Gör pärlhörlurar.

Är ni intresserade av en video där jag visar hur man gör? :)


Myser mer en Ester-rumpa!


Sömnsvårigheter

Jag älskar min Emil väldigt mycket, men han är helt fruktansvärd att sova bredvid i en 1,20 säng. Han svettas, snarkar, sparkas och slåss i sömnen. Blir så irriterad och jag är så trött. Får bädda i ordning och sova på soffan istället. Det här funkar ju inte...



Mysis med Emil.


Goodnight!


På väg hem.

Sitter på vagnen hem. Har haft en jätte fin kväll med en jätte fin vän. Har haft det supertrevligt. Dock va båda filmerna vi hyrde helt värdelösa. Den ena tittade vi inte ens halvklart på. Så, passa er för dom.

Är snart hemma iallafall. Emil sitter på 8an framför mig och vi har bråkat hela vägen. Är så jävla trött på allt. Har alla killar bara en halv hjärna att tänka med? Är alla killar lila egoistiska? Om dom inte är det, varför är min det då? Det är synd att jag älskar honom så mycket som jag gör. Min mongoloida jävla idiot till prins.


Gott!


Grrrr!


Myspys på fjärdelånggatan.

Sitter i mandis soffa med ett glas vin. Har precis ätit och är mätt som en påse stenar. Senare blir det film och godis!


Funderingar.

Sitter på bussen på väg in till stan igen. Ska hem till min Amanda ikväll. Det blir räkmys och dagen till ära även skräckfilm och godis. Sen åker jag hem och då är förmodligen Emil redan där och väntar på mig.

Men jag funderar lite. Tänker på det här med hur människor egentligen ser mig. Jag tycker själv att jag är väldigt snäll och hur go som helst. Tycker att jag är lätt att lära känna och lätt att tycka om. Men det kanske inte är så. Får höra ofta att jag är väldigt speciell. I många fall är det något bra. Men inte alltid. Jag tror att yngre människor, även folk i min egen ålder och ett par år äldre har svårt att förstå mig. Jag tror att i och med att jag är så "speciell" som jag tydligen är kan upplevas som lite konstig och annorlunda för att jag inte beter mig som folk i deras omgivning gör. Jag pratar väldigt mycket och om saker andra kanske tycker är bara jätte konstigt, ex mina katter. Om jag träffar men kompis tillsammans med en annan kompis väljer jag att prata dom på ungefär på samma sätt som när jag pratar med min kompis, som att jag känner dom också och gör detta för att det blir bekvämast för mig så. Jag har lätt för att anpassa mig men jag är alltid mig själv. Jag tycker om att vara mig själv. Jag tycker att jag är bäst och älskar typ allt med mig själv.

Med detta vill jag säga att jag tycker att det är synd att människor är så fördomsfulla mot sånna som inte är som alla andra. Vi är lika bra. Kanske till och med lite bättre.


Frukost


Det snöar i prässebo!


Sorry for my bad blogging.

Ledsen att jag bloggat så dåligt idag. Har inte direkt haft tid.
Va uppe med tuppen redan klockan 70.45. Tog en dusch, vaknade till liv, fönade håret och kilade ner till torget och mötte upp min kusin Jimmy. Han köpte sig en vinterjacka och två par skor. Jätte mysigt. Sedan tog jag vagnen till stan. Köpte mig ett nytt busskort och Spotify. Nöjd med det satte jag mig på 600 till Lösöse. Där träffade jag Emil och Sandra och gick iväg och kollade på en liten etta. Den förste december flyttar han in. Tyvärr är den för liten för att vi båda ska kunna bo där. Givetvis kommer jag vara där ibland men det finns ju förfan inte ens några garderober där.
Sen åkte vi hem till prässebo. Åt lunch och tjötade. Sen tittade jag och Emil på en film som hette the innkeepers. Konstig film. Sen va det middag. Taccos. Trött och mätt som en gris ligger jag utslagen i soffan och kikar på Gustavsson tre trappor upp.


Time for halloween!

Min syster har pimpat sin trädgård med både det ena och det andra. Welcome to halloweentown!


Kattmys.


Snart vinter?

Fick precis en bild skickad till mig ifrån min syster. Det snöar tydligen i Taberg, där hon bor.


Mitt uppe i allt.

Mitt uppe i alla julklappslistor och telefonsamtal kom mamma hem med en liten present till mig. Tack mamma. Du är bäst!


Sanningen!

Låg och funderade på saker jag skrivit i bloggen men som jag inte fortsatt prata om. Ni borde ju undra varför.
Jo, anledningen till att jag inte bloggar om hur det går med sluta rökandet är bl.a. För att jag knappt tänker på det. Jag har slutat röka men tar en cigarett då och då. När jag känner för det, till ett glas vin etc. Så länge jag är är happy så tycker jag att det är ok.
Anledningen till att jag slutade blogga om det här med kalorier och bantning, det är för att jag höll på med det i ca två veckor. Sen slog det slint i hjärnan på mig och jag blev sjuk av att behöva tänka så mycket på varenda liten grej jag stoppade i munnen. Nu äter jag mig istället mätt, överdriver inte med godis och läsk och har börjat simma.

Så. Nu vet ni det. Ska vila en stund och sen tror jag att det är dags för badhuset att få sig en omgång.


Mr. Pumpkin

Pappa kom hem med en av dom hemmaodlade pumporna. Favoritsystern fick naturligtvis den största. Fick nöja mig med den på 7 kilo. ;)

Såhär blev han. Min pumpagubbe!


Lunch!


Hälsarpå hos lilltjejen.

Atene, finaste båten i världen!


Hämtar lite grejer i frådet!


maybe i should get some sleep.

Godnatt!


Cozy.

Vi myser tillsammans en stund till innan det är dags för mig att stena att gå hem. Tänk när vi sov tillsammans såhär varje natt. Stena vid mitt huvud, Mitsou vid fötterna eller vid höften och Mitsou på andra sidan sängen med rumpan vänd åt mig.




three little beautiful things.

Sitter hos katterna och myser. Löser korsord, som vanligt, och kikar på veckans bott. Myran är med idag. Hon och Mitsou bråkar som alltid och Sluggo ligger i köket och latar sig.

Är jätte trött och det ska bli jätte skönt att sova sen. Tycker om att vara vaken men jag fullständigt älskar att sova.
Imorgon ska jag på möte klockan 12.30 hos jobbcoachen. Sen kommer min syster ner. Hoppas på att hinna umgås med henne en stund innan hon åker hem igen. Har inte träffat henne sen i somras.


Trött!!!

Nu är jag riktigt värd en stunds vila. Har glömt bort att äta idag, och det kom jag på nu. När jag har lugnat mig lite. När jag kom hem efter att ha ruschat omkring på frölunda torg på jakt efter alla papper, lagade jag lite mat. Lila bra att jag gjorde det med en gång ifall att det skulle bli som igår. Sen ställde jag mig och skurade badrummet och dammsög hela lägenheten. När jag va i städ-toppform städade jag min lägenhet klinisk på ca en halvtimma. Skulle jag göra allt det jag gjorde då, nu, då skulle det nig ta en och en halvtimma. Börjar bli gammal!!!


Lagar lite mat.


Äntligen!

Ibland är livet enkelt. Jag behövde bara fylla i en ansökan, hämta lite papper och vipps, så har jag lite drygt 7000 extra denna månaden. Förstår ännu inte vad folk har emot soc. Jag blev väl bemött och fick dessutom pengar. Det kunde inte bli mycket bättre. Idag är jag glad. Gladare är jag nog i nästa vecka då jag ska gå loss på julklappar!


when there is nothing left to do

Har fortfarande skitjobbig huvudvärk och jag kan inte somna. Då får jag försöka lura mig själv till sömns. Blir alltid jättetrött när jag har ätit eller när jag tittat på någonting jag sätt lite gör många gånger. Så nu kör vi, färdigmat och pappas flicka. Det borde hjälpa.


Sömnlösa nätter.

Ligger i badet med världens jävla dunder huvudvärk. Det känns ta mig fan som att det åskar i huvudet. Jag har i te sovit på dagen på snart två veckor jag det finns en risk att det är för att jag gjorde det idag som jag fick huvudvärk. I så fall får jag ju skylla mig själv.
Ligger här och dricker kokhett te och försöker bli trött. Klickar runt på lite bloggar och annat sånt. Hittar inget intressant.

Hörs imorgon. Godnatt!


Dagen.

Ledsen att jag bloggar så dåligt. Idag har jag varit jättetrött på skit humör. Emil köpte pizza till lunch till mig, åkte och simmade 750 meter, solade i 25 min, handlade och jag hem och råkade somna. Vaknade av att mamma kom hem vid 7. Nu sitter jag i soffan hos Jens och myser med mina pojkar. Mitsou verkar ha saknat sin mamma väldigt då han har gonat med mig konstant sen jag kom hit för en kvar sedan. Så gott. Längtar tills jag kan få ha alla tre hemma hos mig. Känns knappt som att dom är mina längre. Har inte fått sova med dom sen i början av september. Mitt lilla mammahjärta går nästan sönder när jag tänker på det.

Idag skulle jag lagat taccogratäng men jag får ta det imorgon istället. Ska också iväg på möte med soc imorgon. Inte så roligt. Jag brukar inte ha turen på min sida så dom kan antagligen inte hjälpa mig med något. Ååpååpphhhh!!! Jag vill ha ett jävla jobb och någonstans att bo.


Filmmys och flingor.


HBO

Vilket fantastiskt humör jag blev på efter att ha irrat omkring på förstalånggatan sen klockan va 09.40 och fortfarande inte hittat stället jag ska till. Blir både förbannad och ledsen för att det bara skiter sig hela tiden. Men det är väll så det är. Det som kam gå åt skogen gör förmodligen det också. Får åka hem och rota igenom alla papper. Han förhoppningsvis hitta ett nummer där någonstans så jag kan ringa och fråga vafan dom inte informerat mig bättre.

Hela jävla dagen är förstörd!


Almost there.

Sitter på vagnen på väg till järntorget och jobbcoachen. Är inte taggad för fem öre då jag bara vill ha ett jobb och en inkomst. Att det ska vara så jävla svårt att fixa...


Dags att vakna till liv.


Det här är till dig, västtrafik!!!


Fulgodis.


7 tips på hur du får mer besökare till din blogg.

Det viktigaste är och mest grundläggande är egentligen att skriva bra blogginlägg. Genom att skriva läsvärda och intressanta blogginlägg som tillför något kommer besökarna komma tillbaka och även länka till dig och på så sätt mer eller mindre göra din marknadsföring åt dig.

För att hjälpa dig med internetmarknadsföringen, länkbyggandet (som det heter på seo-språk) och att öka trafiken till bloggen får du här 7 snabba och enkla tips som hjälper dig få mer besökare till bloggen!

1. Kommentera andras bloggar
Alla som har en blogg tycker om att få kommentarer på sina inlägg, det visar att folk faktiskt läser och uppskattar bloggen. När du kommenterar andras blogginlägg kan du ange din bloggadress och får på så sätt både en länk till din blogg och folk som klickar på länken.

Tänk på att inte spamma utan skriv kommentarer som visar att du faktiskt har läst blogginlägget och tillför gärna något i ämnet.

En bra början och ett exempel kan vara att kommentera det här inlägget med ditt bästa tips på hur man får mer besökare till sin blogg

2. Registrera dig till topplistor
Det finns mängder med topplistor/bloggportaler som listar bloggar inom olika ämnen utifrån hur många besökare de har. Registrera dig till topplistorna så får du både besökare och en länk! Även om antalet besökare som kommer från topplistor ofta är ganska begränsat är det ändå bra att få länkar till sin blogg. Mer länkar – bättre placering hos Google – mer besökare!

Några av de större svenska bloggportalerna är

http://www.bloggtoppen.se/
http://www.blogtoplist.se/
http://www.superbloggen.se/
http://www.topblogarea.se/
http://www.blogglista.se/
http://www.bloggkartan.se/
http://www.bloggportalen.se
För att leta efter mer bloggtopplistor är det bara att gå in på någon annans blogg och se vilka topplistor de är med i.

3. Pusha dina inlägg
Skriv ett bra/informativt/roligt/kontroversiellt/intressant blogginlägg och pusha inlägget på www.pusha.se. Du kan få en hel del trafik till din sida om ditt blogginlägg intresserar folk.



4. Länka till andra
Genom att länka till andra får du ofta länkar tillbaka. Var generös med att länka till andra bloggar i dina inlägg och var inte rädd för att bli av med besökare genom att de försvinner till andra sidor, dina besökare kommer komma ihåg att det var du som gav det bra tipset om den andra sidan.

Bloggen som du länkar till kommer oftast på något sätt få reda på att du har länkat till honom/henne, och det är långt ifrån omöjligt att nästa gången den personen skriver om någonting som din blogg handlar har dig i bakhuvudet om då länkar till dig.

När du länkar du till andra blogginlägg får du ibland även en länk bland kommentarerna till inlägget där det syns att du har länkat, en s.k. pingback.

5. Byt länkar med andra bloggar
Kontakta andra bloggar som skriver om liknande saker som du själv och fråga ifall de vill byta länkar. Att länken du får kommer från en blogg med samma inriktning som din är både bra för sökmotoroptimeringen och ökar sannolikheten att den andra bloggens läsare även kommer tycka din blogg är intressant.



6. Anmäl dig till länkkataloger
Lägg till din blogg i de länkkataloger som finns, en bra och uppdaterad lista på sökmotorvänliga länkkataloger hittar du på seo-forum.se.

7. Hjälp din besökare att marknadsföra dig
Underlätta för dina besökare att sprida din bloggadress vidare genom att ha länkar till sociala bokmärkessidor och nätverkssidor på bloggen
och i blogginläggen, här hittar du ett plugin för sociala nätverkssidor till WordPress. Det hjälper dina besökare att informera om din blogg till sina vänner på Facebook, Twitter m.m.


Detta inlägget är helt kopierat från http://www.pengarinternet.se


Fyfan.

Jag är så trött på att blogga då jag har skit kasst med läsare och att det aldrig är någon som kommenterar. Jag vill väll förfan ha lite respons på det jag skriver!!!

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=elinhamfeldt


Middag.

Lagade fläskfilé och potatisgratäng till Emil och Sandra. Till mig själv gjorde jag quornfileér. Hackade ihop en sallad och till det vitlökssmör och bearnaisesås. Gott och skitlätt. Även om jag är vegetarian och har i princip varit det sen innan jag började laga mat så är jag ändå grym på att tillaga kött.

Har hunnit med att städa lite idag, plocka i och ur diskmaskinen, hänga tvätt och promenerat med hundarna. Allt detta efter att jag hade tittat klart på filmen Rio. Tycker att den va jätte rolig och tycker att ni som inte sett den än borde göra det.
Tjock som jag är ligger jag i soffan med en påse chips igen och kilar på lorax!
Den verkar jättebra!



Sällskap!


Rio.

Mår bajs och har legat i sängen större delen av dagen. Har ätit lite mat och väntar på att Sandra ska ringa och säga att hon är på väg hem. Tills dess ska jag bara ligga kvar här, kika på film och åta ostbågar!

Hej.


Har hittat den ultimata julklappen till mig själv!

För er som inte visste det innan så kan jag berätta för er att jag är ett true disney-fan. Jag blev skakis i hela kroppen och mina ha galna gener hoppar omkring som studsbollar i händerna och huvudet på mig!
Jag har redan övertalat Emil att köpa den efter jul. Sjukt! Men orkar jag verkligen vänta så länge?!

En Disney dvd box med 132 filmer. Limited edition plåtbox med figurer på. Helt galet. MÅSTE HA DEN! Jag blev så lycklig när jag hittade den på ideas4save.com att jag nästan började lipa. Efter att min mamma gav bort alla mina Disney vhser så har bara sett dom nyaste vilket är ganska sorgligt då det va typ 4 år sedan.

Denna helt fantastiska box innehållet filmerna:

1 Snow White And Seven Dwarfs
2 Pinocchio
3 Fantasia
4 Fantasia 2000
5 Dumbo
6 Bambi
7 Bambi II
8 Saludos Amigos
9 Fun and Fancy Free
10 Cinderella
11 Cinderella II: Dreams Come True
12 Cinderella III: A Twist in Time
13 The Wild
14 Alice in Wonderland
15 Peter Pan
16 Lady and Tramp
17 Lady and Tramp II: Scamp's Adventure
18 Sleeping Beauty
19 101 Dalmatians
20 101 Dalmatians: Patch's London Adventure
21 The Sword in the Stone
22 The Aristocats
23 Bedknobs and Broomsticks
24 Robin Hood
25 The Fox and the Hound
26 The little Mermaid
27 The little Mermaid II: Beturn to the Sea
28 Beauty and the beast
29 Beauty and the beast II: The Enchanted Christmas
30 Aladdin
31 The Return Of Jafar
32 Aladdin And The King Of Thieves
33 The Nightmare Before Christmas
34 The Lion King
35 The Lion King II: Simba's Pride
36 The Lion King 1 1/2
37 Pocahontas
38 Pocahontas II: Journey to a New World
39 Toy story 1
40 Toy story 2
41 James And The Giant Peach
42 The Hunchback Notredame
43 The Hunchback Notredame II
44 Hercules
45 Mulan
46 Mulan II
47 Tarzan
48 Tarzan II
49 Valiant
50 Dinosaur
51 The Emperor's New Groove
52 Kronk's New Groove
53 Recess: School's Out
54 Atlantis: the Lost Empire
55 Atlantis: Milo's Return
56 Lilo & Stitch
57 Lilo & Stitch II: Stitch Has a Glitch
58 Treasure Planet
59 Brother Bear
60 Brother Bear 2
61 The Jungle Book
62 The Jungle Book 2
63 Home on the Range
64 The three Musketeers
65 Mickey's Twice Upon a Christmas
66 Chicken Little
67 the Wild Swans
68 Felix the Cat Saves Christmas
69 Mickey's Magical Christmas - Snowed in at the House of Mouse
70 Mickery & Minne
71 Donald Duck and the Gorilla etc
72 Casper
73 Three Little Pigs
74 Wikipedia
75 The Black Cauldron
76 Return to Never Land
77 The tortoise and the hare
78 Everybody Loves Donald
79 Everybody Loves Goofy
80 Everybody Loves Mickey
81 Honey Baby
82 Gulliver's Travels
83 Life with Mickey Town
84 Walt Disney Treasures 1
85 Walt Disney Treasures 2
86 Walt Disney Treasures 3
87 Walt Disney Treasures 4
88 Walt Disneys 100 Years of Magic: Goofy Sport
89 The Three Caballeros
90 Who Framed Roger Rabbit
91 Mary Poppins
92 The Rescuers Down Under
93 The Rescuers Down Under
94 Monsters Inc.
95 Finding Nemo
96 The Incredibles
97 Cars
98 Winnie the Pooh: Story Book
99 Winnie the Pooh: A Very Merry Pooh Year
100 Winnie the Pooh: Heffalump Movie
101 Winnie the Pooh: Heffalump Halloween Movie
102 Winnie the Pooh: Springtime with Roo
103 Winnie the Pooh: 123
104 Winnie the Pooh: All for One, One for All
105 Winnie the Pooh: The Many Adventures
106 Winnie the Pooh: The Search for Christopher Robin
107 Winnie the Pooh: Franken Pooh
108 A Bug's Life
109 Disney Heroes Volume One
110 An Officer and a Duck
111 Meet the Robinsons
112 Underdog
113 Ratatouille
114 The Adventures of Ichabod and Mr. Toad
115 Disney My Friends Tigger And Pooh Super Sleuth Christmas Movie
116 The Chronological Donald: Vol. One
117 The Chronological Donald: Vol. Two
118 Mickey Mouse Clubhouse Mickey Saves Santa
119 Mickey's House of Villains
120 Mickey Mouse Clubhouse: Great Clubhouse Hunt
121 Disney Princess Enchanted Tales: Follow Your Dreams
122 The Tigger Movie
123 Tom and Jerry 1
124 Tom and Jerry 2
125 Tom and Jerry 3
126 Tom and Jerry 4
127 Tom and Jerry 5
128 Tom and Jerry 6
129 Tom and Jerry 7
130 Tom and Jerry 8
131 Tom and Jerry 9
132 Tom and Jerry 10

Dessvärre är allting på engelska och det finns bara kinesisk och engelsk text men annars är den helt perfekt! Så, om det är någon som har ett par tusenlappar över och vill vara lite snäll så vill jag väldigt gärna ha den här!
Kan knappt bärga mig tills jag får se den framför mig!



Truth.


Nails!


Time to say godnight!

Efter en helt fantastisk middag, eftersätt och lite för mycket vin är det dags att checka ut. Godnatt kära vänner. Vi hörs imorgon!


Prässebo!

Förlåt för att jag har bloggar så dåligt idag. Har stressat som en idiot hela förmiddagen och sen har jag ju suttit hos Katja ett tag. Denna gången fick jag riktiga partynaglar i ljusblått och lila. Supersnygga! Visar bild på dom lite senare eller imorgon.

Ligger i en av många soffor i prässebo. Mår illa och har lite dåligt samvete. Delade nämligen med mig av ett par djungelvrål till Sonya och nu går hon omkring och kräks. Vet inte om det är därför men hon verkar inte må så bra iallafall. Mår dock inte illa över att hon spyr. Sandra kör inland som en biltjuv och jag blir handla lätt åksjuk. Så nu ligger jag här och väntar på att det ska gå över. Dricker rumsvarm cola och läser lite bloggar.


Tycker att det är läge att någon sätter en ring på mitt finger!


I find it hard to sleep tonight...

Stena ligger på en av kuddarna och sover. Det ser riktigt härligt ut. Själv ligger jag här, skit trött men klarvaken. Hur går det ihop egentligen?! Men jag har väll svårt att sova för att jag vet att jag måste upp imorgon kanske.
Ska bara hos Katja redan vid två imorgon och fixa naglarna. Sen åker jag till prässebo och stannar till söndag. På måndag börjar jag hos jobbcoachen. Längtar inte. Tycker att det har varit rätt skönt att inte göra så mycket. Men men, det är väll dags att få något gjort.

Ska sätta på filmen från början igen och försöka somna. Vi hörs imorgon. Godnatt.


Juligheter!

Åh! Ligger och myser i min säng. Tittar på vittne till mord, dricker julte och skriver julklappslistor. Ljus står tända i hela rummet och det luktar så gott. Börjar längta riktigt mycket efter julen nu. Fast först vill jag ha pengar. Dom kommer den 25 november. Efter det ska jag julhandla tills jag stupar och packa in vackra paket tills jag blöder om händerna. Just nu sitter jag ju här och luskar på vad jag ska köpa till alla. Spännande!

I år önskar jag mig en sjösalacykel, massa yankee candles, en laptop och lite program till den, målarprylar (pennor, pänslar, akrylfärg, canvas etc), krämer och sånt ifrån the body shop, sockersöta saker ifrån bl.a. Balders hage och iems, köksredskap osv.
Ska nog skriva en önskelista på bloggen lite närmare jul så alla som känner mig vet vad jag önskar mig. Men det tar vi då. Nu ska jag dyka tillbaka in i filmen och dricka upp mitt te innan det blir kallt. Puss

Ljuskopparna fick jag av Emil igår då han hade dåligt samvete över att vi hade bråkat på morgonen. Fina va?!


Middagsmys och finbesök!

Mötte upp min fiiiina Amanda på troget vid halv 4. Bokade en tid hos optikern för att Mandi behövde göra en undersökning då hon snart ska börja ta körkort. Sen åkte vi hem. Kikade lite på tv och sen åkte vi tillbaka och gjorde undersökningen. När vi kom hem satte vi oss och skalade ett kilo räker och grejade lite. Sen år vi middag. Langos! Helt fantastiskt. Knödde i mig tre stycken och nu är jag proppmätt. Ändå fick jag för mig att jag skulle äta lite fruktsallad också. Lär inte kunna röra mig fram tills imorgon eftermiddag. Men det va värt det. Alla dagar i veckan!




Fruktsallad ala Elin!

Åh. Har knött i mig en hel bunke och jag skulle kunna äta lika mycket till. Fruktsallad är ju en jätte simpel grej, skitlätt att göra och man kan experimentera hur mycket som helst!
Såhär gör jag min sallad:

Ett äpple
En nektarin
En gul kiwi
En grön kiwi
En har röd grapefrukt
En clementin
En halv ananas
En halv korg physalis
En handfull gröna druvor

Vill man lyxa till det tycker jag att det är gott att ha i en bit galiamelon, en bit cantaloupemelon, jordgubbar och kärnorna från ett granatäpple. Vill man att det ska vara lite kalas över det hela brukar jag ta en klick vaniljglass också!


Alldeles för tidigt!

Godmorgon!
Vaknade när Emils klocka ringde i morse och snäll som jag är gick jag med honom upp. Nu va det i och för sig en timmasen han åkte men jag ligger fortfarande vaken. Är rastlös och hungrig men om jag skulle gå upp och sätta igång med någonting nu skulle jag vara så trött vid 11 att jag hade trillat ihop i en hög och legat kvar där tills dagen efter. Därför ligger jag kvar här i min säng istället och väntar på att klockan ska gå eller att sömnen ska komma till mig. Vi får väll se vad som händer. Vi hörs lite senare hur det än blir. Hej så länge.


Handlar för fulla muggar.

Frukt, bacon, julmust, tandkräm. Allt ni kan tänka er. Är trött som fan och hungrig som aldrig förr. Det ska bli skönt att komma hem och äta lite.
Simmade 500 meter och bastade i typ 10 minuter. Sen blev jag trött. Så trött att jag höll på att somna. Detsamma gör jag nu här inne på Hemköp då det är tusen meter kö för att dom har fått för sig att bygga om bland kassorna.


Badhuset väntar på mig!


Ännu en dag.

Gick och la mig i mammas och pappas säng efter att Emil åkte iväg till jobbet. Vaknade precis och är helt jävla mör i kroppen. Skulle ringa min handläggare idag men den tiden har jag ju naturligtvis sovit förbi. Nu ska jag iallafall försöka ta mig ur sängen och klä på mig, packa lite badkläder och traska bort till kultan. Ska bli riktigt härligt att simma ett par längder och basta tills jag har svettats ut förkylningen!


I love sleeping next to my boyfriend.

Utanför är det någon som kör rally med en helikopter strax ovanför. Det händer så ofta att jag knappt hör det längre. En Stefan och Krister -film står på och Emil har precis somnat. Stena ligger i fotändan och sover hon med. Det kanske jag också borde göra... Imorgon ska jag simma. Godnatt.


Tisdagskväll!

Sitter hos min bror med Emil och myser med katterna. Löser korsord och kikar på sista avsnittet av ung och bortskämd.


Time for some lunch!


Lyx!

Mmm. Hoppade precis ur solariet. Behövde 25 minuters konstgjord sol till min sjuka lilla kropp. Köpte mig ett badkort och räcker i en månad och ett tillägg så jag kan sola 4 gånger. Detta gick på 450 kronor. Superbilligt om ni frågar mig!
Har varit och hämtat ut vinet och köpt kattmat. Nu ska jag bara ner till vagnen och åka hem. Känns riktigt bra att jag fick något gjort och inte bara gav upp gick och la mig som jag brukar.


Hjogblo

Fylld av ångest och ostbågar ligger jag i min säng och dricker naturdiet. Skrev precis ett jättelångt inlägg som bara försvann vilket inte bidrog till ett bättre humör. Har ringt massa samtal men än är det några kvar. Efter två ska jag ringa till gekås fastigheter och kolla om dom fått in något nytt, ska även ringa till min handläggare och skälla lite.
Är inte ett dugg friskare och jag är inte på något sätt sugen på att gå utanför dörren idag då det är minst tusen minus. Tycker att det hade varit väldigt mycket mer bekvämt att ligga kvar hör under mitt duntäcke och hika i mig te och varm oboy. Men så blir det inte. Måste ju förfan göra något med dagen.

Hej!


Skulle man?

Fruktansvärt dåligt bloggar idag också. Vaknade i prässebo. Tig mug en
Dusch och åt en burk viktväktarsoppa innan jag tog 600 hem till Göteborg igen. Va i stan runt 3. Ringde min syster och strosade runt inne på BR i 25 minuter innan jag kom på att jag inte skulle ha något. Åkte hem och lagade till en påse potatis och grönsaker, somnade och vaknade strax efter 8. Gick över till katterna och kikade på det okända innan jag kände att det nog va dags att gå hem igen. Nu är jag hemma, tillbaka i min säng med Stena. Myser och kollar på har du hört ryktet om morgans. Vet inte riktigt vad jag tycker om den då den precis har börjat. Mamma sa att den va rolig så jag får väll lita på det.

Imorgon ska jag upp i tid. Måste ringa massa samtal. Ska även en sväng till Kulturhuset och kolla vad ett badkort kostar, till djuraffären och köpa torrfoder till pojkarna och in på stadium och kika på löpardojor. Behöver komma igång och träna. Kan inte se ut såhär längre och jag orkar inte hålla på med soppor. Men allt det där tar vi imorgon. Nu ska jag försöka sova så jag överhuvudtaget orkar ur sängen imorgon. Godnatt!


Fan. Måste äta popcorn när jag kommer hem!

Är snart hemma och så sugen på popcorn att jag håller på att trilla i bitar.
Går som en cowboy som skitit på sig för att jag har sånn träningsvärk i ljumskarna. Jävla häst!


Ice age 3, Dawn of the Dinosaurs

Dags för film och ett par timmars sömn. Natti!


Sick girls day!

Dåligt bloggar idag. Har legat i sängen mest hela dagen och tyckt synd om mig själv. Hjälpte till och bära lite grejer men jag höll på att svimma i trappan så jag slutade med det rätt fort. Har kikat på en harry potter film och om jag har tur och får bestämma så blir det ice age 3 och 4 innan det är dags för sängen. Stannar ännu en natt men imorgon är det dags att åka hem. Längtar efter min mamma, pappa och katterna. Ska försöka fjäska mig till langos och så ska jag nog hämta ut mitt vin jag bokade på systemet. Hoppas på att vädret blir lite finare också. Tycker inte om att det har regnat nästan konstant i två dygn.

Ska försöka blogga bättre imorgon. Mår faktiskt inte lika illa som jag trodde att jag skulle göra idag. Känner mig mest förkyld och ansträngd i kroppen. Hoppas på att vara helt frisk igen inom ett par dagar. Ska be mamma köpa hem massa citrusfrukter och koka te på ingefära så löser det sig snart. Tycker inte om att vara sjuk. Allt blir helt fel och i oårdning.






23.50

Det slog mig som en jävla knytnäve rätt i ansikte. Helt ifrån ingenstans så blev jag DUNDER sjuk. Snorar som aldrig förr och mandlarna har svullnat upp som badbollar. Hur fan kan jag gå ifrån pigg och superfrisk till sängliggandes med en känsla av halsfluss, öroninflammation och feber på bara någon timma?! Vad i helvete vad det som utlöste det? Skit samma. Det är bara att gilla läget. Imorgon är det en ny dag och är det värre då, vilket det antagligen är får jag ta och åka in till axessakuten och sätta mig. Tur att jag inte har något speciellt planerat imorgon.

Emil har bäddat ner mig i sängen och jag kom precis på att jag ju skulle åkt till Gabbe idag. Jag börjar på riktigt tro att det ligger en tumör och trycker i huvudet på mig någonstans. På minnescentret. Jaja. Nu ska jag sova. Puss


Time for some lördagsgodis!


Time for some lördagsgodis!


Göteborgstidningen. Måndagen den 3 November 1902.

Har kommit över en tidning ifrån 1902. Den är alltså 110 år gammal. Dessutom är det första numret, vilket betyder att jag sitter och läser den absolut första upplagan av GT. Den är i perfekt skick och helt fantastisk att läsa. Jag blir helt knäpp av all gammal historia!


Pretty little animals!


Uppe med tuppen!

Va vaken och påklädd redan klockan 8. Halv 8 va vi i stallet och har varit där den dess. Red på Fia i ca en timma och 40 minuter. Har både fodrat och mockat. Fyfan. Är helt slut!



Time to say goodnight.

Efter massor av mat, vin och mys så är det dags att krypa ner i sängen. Är nyduschad och min älskade Emil har varit gullig och bäddat rent i sängen. Lägger mig lycklig och nöjd med dagen tillsammans med mannen jag ska gifta mig med. Imorgon ska jag rida och hjälpa poppers syster att flytta.

Nu är det i vilket fall dags att lägga ifrån sig telefonen och slänga på ice age 2. Hörs imorgon. Godnatt!


Strange kind of cider.


Myspys!

Mmmmm... Myser med årets första glögg och tända ljus i hela huset. Det känns nästan som jul.
Allt är helt perfekt. En liten grej som saknas bara. Min mamma. Saknar henne som en liten blå. Åker nog hem imorgon.


First day of fall.


Godmorrgon!

Vaknade av att två troll låg och snuttade på mig. Kan ju heller inte påstå att det va KALLT! Mysigaste som finns.


Middagsmys i Prässebo!


Frukost i solen.

Emil sitter inne på frivården och jag spatserar omkring i lilla Edet och dricker frukost. Är på jakt efter julklappar och en bankomat. Det är iskallt men rätt skönt i solen. Hoppas att ni får en fin dag mina fina läsare!


Det är inte sommar längre!

Ganska dum rubrik... Det vet väll alla. Men jävlar vad kallt det är idag. Vaknade av att jag låg utan täcke och huttrade. Tur att jag hade Emil bredvid mig som jag kunde krypa nära.
Strax är vi på väg till LillaEdet och frivården.


Mysis!


Nytt i garderoben!

Här ska ni få se vad jag fick av Emil i förraveckan. Jag har världens bästa pojkvän!

En puskpäls och två jackor.



Do what your heart desires.

Do what your heart desires, never hold back a thing and don’t worry so much about what others think, because at the end of the day, what makes you happy is what really matters the most.


600 Trollhättan

Sitter på bussen på väg till Prässebo med Emil. Dricker lightcola och njuter av det fantastiska höstvetet. För tillfället har jag svårt att tro att det verkligen va frost imorrse.


Godnatt.

Funderar ännu en gång på att sluta blogga... Ska fundera en stund till. Godnatt!


Vjoggnlihvkhfthjl

Som väntat bloggade jag lika kasst idag som igår. Anledningen kanske är för att jag gör så lite på dagarna att jag inte har något att blogga om.
Idag har jag inte gjort något vettigt alls. Har bråkat med Emil över telefon lite, lagat lite mat, lämnat tillbaka filmerna och handlat.

Onödigt i lägg. Nu slutar jag.
Godnatt!



Snodd från en vän!

1. Hur gammal är du om fem år? 25.
2. Vem var den sista du träffade? Mamma och pappa som sitter i samma rum så vad det min bror Jens.
3. Hur lång är du? 157 vackra centimeter.
4. Vilken var den senaste film du sett? Kung fu panda 2.
 

5. Vem ringde du senast? försökte ringa Emil men där fick jag inget svar. Innan det va det Mamma.
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Åh, gott. Absolut. Tjaffsar lite mer än vanligt bara." Till Sandra.
7. Var är dagens planer? Kvällens planer*. En sväng till katterna och sen sängen.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror helt på situiationen men ringer gärna.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Sambos. Med mig.
10. När såg du senast din mamma? Nu, hon sitter bakom mig och rensar den sista svampen.
11. Vilken ögonfärg har du? Gröna.
12. När vaknade du idag? runt 9 första gången men gick inte upp förens runt 12.
13. Har du någon gång hittat en katt? Japp. Mitsou är hittekatt.
14. Vilken är din favoritplats? Min underbara prinsessasäng.
15. Vilken plats föredrar du minst? Oj det finns många. ogillar ju att vänta på bussen i östegn bl.a.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? förhoppningsvis har jag flugit ur boet för tredje gången, hittat mitt kall och är gift. Om jag har tur i ett annat land.
17. Vad skrämde dig som barn? Badkarsgrisen.
18. Vem fick dig att skratta senast? Skrattar inte så mycket längre.
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Kan man vara för ung för det?
20. Har du stationär eller bärbar dator? Båda.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Ibland med ibland utan.
22. Hur många kuddar har du i sängen? Tre för tillfället. Får jag bestämma har jag 100.
23. Hur många landskap har du bott i? Ett, the almigthy Västragötaland.
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Bajsar älgar i skogen?!
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota.
26. Är du social? Ja, för det mesta.
27. Vilken är din favoritglass? Älskar nog all glass.
 

28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Spara, slösa, skänka.
29. Tycker du om Kinamat? Inte jätte mycket.
30. Tycker du om kaffe? Jag tycker om koffein.
31. Vad dricker du till frukost? Naturdiet.
32. Sover du på någon särskild sida? Nä, kan aldrig bestämma mig.
33. Kan du spela poker? Japp.
34. Tycker du om att mysa? Mycket!
35. Är du en beroendemänniska? Ja.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja. Emils minsta lillebror.
37. Vill du ha barn? Definitivt.
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och lite Danska.
39. Har du någonsin åkt ambulans? Aldrig.
40. Föredrar du havet eller en pool? Hav är lite roligare. Har aldrig sett någon åka båt i en pool.
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder, väskor, skräpmat.
42. Äger du dyra smycken? En gång i tiden gjorde jag det.
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Läckerol.
45. Vem är den roligaste människan du känner? Emil när han vill. roligare männiksan jag vet däremot va en gammal kompis pappa. Kunde inte äta där för att jag skrattade så mycket.
46. Välj ett ärr på din kropp? Inga jag känner till.
47. Vad har du för ringsignal? Marimba.
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ett par stycken.
49. Flirtar du mycket? Inte medvetet.
50. Vart togs din profilbild för din blogg? I min säng.
 

51. Kan du byta olja på bilen? ....
52. Har du fått fortkörningsböter? På cykel då eller?
53. Vilken var den senaste bok du läste? "kriger är över." Morgan Allings självbiografi.
54. Läser du dagstidningen? Nej. Tycker inte om att gotta mig i andras olyckor.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej.
56. Dansar du i bilen? ha?! Jag brukar dansa där jag får plats att stå upp.
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? P4.
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Hur en pulversås skulle tillredas.
59. När var du i kyrkan senast? På Ullas begravning för snart två årsen.
 

60. Vilka personer utmanar du? Go for it dom som vill.

Skit också!

Det är med en stor och jävligt jobbig klump i magen jag skriver detta. Jag är arg och lite ledsen. Jävligt förvirrad och det känns lite som att allt som händer skulle kunna vara på låssas.
Om det nu är sant så finns ju tydligen inte den ballaste bloggerskan i hela världen på riktig. Hur duktig på att spela får man vara egentligen? Hon har ju förfan lurar röven av oss alla. Tack för allt Hanna. Du har varit grym!

http://widerstedtx.wordpress.com/


Standard!

Ännu en kväll med hyrfilm och snask. Ledsen över att det dessutom är det ända jag bloggar om. Har haft ganska fullt upp denna höstkväll. Har rensat ca 6 kilo svamp och varit hos katterna en ganska lång stund. Imorgon ska jag lägga upp bilder på mina nya fina jackor och se till att blogga lite extra. Börjar även på en ny dietvecka imorgon. Härligt!

Nu väntar take shelter och kung fu panda 2! Hej.


Rensar svamp och dricker cider.


Svampplock!

Mmm... Efter ett par härliga timmar med mamma i skogen har jag en trasig rygg och ett fruktansvärt sug efter nötter i magen. Hela kvällen lär gå åt till att resan svamp. Synd att det inte är lika roligt som att plocka den. :)


Ännu en kväll med hyrfilm och mys.

Japp. Gick och hyrde mig två filmer till och köpte en bit choklad. Hade hoppats på att slippa vara ensam idag också. Men som alla vet blir det ju aldrig som man tänkt sig. Som det ser ut nu lär jag få vara ensam ett tag till. Tråkigt. Men jag kanske behöver det. Vi har bråkat mycket nu det senaste och det ser tyvärr rätt mörkt ut. Det kanske löser sig om vi får vara ifrån varandra ett tag.
Jag är stark och klarar mig alltid hur det än skulle bli. Men sen är det väll klart att jag hellre väljer att vara med den jag älskar.

Nog snackat. Nu blir det film. Dream house och kvarteret skatan. Hej!


Fields of gold

Som vanligt när vi har bråkat känns allt så jävla meningslöst. Varför ska jag ens fortsätta med någonting? Vad spelar det för roll?
Jag klarar mig alltid, men varför måste det göra så ont? Varför kan du aldrig förstå att du sårar mig? När ska du förstå att det snart är försent att ändra på något?


På besök hos mormor!

Sitter hos mormor och tittar på alfons Åberg. Helt plötsligt bröt hon ut i skratt och sen stängde hon av ljudet på TVn. Vad hon är rolig.


Jävligt trött på katten.

Fan! Hon blir aldrig nöjd. Varken godis, mjukmat eller leksaker hjälper. Hon har blivit kär i min pappa och blir skit sur när man stänger in henne här i mitt rum. Med mig. Men men, jag somnar ifrån hennes jamande snart. Jag har iallafall bäddat ner mig i sängen och slagit på en mor till salu nu. Ljusen är släkts och fläkten blåser svala vindar över hela rummet.

The Cabin in the woods va skitkonstig och inte alls läskig. Fattade ingenting förens i slutet och då blev allting bara rörigt. Rekommenderar den inte. Project x va väll helt okej men absolut inte så bra som jag hade förväntat mig. Den va ok men ingen jag kommer vilja se igen. Tråkigt. Som tur va kostade det bara 60 spänn att hyra dom.

Nu är det dags för mig att sova. Imorgon har jag och mamma tvättid, Emil kommer hit och till middag blir det resten av soppan jag lagade idag. Lyckades riktigt riktigt bra med den. Den är helt klart med på top 10 över det godaste jag ätit. Dessvärre har min magsäck ju krympt så jag får inte i mig så mycket. Men jag får väll äta i omgångar. Har ni tur kommer receptet upp på bloggen en dag. Men hoppas inte på för mycket. Jag vet hur eftertraktad min mat brukar bli när jag håller tyst om vad som är i. Tycker att det är ganska roligt faktiskt. ;)

Godnatt.


Egentid!

Det va meningen att Emil skulle komma hit ikväll. Men som vanligt får han för sig massa konstiga saker och bestämde sig för att det passade bättre imorgon. Det klart att jag väldigt gärna vill ha honom här men idag klarar jag mig rätt bra ändå.
Det är fredag idag och dom flesta är väll ute på äventyr. Efter förra helgens bravader är jag helt OK med att stanna hemma. Har bunkrat upp med nötter och lite gott, tända ljus, en cider och två hyrfilmer. Project x och the Cabin in the woods. Får se hur kvällen slutar. Av filmerna att döma lär jag väll vara skräckslagen och enormt party sugen. Hörs sen. Hej!


Här ska det lagas lyxmat!


Ams...

Sitter på arbetsförmedlingen i väntan på informationsmötet. Är så trött att jag håller på att trilla ihop. Tur att jag sitter ner. Hoppas detta går fort så jag kan komma hem till min säng igen!


Trivsamt.

Först och främst vill jag bara säga till alla som läser detta att jag önskar att ni någongång kommer att få älska någon och bli älskad tillbaka. Det finns inget finare.

Ligger i min säng och trängs med Emil. En 90 säng är lite liten för två vuxna. Tur att jag inte är så stor. Annars hade vi nog inte fått plats. Kikar på year one och Emil äter chips. Mina favoritchips.......
Imorgon ska jag till Ams, på eftermiddagen kommer Emil tillbaka efter ett besök på Kungälvs sjukhus och till middag blir det vit fisksoppa. Ska visa er vad som fanns i mitt paket imorhon också. Men nu är det dags att sova. Natti!


Väntar på vagnen hem.

Har varit nere hos Ams idag. Bokade in ett infomöte imorgon klockan 10.30. Tyckte att det va dags att komma igång med något nu eftersom att jag inte får något jobb. När jag va klar traskade jag vidare ner till Frölunda torg. Köpte mig en likadan tröja som igår fast i svart och handlade lite på Hemköp. Idag blir det paj till middag. Lax och spenat till mig och bacon och lök till dom andra.
Senare ikväll kommer Emil och då ska jag hämta ut mitt paket på posten. Sen får det räcka med shopping på ett tag.

Måste börja spara lite pengar till alla julklappar som snart ska handlas!



Stena på fågelspan.


Nu räcker det!

Orkar inte med mig själv. Ligger och tänker på delicatobollar och glass. Måste jag somna innan det här gör mig galen! Dags för hitta Nemo. Godnatt... Igen.


Godnatt kanske?!

När det kommer till att skriva rubriker är jag fan sämst. Kommer aldrig på något vettigt...
Har legat och funderat en stund. När är det dags att förlåta och gå vidare? Jag säger alltid att jag är en så förlåtande människa. Men är jag verkligen det?
I takt med stenas andetag och hunger spelen blir jag tröttare och tröttate. Blir inte klokare av det så det är väll lika bra att sova då. Imorgon ska jag till Ams och sen kommer Emil.

Sov gott fina vänner.


300 kcal

Ganska exakt 300 kalorier ligger det på
Den här tallriken. Idag har jag varit slarvig och ätit 900 kalorier. Men det är fortfarande bättre än 3-4000!


Nytt!

Träffade Gabbe en stund i stan idag. Gick i affärer och tjötades. Bytte en tröja och köpte en väska. Helt ok nöjd. :)

 


Kompisar!

Uno och stena har blivit riktigt bra polare och jag tror att hon tycker att det är skönt att eftersom att hennes bröder bor på andra sidan gården numera.
Tog av henne tratten Igor faktiskt. Hon myser så mycket. Sov så nära mig hon kunde inatt och piper så fort hon inte ser mig. Hon är äntligen sig själv igen.

 


2oktober!

Ännu en kväll sitter jag hos min bror och pussas med pojkarna. Stena är med denna gången och ligger nöjt på en puff och håller koll på killarna.
Själv kikar jag på ung och bortskämd och löser lite korsord. Allt är bra för tillfället. Tyvärr sket det sig med pulver-dieten. Blev ju helt knäpp när jag visste att jag bara skulle få dricka i två månader. Jag älskar ju att äta. Men det gör inte så mycket. Jag har bestämt mig för att jag bara ska äta 800 kalorier om dagen. Idag har jag druckit två naturdiet shakes, ätit två taco burritos och en dl cheez ballz. Det är 806 kalorier. Sex kalorier för mycket. Men vad gör det? Skulle kunna tänka mig att jag trycker i mig runt 4000 tusen kalorier en vanlig dag så sex kalorier hit eller det gör nog inte så mycket.
Jag är nöjd och det är väll huvudsaken. Det verkar som att lilltjejen tycker att det är dags att gå hem. Vi hörs mer imorgon. Hej!


VARNING!

Japp. Ganska äcklig bild den första men ni ska vara glada för att jag inte visar hur såret såg ut innan vi åkte in med henne igen. Det va npgot av det vidrigaste jag sett i mitt liv. Nu är det nästan helt läkt och imorgon får vi ta av henne tratten.


 

 


Godnatt.

Det verkar som att fröken strut tycker att det är dags för hennes mamma att sova. Det kanske är lika bra. Klockan börjar bli rätt mycket och jag ligger bara här och är hungrig iallafall. Vi hörs väll imorgon. Godnatt.


Krigar vidare...

Fyfan. Potatis och löksoppaa.


Här kan man va!


Det är lite som att sluta andas!

Ännu en gång tar jag avstånd ifrån något jag älskar. Förra gången va det cigaretter och nu, mat!
Det börjar synas på mig hur mycket jag älskar att äta. Så, idag börjar jag med soppor. Har räknat ut att jag behöver dricka det i två månader. Då är jag klar lagom till december och månaden jag ändå går ner flest kilo på, på hela året. Just nu känns det bra. Är bara jävligt sugen på cheez ballz som vanligt. Men det går över det också!

Det här klarar jag galant. Om 3 månader ser jag ut som en supermodell igen. ;)




Hos veterinären.

Sitter på västra djurkliniken och väntar på att få komma in. Förhoppningsvis är det här sista besöket på ett tag. Är ganska trött på att tömma här en gång i veckan. Med lite tur får vi ta av henne tratten idag också. :)


RSS 2.0