Owly.


Ole Lukøie

Snart är han här. Jon blund. Jag är så trött att jag har svårt att hålla ögonen öppna. Inte för att jag kommer kunna somna när jag väl lagt ifrån mig den här förbannade telefonen. anywayz...
Har varit väldigt trött hela dagen. Inte ens när jag hade ätit och dragit i mig ett par gift-bloss vaknade jag till liv. Längtade hem efter barna och min säng som jag älskar så mycket. Att jag hade så ont i fötterna att det kändes som att dom blödde gjorde inte saken bättre.
Men... När mamma kom hem fick jag lösgodis, en klocka och geléinlägg till skorna. Helt plötsligt kändes allting väldigt mycket bättre.
Imorgon är det fredag och sista dagen på min första riktiga jobb-vecka. Det ska bli riktigt gött med helt. Åker till mina fina vänner maik och Jossan på fredag och kommer hem igen på söndag. Sen börjar allt om. Förhoppningsvis tar min pojkvän sitt sunda förnuft till fånga och bestämmer sig för att han har tid att träffa mig näst nästa helg. Annars hinner det gå 3 veckor innan vi träffas igen. Inte så roligt. Min älskade memi. Vad jag saknar honom. Önskar att han bodde här hos mig så jag fick träffa honom varje dag, sova och vakna med honom. Nu är det som det är. Man kan inte alltid få som man vill. Även om jag tycker att det hade varit bra.

Godnatt mina älskade.



"Jon Blund har med sig två sömnparaplyer, ett svart för stygga barn och ett färgglatt för de snälla. Han har även med sig en spruta med söt mjölk som han kan spruta in i ögonen på barnen. Då blir de så tunga i huvudet att de somnar."


hard working girl


Pink


.

Man ska inte hålla på att googla och snoka så jävla mycket jämt. Hamnade in på Flashback när jag letade efter gravregister. Vilket va ganska kasst... Fick reda på att min älskade Sebastian inte alls tog livet utan hamnade i "diabeteskoma" och dog av det. Här har jag gått och varit förbannad över att han tog livet av sig, fast han inte alls gjorde det. Nu är jag istället ledsen över att han dog fast han egentligen ville leva. Nu är jag förbannad över vem det än nu är som bestämmer vem som ska leva och dö bestämde sig för att det va dags att ta honom ifrån oss.... Fan! Kan man inte bara få spola tillbaka lite eller göra vissa saker ogjorda. Det känns som att det borde gå. På något sätt.

Mitt huvud är för litet för att ligga och tänka på sånt hela kvällen.
Höll mig faktiskt vaken när jag kom hem idag. Satte mig och spelade lite farmville och åt knäckebröd. Sen kom mamma hem. Då började jag hacka lite sallad. Mitt uppe i allt ringde min Gabbe, pratade i nästan en halvtimma innan jag avslutade det hela med att skära mig i fingret. Inte så djupt och det började inte blöda. Som tur va. Sen åt vi, lax och spenatpaj och nu är det redan dags att sova. Ett småkryps liv är på och katterna har precis lagt sig till rätta. Det ska bli spännande att se vart morgondagen tar mig.

Godnatt.


Hallå där, köp blåbär!


Hallå där, köp blåbär!


Natten.

Stensomnade på soffan när jag kom hem. Är helt slutkörd i huvudet att jag knappt kan göra mig förstådd när jag kommer hem. Men snart, snart har det gått ett par veckor och då har jag vant mig vid att vara vaken hela dagen, jobba och göra mer aktiva saker än att ligga i min säng och spela farmville hela dagarna. Har bara svårt att förstå hur det ska gå till. Det känns som att jag aldrig kommer orka något annat efter en lång dag av larmknappar, galgat i olika färger och former och kläder i miljoner.

Imorgon är det en ny dag av ännu mer spring. Men det är så jävla kul. Tro inget annat. Jag har inte gett upp för att trampdynorna har krupit in i fötterna och kotorna i ryggen klämmer ihop sig till en ända klump. Jag är på topp. Sov gott, alla som tror på mig. Puss


Hej.

Dag nummer två är strax igång. Sitter utanför och väntar på att någon ska komma ner i butiken så dom kan släppa in mig. Detta är ett av dom få ställena som jag känner till som det inte lönar sig att komma tidigare. Men skit samma. Jag har set bra här!


Time to sleep.

Nu är jag dötrött! Har inte varit såhär trött vid den här tiden på flera år. Känns helt fantastiskt. Oroar mig bara lite över hur det ska gå med mina fötter imorgon.

Har lagat mat, fixat matlåda, plockat fram kläder tills imorgon och nu går prinsessan och grodan för fullt på datorn. Det är dags att sova. Ser fram emot morgondagen!

Godnatt.


Första dagen avklarad.

Fyfan vad det värker i fötterna. Behöver ha ett par betydligt mycket bekvämare skor imorgon. Helst hade jag ju gått barfota.. Fast det får man inte.
Bortsätt ifrån att jag har ont i hela kroppen och det känns som att jag inte kommer kunna gå imorgon så har dagen varit super bra! Har larmat, galgat, hängt kläder i butiken, hämtat och lämnat från lager och storlekssorterat. Detta jobbet är som klippt och skuret för mig. Jag får städa och göra snyggt, serva kunder, vara social och trevlig och framför allt bestämma. Det är ju det bästa av allt. Jag har makt över hur perfekt alla halsband hänger och i vilken ordning kläderna ska hänga. Helt fantastiskt!




Lunchrestaurang.

Yes. Första dagen på Gina tricot och allting går skit bra. Tjejerna är super trevliga och jag får plocka och pilla med det jag älskar mest. Dessvärre får jag jävligt ont i ryggen av att stå hela tiden men jag tror att det är för att jag inte är van. Det här kommer bli grymt!


Tågvisor.

Nu sitter jag på tåget på väg till lödöse. Sandra hämtar upp mig på stationen och sen ska vi bort till spaet och lämna mat och dryck till mina frusna pojkar dom varit i stan och spelat paintball. Eftersom att emil inte är så mycket för att bli firad fick han en överraskningsdag och en liten fest med god mat och lagom mycket folk.
Har hunnit med en tur på reningsborg där jag där jag köpte mig 3 plagg, en väska och 4 vinglas. Hälsade på mormor en snabba också. Sen körde min älskade moster mig till centralen så jag skulle hinna med tåget.

Nu kör vi strax och jag ska placera min kropp gott i en av stolarna och sippa färdigt på min varma choklad. Jag älskar att leva!


Flower story.


Fredag.

Nu får jag ta mig fan skärpa upp mig och börja blogga ordentligt igen. Det är inte ok att ligga under 10 läsare om dagen.. Imorgon åker jag till Prässebo igen och på måndag börjar jag ju jobba. Men jag lovar att ni ska få fler inlägg i fortsättningen.

I vilket fall har jag haft en kanon dag idag! Började med två bitar kall pizza. Gick ner till soc kontoret och bokade en tid med min handläggare där. Efter det kilade jag in till försäkringskassan och fixade med lite papper där. Sen vet ni ju att det blev lite shopping också.
Strax efter 6 ringde Emma och sa att hon va nedanför. Sprang ner och hämtade henne och sen blev det balkonghäng tills maten va klar. Det bjöds på langas och massa gott. Efter att vi ätit oss så mätta att vi höll på att spy gick vi bort till tappen och köpte cigaretter. När vi kom hem igen satte vi igång och färga mitt hår och när allt det där väl va klart kröp vi upp i soffan och tittade på Anastasia och åt chips.
Set har varit en helt fantastisk dag och jag bara längtar tills nästa. Älskar dig Emmis. Du är grym!


Mini shopping!

Skulle egentligen bara köpa parfymen till emil men som vanligt kan jag inte gå in i en butik utan att komma ut med något. Så, inne på hm blev det en hårfärg, en liten mintgrön blus och en halsduk. Ser ni priser?? 10 spänn! Det va ju nästan gratis.... Inne på Åhléns blev hittade jag parfymen han önskade sig och en eyelinerpänna som va helt jävla as grym att måla med.
Jag är nöjd och kalaset gick inte på mycket mer än 700 spänn.


Tågtidtabell.

Sitter på tåget och är strax tillbak i mitt lilla Göteborg. Fryser om fötterna så det känns som att tårna ska trilla loss. Fick nämligen stå och vänta på tåget i 25 minuter i 17 minus. Inte det roligaste.
Men jag är snart hemma där det är varmt och gott. Är på centralen om 6 minuter och väntas mig en spårvagnsresa på 25 minuter. När jag kommer hem ska jag faktiskt krypa långt ner under täcket och ligga där tills jag känner att det är värt att göra något annat.

Hade en grym kväll igår och jag hoppas att lördagen blir ännu bättre. För ska min älskade firas så vi aldrig orkar fira honom igen. Eller ja... Så det räcker tills han fyller 25 iallafall. ;)


Godnattis.

Nu är det dags att blåsa ut alla ljus och krypa ner i sängarna. Iallafall här Prässebo. En fantastisk dag är till ända och min älskades födelsedag är snart slut. Jag tackar för idag och längtar efter morgondagens äventyr. Sov gott mina finaste. Puss


Mysis.

Kilade in på Ica och köpte persilja till sandra innan jag tog en två minuters promenad hem till Emil. När jag kom dit öppnade han sina presenter jag blev jätte glad. Jag tror att han tyckte att det va skönt att få in lite textilier i badrummet. Strax efter kom sandra och hämtade oss. Det bjöds på hemmagjorda köttbullar, kokt potatis och allt som hör där till. Jag fick lax och spenatpaj med rökt lax. Skit gott! Till efterrätt blev det cheescake och nougattårta.
Efter massa mat, vin och skratt va det dags för min att öppna presenterna från sandra och Popper. Han fick bl.a. Bredband för ett år och ett par as snygga fred Perry skor.

Jag tror att Emil är nöjd med dagen och det är det viktigaste. Grattis på födelsedagen en sista gång hjärtat. Älskat dig!


Grattis!!


Hisshäng.

Så. Nu har jag precis hoppat ur hissen och är påväg bort mot spårvagnen. Idag blir det härlig middag i Prässebo och massa presenter till min älskade. Sover förmodligen där också och åker hem igen imorgon. På fredag ska jag försöka hinna köpa en till liten present till emil och på lördag vid 16 åker jag upp igen. Det blir ett jävla åk fram och tillbaka. Tänk va lätt det hade varit om jag hade bil och körkort...


Dags för natten.

Efter Pippi blev det en dusch och sen va det rätt ner i sängen. Är inte speciellt trött i huvudet men min rygg säger till min att det är dags att sova. Konstigt va?
Godnatt.


Happy!

Vill bara berätta för er hur bra allting är nu. Idag hade jag besök av min fina vän Sofie som jag efter två år tagit upp kontakten med igen. På fredag ska jag fika med min älskade vän Felicia som jag inte träffat sen i somras. På fredag kväll kommer Emma hit och äter middag och sover över. På lördag är det fest för min älskade emil som fyller 20 imorgon. Nästa helg åker jag till Kinna och mitt favoritpar maik och Jossan och måndagen där efter börjar jag jobba!!

Fyfan vad livet är lätt just nu!


Precis så som det ska vara en tisdagskväll.

Jag och emil bestämde att jag skulle komma imorgon istället. Det finns en chans att vi bråkar lite mindre då. Så istället sitter jag hemma, kollar på film och äter ostbågs-hjärtan. Gott.


Ojoj.

Efter att jag städat upp lite här hemma och ätit lite blev jag så jävla trött och hade tänkt att jag skulle vila en stund innan jag satte igång med att städa badrummet. Så blev det inte. Nä, för jag somnade och sov som en stock fram till för 20 minuter sedan. Inte så jävla roligt då jag är helt klarvaken nu.
Ligger och kikar på Atlantis och drömmer mig bort till då jag va 10 och hängde på Sofies land. Då jag fortfarande va liten. Då jag inte behövde oroa mig om kärlek, jobb, pengar och allt annat man ska tänka på när man är vuxen.

Det hoppar katter i min säng och mina tankar dansar breakdans. Dags att försöka sova igen. Puss hej!


Nya naglar.

Sådär. Då va jag tillbaka i Göteborg igen. Tog bussen till Katja vid 12 och nu äntligen är jag hemma igen. Eller inte riktigt... På väg hem. Ska in på Hemköp och handla lite då min kompis Sofie kommer på lunch imorgon. Det ska serveras hemmalagd tikka masala. Och med hemmalagad menar jag att jag inte tänker köpa en påse med grejer som man bara tillsätter gräddfil till. Imorgon ska vi äta riktig tikka masala gjord från grunden. Det blir nog spännande. Åker till Emil imorgon kväll eftersom att han fyller 20 på onsdag.

Det blev härliga regnbågsnaglar med gröna stenar idag. Är jätte nöjd, som vanligt! Tack min lilla rosenknopp. Du är bäst!



Önskelista 2013

Jag vet. Det är 6 veckor och 3 dagar kvar tills jag fyller år. Men jag vet vad jag önskar mig och tycker att ni borde veta det också. Så, här kommer min önskelista. 
 
 
* Ansiktsvård från Neutrogena
* Ögonskuggspaletter från Isadora
* Yankee Candles
* Silversmycken
* Sällskapsspel
* Lakan med vackra mönster
* Mascara från Isadora
* Filmen Mio min Mio 
* Mysig morgonrock, gärna i kort modell

söndagen den 20onde januari.

Vaknade vid 12. Gick upp, klädde på mig och åkte bort till mormor. Kramades och hejade och efter det åkte vi vidare till backa. Min extrakusin daniel fyllde 14 den 5te så idag va det dags för lite kalas. Åt tårta och bullar. Sen tog jag med mig Emma och Emelie bort till backa kyrka för att kika om min fina vän blivit begravd där. Tråkigt nog hittade vi inget så antagligen är han begravd på den andra kyrkogården i backa. Men utanför kyrkan låg en av dekorationerna som låg bredvid kistan. Lite konstigt att den inte kom med till graven men det finns säkert någon anledning...

Nu sitter jag i soffan och myser med min Mitsou. Äter gott och dricker gott. Är visserligen väldigt trött så förhoppningsvis somnar jag innan kl 03 inatt. :)



Om man ändå va en katt.

Stena tyckte mycket om dom nya puffarna mamma köpte idag.


why won't you come back

Det räcker med att se en bild på dig för att jag ska bli ledsen. Jag har inte kommit över den gränsen då jag bara ser tillbaka på allt fint vi hade. Känner bara en sån enorm jävla saknad. Jag önskar för allt i världen att du skulle finnas igen. Men det spelar ju ingen roll. Du kommer inte tillbaka endå. 
Jag tänker inte på det så mycket längre. Det gör ju i vilket fall inte sake bättre. Varför skulle jag egentligen tänka på dig mer nu än innan? Att jag skulle gå omkring och tänk på dig hela dagarna bara för att du är borta låter ganska dumt. Men ibland. Speciellt på kvällarna, då kommer du upp i tankarna. Då saknar jag dig. Då vill jag att du ska vara här och att allt ska vara som det va för 5 år sedan. För fem år sedan när vi va som ett. När du va luften jag andades. Då jag trodde att du skulle finnas för alltid. 
Hur kommer det sig egentligen? Varför tog det bara slut? Varför fick jag vi inte ha kvar dig i livet?
Det gör så jävla ont när jag tänker på att jag aldrig mer får träffa dig. Det gör så ont att det känns som att jag ska gå sönder. Jag vill ju att du ska finnas. Jag vill ha felt fantastiska minnen med dig. Men vad får jag? Gå och lägga en blomma på en liten grav där du ligger 6 meter under marken och inte kan höra mig. 
 
Varför kan det här inte bara vara ett dåligt skämt. Varför kan du inte bara komma tillbaka och säga att du ville se hur folk reagerade om du försvann? Varför kommer du inte bara tillbaka??
 

Fyndigt.

Köpte mig en liten bricka, söta rosor i porslin, ett målat vinglas, en kuvertväska och ett ljus på reningsborg för 60 kronor. På Ikea köpte jag en badrumsmatta med matchande handdukar i tre olika storlekar och en packet med värmeljus till Emil i födelsedagspresent. Han fyller ju 20 så jag tänkte köpa en d&g parfym till honom också. Badrumsmattor och handdukar kanske inte är det roligaste men det är något han behöver..


Ikeahäng.

Sitter i en tvåsitsig eketorpsoffa på fyndet på Ikea. Köper födelsedagspresenter till min Emil som fyller 20 på onsdag.


it's so cozy

Det har varit en ganska jobbig dag idag, som ni kanske förstår. Det är väll kanske största anledningen till att jag inte har bloggat något idag.
Efter begravningen åkte jag hem och vilade, spelade lite farmville och badade. Sen kom mamma hem och då åt vi. Det blev lax med kokt potatis och limesås. Gott. Mamma och pappa åt torskhuvud... Mindre gott!

Nu ikväll fick jag ett litet ryck och städade ur massa lådor. Slängde gamla ärgade smycken och smink jag köpte för typ 4 år sedan. Sparade visserligen en del saker som ska ner till reningsborg och lite badkläder och så som min kära systerdotter ska få kika i. Har väldigt svårt för att kasta grejer som är i bra skick. Samvetet blir bättre av att skänka det så någon annan kan få användning för dom. Men det blev faktiskt rätt mycket slängt vilket va ganska skönt. Även om jag gillar att spara på grejer för att det "kan vara bra att ha någon gång" så måste man kasta för att få plats med nytt.

Men nu är jag ganska lugn. Ligger nere i fotändan på sängen med stena och andas in lugnet som alla ljus jag tänt för med sig. Det va en jobbig begravning. Mycket tårar och många jobbiga sånger. Bl.a. Mio min mio som jag för övrigt tycker är en grym låt att ha på en begravning. Men nu är det över. Ganska skönt. Nu ska jag bara leva resten av mitt liv med att veta att han inte finns längre...


Som jag skrev igår....

MIN MAMMA ÄR BÄST I VÄRLDEN!

ready for the funeral


Hej!

Är tillbaka i min säng. Ni som läser min blogg och inte känner mig måste ju typ tro att jag är förlamad då nästan alla mina inlägg börjat med "ligger i min säng...".
Har iallafall fått färgat håret och ätit lite. Mitt hår är i extremt behov av en klippning men jag orkar ta mig fan inte ta mig till frisören. Min moster klippte visserligen mig innan jag började gå hos Sobhi. Kanske jag fråga henne. Har jag ändå slängt mig ut i det okände genom att färga håret hemma kan jag väll lika gärna klippa det hemma också!


Min mamma är bäst!


Dålig dag.

Med mensverken från helvetet ligger jag i min säng och spelar farmville. Förutom att jag har städat upp på mitt rum, badat och bäddat rent i sängen har jag inte gjort något vettigt idag alls. Det va meningen att jag skulle ha varit nere och pratat med försäkringskassan och börjat förbereda mig mentalt för begravningen imorgon. Men icke!
Mamma kommer snart hem och förhoppningsvis har hon med sig en ny paket hårfärg och daim till mig. Tråkigt nog försvann färgen i topparna efter bara två tvättar. Så jag tänkte slänga i en till nu ikväll och se om det blir bättre. Det är inte så snyggt med röd/brun utväxt och ljusbruna toppar.. Det tycker inte jag iallafall. :)


Dåligt bloggat.

Så blir det när fröken är bakfull. Hade jätte roligt med min fina Jimmy igår. Drack massa cider och åt thai, badade i jacuzzin och bastade. Jag är glad att jag står så nära mina kusiner. Dom blir lixom världens bästa kompisar och dessutom känner man alla omkring. Familj och sådär. Det är så grymt!

Ligger i min säng med stena på min huvudkudde. Sluggo fightas med mattan i köket och Mitsou vet jag faktiskt inte vart han är. Har det rätt bra förutom att min dator har fått något jävla spel..


Myser.


I Alvhem.

Sitter i soffan hos en av mina morbröder i Alvhem. Han är visserligen inte hemma men det är min kusin Jimmy. Har ätit en massa mat, matat katterna och busat med Bruno. Vi har det bra, jag och min fina kusin!


God förmiddag!

Hej kompisar!
Har varit vaken en stund. Ätit lite och varit nere i tvättstugan. Skulle egentligen behöva åka hem och få lite grejer gjorda. Bl.a. Ringa Gina och bestämma en tid jag kan komma ner med papprena så dom blir påskrivna och inskickade. Men jag vill inte. Jag har det så bra här. Skulle tagit bussen som gick nu 13.23 men Emil va så varm och han pussade mig så gott på pannan att jag bestämde mig för att ta nästa. Tänk om vi alltid kunde ha det såhär.


Jeg vil aldrig stoppe med at elske dig

Ska inte kräkas över er med hur kära vi är och hur gulligt allting är. Sånt får nämligen mig att vilja kasta stenar på personer som skriver sånt. Så jag tänker inte förpesta er läsning med det. Men... Vi har det ganska bra just nu. Idag har vi faktiskt haft en bra dag. Dom dagarna är ganska ovanliga i det här extremturbulenta förhållandet. Visserligen har jag sovit en stor del av dagen men inte ens nu på kvällen när emil börjar bli trött och grumpy har vi bråkat. Jag är glad och hoppas på att det kan hålla i sig tills jag åker hem imorgon iallafall.

Har precis krupit ner bredvid Emil. Han ligger sen länge här och snarkar. Värken har spridit sig ner till axlarna och överarmarna. Har jag otur vaknar jag väll förlamad imorgon. Det skulle inte förvåna mig. Jag kanske har brötit nacken utan att jag vet om det.

Kan jag så skriver jag och berättar imorgon. ;)
Goodnight.


Måndag.

Ligger i soffan hos min prins med en hemmagjord värmekudde om nacken. Vet inte hur det kommer sig men det känns ungefär som om det skulle kunna vara nackspärr. Har varken sovit konstigt eller gjort något med nacken. Men vem vet... Jag kanske har drabbats av en förbannelse.

Har haft en relativt bra dag idag. Vaknade av att lillebror-Viggo kom hit med en kompis. Gick upp och städade så gott det gick. Med tre killar i en liten etta hinner det bli stökigt rätt fort igen. Städade iallafall upp, bäddade sängen och sorterade tvätt. När klockan närmade sig två kom Sandra och hämtade oss. Åkte upp till Prässebo och åt sen lunch bestående av frallor och tonfiskröra. Sen blev jag trött och somnade. Vaknade strax efter 7 då middagen va klar. Efter massa mat och efterrätt körde sandra ner oss igen och här är vi nu. Kollar på raw och ojar mig över min onda nacke. Förhoppningsvis går det inom ett par dagar. I värsta fall får jag tvinga ner min syster från skogen så hon får ta itu med det onda.


Ute på mys med mina favoriter.


Något mörkare än jag tänkt mig kanske..


Något spännande.

Håller på med något jag aldrig skulle våga göra igen. Nämligen färga håret hemma. Emil vet förhoppningsvis vad han håller på med. I bästa fall får jag väll satta mig hos Sobhi i början av veckan.


Spänningslöst...

Tågvärden försökte skoja till det strax efter att tåget stannat och släktsner. Har väll suttit här i närmare 10 minuter på ett tåg på väg till lödöse, utan ström... Having the time of my fucking life!


Här kommer natten...

Stena blir väldigt mammig och beskyddande när jag är ledsen. Hon är en klok katt. Hon vet när hennes mamma behöver lite extra kärlek. Först skickade hon bort mina salta tårar i ett försök till att få mig att sluta vara ledsen. Inte för att hon behövde försöka så länge. Bara jag känner lukten av min lilla missa blir jag lycklig. Sen fick jag mig en putsning av ögonfransarna också. Jag skulle inte byta henne för något i världen.

Jag har egentligen allt jag behöver. En grym familj och vänner som verkligen bryr sig. Mina 3 katter som jag älskar som om dom vore mina barn och den där pojkvännen som jag innerst inne skulle vilja dela resten av mitt liv med. Sen kommer man alltid tillbaka till det där man inte har... Inkomst och egen bostad. Det är kanske där felet ligger. Det är där tankarna hamnar strax innan jag får känslan av totalt misslyckande. Men det är ingen fara. Allt löser ju sig.
Något man måste förstå som liten tjej med stora drömmar är att man kan inte förlita sig på någon annan. Vill man komma någonstans i livet får man fixa det själv. Hur mycket jag än önskar att jag istället kunde gifta mig med en rik man så funkar det inte så. Man måste se till att man skapar sin lycka själv. För tänk när den dagen kommer och man står där. Lämnad och ensam. Hur fan ska man klara sig då om man aldrig har gjort det innan?
Det är kanske värt att tänka på.
Men det behöver vi inte göra nu. För mig är det dags att ropa på lilla John blund och för många av de andra är det väll snart dags för en till drink. Tills nästa gång vi hörs vill jag bara säga att livet bjuder på för mycket spänning för att ge upp. Tänk efter. Du vet inte ens vart morgondagen tänker ta dig..

Godnatt!


En kväll i ett kallt Göteborg.

Med huvudvärken från helvetet ligger jag i min säng och väntar på att sömnen ska komma till mig. Jag är bakfylle-ledsen och förbannad över att jag aldrig slutar hoppas. När är det dags att sätta ner foten och bestämma sig? Är det inte meningen att livet ska vara helt fantastisk när man snart ska fylla 21?

Hallå lilla lycka, vart är du?


JAG GLÖMDE GRATULERA BLOGGEN PÅ 1ÅRS DAGEN IGÅR!

 
Kass mamma jag är till den här bloggen. Igår fyllde Elihamfeldt.blogg.se ett år och jag glömde bort det. Men jag lever idag också så jag får önska grattis i efterskott. Älskade lilla dumma blogg. Du är bäst. Ångrar inte en sekund att jag började med dig. Om man ska vara petig borde jag ändra i beskrivningen lite. Det här med "min kamp att bli rökfri" är ju borta och gömt för längesedan. Dessutom bor jag hemma och med alla mina fyra katter och inte med några rumspolare i Stenungsund. Jag ska fakiskt sätta mig och skriva lite annat. Men inte ikväll. Ikväll ska jag bara lata mig och äta godis.
Imorgon ska jag och Emil på bio. Mammas pojkar kl 15.30. Jag tror att den är skit rolig och har riktigt höva förväntningar.
 
Det har hänt lite sen i förrgår. Har varit och hälsat på mormor. Hämtat ut ett paket med grejorna från Nelly. Ätit god mat och svurit ve och förbannelse över den här jävla skit telefonen jag får dras med.. Men jag har det bra. Om man jämför med många andra. Grymt faktisk!
 

Hej, och hej då för ett tag!

Hej mina kära vänner. Skulle bara säga att iphone nummer 5 är inlämnad på lagning vilket betyder att bloggen kommer att vara inaktiv dom närmaste dagarna. Jävla typiskt nu när jag äntligen är igång igen. Men sånt är livet! Vi hörs om en veckan om jag inte får för mig att jag tycker att det är roligt att blogga får datorn! Puss.

MIN ÖNSKAN GICK NÄSTAN I UPPFYLLELSE!!!


Godmorgon!


Efter kvällen.

Jag har krupit ner under täcket med Mitsou. Kom inte längre med arbetet idag, men mamma väcker mig tidigt imorgon och ser till att jag får något gjort innan jag smiter iväg till hermods.
Jag har faktiskt ont i magen över att behöva gå dit. Det är nästan så att jag känner att jag hellre inte har några pengar alls än att behöva fortsätta gå där. Jag ska väll för fan inte behöva ha ångest över att gå till min jobbcoach?? Dom har ju misslyckats med sin grej så mycket man bara kan!
Det är sjukt. Sjukt att jag känner att jag vill krypa ur min egna kropp när jag tänker på att jag måste vara där imorgon. Jag skulle kunna sälja min själ till djävulen för att slippa sätta min fot där igen..


Om ni läser i tidningen imorgon att det har brunnit på första långgatan så vet ni vem som tänt på. Godnatt!


Hur kommer det sig...

Hur kommer det sig att den ända människan som ljuger för mig är min pojkvän?!




Jag önskar att jag hatade dig!


Gott!


Paus.

Mitt uppe i allt det tråkiga bestämde jag mig för att skita i det en stund och slänga mig i badet istället. Sagt och gjort. Nu ligger jag här och guppar i massa skum och rosa vatten. Vissa har det bra!


Det här går ju bra...

Japp. Som rubriken säger, det här går skit bra. Kommer dessutom kunna hålla på hela kvällen för min älskade pojkvän ringde och sa att han hade fått annat för sig.... Jävla tönt.


Rubrik.

Nu ska jag sätta mig med mitt förbannade arbete innan jag åker iväg till min lilla Emil. Han har lovat mig bakpotatis och en nystädad lägenhet. Vad tror ni jag får? Snabbnudlar och ett bombnedslag skulle jag gissa på. Men vi får väll se. Hoppet är det sista som lämnar en. Kanske till och med han kan förändras.


Nytt!

Mamma var på relativt gott shoppinghumör idag. Det blev fyra sminkborstar, en primer, en tröja och byte av mina leggings. Jag är nöjd. Det blev dock inga jeans som jag hade tänkt men i min stora beställning från hm kommer det två par. Så, egentligen gjorde det inte så mycket. Det blev annat istället. Köpte dessutom en påse kattgodis.
Men det var inte bara shopping idag. Lämnade ut 9 stycken cv och personligt ber till olika butiker och erbjöd dom gratis arbetskraft. Alltså mig som praktikans. På Gina och Hemtex fick jag bäst respons och dom lovade att höra av sig i veckan och gjorde dom inte det skulle jag ringa. Jag håller tummarna och hoppas på det bästa. Kanske jag slipper hermods i slutet av veckan.


Om natten...

Ligger i pappas mysfotölj och kilar på Clash of the titans med mamma. Äter chilinötter och har det rätt så jätte bra. Hoppas ni har en lika mysig kväll.


Döh!!

Mättare än jag någonsin varit innan är jag tillbaka i min varma goa säng. Att jag aldrig någonsin lär mig när det är dags att sluta äta. Förstår inte.
Jag och mamma traskade ner till torget för att byta två par leggings som jag fick i julklapp till storleken mindre. Det var bara det att när vi kom ner till torget va inte en ända affär öppen. Inte ens mc donalds... Vi tog istället en promenad ner till Donken som är öppen dygnet runt nere vid välen. Åt som vanligt alldeles för mycket vilket resulterar i att jag känner att jag vill spy och att jag blir så trött att jag har svårt att ens hålla ögonen öppna. Tur då att det bara tar ca 10 minuter att gå där ifrån hem. Och byxorn, dom får jag väll byta imorgon istället.

Nu ligger jag gött här jag måste egentligen börja med arbetet jag fick från jobbcoachen. Det ska vara färdigt och inskickat den 4de. Jag är trött, mätt och har ingen som helst lust att faktiskt göra arbetet. Det är 6 sidor med frågor angående min "utveckling" på hermods. Vad jag vill få ut av det och vad jag hittills har fått ut av det. Jag skulle vilja skriva med stora bokstäver över alla pappren om hur mycket jag ogillar hermods och hur jävla onödigt jag faktiskt tycker att det är. Men det får jag inte. Det lär inte anses som godkännt och gör jag inte det dom säger till mig att göra så får jag inga pengar. Vilket jag måste ha. Så, det är väll bara att ta sig i den där kragen och göra det som måste göras.... Imorgon. Typ.


Jag har världens bästa mamma!

Mamma kom in till mig och frågade om jag skulle ligga i sängen hela dagen idag också. Sen erbjöd hon mig mc donalds och gav mig en nyårspresent. Min mamma är bäst i världen!


Godnatt och godmorgon.

I min nybäddade säng ligger jag och myser min min snarkande lilla prins. Han låter som som 10 gubbar. Men det är mysigt. Jag vet att han trivs och att han är nöjd med livet. Stena och Sluggo ligger på bäddsoffan och det börjar faktiskt bli dags att sova. För första gången i år. Är skit trött och är så jävla glad över att jag är nykter. Drack visserligen två glas champagne vid 12 slaget så jag kan ju räkna med en liten bakfylla imorgon iallafall. Men men. Det tar vi då. Kanske man kunde ställa sig i kö för att få byta lever. Tror ni att dom skulle byta en min lever för att jag skulle slippa bli bakis?! Det kanske inte ens beror på den. Jag har faktiskt blivit tillsagd att gå och kolla upp om jag har struma. Det kanske där felet ligger...

Godnatt och god fortsättning. Hej!


!


Happy new year!


RSS 2.0