så nu köpte jag ett i metall. får hoppas på att det håller bättre..
Har inte bestämt mig för vad jag ska göra idag. Antingen är jag kvar en dag till, hjälper till med det som ska göras i huset och åker till mamma imorgon och så åker jag hem på lördag. Eller, så åker jag till mamma idag, och åker hem till Stenungsund imorgon.. Jelena åker till sthlm imorgon, så katterna blir ensamma, men dom klarar sig en natt själva, dom har ju varandra.. Men vi märker senare hur det blir.. Nu ska jag slänga mig i soffan och kika på Jims värld. Hörs sen!

Kände mig jättefin när jag sprang omkring inne på ikea i min nya tröja.

Jävla inlägg..

Okej! Jag försökte ladda upp inlägget som skulle kommit upp igår. Det ser ut som själva fan nu, men ni får fan nöja er. Nu är jag på Ikea och köper kök..


Titta vad jag fick i alla hjärtans dag present!

Fick en söt liten blomma, crunchos och filmen ratatouille.. Chipsen var mest på skämt, och filmen fick jag för att jag har sagt att jag vill se den så länge. Åh vad den är mysig! Jag är livrädd för råttor.. Men dom är okej när dom är med i tecknad film och lagar mat. Fick också en jätte mysig tröja av min älskade Emil. Åh jag blir så glad när han engagerar sig. Det är rätt bra att ha en extra familj ibland. :)

Fick också en ask choklad av min älskade älskade mamma. Blir så glad, älskar dig mamma!! <3

 


Bloggar inte mer än såhär idag...

Bara så att ni vet.. Är på dåligt humör och inget funkar som jag vill.. Vi hörs möjligtvis ikväll, men hoppas inte för mycket. I värsta fall hörs vi imon! Hejhopp..


Förbannad!!

Skulle ladda upp fina bilder på mina presenter jag fick idag.. Men tydligen inte!! Data jävel funkar inte heller. Hatar att blogga här..
Har iallafall ätit god mat, ratatouille, potatisgratäng och panerad fisk.. Jävla blandning, men gott va det.

Har kilat lite på möbler på internet, hittar så mycket fint. Men nu är det dags att gå och lägga sig. Försöker blogga bättre imon. Natti natti.


I väntan..

Sitter i bilen och väntar på Sandra som är och grejar i stallet.. Har haft en fantastisk dag i stan med min Belliboll. Vi har varit omkring i massa affärer, handlat lite och bara umgåtts. Köpte lite alla hjärtans dag presenter.. Köpte vinglas ifrån balders hage till Sandra och Popper, varsin tröja till Viggo och Emil och en jättesöt diskborste till mamma.

Mobilen dog när jag va i stan och jag hade i fen laddare med mig.. Visste att jag skulle hit och eftersom att Emil också hat iPhone tänker jag inte på att jag ska ha med mig laddaren hit. Tänker inte på att mobilen kan dö på vägen dit. Det är nog faktiskt det ända problemet jag har haft med iphonen.. Batteritiden!

Men nu dör mobilen snart igen.. Hörs sen!


Kanon förmiddag i stan!

Har både hunnit med att köpa balettskor och handla alla hjärtans dag presenter! Lyckad dag vill jag säga.

 


Fika med belli!

Sitter på espresso house och fikar med bell.. Satt precis och tänkte på vart som hade öppnat den nya starbucks. Det behövde jag inte fundera länge på, eftersom att jag såg skylten rätt framför ögonen på mig.. Typiskt!

Jag och bell ska iväg till dansbutiken när vi har fikat färdigt. Hon vet inget än men hon sitter och är väldigt nyfiken. Sen ska vi gå och luncha på något mysigt ställe. Vilken härlig dag vi får tillsammans.

 


Busshäng!

Sitter på röd, lyssnar på lite musik och filosoferar. Än så länge har det inte varit krångel för varken mig eller bell i busstrafiken.. Är snart i Kungälv och jag hoppas att det håller i sig. Känner inte för att fastna i snön denna morgon... Fattar inte att jag redan är på väg till Göteborg, klockan är förfan inte ens 10!!! Men okej, allt för min docka. <3


Öhh?... Jasså.. Okej! Jag går och lägger mig igen....

 

 


Kattmys..

Ligger i sängen, gosar med stena och kikar på Percy Jackson samtidigt som jag laddar ner kläder/hår/föremål till the sims.. Tycker att mitt liv är rätt bra just nu. Njuter så mycket jag bara kan av varje dag. Just nu, känns livet ganska så enkelt.. Men det är just nu. Ingen vet vad morgondagen har för jävulskaper att erbjuda. Pessimist jävel......





Haha, ser ni hur hon spänner sig?! Lite rädd för kameran kanske? ;)


En helt vanlig måndakväll..

Vanligare än såhär blir det inte.. Saft i vinglas, kläderna ut och in eller bak och fram, vofflor och The sims 3.
Det är så vi gör det på hällebäck! ;)





Jag säger då det..

Åh vad alltig hade varit bra om jag hade en ateljé.. Då skulle jag kunna stänga ute min katter, ha alla målningar på fina stafflin och mina små skitter och teckningar kunde ligga utspritt på ett ritbord.. Jag hade varit lycklig..

Nu ligger allt huller om buller på golvet och katterna försöker både drick upp mitt penselvatten och lägger sig på allt jag gör.. Men men... Vad hade jag varit utan mina barn?!


Skönt att vara färdig..

Sådär! Då va jag klar med bilderna.. Visst blev dom fina?
Jag är iallafall nöjd. Jag önskar mig fina kläder, blommor och en jävla massa choklad. Förra åter fick Emils mamma en New York resa med hotell och shopping, i alla hjärtans dags present.. Tycker inte ens att det är värt att önska mig det... För vem fan skulle ge mig det?!

Imorgon åker jag ner och hämtar min systerdotter i Göteborg.. Ska lämna henne på mammas jobb någon gång på eftermiddagen.. Men innan dess blir det tjejmys på stan. Älskade gumman min. Hon fick glasögon idag också. Visst är hon fin i dom?! Tycker att hon blev skit lik min storasyster i dom.. Men det kanske inte är så kontigt.. Det är ju hennes dotter..



Åh vad hon är fin min lilla Prinsessa... Nu ska tydligen Jejo spela The sims 3.. Så vi får höras senare.. Ska faktiskt sätta mig med det tråkiga jävla projektarbetet nu.. Hejhopp!

Alla hjärtans dag presenter till Killen!


Alla hjärtans dag presenter till Tjejen!


Brunch på sängen!


Photoshop och strålande solsken.

Har suttit och grejat med alla hjärtans dag bilder i photoshop halva morgonen.. Ingenting blir som jag vill, men jag tror att det är för att jag är hungrig.. Tänkte att jag skulle värma mig lite soppa och kika på ett par avsnitt av Svampbob innan jag fortsätter med bilderna. Jag vet precis hur jag vill att jag ska se ut.. Men allting bara bråkar med mig.. Hela tiden! Tänk om endå Jelena va hemma och kunde hjälpa mig som hon brukar när jag får problem.. Jaja.. Vi hörs väll senare. Hejhej!



Vaknar ni också med sånnahär galna frisyrer?


Good night sleep tight and don´t let the bedbugs bite..

Har helt klart valt fel filmer att titta på en kväll som denna.. Får bara ont i magen och gråter som en jävla bebis..

Stängde av filmen och satte på ett avsnitt av Svampbob istället.. Får gråta till film en kväll när jag inte sover ensam. Godnatt kära vänner, vi hörs imorgon!


Hmm..?

Tror ni kag försöker vara nyttig, eller att det bara är så att jag inte har något annat hemma?
Värt att tänka på. ;)

Nu väntar Breaking Dawn. Hörs sen!


Jävla skit film...

Har legat och tittat på "Hur många lingon finns det i värlen." Klarar inte riktigt av filmer där folk dör.. Har lipat i säkert 20 minuter. Hoppas för gudsskull att han inte dog på riktigt.
Men jag har inte bara gråtit.. Skrattade så jag höll på att kissa ner mig till vissa sener. Måste säga att jag tycker att dom är fantastiska skådespelare för sina handikapp.. Hade jag fått klippa bort delen där Leif dog, och begravning så hade den fått en 5/5.. Men okej, en fyra får den.. Kanonfilm skulle jag vilja säga!


Sa du nånting? Bad jag om svar?


Besök av min älskade mammi.

Åh, gick ner och mötte mamma vid Ica runt 1 tiden. Vi köpte en jävla massa mat och sånt.. Gött att handla med banken ibland. Sen gick vi hem och försökte laga cyklen, men däcket va tydligen helt paj så jag ska ner till cykel affären i veckan och köpa ett nytt.

Lagade mat och bjöd mamma på det. Hade lovat Frida att jag skulle göra finsk fisksoppa idag.. Så det fick det bli. Har aldrig bjudit mamma på mat innan och det va lite läskigt faktiskt.. Men jag tror allafall att hon tyckte att det va helt okej! Frida äter som en liten häst.. Synd bara att lilla Felicia inte är här nu.. Det är ändå hennes favoritmat.

Tänkte jag skulle ta mig en powernap nu och sen ska jag köra ett städrace.. Det behövs.
Tack försten för att du diskade åt mig mamma. Älskar dig.



Mmmm.. Massa mat, tur att jag inte bara handlade till mig själv.


Hmm.. Är våren redan på väg?


Tapetval..

Nu är det bara det här jag har kvar att välja mellan.. När det är gjort beställer vi den.. Har funderat i flera dagar på vilken jag tycker är finast.. Men jag har kommit fram till att jag nog väljer den rosa.. Eller den gröna.. Eller den rosa.. Hmm.. Svårt det där! Vad tycker ni ?


Där ser man..

Idag går mina tankar till vänner och familj, fans och alla som älskar henne. Sov gott Whitney.


Film och kattmys.

Har krupit ner under täcket med mina goa katter, kikar på Abduction med ena ögat.. Verkar vara en riktigt bra film men ikväll har jag inte tillräckligt med energi för att riktigt bry mig.

Imorgon komma mamma hit och fixa cykeln, har jag riktig tur är min systerdotter med också. Saknar henne så jag håller på att gå sönder.
Men nu är det dags att nana, natti natti kära vänner!


Hemma i säkerhet igen..

Nu sitter jag hemma i min säng i lägenheten igen.. Jejo och Frida fick för sig att jag skulle med ner till donken, så jag fick så snällt följa med.. Kanske behövde det, drack kanske lite mycket vin lita snabbt på kalaset. Har iallafall haft en helt fantastisk helg.

Idag på morgonen bakade jag ju som sagt kladdkaksmuffins med mörk mintchoklad. Dom blev väldigt uppskattade och jag fick många komplimanger för dom.. Om man nu säger att man får komplimanger för bakverk.. Dom tyckte i vilket fall att dom va väldigt goda..
Sanna och Lasse, Emils mammas kompisar, kom till huset med sin nya lilla vovve.. Höll på att dö så söt va han. Åh vad jag ville ta med mig honom hem.. En riktigt liten buse.. Trodde ett tag att jag skulle få åka hem utan både öron och kinder, men jag kom undan med att par små bitmärken.. Helt okej faktiskt.

Åkte iväg till Skepplanda och tog in hästarna, min lilla Johhny boy, som jag har saknar den fis hästen.. Finare kille får man leta efter. Sen åkte vi hem och grejade lite.. Blev irriterad så det räckte och blev över för att inte bilderna jag hade tänkt ladda upp laddades upp så fort som jag ville.. Så jag skert i det istället.. Klädde på mig fina kläder, bla en jättefin blommig blus ifrån forever21. Älskade jävla affär!!
Åkte till Katja och drack gott vin, skrattade och tjötade. Sen bar det av hemmåt, och efter ett besök på donken är jag tillbaka där jag började i inlägget..

Här får ni lite fina bilder på lill-prinsen.














Hamnade på donken...


På bussen hem.

Sitter på röd på väg hem. Har druckit gott vin och träffat nya människor. Trevligt trevligt. Känns som att klocjan är skit mycket, men det är den ju inte... Bloggar bär jag kommer hem.


Lilla prinsen!

Mobilen bara bråkar med mig så jag sket i att blogga i huset.. Träffade världens sötaste lilla kille idag. En 14 veckors liten doug de bordeaux valp. Började nästan gråta så söt var han! Ska strax iväg på kalaset så jag hinner inte blogga mer nu, men jag lovar att jag gör det när jag kommer hem!

kladdkaksmuffins med mörk mintchoklad

Detta ser ut att bli rätt bra..

I väntan på bättre tider..

Sitter i köket, har precis ätit en jävla massa frukost, känns som att jag håller på att spricka.
Sandra och lillebror Viggo är och säljer GT, väntar på att dom ska komma tillbaka så jag kan baka till alla snälla människor som hjälper till idag.. Känner mig sådär äckligt käck..
Idag ska jag tydligt elda dom gammla golven och annan skit, vet inte hur roligt det kommer bli.. Men jag slipper iallafall bära. Sen antar jag att jag kommer få hjälpa till att städa efter snickaren.. Dammsuga och så, men det stör mig inte alls.. Tror att dom tycker att det är rätt gött att ha ett städ-freak i huset.
Dags att förbereda inför baket. Hörs sen!

Surkatt..

Ska leta reda på surkatten Bosse så jag har någon att sova med. Godnatt kära vänner!



Fredag kväll och gott humör..

Ligger nerbäddad i sängen och försöker smälta alla intryck ifrån dagen som gått.. Mår bra och är nöjd med att inte stå och dansa som en galning på någon nattklubb denna fredagkväll.
Kom hem för ca 2 timmarsen.. Har ätit gött och umgåts med denna älskade familj. Det har varit en jätte bra dag idag faktiskt.. Ända dåliga med dagen är väll isåfall att jag inte har hunnit plugga.. Tror knappast att jag hinner det imorgon heller, men jag har ju lov hela nästa vecka, så jag har ju god tid på mig.
Mobilen dog strax efter att vi kom till huset.. Så om ni undrar varför jag har bloggat så dåligt nu på kvällen är det därför.. Grejade lite med golvet på övervåningen, drack kaffe och mös vid kaminen när alla andra jobbade.
Imorgon ska vi ta bort en skitful heltäckningsmatta på övervåningen, ska bli riktigt skönt.. Får ont i ögonen så ful är den.. Om 3 veckor ska huset vara så klart att det går att bo i det.. Har lite svårt att tro att det kommer hinna bli klart, men om 3 veckor ska dom vara ute ur detta huset iallafall.. Får bara hålla tummarna på att snickarna och målarna kan jobba snabbt..
Nästa vecka ska det börja tapetseras och jag och Sandra bestämde oss för vilken tapet vi ska ha i gästrummet/mitt rum idag, nu är det bara färgen vi ska bestämma oss för.. Det står mellan en rosa och en turkos/grön tapet ifrån PIP 2011. Spännande spännande..
Planerna för morgondagen är lite fluffiga just nu. Vet bara att vi ska iväg till huset tidigt imonmorgon, sen ska vi åka och kika på hundvalparna om vi hinner, efter det bär det av på 30års fest och sen blir jag hemkörd.. Kan tänka mig att det blir en rätt stressig dag imorgon, men det får väll vara så då.
God mat och gott sällskap, behöver inte så mycket mer än så.

Lika som blåa bär..

Det här va i och för sig bara en roligt grej, men jag tycker att om små hundar ska gå omkring i kläder, ska stora kunna göra det på samma sätt.. Små hundar fryser ju knappast mer än stora med likadan päls. Ni måste ändå erkänna att hon va rätt söt i min hoodie. :)

Vi har set rätt gött, jag och Sonya!

Har precis hetsat i mig en panpizza.. Tycker inte att det är så gott alls, men hann inte göra något annat.

Har sovit i nästan 5 timmar nu mitt på dagen.. Känner mig inte utvilad på något sätt, känner bara i att jag har sovit alldeles för mycket. Hatar att känna mig seg i hela kroppen. Känner ju mig förfan som en gammal kärring.. Men det ger sig bog om en stund.. Ska ta mig en kopp kaffe och sen är det dags att åka till huset. Hörs sen!


Skogspromenad och svampfilosofi

Tog en poromenad på ca 40 minuter i skolan med Emil och hundarna. Riktigt skönt, frisk luft och motion. Lite jobbigt att gå va det.. Det ligger så mycket is här i skogen och under alls barr och snön så ser man det inte.. Ester som drar som en jävla pittbull höll på att dra omkull mig flera gånger. Men det är okej, min hjärtattacker kanske behövs ibland.
Nu sitter jag bara och väntar på att Sandra ska komma hem så vi kan åka upp till huset.. Börjar få lite ångest nu, det börjar kännas jobbigt att dom verkligen ska flytta nu.. Jag älskar verkligen detta huset.. Det är stort som en sommarstuga ungefär men det rymmer så myckt kärlek.. Sen älskar jag svampskogen här bakom också.. Förra hösten plockade jag och Emil ca 30 kilo kantareller här. Iochförsig kan man ju åka tillbaka och plocka svamp, men det kommer nog kännas konstigt att jag inte känner dom som bor i huset.. Har jag lite tur finns det bra svampskog runt huset i Prässebo också.

Vi har det rätt gött, jag och prytt-Sonya


Svårt att somna..

Ligger i sängen och funderar över livet.. Tusen tankar snurrar omkring i huvet. Vill bara sova en stund så jag slipper tänka. Håller på att vrida mig själv ut och in för att tankar bosätter sig permanent i huvudet på mig. Jag vill inte.. Jag orkar inte!

Jag och Sandra har nästan kommit fram till vilken tapet det blir.. Men inte helt än... Vi tycker samma men vissa gillar hon mer än jag och tvärt om... Jag får iallafall bestämma i slutet, så helt överens behöver vi inte vara.

Imorgon ska jag sätta mig och plugga lite, sen blir det upp till huset och förhoppningsvis ska vi iväg och kika på hundvalpar. Har ju något att se fram emot iallafall.


På väg till prässebo.

Sitter i bilen på väg till huset, har en jävla släpkärra bak på bilen och det känns som att vi kör i 30.. Börjar tröttna på att åka bil... Ska bli riktigt mysigt att komma hem sen och äta god mat, kika på film och bara umgås.

Träffade min vän Frida idag, eller jag såg henne i affären hon jobbar i. Har blivit så känslig på sista tiden, höll på att börja gråta för att jag blev så lycklig. Det är lite jobbigt faktiskt. Men men, nu ska in och greja i huset. Hörs sen!


Wild ones!

Sitter och väntar på röd, fick för mig att den skulle gå 18 över.. Men tydligen inte. Får sitta här till halv istället, inte för att det gör så mycket. Lyssnar på musik och njuter av vintersolen. Har det rätt gött där jag sitter. :)


Godmorgon föresten..

Sjukanmälde mig idag.. Det är något med torsdagar asså... Jag vill inte gå till skolan på torsdagar.
Ska sätta mig med projektarbetet efter att jag har ätit lunch.. Ska göra ett par våfflor idag också.. Tycker egentligen att pankakor och våfflor och sånt är som efterätt.. Men jag blev jätte sugen på våfflor när jag tänkte på det..

Ligger och lyssnar på Manfredman's Erth band och njuter av vintersolen som skiner in genom förstrena.
Helt fantastiskt..


I just have2have!

Sitter och klickar runt på Have2have. Det va jätte längesen jag va där och dom har fått in mycket nytt, riktigt fina skor och accesoarer. Det är inte så dyrt heller, men jag är stenpank och då spelar det ju inte så stor roll om det är billigt eller inte.. Men men.. Får väll önska mig ett presentkort i födelsedagspresent där ifrån eller någt..



Lillasyster

Ser väll ut som att jag borde gå och lägga mig kanske.. Imorgon är sista dagen i skolan, sen är det lov i en vecka.. Ska bli jätte skönt. Ska sova ordentligt och ladda upp inför ett jävla race fram tills att betygen sätts.. Förra året fick jag ett mvg, 11 vg och resten g.. Satsar på att få vg i alla ämnen utom matte, som jag vet att jag bara kommer få godkänt i.. Men det kommer gå bra alltihoppa, får alltid sånn super energi på slutet av vårterminen.

Åker till Emil imon igen, som alla torsdagar. Jag och Sandra ska kolla på golv och fixa lite smått i huset.. Sen på lördan åker jag hem och på söndag kommer mamma och hjälper mig med punkan. Jävla go helg!

Nu ska jag slänga mig i min prinsess säng och kika på svampbob innan jag somnar.. Natti!




Nostalgi-chock

Satt och rotade igenom alla 100 usb-minnen jag har haft liggandes.. Hoppades på endel bilder men jag hittade mest musik. Men vilken musik! Sitter och njuter av gammla minnen, minnen som kommer tillbaka till mig när jag lyssnar dom här härliga låtarna som jag hade glömt bort.



 

 





 

 


 

 

 


Har jag berättat för dig att jag älskar dig?


Önskelista

 



* Symaskin.
* Strykjärn + Strykbräda.
* Digitalkamera ( min funkar ju inte hur mycket jag än laddar den.. )
* Uggs. Rosa eller svarta..
* Yankee Candles i alla möjliga dofter.
* Poncho Multi Bows.
* Massa pengar så jag kan köpa mig ett par körlektioner.
* Möbler, porslin, textilier och pynt ifrån Indiska.


Me and my blue bike!


På väg för att hämta min cykel.

Sitter i bilen på väg ner till returvaruhuset. Har fått mycket gjort idag och jag är jätte nöjd. Målningen är nästan klar och den blir fantastisk.
Har dessutom gjort två ringar av glaspärlor. Söta som socker!


Framtida konstnärer. Kom ihåg vart du såg dom först...


Mitt lilla kusinbarn Linus!




Kreativiteten flödar.. Men jag är arg!

Arg som fan för att mina nyaste leggings redan har gått sönder... Jag fattar inte hur många par jag ska behöva köpa.. När det går mot varmare tider så ska jag rensa garderoben på trasiga byxor och köpa lika många nya. Jag tror att jag har två par svarta leggings som fortfarande är hela. Skulle gissa på att jag har runt 15 par svarta leggings... Tänk er varje morgon jag ska klä på mig och rotar igenom alla dom paren för att endå inte hitta några hela... Va ju så glad imorse att jag visste att dom hela låg nytvättade i garderoben... Men icke. Ska fjäska lite med mamma så kanske jag kan få ett par hundralappar så jag kan köpa nya.

Idag ska jag iallafall köpa en cykel. Min bildlärare hittade en jättefin damcykel på returvaruhuset som han reserverade igår. 150 kr, vilket klipp... Måste bara köpa en paket med sånt man lagar däckena med för det är tydligen punks på framdäcket. Nu ska jag ner och äta torsk och äggsås. Antar att det bara är att gilla läget...

Har börjat måla igen. Kallar denna konst för "den inre människan". Det låter väll lyxigt? ;)


Skyndar iväg till skolan..

Hatar att försova mig.. Men jag skyndar iväg till skolan i regnbågens alla färger... Iallafall brunt, svart, blått och rosa. Skit snyggt!!

Idag ska jag plugga järnet, hade tänkt att jag skulle haft med mig projektarbetet idag men eftersom att jag försov mig stressade jag iväg och glömde det hemma.. Tycker att det är lättare att få något gjort i skolan.
Men jag ska se till att sparka mig själv ordentligt i röven i när jag kommer hem..


Drömmarnas land väntar ivrigt på mig..

Dags att krypa ner i sängen nu. Är svin trött efter att ha suttit i tvättstugan ifrån kvart i 8, tills för en halvtimma sen..
Tror föresten att jag har fått reumatism i mitt höger lillfinger.. Eller i lederna ifrån lillfingern till handleden. Kan knappt vicka på fingret utan att det för ont. Kanske har stukat det, man vet aldrig.

Imorgon har jag bild och form hela dagen. Måste plugga lite svenska och greja med projektarbetet också. blir så förbannad på mig själv när jag inte sätter mig med det... Vet ju att jag måste. Men imorgon, då jävlar..
Ska jag orka med det måste jag nog försöka sova nu. Godnatt alla små getingar.


I väntan på att sista tvätten ska torka..



Känner man sig hemma i tvättstugan eller?


Dilemma..

Ja, jag har blivit besatt av tapeter.. Jag kan inte sluta klicka mig in på alla dessa jävla målaraffärs sidor på internet.. Jag mår dåligt!!
Men nu kommer vi till det jobbigaste.. I gästrummet i det nya huset får jag välja, helt själv, vilken tapet det ska vara. Får nästan lite panikångest. Det finns så fruktansvärt mycket fina tapeter. Har hittat så mycket fin. Många är ifrån England och kostar typ 2500 kr rullen.. Men jag hittade bla en skit söt kolektion ifrån Rosa bandet.. Tänk vad fint att man kan stödja dom genom att ha en blommig tapet på väggen.. Är du inte det rätt fantastiskt?
Helst skulle jag vilja ha en liten bit tapet ur alla kollektioner..
Men jag älskar Pip 2011 kollektionen och blev helt såld första gången jag fick se bilder ur den..
Så det blir nog någon där ifrån.. Alla dessa blommor och påfåglar. Får snart ett tapetanfall och beställer hem ett par rullar och börjar tapetsera hemma istället..
Är den inte underbar ?


En månad och en vecka rökfri..

Kom på mig själv med att jag bloggar skit dåligt om hur det går med mitt sluta rökande.. Det va ju därför jag började blogga.. Men nu har jag inte berättat något om det på 3 veckor.. Idag är det 5te veckan jag är rökfri. Känns jätte bra och tänker inte på det längre. Mår typ illa när jag känner att någon luktar rök och jag kan handla huuuur mycket mer som helst i veckan och jag är skit nöjd. Känner inte lägre att jag behöver cigaretter och jag hinner med så mycket annat när jag inte hela tiden vill gå ut och röka.

Men sen är det så att vissa dagar är värre än andra. La av med plåsterna helt i 2 veckor.. Men folk ville inte umgås med mig tillsut. Jag va på skit humör hela tiden och vissa i min närhet orkade inte med mig tillsut.. Så jag började med 7 mg plåsterna igen. Det stör mig inte. Dom är mindre än ett frimärke och det kliar nästan ingenting. Så det är okej. Ska ha dom veckan ut nu sen hoppas jag på att jag kan vara utan dom och endå vara på bra humör.

Jävla tvättmaskin......

Sitter i tvättstugan med Jejo och surar över att ena tvättmaskinen är sönder... Det värsta av allt är att mina kläder är kvar i den.. Manglar lite lakan och spelar på Jejos mobil för att få tiden att gå.. Har skit tråkigt..

Det verkar som att maskinen börjar komma igång lite nu. Den har stått och rullat i snart en och en halv timma.. Väntar på att den ska börja centrifugera.


Har det rätt gött iallafall. ;)


Lagar våfflor..


I väntan på våfflor..

Roar mig med att äta choklad och ladda ner dokumentär filmer medans jag väntar på att tvätten ska bli klar.. Rätt göt.. Jelena och Frida är nere på ica och köper våffelmix och grädda.. Tyckte att jag behövde det..

Sitter och lyssnar igensom rihannas nyaste album.. Skit bra.. Har bara hört låtarna som har gått på radion innan men resten är också bra. Vissa är till och med bättre än dom som har spelats på radion. Eller ja.. Jag tycker det iallafall.

Felicia sitter i köket och filosoferar för sig själv.. Tycker så synd om henne, hon sitter och snorar som en gris.
Jag får antagligen finbesök ikväll. Emils mamma ska upp och hämta en soffa på hasselbacken, och om hon hann skulle hon komma förbi på en kopp te. Mysigt!

Dags att springa ner till tvätten igen. Hör senare! Hejhopp..

we like to sleep all day and party all night


Hela första lektionen gick åt till att sortera pärlor...

 

 


Dags att gå och lägga sig kanske..

Ligger i sängen med en full Emma, filosoferar lite och smsar med min älskade syster. Tänkte att jag skulle gå och lägga mig om en stund. Är så trött att ögonen går i kors.

Imorgon börjar jag 9 och har bild & form hela dagen. Ska bli skönt måla lite. Har inte gjort det på hur länge som helst. Behöver vara lite kreativ. Ska ta med mig projektarbetet och försöka få lite mer gjort på det också. Längtar så jävla mycket tills det är klart så jag bara kan lägga den skiten bakom mig.. Egentligen är det en jätte roligt uppgift. Det är jätte härligt blommor att måla.. Men den här pressen gör att jag bara vill slänga det åt helvete. Men det är snart klart.. Ska bara måla alla vita blommor och sen är det bara skrivningen kvar. Svenska har jag jätte lätt för så det blir nog inga svårigheter med det. Men som sagt.. Bara för att det är något jag måste göra, så vill jag inte.

Nu är det hög tid att borsta tänderna och bädda ner sig i sängen.
Sov gott kära vänner.


Älskade älskade kusin

Sitter i soffan med Emma och Felicia, gungar till one direction - what makes you beautiful.
Kvällen har varit helt fantastiskt. Har ätit väldigt god mat och druckit både vin och champange.

Måste också berätta för er att jag fick en poncho och en fantastisk väska av min älskade kusin.
Älskar dig Emma. Tack för att du finns..




På väg hem..

Åker ifrån Uddevalla nu. Har haft en jätte härlig förmiddag här. Har lärt mig enkel och dividerat med en fantastisk biolog.
Blir släppt hemma vid busshållplatsen, sen ska jag dra med mig Jejo ner till Ica och handla lite. Seeeen, kommer min kusin Emma, då ska jag laga min röda linsgryta. Åh gud va gott det det ska bli. Får inte träffa min älskade Emma på två veckor efter idag. Kommer bli skitjobbigt. Men nästa gång vi ses sitter vi i bilen på väg ner till Ullared. Jävligt gött!


Det bor en gottegris i mig..


På väg till Uddevalla.

Sitter i bilen med tjejerna i 2an, på väg till Uddevalla museum. Fick chansen att skjuta upp engelskan en vecka till. Hade ju bara varit dum om jag inte hade tagit den.
Vet inte riktigt vad vi ska göra på museet men det är säkert något tjöt om Bohusläns historia.. Tror att det är mest sånna saker där.

Sitter och är jätte sugen på godis. Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Får väll ta mig en snabb sväng in i Uddevalla centrum och leta upp en kiosk. Jag tror det löser sig. Hörs sen!


feels good being me

Ligger i min säng, nyduschad. Har hela hällebäcks familjen samlad och jag har det rätt gött.. Förutom det att jag mår skit illa.. Har haft så mycket att göra idag att jag har glömt bort att äta.. Har ätit en liten bit pizza, en påse chips och två svenne mackor.. Inte jätte bra.. Men dagen har varit turbulent.. Förutom det att jag har varit så jävla pissfitt humör har jag bråkat med människor jag egentligen älskar.. Många.. Antagligen för att jag har varit en jävla bitch idag.

Imon börjar jag 9, vi ska gå igenom projektarbetet och sådär.. Inte så gött eftersom att ja faktiskt får sova till 10 annars. Men en dag får jag väll stå ut.. Imon börjar jag med engelska c ordentligt också, fyfan.. Sen månste jag ner och köpa kattsand och torrfoder.. Orkade inte bära med mig det hem idag. Tur va väll det eftersom a´tt jag tappade ena kassen när den gick sönder. Handlade förfan mat för 580 spänn idag.. Känns jävligt onödigt. Kunde lagt det på helt andra saker.. Ska fan börja handla på Willys..

Ska dricka lite citrus te och hoppas på att jag känner mig suuuper frisk imon morgon.. Behöver det.
Sov gott älskade vänner!




Härlig kvällsmusik!










Njutbart




Tänkte visa er något roligt..

Men ingetning funkar som jag vill och Jejo är oooomöjlig!!

Going Parket-board...

 








Jag ger upp..

Ni kommer aldrig kunna kommentera i min blogg.. Det går bara inte.. Jag försöker med allt.. Gör om designen.. Byter tema.. Allt.. Men ingeting funkar.. Så jag får väll ha en blogg ni inte kan kommentera då. ROLIGT!!!!!!!

Tröstäter chips och surar..

Sitter i min säng med Jejo och äter Crunchos.. Humöret gick över ifrån ledsen till skit förbannad sekunden jag hoppade av i stenungsund.. Gick omkrig inne på Coop och va arg på allting.. Hittade inte det jag skulle ha och dom hade inte det jag behövde.. Sen blev jag utskälld av en jävla gubbe för att mina kassar tydligen tog för stor plats på bänken i busskuren.. Jag tänkte att om han hade bantat ner sig ca 100 kilo hade hans feta röv också fått plats.. Men jag sa inget..
Städade av mig lite ilska när jag kom hem.. Speglarna i hallen och badrummet står och skiner som aldrig förr.. Men nu är jag bara ledsen igen.. Dessa jävla humörsvängningar.. Längtar efter Emil.. Behöver nog fortsätta tröstäta en stund till.. Men om jag känner mig själv rätt kommer jag släga den här påsen åt helvete om en sund.. För då är jag arg igen. 

Ska ta mig en dusch om en stund.. Sen kommer felicia och då blir det middag..
Börjar 9 imorgon.. Så jag ska försöka lägga mig tidigade ikväll också. Får se hur det går.

Ensam och ledsen

Sitter på lila på väg in till stan. Känner mig riktigt nere i skiten denna förmiddag.. Varför spelar inte så stor roll.. Är inte ens säker på varför jag känner såhär. Känner mig bara lämnad på något konstigt sätt.. Skit jobbigt..

Lyssnar på kapten röd. Tror bara att svensk reggae klan få mig att må bättre när jag mår såhär pissröv.
Förhoppningsvis blir det bättre när jag kommer hem till mina älskade barn. Det gör så ont i hjärtat att jag inte har varit hemma på 2 nätter. Tur att dom har Jelena.


Dags att sova kanske..

Ligger och tittar på mulan 2, som alltid när jag sover här.. Gillar den inte egentligen och jag har aldrig ens sett slutet.. Men den är bra att somna till.
Ligger och tänker lite. Min kusin Joel hade 25års fest i Nol idag.. Lillasyster skulle tydligen spela live och sådär. Men jag kände faktiskt inte för det. Jag älskar min släkt och familj, och jag önskar att vi träffades oftare. Men man är inte alltid på humör för brakfest. Eller?

Ska försöka komma iväg här ifrån rätt tidigt imon. Det brukar aldrig bli så, men jag behöver handla och sådär... Får väll se vad som händer.. Sandra pratade om att vi eventuellt skulle åka och kika på hennes kompis nya valp.. Men som sagt, det märker vi imorgon.

Tycker att det är dags att försöka sova nu. Godnatt kära vänner.


Saknar min lilla stena också. Längtar efter mina älskade barn alldeles för mycket..


Lördagsmys med melodifestivalen!

Sitter och kikar på melodifestivalen. Nostalgi! Göttar mig ordentligt med dom här jävla beroendeframkallande crunchosarna, mozzarella och fanta. Kanske inte helt normala gottegris vanor... Men jag tycker att man borde få ära vad man vill.


Mmm. Det blir pizza för hela slanten idag igen!


Ute och springer på prässebo sjön!

Njuter av den underbara vintersolen. Är så lycklig över att vara här. Allt är så bra just nu. Ska tillbaka till huset och grilla lite korv. Om Gud finns vill jag tacka honom för allt underbart i världen.
Tack!


Drömmarnas hus!


Jag har hittat mitt paradis!

Går omkring i huset och njuter av allt som är mitt. Jag tycker iallafall att allt är mitt. Jag fullkomligt älskar det! Åh vad jag ska bo gött här!

Emil har fått en by bästis! Fiona den fina..


Har börjat köpa kläder på netto! ;)


Sitter i bilen..

.. På väg till Pressebo. Idag har jag lycka i hjärtat. Fick precis veta att jag har fått en liten kusin unge. Får hoppas på att det snart blir en tripp till Danmark då så jag får träffa plutten.

One love!

 


Önskar dig ett helvete till frukost!

Vill inte blogga. Är bara arg, saker som vi inte ska prata om kommer på tal.. Saker jag vill höra historien bakom men gråter mig till sömns över. Drömmer fortfarande om henne... Drömmer om hur hon förstör mitt liv med dig. Drömmer om hur mycket du älskar henne och hur bra ni har det. Jag unnar inte henne det. Hon har inte rätten att må bra efter allt hon gjort mig! Hon gör att jag vill hata dig också. Jag blir så arg och frustrerad... Så arg att jag vill slita av mig håret och börja lyssna på hårdrock!

Jag önskar dig ett helvete till frukost, jävla hora!


Längtan

Det blev inget bloggande om tapeter. La mig på kökssoffan och åt crunchos när Emil kom hem.

Imorgon ska vi iväg och greja i huset. Skabli spännande att se hur det ser ut inuti, har bara sett utsidan. Åh vad bra det här kommer bli. Jag och Sandra ska eventuellt iväg till ett par målaraffärer och kika lite, om vi hinner. Längtar så mycket!! Lovar att fota.
Men det är imorgon det och jag behöver sova. Ha en fortsatt trevlig kväll! Puss


Kan berätta för er att..

Det inte är så jätte gött att vänta på bussen i 40 minuter i 15 minusgrader.. Men jag är hemma nu, har ätit jätte goda laxbiffar och broccoligratäng. Fantastiskt.

Ligger och gosar med Sonya i soffan, och som ni vet kan jag inte ladda upp bilder när jag mobilbloggar här. Men jag ska sätta mig och kika på tapeter om en stund. Ska kolla om bilderna har kommit upp på fb också, så jag bloggar mer med bilder senare ikväll. Puss


Skrattar så jag kissar ner mig!!


Eftermiddags filosofi

Ligger i min säng, som alltid. Funderar lite över livet och kilar ut över snötäckta tak. Vackert! Önskar att jag inte blev bakis, men jag har kommit fram till att det är när jag dricker sprit som jag blir såhär bakis... Rätt dumt att sprit är så gott...

Planerna ändrades något idag och jag har inte kommit iväg än. Men det börjar bli dags att klä på sig lite kläder och kolla upp buss tider. Orkar inte. Önskar att jag hade bli, eller iallafall att någon ville köra mig.
Ska verkligen önska mig körkorts lektioner i födelsedags present.. Önskar mig så mycket annat också... En symaskin, en wokpanna, yankee candles och långa gardiner... Åh, tur att jag fyller 20. :)


Solsken och starka kännslor..

Har städat hela lägenheten och skurat fläkten.. Inte det roligaste man kan göra en fredag förmiddag kanske, men sånt måste också göras.. Ska klä på mig och pallra mig iväg till bussen om en stund.. Åker till Emil idag iallafall, fast han va en jävla gris imot mig igår, och idag..
Om jag hade velat hade jag kunnat vända och gå med en gång, men den kärleken jag har till honom är oändligt. Jag älskar honom av hela min kropp och själ.. Det är hemsk. Men så är det. Ingen har någonsin berört mig på samma sätt som han, han har hjälpt mig att växa, lika mycket som han har tryckt ner mig till botten.. Men jag tror att riktigt kärlek är sån, om riktigt kärlek finns. Vi gjorde slut i September förra året, och även om vi inte är tillsammans längre har vi båda otroligt starka kännslor för varandra och ingen av oss vill vara ifrån varandra. Men ibland blir saker inte som man tänkt sig, jag hade ju tänkt mig att vi skulle leva lyckliga i alla våra dagar, men saker och ting hände och det där med att allt skulle vara bra föralltid gick käpp rätt åt helvete. Men jag äslkar honom, och det kommer jag alltid att göra, vad som än händer.

Hade iallafall väldigt roligt igår. Tack alla kära vänner för det.. Väntar fortfarande på att bilderna ifrån Klubb Total ska komma upp på fb, men det vekar dom inte vilja göra..






bakis idag kanske...

godmorgon alla friska och härliga människor.. har inte rört huvet än men jag kan tänka mig att jag är rätt bakis... frack lite myket igår.. men roligt hade jag, blev kär i en av bartenderna också. Men han ville inte ens berätta vad han hette så jag släppte det ganska snabbt.. Åkte hem vid 22 tiden, fick ett jävla host anfall och kännde att jag borde ta mig hemåt.. Vid grönsakstorget kom jag på att bussarna hem till stenungsund fortfarande gick så jag åkte hem. Tyckte att katterna behövde lite mamma kärlek. Är du bara hemma måndag till torsdag oftast, tycker inte att jag alltid kan förlita mig på att Jejo ska ta hand om dom äver helgen, även om jag vet att hon gör det.

Får se vad som händer idag... Skulle egentligen till Emil. Skulle iväg och greja med nya huset och sådär.. Men vi bråkade rätt ordentligt över telefon igår, och jag vet inte riktigt hur det här slutar.. Det återstår att se..

Väntar ivrigt på att bilderna ifrån igår ska läggas upp på klubb total så jag kan lägga upp dom här på bloggen. Vad jag såg igår blev bilderna riiiiiktigt fina. ;) Hörs sen! Hejhopp..

Sitter på tåget...

Sitter på tåget och göttar oss med vin i petflaska och chilli nötter. Sticky öppnar om en timma och vi får bara hålla tummarna på att vi kommer in innan happy hour är slut. Vad gör ni denna underbara torsdag kväll?


Utgång på ingång!

Sitter på bussen på väg ner till torget. Kommer bli riktigt roligt ikväll!


Sleeping beauty..

Godmorgon kära vänner.. Det här med bloggandet skiter sig redan ifrån början.. Gick up vid 9 och åt lite, sen tyckte jag att jag behövde vila tills nu. Har sovit riktigt gött inatt också. Sov hela natten både igår natt och inatt. Tror inte på något sätt att det kommer fortsätta så, men jag är lycklig sålänge jag får sova.

Tänkte jag skulle ta mig en dusch och laga lite mat.
Det blir nog att jag följer med ut.. Ett par drinkar iallafall..
Vi hörs väll sen. Hejhopp!


if you ever get a headache, put up a turban..

Ligger i sängen helt slutkörd i huvet. Har aldrig haft sån här jävla huvudvärk. Värken är så kraftig att den går ända ner i ögonen och nacken. Vet inte vart jag ska ta vägen.. är det migrän eller?!

Har haft en helt okej dag idag allafall, bortsätt ifrån att bloggen har bråkat med mig. Men det är löst nu, så om ni vill är det fritt fram att kommentera.. Ett tag till iallafall.. Man vet aldrig hur länge turen håller i sig..

Ska försöka ta tag i bloggandet imon igen, har inte speciellt mycket att blogga om men jag får väll lösa det. Ska inte till skolan imon, är skit förkyld. Men jag ska plugga lite engelska och måla lite, kanske greja med projektarbetet lite också, beroende på hur jag mår.
Planen va ju att vi skulle ut och fira Coffe imon. Förhoppningsvis är jag tillräckligt frisk för att följa med, hade varit tråkigt att missa det. Men mer om det imon.

Godnatt. Puss


Mitt uppe i allt bök...

Vill jag bara berätta att det gåt att kommentera igen.. en stund till iallafall..

Äter också pizza med felica, har fortfarande huvudvärk och jag vill bara slå någon..


JAG HATAR MIN BLOGG

vill inte ens fortsätta blogga för att jag inte får ordning på designen.. märker nu varför ingen komenterar.. MAN KAN JU INTE ENS KOMMENTERA!!!!

I've got that middle finger disease today...

Sitter i min säng, äter glass och har huvudvärk.. Tycker väldigt synd om mig själv..
Efter att jag hade bloggat i förmiddags lagade jag och Emmis lunch, Potatis kroketter, quornfileér och kebabsås. Fantastiskt gott. Sen åkte hon... Då fick jag för mig att möbilera om och sen behövdes det storstädas.. Hittade så jävla mycket skit bakom soffan så jag höll på att kräkas. Inte roligt alls.


Nu plingar det på dörren.. Feliciaa!! Hörs sen.


Goodbye Babies,

Your mom and sisters gonna miss you....
Hoppas ni får det bättre hos Emma än ni fick hos mig flickor.




Gårdagens bravader

Hade absolut ingenting att blogga om igår, hade inte tid att tänka på det heller. Tyckte bara att det va jävla piss tråkigt med allt som blogg kan handla om. Men det va en bra dag, hade det bra i skolan, shoppade lite och drack vin med coffe och Emma.

Hade bild och form hela dagen i skolan, fick mycket gjort och projektarbetet är nästam klart. Ska börja skriva ihop arbetet och göra papprena till någon slags bok. Det kommer bli skit bra när det är klart.

Åkte ner till torget efter skolan med Coffe och min älskade vän Alexandra Dahle. Sprang in i min favorit inrednings affär.. Känte att jag skulle KOLLA på lite burkar.. Planera och försöka få lite ordning på saker och ting.. Men hur tror ni att det gick? När jag var klar på Bosättning hade jag gjort av med 330 spänn.. Heja Elin!

På väv hem ringde mamma och frågade hur det va med mig.. Då kom jag av någon anledning på att jag hade glömt mina projektarbetes böcker på Bosättning.. Bra jobbat kände jag där i paniken och trodde att jag skulle få börja om från början.. Coffe som är så jävla snäll sprang bort och hämtade dom medans jag gick in på bibban och betalade min skuld och lånade lite nya böcker. Lånade bla en vagatarisk husmanskosts kokbok. Tyckte inte att den va så intressant, tur att man inte betalar för böckerna man lånar. Det hade varit slöseri med pengar faktiskt..

Senare på eftermiddagen kom min älskade kusin Emmis upp. Det börjar bli som en vana för mig att hon kommer hit en gång i veckan och äter god mat och dricker vin. Tycker att det känns riktihgt bra att ha en sånn nära vän som är ens kusin. Önskar att jag va bäska kompis med alla mina kusiner. Älskade människor.

Ska ta min slappa röv ur sängen och laga lite mat nu. Hörs sen. Puss

RSS 2.0