Gött häng med pojkarna!

Sitter hemma hos min bror och myser med min pojkar. Gott!


Mysis!

 


Vaken!

Hitta Neno har gått om ett antal gånger, stena ligger som vanligt på en av kuddarna och sover, pappa sitter i köket och dricker kaffe. Om allt nu är som vanligt, varför vaknar jag då och är så sugen på hamburgare att jag håller på att dö?!


Ingen rubrik.

När vi va färdiga med flytten åkte vi och åt på sibylla, sen åkte hem igen
och då va det väldigt skönt att få lägga sig i sin säng. Så skönt att jag somnade och inte vaknade igen förrens klockan 9.

Har varit uppe och vaken en stund nu. Har badat, bäddat rent i sängen och nu är det dags för lite mat innan jag ska sova igen. Längtar efter att vakna och inte må som en potta skit imorgon. Fugan vad vidrigt det är att vara bakis.

Hitta Nemo, rester ifrån Sibylla, avokado och glass. Gött!


Bakis och snart färdigflyttad!


Mammas pingla verkar sova ganska gott!


Party!

Jäklar. Kom precis hem efter ha varit på äventyr hela kvällen. Stena mötte mig i dörren när jag kom hem och efter det har hon inte lämnat mig ifred i två sekunder. Hon börjar äntligen bli sig själv igen.

Har haft en skit rolig kväll men människor jag aldrig skulle vilja vara utan. Älskar er allihopa! Dock har jag fruktansvärt ont i fötterna. Har ju varken gått i klackskor eller dansat någonting. Men det kanske hör till iallafall. Hade tänkt att jag skulle gå ut och dricka någon cider, tjöta med folk och umgås med dom jag gillar. Det blev precis som jag tänkt mig, som tur är, men det blev en ganska lång stund längre och definitivt mer än ett par cider. Kan tänka mig att det blir rätt kämpigt att komma upp vid 09 imorgon. Men det tar vi då. Nu ska jag balja i mig vatten och hoppas på att jag inte mår skit dåligt imorgon.

Sov gott kära vänner!


Planer som ändras!

Oj. Nu helt plötsligt står jag på henriksberg och dricker drinkar med min fina kusin Jimmy! Fantastisk vad saker kan ändras fort!


Uppenbarligen har jag blivit en tråkmåns...

Herregud vad jag har blivit tråkig och det beror inte på pengar heller. Jag köper kläder för flera tusen pengar varje månad men jag kan inte gå ut och dricka en drink med en kompis då och då. Har varit spik nykter sen jag flyttade hit... Vadan hände med partypinglan??


Fruktigt!

Mmmmm.... Skulle vilja äta på dom! Tack för superfina naglat Katja! Du är bäst.


Prässebo

Oj. Dåligt uppdaterat idag eller. Hunnit med mina polare har jag inte gjort heller. Inte ett ända samtal har jag hunnit ringa idag. Känner mig kass som kompis. Så många vänner har jag ju inte att jag inte har tid för dom. Det måste bli bättring på mig!

Efter att ha suttit hos Katja med naglarna sen fem va det rätt skönt att komma hem till Prässebo igen. Efter en sen middag ligger jag i sängen, proppmätt och kan knappt röra mig och kikar på the book of eli. Fantastisk film. Skulle kunna tro att den är med i top 10 över världens bästa filmer.

Naglarna blev gröna och orange med frukter denna gånger. Är lika böjd som sist. Bilder kommer imorgon. Ska försöka plocka lite svamp innan jag och Emil åker hem till mamma och pappa igen. På lördag är det dags att flytta allt ifrån lägenheten också.

Nu är det dags att slumra till filmen. Natti natti!


Ojdå....


Frukost!


Glitter!

Fantastiskt vad tekniken går framåt. Dessa jättefina sakerna köpte jag på glitter i förrgår. Två skitgulliga grejer man stoppar in i hörlurshålan i telefonen och ett kassetband man rullar upp hörlurarna på. 90 kronor gick detta lilla kalas på!
 
 

Tråkig dag.

Har legat i soffan med stena och kikat på Barnkanalen större delen av dagen. Papp står i käket och lagar mat. Det luktar fantastiskt.

Ikväll kommer Emil hit igen. Ska en sväng till katterna och imorgon ska jag till Katja. :)


Det finns roligare saker!

Jag tror att Stena håller med mig om att det finns roligare saker att göra på en onsdag klockan 09 än att vara hos veterinären.

Som tur va är såret bara lite infekterat. Vi fick medicin som hon ska äta i 5 dagar. På fredag ska vi tillbaka och kolla så att det går åt rätt håll. Skulle det, mot all förmodan, bli värre får vi hitta på en annan lösning. Förhoppningsvis slipper vi det. :)


Godnatt måne, godnatt stjärnor...

Dags att sova igen. Ska nog ta och tömma min drömfrångare snart, eller flytta tillbaka till lägenheten. Mellan 7 och 12 imorrse/middags hann jag drömma fyra mardrömmar. Iallafall som jag kommer ihåg. Tycker att det är så obehagligt att vakna svettig och helt skräckslagen.
Men det ska nog bli skönt att sova. Skönt att sova ifrån alla "hintar" om mig själv på andras bloggar, irritationen på människor som inte vet hur man konfronterar och andra gnällspikar. Dessutom ska det bli skönt att sova ifrån oron över Stena. Det är säkert ingenting. Men hon är fortfarande min lilla bebis och det är väll inte så konstigt att jag blir orolig, vad det än är.

Med lite tur har jag en tid hos Katja för att fixa naglarna imorgon också. Det va närmare fem veckor sedan jag va där sist så det är väll dags nu. Om jag hinner ska jag lägga upp en blid på det roliga jag köpte igår. Fantastiskt va man kan hitta på egentligen.

Godnatt fina människor och tack för att ni läser min blogg!



Nu vill jag behålla dig igen.

Har varit så ledsen på stena dom senaste dagarna. Hon har bara legat i fåtöljen i vardagsrummet och inte brytt sig för fem öre om vad jag har haft för mig, om jag ens varit hemma eller inte.
Tog av henne strumpan, som jag fick sätta på henne igår igen eftersom att såret kikade fram i den andra, förut idag. Tyckte att såret såg skit äckligt ut så jag ringde veterinären och bokade en tid imon morgon. Jag vet inte om det är sårskorpor eller om såret har spruckit. Men det får vi se imorgon. Har satt på henne tratten nu igen iallafall och får bara hoppas att hon inte tänker kissa någonstans igen.
Det jag skulle komma fram till va att hon nog inte tycker lika illa om mig just nu. ligger hon gott och sover hos mig och allt verkar vara som vanligt igen. Nu vill jag inte längre lämna kvar henne här när jag flyttar.


hjälp med bloggdesignen, tack!

Fyfan vad jag är trött på min blogg nu. Har ändrat lite idga men det är absolut inte såhär jag vill att den ska se ut. Så nu har jag bestämt mi för att hitta någon som vill göra en ball design åt mig ifrån grunden. Skulle personen i fråga vilja ha pengar för det tänker jag inte vara snål med det heller. Kommentera om du är intresserad av att fixa och trixa på min blogg. Tack!

Förtrollad

Klockan börjar bli mycket och snart är våra lilla treårsdag till ända. Det gör inte så mycket. Jag bara längtar efter resten av livet med min prins. För att påminna mig, eller kanske inbilla mig, om att äkta kärlek existerar kikar jag på förtrollad som har gått om tre gånger. Helt fantastisk film det där.

Slumrade till en stund och när jag vaknade igen va jag sådär jobbigt pigg. Får väll lösa lite korsord för att trötta ut hjärnan. Sov gott kära vänner!


Kattmys på andra sidan gården.

Mitsou ligger och biter i mina strumpor och Sluggo ligger snällt bredvid och tittar på. Sitter hemma hos världens bästa storebror och pratar datorspel. Trivs rätt bra här. Lägenheten skulle bara behöva ett stort städrace och mysigare möblerat.

Jag och pojkarna ligger kvar en stund till sen ska jag gå hem igen. Tråkigt nog är det bara mamma, pappa och katterna hemma. Ensam får jag sova också. Får ta och se det från den ljusa sidan, jag får hela sängen för mig själv och jag blir inte väckt av att någon ligger och sparkar på mig. 



 


Kattkläder?

Ännu en kreation är gjort för att passa stenas vilja. Hon tycker inte bättre om denna men förhoppningsvis är den svalare än strumpan. 4 dagar till sen ska hon få bli katt utan kläder igen!

 


Tillbaka!

Har precis varit och hämtat min nya baby! Och han är helt fantastisk. Ljudet funkar och det är inga döda pixlar. ;)

Bloggar mer när jag har fått ordning på allt. Hejhopp!


1095!

 
Fan va tidigt det är. Har inte varit uppe såhär tidigt på as länge. Senaste tre veckorna har jag sovit förbi 12 alla dagar. Men det är måndag idag. Det kanske betyder något. Att jag ska börja gå upp tidigare kanske. Fas vem fan försöker jag lura. Det finns ju ingen anledning för mig att gå upp 20 i 8 någongång... Om jag inte skulle få ett jobb då. Men det är ganska uteslutet!
 
Idag firar jag och min Emil 3 år! Iallafall om vi väljer att bortse ifrån allt som inte varit så bra. Vi har hängt ihop i tre år idag iallafall. Den 24 September brukar vara den jobbigaste dagen på hela året. Vi brukar bråka som två okastrerade hankatter som försöker försvara sina revir. Fruktansvärt. Men när vi har vaknat till liv och ätit frukost och lite sådär så åker han igen och då hinner vi inte bråka så mycket. Imorgon får min man lön och då hoppas jag på att han tar sitt förnuft till fånga och bestämmer sig för att boka bord på den dyraste restaurangen i stan. Eller ja, det måste inte vara den dyraste. Bara jag slipper äta på Donken eller Burgerking. Sen hoppas jag på en vacker bukett med pioner och ett frieri.
Det är dags för mig att krypa ner i sängen brevid min älskade igen.
 
Har ni tur så hörs vi sen. Hej!

 


Lilla stena.

Aw, det är synd om henne. Först i en jobbig tratt och sen i någonslags jävla strumpliknande tröja.
Om 5 dagar slipper hon det. Mammas lilla tjej.
 



laddad kväll.

Åh, som jag längtade efter min lilla när jag med bestämda men glada steg trasakade in på kliniken. Sen kändes det som att det tog en evighet innan dom kom med henne-
Allt verkar ha gått bra. Lite ledsen är hon över tratten. Hon krockar med lite allt möjligt och tror att hon kan backa ur den. Hon har ett jätte långt sår rätt över magen där dom har öppnat henne och det ser ut som att hon har gråtit runt ögona. Stackars min lilla prinsessa. Imorgon ska jag hämta ut medicin åt henne, sen ska jag en sväng på ett ärende i Angered och efter det ska jag på bio med Amanda. Har jag tur kommer Emil hem på kvällen också.
Nu ska jag gå och lägga mig i min säng med lilltjejen och lösa korsord. Hörs imorgon. Hejhopp!
 
 
 
 

Allt och ingenting!

Strax efter att jag hade publicerat mitt förra inlägg så bestämde sig min telefon så snällt att gå i graven. Den stendog och vägrade starta igen. Lämnade in den samma dag och imorrse fick jag ett sms om att den hade kommit till verkstaden. Hoppas på att ha den i handen igen innan nästa vecka.
 
Igår hängde jag i angered större delen av dagen. Gabbe som är så jävla snäll hjälpte mig att skriva ett nytt cv. Det va meningen att vi skulle plocka lite svamp och sådär också men det va så jävla blött i marken och jag hade bara små tygskor så vi sket i det. Sen träffade jag min mandi. Har inte träffat henne sen jag flyttade i lördags. Känns så jävla konstigt då jag är van vid att träffa henne nästan varje dag. Fick låna hennes ipod igen så jag har något att lyssna på när jag åker spårvagn! Jag skulle aldrig önska mig några bättre vänner. Älskar er tjejer!  
 
Min lilla Stena har gått omkring och löpt hela veckan nu. Det började bli jobbigt för både henne och oss. Mest för henne. Och Uno som inte riktigt visste vad han skulle göra. Hade bokat en tid på onsdsg nästa vecka så hon skulle in och stereliseras. Men efter att hon började kissa i sängarna ringde vi igen och fick en tid idag. Så klockan halv 8 va jag inne och lämnade henne på västra djursjukhuset. Klovkan 11 skulle hon opereras men jag fick inte hämta henne förens klockan 18 då hon ska hinna vakna och få lite mer smärtstillande. Vetrenären jag pratade med sa att operationen oftast tar en timma. Om det nu har gjort det så va hon klar för ca en och en halv timma sen nu. Undar hus min lilla mår och hur det har gått. Hon va inte jätte glad när jag lämnade henne och när jag tog ut henne ur buren när läkaren skulle kika på henne så försökte hon smita in igen. Men men, hon har säkert haft det jätte bra. Som semeter kanske.
 
Ni förstår säkert att jag kommer blogga dåligt nu ett par dgar framöver. Men jag lovar att komma igång igen när jag har fått tillbaka min kärlek. Pusshej!

Tidig morgon!

Vaknar varje morgon av att stena står i min säng och skriker på mig. När hon har sovit hos mig hela natten tycker hon att det räcker. Hon har börjat löpa igen. Igår kissade hon ner både mammas och pappas täcke. På onsdag ska vi till veterinären och kastrera henne. Det gör lite ont i hjärtat när jag tänker på det. Stena blir ju ledsen bara jag kissar med stängd dörr. Hur ska hon klara sig en hel dag utan mig.... Ensam med massa okända människor....

Det är tidig morgon och det finns ingen anledning för mig att vara vaken. Men nu är jag det. Hoppas på att träffa Amanda en sväng idag. Ska ringa sociala och ansöka om lite bidrag och skriva in mig på lite sidor. Bl.a. En barnflicke sida.

Nu ska jag gå upp och ta mig en tårtbit och sen ska jag sova igen. Puss sålänge!


Tårtkalas!

Idag är det min låssas födelsedag!
Tårta, chillinötter och film med stena.


I skogen.

Som vanligt när man är i skogen med Emil ska man alltid hitta på massa konstigheter. Jag nu stor jag utanför en nerlagd såg som Emil är inne och spanar i. Han tycker att det är skit spännande. Själv tycker jag att det är läskigt. Det känns lite som wrong turn filmerna.

I ett litet hus står det en diseltank och ett par crossar. Min klåfingriga pojkvän har lite svårt att hålla fingrarna i styr. Jag försöker få honom att gå med mig in i skogen igen. Det är rätt svårt. Men det ska gå!

Idag har vi plockat trattisar!


Glömde säga....

Oj. Glömde ju skriva om hur det gick med Sluggo. Han hade en infekterad blåsa. Men utan bakterier. Antagligen beror det här på stressen med flytten och sådär. Han fick medicin och om ett par dagar ska han vara frisk igen.
Men redan igårkväll va han mycket piggare än innan. Gick omkring och jamade, åt och drack och gick på lådan som vanligt. Dessutom va han väldigt gosig. Skulle sova vid min mage och så. Supermysigt!

Nu vet ni det. Pusshej!


Natt!

Bloggen har krånglat i ett par dagar men nu verkar den vara igång igen.

Ligger i min säng i Prässebo. Är trött och irriterad. Kan inte heller sova. Skit roligt!
Jobbet gick åt helvete igår. Detaljer vill jag inte gå in på. Men det visade sig tydligt att telefonförsäljaryrket inte på något sätt passar mig.

Imorgon åker vi till Värmland. På måndag är det rättegång och dags för mig att börja söka jobb ordentligt.

Nu ska jag göra ett andra försök till att sova. Hoppas på bättre lycka denna gången. Natti.


Dags för ett besök hos veterinären.

Hoppas att dom snabbt kan hitta felet på min lilla prins. Ska vara där om en kvart. Hela morgonen har han gått och kissat på golvet. Även på en filt som låg i en av Jens fåtöljer. Att det skulle behöva bli såhär. :/


En rätt vanlig tisdagskväll!

Sitter i soffan hos min bror och myser med katterna. Emil ligger i mitt knä och stensover.
Allt borde kännas bra. Men det gör det inte. Sluggo mår inte bra. Märker på honom att han är ledsen. Han har även svårt att hålla tätt. Även om det bara är några droppar som råkar komma då och då så blir jag ändå skit nojig. Ringer veterinären imorgon morgon så får vi se vad dom säger. Kan tänka mig att det skulle kunna vara urinvägsinfektion. Då blir man ju lite nedstämd och är kissnödig hela tiden. Men det blir bra imorgon.

Har i princip bara slappat här hela kvällen. Har städat lite och pussats med mina fina katter. Imorgon eftermiddag är det dags för en slags utbildning på jobbet. Vi ska lära oss hur man gör, vad man säger och sådär. Ska även provringa. Sen hoppas jag på att börja senast på måndag. Även om det händer mycket på dagarna nu längtar jag ändå efter att få lite rutiner och framför allt, pengar!

Hörs imorgon mins kära vänner. Hej!


Nya produkter och ny....

Hårfärg! Det är helt galet. Efter att ha varit blond sen 08 så fick jag helt plötsligt för mig att det va dags att hitta på något nytt. Med splitternya produkter ifrån märket keun, organiska naturligtvis, och en ny hårfärg ligger jag i ett bubbelbad och äter choklad, känner jag mig lyxigare än någonsin!


På äventyr!

Sitter på trean på väg till Sobhi nu. I 6 minuter har jag suttit och pratat engelska med en jätte trevlig man. Han tyckte att min elcigg va väldigt fascinerande. Trevligt snack. Tycker att det är roligare att ha någon att prata med på mina äventyr.

Nu är jag snart framme på kaptensgatan. Det ska bli spännande att se vad jag kommer hem med för färg på håret denna gången. ;)


E-cigarett!

Sitter i köket och röker på min elektriska cigarett. Har ont i min nagel som har pajat och irriterad för att jag gör mig illa när jag lagar mat i det här köket!


Stövlar!

Som ni säkert misstänkte va det mina stövlar som kom i paketet igår. Supernöjd! Båda paren ifrån din sko, barnavdelningen.


Dagens lunch!


Mini shopping!

Gick ner till torget med mamma förut. Skulle köpa kattmat och kom hem med ett iphoneskal. :)


Någon har fått paket!


Myser på kolonilotten.

Nu har vi flyttat och städat hela dagen. Äntligen är det färdigt. Eller ja, för idag.

Efter den sväng på donken åkte vi bort till kolonilotten. Fick mig lite efterrätt i form av smultron och ärtor. :)


Party and bullshit!


Sista natten!

Inatt sover jag sista natten i min älskade lägenhet. Imorgon förmiddag kommer mamma och pappa och hämtar det jag ska ha med mig till Frölunda.
Det är fortfarande en del att packa. Alla mina julsaker och porslinet, glasen och alla annat sånt. Sen är det färdigt.

Det börjar gå bra nu. Sköter mina mediciner, röker inte och igår skaffade jag mig ett jobb. Det är så det ska vara.
Nu ska jag surpla vidare på mitt te och njuta av att jag har fått oordning allt. För en timma sen såg man inte golvet. Det gör man nu!


Gylvzsyiäbhfyb

Uppstressad till tusen. Varken korsord eller te funkar. Mitt uppe allt, så försvinner min nyckel. Det va ta mig fan det sista jag behövde.

Har haft tre skitjobbiga dagar med massa ilska, stress, ångest och bråk. Har fått finnar i hela ansiktet, har halsfluss och går och går omkring med konstans halsbränna. Om tre dagar blir jag tvungen att flytta hem. Är ledsen över att jag inte kan ha katterna tillsammans och för att jag blir berövad på min såkallade självständighet. Och mitt uppe i allt det här försvinner den enda lilla jävla saken som gör att jag ska kunna flytta. Jag kommer inte kunna åka på lördag nu för då kan jag inte släppa in den som ska fixa handfatet. Jag kommer inte kunna komma och hämta mina grejer när det passar mig för jag har inte en jävla aning om det är någon hemma. Ska jag chansa då och kanske behöva sitta i svalen i två dagar innan någon kommer hem? FAN!


Slutkörd!

Efter att ha slitit röven av mig, med ser hjälp av min underbara vän Amanda Sandén, större delen av dagen pustar jag ut i 5 minuter i min säng. Har packat större delen av lägenheten nu. Hade en aning mer saker än jag trodde. Men nu är det snart klart. Det ska tvättas lite fönster, skuras lite golv, handfatet ska lagas. Sen är det dags för flytt. Större delen av sakerna kommer vara kvar här fram tills slutet av september. Inte ens hälften av allt skulle få plats i mitt lilla rum hos mamma och pappa. När november börjar närma sig hoppas jag på att ha skaffat mig ett jobb med lite tur också en liten lägenhet. Men sånn tur har man väll inte...

Nu ska jag äta lite chips i min soptipp till rum. Sen är det dags för en dusch och sen kommer min Emil. :)


Det börjar bli sent.

Emil har precis rusat iväg till bussen. Lämnad kvar ligger jag här i sängen. Kan fortfarande knappt svälja och nu har mandlarna svullnat upp till stora fotbollar.

Sluggo går omkring och jamar i köket. Kanske han är hungrig, sugen på något? Till helgen flyttar jag hem till mamma och pappa. Det känns fruktansvärt. Jag är ledsen för att jag måste lämna mitt hem sen två år tillbaka så hastigt. Jag är ledsen för att det sket sig med min kusins lägenhet och med det, jobbet jag skaffade mig igår. Jag är sjuk. Världens sämsta film går på min tv. Det luktar kattbajs. Jag är hungrig. Jag har drömt jobbiga mardrömmar och kan inte somna om. Jag är pank. Jag är röksugen. Allt är åt helvete.

I en sånnhär situation får man tycks synd om sig själv. Men, det löser väll sig. Någongång.


sjukshopping.

Jag hittarv alltid på massa ursäkter för att få handla grejer. Men nu börjar det bli höst, och jag är sjuk. För att inte bli kall om fötterna i höst/vinter så klickade jag hem mig två par stövlar. Nu får vi bara hoppas på att jag snart får tillbaka mina pengar ifrån nelly för kläderna jag skickade tillbaka snart så jag har råd att betala dom också.
 





Sjukling.

Baljar i mig nyttigt te med massa honung. Jag är så sjuk. Kan knappt svälja och när jag råkar hosta känns det som att jag har ett rivjärn i halsen.

Har iallafall gjort det jag ska göra idag. Ätit, städat och ringt om jobb. Har varit vaken en stund nu men det är nog dags att vila en stund igen. Det är väll typ det ända som är bra med att vara sjuk, att man får sova mycket. :)


Skit åt helvete.

Allt är upp och ner för tillfället. Inte nog med att jag håller på att sluta röka så måste jag flytta senast i helgen, har blivit svin sjuk igen och bråkar med hela världen.

En bra nyhet är iallafall att min kära svärmor har fixat ett timjobb till mig på en städfirma.


Världens coolaste klubba.

Dessvärre inte den godaste...


Tajming!

Ibland har jag fruktansvärd tur. Prässebos lilla kiosk stänger idag. 50% på allt utom cigaretter. Mmmmmm.... Köpte godis som i vanliga fall skulle gå på 180 spänn. Lycka! Nu har jag något att stilla mitt röksug med. Tack godisguden för din vänlighet!


Godmoooorrrgon!

Jag är inne på min 5te timma utan cigaretter. Det går jätte bra, men än är det långt kvar. Satsar på att vara rökfri fram tills 4 mars. Då har jag tagit igen mina 3 månader och varit rökfri i ett år. Om man får lov att räkna det så!


RSS 2.0