Perfekt fredagseftermiddag.

Crunchos, kolsyratvatten och fcz i en nybäddad säng, i ett nystädat rum. Fantastiskt!


Det är som att sluta leva!


Höstliga dekorationer!

Det rycker i min kreativa ådra. Med lite löv, smällbär, använda blockljua och två små krukor fick jag till två små mysiga höst dekorationer. Vad tycks? :)


Godkväll!

Usch. Jag är skit mätt. Har precis knött i mig en halv form lasange, som förövrigt blev den mest lyckade av dom alla jag gjort.

Det har inte hänt speciellt mycket idag. Va med sandra i stallet en stund. Mockade och tog in Tina. Har vart ute en sväng med hundarna och lagat lite mat. Viggo och Emil är så kräsna så jag fick göra kycklingsallad till dom. Sandra och Popper är på räkkryss. Är kvar hör tills på lördag då jag fick klartecken ifrån Jelena att det va lugnt med katterna.

Inrim är det näst sista dagen med cigaretter. Det börjar dra ihop sig och nu börjar jag nästa ångra mig lite. Men bara lite. Hörs imorgon. Pusssaar


Instagram.

Följ mig på instagram...

Elinhamfeldt


Tidig morgon.

Trött som en sten ligger jag i sängen och försöker sova. Det går sådär. Jag är kssnödig, hungrig, lite röksugen. Idag är det två dagar kvar av min tid som rökare. Men det låter så tungt. Jag har väll aldrig lovat någon att jag aldrig mer ska röka? Vi tar en dag i taget och ser hur långt det räcker.

Ikväll ska jag lagya mat till sandra cg Popper. Nervöst!


Bloggar dåligt.

Hej igen! Bloggar skit dåligt för tillfället. Har inte speciellt mycket att skriva om. Eller set kanske jag har... Men inget jag vill skriva öppet om.

Ligger i mon säng med katterna i fotändan och Emil, snarkandes, på min högersida. Jag är trött. Jätte trött. Måste komma igång med allt snart. Måste skaffa ett jobb. Hitta en lägenhet. Om tre dagar slutar jag röka. Hejar ni på mig?


En dålig människa!

Jag försöker alltid vara så snäll och godhjärtad jag kan. Jag försöker att aldrig döma någon, ger alltid människor fler chanser än jag borde. Förlåter det mesta och tror på att människor kan förändras. Sen har jag en svart håla i min kropp där jag samlar allt hat, dåliga tankar, elaka handlingar och agritioner. Precis som alla andra kan jag också bli förbannad. Mest sur blir jag när människor går emot mitt sätt att leva, mitt sätt att vara.

På tre dagar har jag gjort mig ovän med stora delar av min umgängeskrets vilket jag inte har råd med. Har inte tillräckligt med vänner för att bråka med fyra av dom. Jag är arg, ledsen och besviken på både mig själv och vännerna jag pratat om. Arg för att jag inte får bestämma över mig själv, arg för att jag agerar på helt fel sätt, arg för att jag gör mina medmänniskor ledsna, arg för att jag inte bet hur man ber om ursäkt!


Mys på Harrys!


Inhandlat!

Det va först meningen att jag och Mandi skulle ta en promenad ner till torget. Hämta min medicin och gå hem igen. Men när Mandi vill in i affärer och jag snällt följer med, så startar min mani och jag bara MÅSTE handla. Kom hem med två par brallor, två små armband och en bh....



Shopping med min fina vän!


Myser!

Sitter i soffan med en kopp te och en korsordstidning jag hittade bland all skit här hemma. Nu har Veronica spelat i 45 minuter jag och är skit ledsen... Typiskt att jag skulle bli sjuk nu. Ju ville ju sp gärna se henne. :(


Här har det ta mig fan handlats...

Mycket mat för ännu mer pengar. Får sån ångest när jag handlar för lite för mycket pengar. Men nu har jag allt här hemma för att kanske bli lite frisk igen.

Dags att starta superkuren bestående av en jävla massa frukt, kokhett saffranste, lite snacks, vegetarisk lasange och en och annan värktablett.




Liten sjuk tjej...

Har precis fått på mig lite kläder och ska strax ta mig ner till affären. I den här munderingen ser jag ut att ha gått upp en sådär.... 30 kilo. Men det är väll okej. Jag är sjuk och det är bara bra om jag får svettas lite. Ska bara försöka att inte anstränga mitt lilla hjärta när jag cyklar ner till Ica i motvind....


Morgan Alling

Fyra dagar tog det och nu är jag klar med den. En helt fantastisk bok med mycket starka känslor. Rekommenderar den starkt!


En kvällssaga.

Tvätten hänger på tork i jejas rum. Emil har somnat i soffan. På tv är det någon amerikansk tvserie. Stena ligger hopkurad bland kuddarna som har fått på sig nya örngott. Jag ligger nöjt i min säng. Nyduschad. Läser dom sista sidorna i min bok och funderar över morgondagen. Hoppas, hoppas, hoppas att jag mår bättre så jag kan åka med och kolla på Veronica.

Vi hörs imorgon. Puss


Usch!

Har precis varit nere i tvättstugan och slängt in tvätten i maskinerna. Har sorterat resten och snart ska jag börja diska... Allt med tvätten tog längre tid då jag upptäckte att någon av katterna hade pissar i den rena tvätten som stod i klädkammaren. Blir så jävla trött.... Men jag får väll skylla mig själv när jag har skaffat mig tre pedantiska katter...

Jag och sjuk. Riktigt sjuk. Tror till och med att jag har feber. Och inte en jävla värktablett finns det hemma heller. Hostar, snorar och huvudet känns som en stor dunkande sten. Tur att jag har en fin pojkvän som kommer hit och pysslar om mig om ett par timmar. Ska nog kräva honom på lite fotmassage och nykokt te.



Stans finaste naglar!










9 dagar!

Sitter på balkongen och röker på en cigarett. Regnet smattrar på fönstrens. Det känns som höst. Idag är det 9 dagar kvar tills jag ska sluta röka igen. Syftet med bloggen va ju att mina nära och kära skulle kunna följa min kamp mot en rökfri vardag. Första gången höll jag mig rökfri i 4 månader. Denna gången hoppas jag på att jag kan hålla mig längre. Kanske för alltid.

Idag ska jag tvätta och städa. Måste städa ur ett par skåp, sortera bland saker och få lite ordning i min garderob. Imorgon ska jag in till stan och se på Veronica på Liseberg. Hoppas att vädret är lite bättre och att min sviniga hosta har lagt sig lite. På fredag kommer Jelena äntligen hem och då blir det middagsbjudnig. Är jag på riktigt bra humör kanske hon får en tårta också!


Morgonmys med mine barn.


Gott!

Mmmm. Vaknade av att en liten loppa hoppade upp och bökade i mitt hår och att en stor björn kom klampandes och la sig rätt över mig. Tycker att jag kunde fått ta med mig hundarna hem. Men sandra tycker inte likadant....


Mys.

Emil ligger och snarkar bredvid mig i sängen i prässebo. Själv hålls jag vaken av hostan. Dricker lite vatten och spelar song pop på Viggos iPad. Imorgon ska jag till Katja och fixa naglarna. Sen bär det av hemåt igen. På onsdag tvättar jag, torsdag är det Veronica på Liseberg och på fredag kommer äntligen Jelena hem!

Ska spela en stund till. Kanske läsa lite också och sen ska jag sova. Hörs imorgon mina käraste. Puss


Jag har en fin vän!

Tack för att du finns lilla gumman!


Pink!

Köpte mig ett par nya lurar idag. Dom andra jag hade va halv döda. Tyvärr. Men dessa är likadana, fast i en annan färg.


Uppe med tuppen.

Jag har redan hunnit få i mig en kopp te, serverar min man lite frukost och gjort macker som han ska ha med sig till jobbet. Känner mig som en riktigt liten hemmafru.
Men nu är jag tillbaka i sängen igen. Ligger och läser Morgan allings bok i morgonljuset. Har väldigt svårt att släppa den. När jag la ifrån mig den längtade jag nästan tills nästa tillfälle jag skulle få att läsa den. Det är så jag vill ha mina böcker!


Myser på visingsö!

Efter en krånglig natt och en ännu krångligare morgon fick jag iallafall sovit i 2 timmar. Allt som allt har jag nog sovit i 5 timmar inatt, vilket är väldigt lite för mig som behöver sova i 12 för att orka med dagen.

Nu är vi iallafall ute på Visingsö. Vädret är inte det bästa men vi har det rätt bra. Det är massa tält med massa spännande saker, helstekta grisar över öppna eldar, människor utklädda till riddare och annat roligt. Om en stund börjar riddarspelen och sen ska jag gå och köpa mig ett kanderat litet äpple.


När sömnen inte infinner sig...


Godnatt dags.

Ligger i Ellas säng rätt trött efter denna liga dag. Kollar på Shrek på vhs och tjötar. Imorgon ska vi iväg och kika på nenn när han spelar fotboll, efter det ska vi ut på Visingsö och kolla på något slags riddarspel. Kan tänka mig att det blir rätt trevligt. Men för att jag ska orka vara vaken i en hel dag så är det dags att sova nu. Pussar


Lycka!

Nu har jag äntligen fått tillbaka min stora kärlek. Är lyckligare än någonsin. Sitter hemma hos min älskade syster och pratar med Ella. Kokar i huvudet efter alla historier om dagens ungdommar... Men det är väll så våran värld ser ut nu.

Myser som en gris. Har ätit räker och varm smörgåståret. Tänkte att jag skulle slänga mig i soffan och kika på tv medans alla mina grejer på mobilen har laddats färdigt från iCloud. Hörs sen! Hej.


Bildbomb!

Alice Cooper






Lotta på Liseberg

 











Norlie & KKV
 


 
Melissa Horn
 
 
Timbuktu
 




 
Nationalteatern
 



 
Systersol
 
 




















 
 

Mysigt!



 

Denne satt på min fönster i morrse... Tur att den satt på utsidan!
 
 

Superbeauty!




Löser korsord med stena...

Japp. Hela tiden. Har fått någon sjuk dille på korsord. Och ikväll tyckte Stena att hon skulle hjälpa till... Eller... Ja, hon tyckte la sig på tidningen och tyckte att det va bättre att jag kelade med henne. Har hon saknat mig tro?!
 
 




 

Hemma igen!

Efter att ha hängt i stan större delen av veckan är jag äntligen hemma igen. Ganska skönt faktiskt. Det va tänkt att jag skulle in till stan imorgon igen och se på syster sol med min finste. Sen ska jag tillbaka hit, sova och sen på förmiddagen åker jag ännu en gång ner till Göteborg för att sedan åka vidare till Taberg och min älskade familj där. Har haft så sjukligt mycket för mig denna veckan vilket är väldigt skönt. Hinner inte tänka på ett jag inte har någon framtid, att jag är pank och att jag är en liten bortskämd jävla snorunge som lever på mina föräldrar.

Imorgon lovar jag er en bildbomb med allt som jag har hittat på i veckan, alla underbara spelningar och artister jag varit och lyssnat/kikat på. Ska ha hunnit storstäda och överösa mina barn med kärlek innan jag åker. Men det borde jag hinna. Ska dessutom lämna tillbaka skorna och jeansen jag hade beställt. Tycker att det är rätt kasst att dom skickar mig ett par jeans i storlek xs och ett par i xl.... Men det är jag. Nu ska jag varva ner med ett korsord och sen väntar mig sängen! Natti.

Lycka!

Är med ännöjd över allt som kom ´hem till mig idag. Dessvärre va ett par av jeansen i fel storlek så dom skickar jag tillbaka imorgon. Sen tyckte jag att jag hade beställt mer än jag hade... Fast så känner jag alltid..
 


 
 

Way Out West!




















Knökfulla dagar, massa massa kärlek och nya kassavanor!

Idag börjar vi på Wow. Det ska bli så jävla spännande att jag håller på att gå sönder. Vill bara att klockan ska bli två så jag kan åka in till Linné och möta upp Amanda. Igår va vi på möte, blev inte mycket klokare av det men vi fick armband och tröjor. Fick ju även se vart vi ska jobba. Jag och Amanda är i tält 3 om det är någon som tänker hälsa på oss. :)

Dagarna är så fulla att jag knappt hinner gå på toaletten och det här med att man måste äta och dricka, det finns inte. Igår va jag, Emmis, Nicklas och Gabbe på Alice Cooper. Sjuk upplevelse. Känner så mycket sorg för er som inte fick chansen att se honom. Jag är inte ett jätte stort fan av Alice Cooper egentligen. Men får man chansen att se en av världens största artister så tycker jag bara att man är jävligt dum om man inte tar den. Det va jävligt ball iallafall. Bildbombar er på söndag eller måndag när jag är hemma igen. Mammas dator är tydligen för ny för att ha ett sånt där uttag där man sätter in minneskortet!

Hörs imogon mina goa! Puss

Tusen tankar.

Sitter i sängen. Lyssnar på mjuk musik med Stena. Jag är inte fullt så lugn i kroppen som jag hade hoppats på att jag skulle blivit när jag kom hem. Borde verkligen sova, tror att morgondagen kommer bli riktigt riktigt lång och dessutom börjar jag ju jobba på torsdag. Men som sagt. Lugnet för att kunna sova har inte infunnit sig ännu. Får väl kanske hoppa ur sängen igen och tända lite ljus, slå på någon gullig barnfilm och koka mig en kopp Kusmite. Men jag har ingen ork. Jag mår inte bra. Mår inte bra alls faktiskt. Känner mig yr, illamående, sjuk, ledsen, orolig. Det har hänt så mycket sista veckan som jag bara har försökt skjuta bort ifrån mig. Sånt som är ganska svårt och jobbigt att tänka på. Känner mig stressad hela tiden. Det är mycket som sitter inne som jag hade behövt prata med någon om. Jag har dessutom glömt att ta min medicin i ett par dagar. Är ledens över min telefon också. Jag kan ju förfan inte leva ett normalt liv utan den. Jag blir helt knäpp och hela dagen blir ostabil. Jag känner mig helt jävla handikappad. Måste planera så mycket mer än annars. Får bara tag i folk över sms och telefon. Det gillar jag inte. Kan inte kolla mina mail, busstider, kan inte söka några lågenheter eller lyssna på musik när jag ex åker buss.
Menmen... Som tur är väll ändå att det bara tar ca en och en halv veckan tills man får en ny... Så torsdag nästa vecka borde jag väll fått ett sms om att jag kan hämta ut den nya. Nog om allt det här nu. Ska försöka se till att komma i säng rätt snart. Behöver nog min skönhetssömn nu inför 3 dagar på Way out west. Godnatt mina vänner!

Molly, Molly, Åh du vackra Molly!






Liseberg!









 

Fan vad arg jag blir...

ÅÅhhh..!! ibland asså. Bestämde mig för att hoppa av bussen vid ica och köpa mig en påse frysta räker som jag kunde gotta mig med i min ensamhet ikväll. Jag tycker personligen att halva nöjet med räkor är att skala dom, tycker dessutom att färdigskalade räkor smakar skit. Så när jag kommer in på ica, så fick jag gå omkring bland frysdiskarna i närmare 10 minuter innan jag till min besvilkelse upptäcker att det bara finns fryska räkor UTAN SKAL! Vem fan köper fryska räkor utan skal?!?!?!? Ingen antagligen eftersom att det va det ända som fanns kvar. Blev så jävla sur och då jag redan då hade lågt blodsocker och va jätte hungrig så tog jag bara till mig massa onödigheter, betalade och matcherade förbannat ut ur jävla bajs ica. Sen fick jag gå hela vägen hem..
 
Nu hörde jag att maten plingade i micron så jag får väll äta lit och hoppas på att jag blir på något bättre humör. Bloggar mer sen. Hej!
 
 

Sängdags

Lugnet har infunnit sig i min lilla kropp igen. Har suttit borta hos Amanda med gott folk hela kvällen. Har spelat lite spel och sånt där. Imorgon bär det av mot stan för att lämna in min käraste på lagning. Antar att jag får en ny... Så jävla typiskt. Två mobiler på mindre än ett halvår. Men denna gången va det inte mitt fel iallafall. Senare på kvällen. Runt 20 skulle jag tro, så är det en sväng till liseberg som gäller. Har vi tur så regnar det inte. Har ju inte en jävla spänn så jag kan inte roa mig sådär jätte mycket. Men jag tyckte att jag skulle vara lite käck och gå och se på Lotta på liseberg imoron iallafall. Hoppas på att min älskade mamma går med. Annars är det jag, mandi och gabbe som går. Mysigt med mina favvobrudar.

Nu börjar mina kuddar i huvudet på mig så jag antar att det är deras sätt att säga till mig att det är dags att nanna. Vi hörs om ett par timmar. NattiNatti.

Insaniquarium

 
 

Ligger i min säng och spelar mitt favoritspel. Insaniquarium. Dessvärre bara en demo på 60 min.
 
 
 

Olyckor.

Som sagt. Olyckor händer. Men om det nu är det ända som faktiskt får mig på fötter igen så är det väll okej. Dessutom ska det inte betalas förens om typ.... två veckor. Förhoppningsvistjänar jag lite pengar på Wow. Annars får jag väll låna av mig själv tills jag får någon form av bidrag eller ett jobb.
 





 
 
 
 
 
 

Skit också!

Olyckliga saker händer. Det som tyvärr hände igår är ingenting jag tänker prata om. Alls. Jag lägger det bakom mig och siktar på att må bra, ensam. Dessvärre så fick min telefon rätt mycket stryk igår. Glasbitar har trillat loss, sladdar som hänger löst och tusen miljoner sprickor i hela skärmen. Typiskt. Ska iallafall lämna in den imorgon och innan dess kommer ingen kunna få tag i mig.
 
Mamma står i mitt kök och diskar och jag ska ta kattlådorna strax. Det är synd att jag är så snäll och lånar ut min lägenhet och det ända jag sa va att det skulle vara rent och fint när jag kom hem igen. Det va det inte.
 
 
E,
 
 
 
 

Eftermiddag

Kom precis hem igen ifrån affären. Åkte med sandra till Nol och hämtade upp Viggo som har skadat benet. Sen svängde vi in på Ica i Lödöse och handlade massa gott. Morgonen bestod av frukost på kiosken och bus med Lea. Sjön va rätt gott varm och hade det inte pisseregnat och hängt åska i luften så hade jag kunnat tänka mig att ta mig ett dopp. Mår fortfarande inte skit bra så det lutar mot att jag är kvar här hemma ikväll och myser med sandra och popper. Men vi får väll se. Emil brukar vara ganska duktig på att lura med mig på sånna saker. Mer om det sen! Pusshej.


En kväll i skogen.

Sitter i skogen och filosoferar om livet. Lyssnar på alla konstiga ljud, fåglar som kvittrar och alla tusen syrsor som gör sina ljud. Mmmmm. Mysigt! Tobbe och Emil är alldeles nära mig och fiskar. Dom trivs nog dom också. Har fortfarande lite huvudvärk och känner mig inte 100 frisk. Hoppas jag det går över under natten. Funderar lite på vad som ska hittas på imorgon. Tobbe skulle vara ensam hemma imorgon vilket betyder party för hans del. Givetvis va jag och Emil dom så då blev "bjudna" förs. Vet inte alls om jag är sugen på det. Pank är jag också och min kropp börjar säga nej till alkohol lite oftare än vanligt. Det kanske är bra. Skulle jag fortsätta med mitt vin-drickande skulle det nog sluta med att jag blev fast i ett beroende. Men än så länge har jag 100% kontroll över mitt intag. Är vädret fint på söndag kommer mamma hit och plockar hallon med mig också. Längtar efter min världens bästa mamma så det nästan gör ont!


Gott myggbett!


På äventyr med min finaste!

Plockar lite kantareller och utforskar baksidan va lilla prässebo. Det är ganska fint. Mysiga stigar, en övergiven tennisplan, pyttiga små stenhus och en jävla massa hallon!


Frukost!


Natthumor!


Myskalas!

Sitter på Gabbes balkong och lyssnar på åskan. Det är helt fantastiskt vad det brötar. Det åskar och blixtrar alldeles för lite i Sverige nu för tiden! Mer ösregn och pratstunder på svenska balkonger och altaner, tack!


Morgonbesök i den mystiska trädgården!


Roligheter i Lindome!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216063/images/2012/pic_50199ea3e087c34b81000002.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216063/images/2012/pic_50199ea3e087c34b81000002.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216063/images/2012/pic_50199eb09606ee3899000009.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216063/images/2012/pic_50199eb09606ee3899000009.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216063/images/2012/pic_50199eb4ddf2b34c740000a9.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216063/images/2012/pic_50199eb4ddf2b34c740000a9.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216063/images/2012/pic_50199edde087c32e7d0000c7.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216063/images/2012/pic_50199ee99606ee3abf000006.jpg" class="image">


Men lösdagsgodis med tomtar i hallonskogen blev det minsann!


Det blev inte många svampar plockade idag inte!


Dags för svampplock i Lindome!


RSS 2.0